Hozzászólások száma : 17 Csatlakozott : 2013. Feb. 01.
Tárgy: Filmajánló! Szer. Feb. 20, 2013 7:33 am
Sziasztok! Úgy gondolom sokan vannak itt akik szeretik a filmeket,sorozatokat. Itt lehetne egymásnak filmeket,sorozatokat ajánlani,néhány szavas,mondatos ajánlással,illetve letöltésben segíteni azoknak akik nem nagyon járatosak a témában. Akkor kezdem:)
Hirtelen ennyi,ha lesz rá igény,szívesen folytatom.
Azure
Hozzászólások száma : 35 Csatlakozott : 2013. Feb. 19.
Tárgy: Re: Filmajánló! Szer. Feb. 20, 2013 8:04 am
Ink - mi fontos az életben, mik vesznek körül imdb9.5/10 számomra saját forgatókönyv alapján, nem adaptáció, nem hollywoodi! (dráma, sci-fi) Jó trailer nincs nagyon hozzá. elemzés
A hozzászólást Azure összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 20, 2013 8:08 am-kor.
Granada
Tárgy: Re: Filmajánló! Szer. Feb. 20, 2013 8:06 am
Tárgy: Re: Filmajánló! Szer. Feb. 20, 2013 8:07 am
Azure írta:
Ink - mi fontos az életben, mik vesznek körül saját forgatókönyv alapján, nem adaptáció, nem hollywoodi! (dráma, sci-fi) Jó trailer nincs nagyon hozzá. elemzés
Most szedtem le--este megnézem:)
Azure
Tárgy: Re: Filmajánló! Szer. Feb. 20, 2013 8:09 am
Granada írta:
Most szedtem le--este megnézem:)
Egyedül, sötétben, egy forró tea mellett! munka után. Előtte egy M83 - Outro zene meghallgatása. Ha így nézed + élmény!
jasser_arafat
Hozzászólások száma : 27 Csatlakozott : 2013. Jan. 30.
Az időutazás nagy kérdései--Frequently Asked Questions About Time Travel Egy szinte ismeretlen film,de iszonyú jó a téma,és a megvalósítás előzetes itt: http://www.imdb.com/title/tt0910554/?ref_=sr_2
A hozzászólást Granada összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 25, 2013 6:17 am-kor.
Granada
Tárgy: Re: Filmajánló! Hétf. Feb. 25, 2013 5:55 am
Egy kis segítség!Az alábbi INGYENES linken bármit le tudtok tölteni eredeti nyelven. Nem kell visszatölteni,nem kell regisztrálni,egyszerűen csak tölteni:) Normális sebességgel jön,és szinte majdnem minden rajta van---a bal oldali részen a kategóriák között lehet keresgélni,kinek mire van szüksége.
Hozzászólások száma : 32 Csatlakozott : 2013. Feb. 18.
Tárgy: Re: Filmajánló! Hétf. Feb. 25, 2013 7:13 am
Sziasztok egy másik topicban már postoltam ezt, de most vettem észre, hogy ide jobban illik, szóval ide copy paste-olom az ottani bejegyzésem
Találtam egy Nagyon érdekes sorozatot, most indult 2013-ban brit. Eddig 6 rész, abszolút nézhető, látványvilágban csodálatos, de ami a lényeg.......pont azokról az "elméletekről" szól, amiket mindenki kiröhög. Népességcsökkentés, titkos társaságok, korrupció, zsarolás, lakosság mérgezése az oltással, élelemmel, miegymás.Már-már túlságosan egybevág ezekkel az elméletekkel;) Garantálom, senki nem fog unatkozni, és aki hisz a konteókban, annak borsózni fog a háta! 1szóval: Kíváncsi lennék a véleményetekre, és Pirulának pedig adhat egy kis elemezgetni valót:D Amúgy nekem nagyon bejön a sorozat. Címe Utopia.
Tárgy: Re: Filmajánló! Hétf. Feb. 25, 2013 9:41 am
Szia Granada! Köszönöm a letöltési linket,remek kis oldal. Nagy film őrült vagyok,és jó filmeket tettél ajánlóba,erről az Upside downról pedig még nem hallottam,de megnéztem az előzetesét és iszonyúan jó a trailer--hihetetlen,hogy még nem hallottam róla.Ha van időd tegyél még fel filmeket,jó így szemezgetni belőle. Köszi.
Freya
Hozzászólások száma : 85 Csatlakozott : 2013. Feb. 08.
Tárgy: Re: Filmajánló! Hétf. Feb. 25, 2013 10:53 am
Sziasztok!
Egy-két nagy kedvencem, szerintem érdemes őket megnézni! :)
Sziasztok. Én is ajánlanék pár filmet, bár lehet, hogy már jó páran láttátok alapmozikat fogok említeni. Én egyébként konkrétan örülök, hogy annak ellenére, hogy Hollywood szinte 100%-ban, csak manipulatív, szimbólumokkal teli az új világrend nagyságát hirdető filmeket gyárt, még mindig vannak olyan produkciók amelyek, úgy mond szembe mernek menni a hatalommal, nem követik az alapszabályokat. Pirula és más fórumozók munkáját nyomon követve, most már én is egyre több régebbi kedvenc filmemen vagy akár rajzfilmen veszem észre azokat a bizonyos "jeleket", szimbólumokat, rejtetett üzeneteket, utalásokat, amivel befolyásolni, manipulálni próbálják az embereket nap, mint nap. Új filmekből szinte alig, de régebbiekből még tudok említeni olyat, amik nem a hatalom seggét akarták nyalni és lám ez is Hollywood.
John Carpenter's Elpusztíthatatlanok(gyakorlatilag a médiát, az egész hatalmat leleplező akció mozi, minden percre tartogat valami ébresztő gondolatott) https://www.youtube.com/watch?v=L86AAGZ9BBg
Twin Peaks sorozat(jóval több, volt annál, mint amit az egyszeri néző látni vélt, szándékosan nem trailert fogok linkelni, hihetetlen, hogy bizonyos jeleneteket, színeket, karaktereket, szimbólumokat hogyan és miként rakott össze a rendező Lynch) https://www.youtube.com/watch?v=082QEawrbiM
John Carpenter's A sötétség fejedelme (megint egy John Carpenter film, érdekes egy rendező, szerintem jóval többet tud annál, mint amit az átlag néző tudni vélne róla) https://www.youtube.com/watch?v=D5I3Lt8PwyQ
Felhőatlasz(én komolyan kíváncsi volnék, hogy a Wachowski fivérek, hogy a jó istenben buliztak ki annak idején közel 60 millió dollárt az első mátrixra, mikor előtte szimpla thrillereket gyártottak(rendeztek/írtak) és azokat se sok sikerrel, erre hip-hop elkészült az igen csak bennfentes Mátrix trilógia és később követte a szintén rengeteg Biblia utalást tartalmazó Felhőatlasz) https://www.youtube.com/watch?v=pQFAPeaJOf8
Die Hard 3 (anno nem is gondoltam volna, hogy mennyi szabadkőműves szimbólummal, utalással van tele ez az akció film, de nem csak a harmadik rész(bár itt található a legtöbb), hanem az első két rész is, főleg a kettő, ott gyakorlatilag ki is mondja az egyik rendőrfőnök:"még a szabadkőművesek is a nyakamra járnak", az első részben pedig a Nakatomi torony logója és dizájn elemi is hagynak némi kívánni valót maguk után)-Na jó egy kicsit elkanyarodtam a témától, a szándékom a rendszer ellenes, nem pedig a rendszert éltető filmek bemutatása. A Die Hard "A rendszer" egyik alapfilmje. https://www.youtube.com/watch?v=9t9tmltUphU
És még ide sorolnám az X-Akták sorozatot is(főleg az első 6 évadot), amennyi utalás van mind illuminati részéről, annyi ébresztő gondolatot is tartalmaz a hatalomról, azok eszközeiről és módszereiről. Hiába az igazság odaát van! http://www.imdb.com/title/tt0106179/?ref_=fn_al_tt_1
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Filmajánló! Vas. Márc. 31, 2013 12:39 am
Sziasztok. Nem tudom ajánlotta-e már valaki, de a Hasadást érdemes megnézni.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Filmajánló! Szer. Ápr. 03, 2013 4:57 am
Sziasztok!
Bár egyszer már kaptam "letolást" fórumtárs részéről, amiért egy témát úgy dobtam be, hogy nem írtam hozzá saját gondolatokat, remélem ezt másodjára is elnézitek nekem egy komment formájában.
Most néztem meg a Mortal Kombat trailerét, ami minden különösebb elemezgetés nélkül, csak a sztorit figyelve is több, mint érdekes:
No Fear! Úgy tudom,hogy ez nem film,hanem Mortal Kombat-Legacy néven futó sorozat,ami 9 epizódból áll,és 2011-es--felirattal is lehet már tölteni régóta. És akkor néhány érdekesnek tűnő film ismét,ha nem bánjátok:
Hozzászólások száma : 301 Csatlakozott : 2013. Feb. 17.
Tárgy: Re: Filmajánló! Kedd Ápr. 16, 2013 3:09 am
Tegnap megnéztem végre a Felhőatlaszt. Hatalmas jó film, nézzétek meg ti is! Nos nem a buzicsók, meg a sok kampós miatt, hanem amiről szól. És igen eredeti a forgatókönyve, és a vágás is! Reinkarnáció, akció, barátságok, szerelmek...
bukovinai
Hozzászólások száma : 99 Csatlakozott : 2013. Mar. 23.
Hozzászólások száma : 31 Csatlakozott : 2013. Jan. 30.
Tárgy: Re: Filmajánló! Kedd Ápr. 16, 2013 8:01 pm
Lakott sziget (Obitaemyy ostrov) (The.Inhabited.Island)
A.és B.Sztrugackij azonos című regénye alapján készült film.
A történet egy olyan bolygón játszódik ahol a hatalom a háttérből irányító Ismeretlen Atyák néven ismer csoport kezében van. Ezek az Ismeretlen Atyák a hatalom átvétel előtt pénz emberek (bankárok, gyárasok...) voltak. Az emberek elméjét tv-n rádión és egyéb sajtón keresztül uralják, elbutítják a népet, folyamatosan a terrorizmussal, és egyéb külső veszélyekkel indokolják a diktatúrát.
Lakott sziget, tényleg jó, most néztem meg én is. De a Lakott sziget 2 jobban tetszett. Ezt a filmet ( Ink ) pedig úgy tudtam megnézni, hogy a felírat teljesen el volt csúszva. Nem volt teljesen élvezhető, de nagyon jó "kis" film...
torrent oldalakon fent van mindkét rész privátban tudok segíteni
Lock
Hozzászólások száma : 20 Csatlakozott : 2013. Mar. 26.
Tárgy: Re: Filmajánló! Szer. Ápr. 17, 2013 4:23 am
Nem igazán tudom, hogy ez a videó milyen besorolásba tartozik, mert videoklipnek nem videoklip, de filmnek se film, úgyhogy idelinkelem be, ha nem gond Van ebben minden: politika, összeesküvés, szabadkőművesség, tudatmanipuláció, az "izmusok" elpusztulása, ezoterika és természetesen egy hatalmas adag szimbolizmus.
Hogy aktuális legyek Bush mögött a térképen 0:37-nél pont Bostont jelöli egy rajzszeg...
hunfonix
Tárgy: Re: Filmajánló! Szer. Ápr. 17, 2013 8:47 am
ez a video egy külön topicot is megérne
ki mit lát benne?
Freya
Tárgy: Re: Filmajánló! Csüt. Ápr. 18, 2013 7:12 am
Hozzászólások száma : 69 Csatlakozott : 2013. Jan. 25. Tartózkodási hely : Győr
Tárgy: Re: Filmajánló! Pént. Ápr. 19, 2013 7:35 am
Ez egy nagyon különleges film!
Az ember tragédiája. 23 évig csináltuk és kész lett hozzám sajnos csak most jutott el. Sok szimbolika van benne igazság újvilágrend kezdet végzet minden ami kell és ami nem kell. Gyorsan amíg fönn van youtubon :D
Freya
Tárgy: Re: Filmajánló! Pént. Ápr. 19, 2013 7:58 am
hunfonix írta:
mert annyira rossz? :) mi értelme van annak a filmnek?
Javaslom nézd meg, ha még nem láttad, de ha mégis, nézd újra, mert ezek szerint nem értetted a lényegét. Megjegyzem, egy film értékét a hatásán tudod lemérni - legyen az pozitív vagy negatív - amit a nézőjére gyakorol!
hunfonix
Tárgy: Re: Filmajánló! Pént. Ápr. 19, 2013 9:17 am
láttam már, de az értelmetlen hentelésen, az emberi jellem irracionális elemeire való figyelem felhíváson kívül nem láttam semmit. te mit láttál benne?
nem gondolnám, hogy egy film értékét a hatása mutatná meg, inkább a mondani valója, nem tudom, hogy pl a HyperCube-nak vagy mi volt a címe, mi a mondani valója. Én csak azt látom benne, hogy az emberek rossz oldalát mutatja be, és sulykolja, mint ahogy teszi azt pl. a The Walking Dead. Ezek a filmek egy rossz képet mutatnak be az emberekről. Azt próbálják elhitetni, hogy egy stressz helyzetben mindenképpen ember embernek farkasává válik, és aki mégsem az hal meg leghamarabb, és általában igencsak fájdalmas halállal hal.
Granada
A The Walking Dead sorozatban nagyon sok dolog van elrejtve szerintem,és ha jobban elgondolkozik rajta az ember valamint elvonatkoztat a zombis részektől és valamilyen más vírussal helyettesíti be,akkor azért elég érdekes a kép.
Kowalski Admin
Hozzászólások száma : 317 Csatlakozott : 2012. Nov. 25.
Tárgy: Re: Filmajánló! Hétf. Ápr. 22, 2013 8:35 am
Nekem egy kicsit ripacs. De a manipulációk ügyében nagyon sok igazságot mond. És hogy milyen szeméttel mérgezik a tiniket.
Utopia
Hozzászólások száma : 32 Csatlakozott : 2013. Feb. 18.
Tárgy: Re: Filmajánló! Kedd Ápr. 23, 2013 4:38 am
3 perce nézem......de biztos végig érdekes....2005-ös adás Utópia vagy inkább disztópia?
Huhh ez az Eden Project megér egy misét......ha ehetne így is, akkor most miért csináljuk másként??:S
Stringfellow
Hozzászólások száma : 80 Csatlakozott : 2013. Feb. 03.
Tárgy: Re: Filmajánló! Kedd Ápr. 23, 2013 6:18 am
Nézzétek meg a Feledés-t. Csak ajánlani tudom. Aki de jár és "felébredt", annak rögtön le fog esni a tantusz, hogy miről is van szó benne. Főleg a végén.
Tárgy: Re: Filmajánló! Csüt. Május 02, 2013 5:42 am
Stringfellow írta:
Nézzétek meg a Feledés-t. Csak ajánlani tudom. Aki de jár és "felébredt", annak rögtön le fog esni a tantusz, hogy miről is van szó benne. Főleg a végén.
Orwell 1984? Igazából nem tudom hány rendszer kell még mire ez bekövetkezik. És hány film, ami részleteket mutat be a könyvből, hogy mi a "next level" a tudat módosításban...
Úgy tűnik, ha nem lesz egy köztes írtás, a 2050-es "egy" közös lebutított nyelv, csak a kiosztott feladatok elvégzésre, akkor csúszni fog
A legszebb az egészben, hogy igazából a végén a tudatmódosított embernek nincs hiánya abból, amiről nem is tudott. Csak az ösztöneiben érzi majd, de igazából pont ez az a pont ahol elvesztem a fonalat. Mert ez számomra azt jelenti, hogy az alkotó faj, vagy marha gyengék voltak genetikából... vagy direkt ilyenre csinálta, de akkor meg nem értem miért küzd ellene? Miért nem kezdik újra?
Stringfellow
Hozzászólások száma : 80 Csatlakozott : 2013. Feb. 03.
Tárgy: Re: Filmajánló! Csüt. Május 02, 2013 6:39 am
Azure írta:
Orwell 1984? Igazából nem tudom hány rendszer kell még mire ez bekövetkezik. És hány film, ami részleteket mutat be a könyvből, hogy mi a "next level" a tudat módosításban...
Soha nem fog ez bekövetkezni, hiába mutogatják, hiába minden erőfeszítésük, az igazságot nem lehet lenyomni, megsemmisíteni,elrejteni. Pont olyan mint a fényesség.Sötétség csak akkor létezik, ha nincs fény.De mostmár kibukott valami, és elindult egy folyamat, az ébredés, ami megállíthatatlan és feltartóztathatatlan.
Mostmár egyre több az ilyen film.És itt már kertelésről sincs szó. Egy az egyben egy Piramis a főnök, közepén a mindent látó szemmel. Meg a sok egyszemű robot drone.Az agyprogramozott Tom Cruise, aki az ideális fogyasztó, a mátrixlakó. És ottvannak Morgan Freemanék, az ellenpólus, akik bármeddig elmennek, hogy véget vessenek ennek az uralomnak felettünk.
lehetoseg
Hozzászólások száma : 53 Csatlakozott : 2013. Feb. 14.
Tárgy: Re: Filmajánló! Vas. Május 19, 2013 1:41 am
üdv ajánlanák én is 2 filmet az első szárnyas fejvadász a másik simon mágus
mindkettő nagyon ütős szerintem és igen elgondolkodtató
Alucard
Hozzászólások száma : 48 Csatlakozott : 2013. Jan. 31.
Tárgy: Re: Filmajánló! Vas. Május 19, 2013 7:59 am
Tárgy: Re: Filmajánló! Kedd Május 28, 2013 8:54 am
Mintha az író tudna valamit, amit mi nem... Hát Brad Pittel a főszerepben nem is kétséges hogy a filmben biztos több mondanivaló van mint ami első ránézésre tűnik.
Alucard
Hozzászólások száma : 48 Csatlakozott : 2013. Jan. 31.
Tárgy: Re: Filmajánló! Hétf. Aug. 05, 2013 8:07 am
Sziasztok!
Sajnos csatolnom kell még a Gamer és a Surrogates című filmeket, nem láttam egyiket sem, de a dataasylum pötty comon nagyon jó elemzéseket olvashattok szinte mindenről.
Granada
Tárgy: Re: Filmajánló! Csüt. Aug. 22, 2013 9:59 am