feeds | |
Social bookmarking |
Bookmark and share the address of pirulapublic on your social bookmarking website |
|
|
| Csak az új matekkönyvem borítója | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Tejfa
Hozzászólások száma : 27 Csatlakozott : 2014. Jul. 17.
| Tárgy: Csak az új matekkönyvem borítója Csüt. Jan. 15, 2015 5:52 am | |
| Legalább semmi szokatlant nem kapunk. | |
| | | XxXrekterXxX
Hozzászólások száma : 146 Csatlakozott : 2015. Feb. 05.
| Tárgy: Re: Csak az új matekkönyvem borítója Pént. Feb. 06, 2015 8:39 am | |
| A tankönyvek tele vannak ilyennel, ott úgyse tűnik fel senkinek, ahogy a többi szimbólum sem. Most már akkor se tűnik fel az embereknek, ha a pofájukba van tolva. Amúgy a kiadó könyveiből láttam már érdekes részleteket, van azokban minden. | |
| | | teGergő ChemtrailsBp
Hozzászólások száma : 195 Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
| Tárgy: Re: Csak az új matekkönyvem borítója Hétf. Feb. 09, 2015 6:50 am | |
| Mondjuk csak mert neked ez az új könyved, maga a borító nem új, már jönéhány (nem tudom mennyi) éve nyomatták őket ilyenre. Iskolás éveim alatt még tanulni sem vettem elő ezeket, nem hogy elemezni, ami mai szemmel semmenne, és szintén nem akarom ezért elővenni, de azt tudom, hogy igen, teli vannak az "ördög-teremtés-világifolyamatok" tematikával a rajzok. A borítót sem elemzem ki - minthogy nem is vagyok annyira jártas a szimbólumokban -, de annyit azért megjegyeznék, hogy a táltos lovacska feje helyén álló* - nyilvánvalóan mindeki egyből erre asszociált - EGYSZEM egyszersmind egy halformát is formáz. Kereszténységre, és asztrológiára gondolok, de nem értek hozzá annyira, fogalmam sincs mekkora a jelentőssége. Lehet, hogy 0, illúzió, hogy jelent valamit, közben meg nem, de lehet, hogy hatalmas a jelentőssége. Már legalábbis a rejtett üzengetésen belül. Önmagában a rajz nem befolyásolja a világot. (*Gy.k.: fejnélküli!) | |
| Tárgy: Re: Csak az új matekkönyvem borítója Hétf. Feb. 09, 2015 6:58 am | |
| Nem ismerem mindent, ezt is csak azért tudom linkelni, mert - számos társával együtt - az interneten kering. De ha kinyitnám a könyvemet, tuti, hogy minden harmadik oldalon ezekkel találnám szembe magam első osztálytól utolsóig, minden fajta tantárgy nemtudommelyikkiadóáltalkiadott tankönyvében. http://vignette1.wikia.nocookie.net/iranyitok/images/0/0c/6osmagyarnyelvtankonyv.jpg/revision/latest/scale-to-width/307?cb=20140202164848&path-prefix=huGyengébbek kedvéért (gy.k.) viszont itt is felhívnám a figyelmet arra, hogy nem elég a képet bámulni, és a háromszögbezártszemnél leragadni. Egy lépés, ha észrevesszük, hogy a kép túlsó sarkában egy kígyófarok szúrkál, azaz a kép a háromszögbezártszemmel azonosítja Istent, és duális világfelfogást alkotva, vele ellentétes szereplőként kígyóval azonosítja a Sátánt. Tehát ül a gyerek, tanulja a melléknevet, ránéz a képre, és fel sem fogja, mi jutott be éppen a tudatába, ami nem a saját gondolata: Isten=háromszögbezártszem, Sátán=kígyó, Világ->Duális, ellentétek alkotják (amit nem tartok igaznak, de ezt most itt nem fejtem ki). Második lépés: elolvassuk a szöveget, amit a tanuló kisfiú és kislány is olvas, de nem értelmezi, elvégre csak a melléknevek megtanulása a fontos, nem a szöveg, ami ezt segíti... Naugye... Hiába nem arra figyel tudatosan, azért mégis mi is lett megint elültetve a deák fejébe, megsúgva, háttérzajként betáplálva? Ahá... | |
| | | XxXrekterXxX
Hozzászólások száma : 146 Csatlakozott : 2015. Feb. 05.
| Tárgy: Re: Csak az új matekkönyvem borítója Hétf. Feb. 09, 2015 7:51 am | |
| Rákerestem a képre itt az oldaluk : www.mozaweb.hu/ itt lehet érdekes dolgokat találni. Bár szerintem sok tankönyv tele van agymosással. A szimbólumok csak a jéghegy csúcsa. | |
| | | Táborszki Bálint
Hozzászólások száma : 367 Csatlakozott : 2013. Jan. 23. Kor : 29 Tartózkodási hely : Debrecen
| Tárgy: Re: Csak az új matekkönyvem borítója Csüt. Feb. 12, 2015 3:04 am | |
| | |
| Tárgy: Re: Csak az új matekkönyvem borítója Szomb. Feb. 14, 2015 11:00 am | |
| Igen, Bálint! Sőt, még a világ összes létező lámpáját is úgy tervezték meg, hogy őket szimbolizálják, mert amikor a lámpák világítanak egy irányba, akkor egy nullszög és egyenesszög közötti szögben létrejövő fényháromszög jön létre, "tetején" a legizzóbb, legfényesebb, a legillumináltabb forrással! Tudom, hogy humorkálsz, és remélem te is tudod, hogy én is, de hogy attól még a téma nem hülyeség, csak ez. Szerk: "Szög és szög közötti szögben szög", "létrejövő jön létre". Oké, evvan... | |
| | | Kowalski Admin
Hozzászólások száma : 317 Csatlakozott : 2012. Nov. 25.
| Tárgy: Re: Csak az új matekkönyvem borítója Vas. Feb. 15, 2015 3:40 am | |
| - Luca írta:
- Itt mindenki elmebeteg, vagy mi??
Szent szar ... Néha az iróniát is érteni kéne. Nem minden komoly. Várom az önálló topikot, úgy látom a műveltséged szétfeszíti a fórum kereteit. Minden elmebeteg várja már a megvilágosodást, a mindentudás papnőjétől. Tapsolnék is, ha nem lennék hátulgombolósban. | |
| | | [V]Cash
Hozzászólások száma : 40 Csatlakozott : 2014. Feb. 02. Kor : 33
| Tárgy: Re: Csak az új matekkönyvem borítója Vas. Feb. 15, 2015 3:53 am | |
| - Kowalski írta:
- Luca írta:
- Itt mindenki elmebeteg, vagy mi??
Szent szar ... Néha az iróniát is érteni kéne. Nem minden komoly. ^This! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csak az új matekkönyvem borítója | |
| |
| | | | Csak az új matekkönyvem borítója | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |