pirulapublic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeHírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

 

 Agymosás kicsiknek és nagyoknak

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Plaa

avatar

Hozzászólások száma : 58
Csatlakozott : 2013. Jan. 24.
Tartózkodási hely : -

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyCsüt. Jan. 31, 2013 12:02 pm

Kicsit hosszúra sikerült ez a bejegyzésem, de remélem - aki rászánja az időt és végigolvassa - sikerül ezzel a kis irománnyal elgondolkodtatni pár embert.

Éreztétek már úgy magatokat - bemenve a tesótokhoz (más akinek van) aki épp a tv előtt ül, a nickelode0n-t nézi - hogy ami a tvben megy az - szó szerin - fogyatékosság? Hogy a szereplők minden esetben - aktuális mesétöl függetlenül - minden esetben valamilyen szellemi, értelmi deficitben szenvednek, és ez teljesen természetes nekik is és a társaiknak is? Más szóval őgy is mondhatnánk, a szereplők általában véve; értelmi fogyatékosak (általában közép- vagy súlyos értelmi fogyatékosság a jellemző), hiperaktívak, agresszívak, vagy a legrosszabb; több énjük van, amiről tudni kell, hogy a skizifrénia - jelenleg gyógyíthatatlannak tartott betegség - egyik válfaja. Jellemző ezen túl még a sejpités, beszűkült látókör, és a kedvencem: a gondolkodás teljes hiánya! Figyeljük csak meg; a mesehősök általában amellett hogy egyik pillanatban teljesen retardáltak, a másik pillanatban profi, képzett harcművészek, vagy hősök. Jön a gonosz, elkövet valamit, pl.: elrabol egy szereplőt (ez is érdekes, hogy a gyereket máris emberrablással szembesítik - amiről tudjuk hogy nagyon súlyos bűntett) és az elrabolt szereplő pajtásainak mi az első reakciója? Mindenki tudja; az hogy "Meg kell mentenünk!" Hogy ezzel mi a baj? Ah, hogy a mesékben megszabott tempó - ahogy az események történnek - egy bizonyos idő után átveszik a néző figyelmének irányítását. Végülis erről szól az egész. A sietség, a gyors események, az, hogy mindíg történik valami, és hogy mindíg mindenki tudja, hogy mit kell csinálni milyen helyzetben, teljesen leköti a néző - a gyerek figyelmét - és már kis korában kialakítja a külső segítségre hagyatkozás igényét ha problémákról van szó. Ezen túl - mivel agyilag valószínüleg nem lesz képes hosszútávon követni - egy nagyfokú lustaság is kialakúl. Na mire? A gondolkodásra. Azt gondolom, mostmár nem kell magyarázni, hogy miért nem szeretnek a mai fiatalok gondolkodni - főleg kritikusan gondolkodni. Mert az értelmül sokkolva és kifárasztva van, plusz minden "megoldás" mindíg a szájukba van adva, és ezt természetesen meg is szokják. Tehát nőjön fel a gyermek a háttérhatalom tvműsorain, és garantált a magatehetetlenség.

Említettem, hogy a mesék szereplői értelmi fogyatékosok. Lehet hogy most érzékeny pont lesz néhány embernek, ha megemlítem, de megteszem; pl.: Sp0gyabob K0ckanadrág a mese. (Szándékosan írok 0-t 'o' helyett.) Milyenek a szereplők? Milyen tulajdonságaik vannak?
Sp0ngyabob maga - amellett hogy tökéletes mint egy elhitetett kisfiúra, akit kihasznál egy kapzsi, számító felnőtt - alapvetően debil arckifejezéssel van ábrázolva. A mesebeli cselekedetei rendszerint nem megfontoltak, valamilyen hírtelen érzelmi töltet váltja ki a cselekedeteket. A legjobb barátja Patrlk, gyakorlatilag súlyos értelmi fogyatékosnak minősíthető. Rá is jellemző az elhitethetőség, de előfordul hogy agresszívvá válik. Az egyik részben mellékszereplőként a nővére (http://nick.mtvnimages.com/nick-assets/video/images/spongebob-squarepants/spongebob-big-sister-sam-full.jpg?format=jpeg&matteColor=white) is megjelent a színen. Vajon lehet fokozni a súlyos értelmi fogyatékosságot? A nővére még súlyosabb volt mint maga Patrlk, emellett auto-agresszív, aki egy-egy félreértett szó miatt lerombolta a tengerfenéken lakók házait... Természetesen jellemző rá is az érzelmi befolyás, egy normális szóra kitörő örömmel, egy kellemetlen szóra mártéktelen sírással és agresszíóval válaszolt.
Külön nem nagyon téreki ki a r0zsdás rák0lló nevű hely főnökére, aki mérhetetlenül kapzsi, és egyenesen bálványozza a pénzét. Ő úgy van ábrázolva, mint akinek többé-kevésbé van esze, főleg a pénzhez, és az alkalmazottjai kihasználásához. És persze tunyac$áp, aki elfogadta, hogy élete unalmas, és persze azt, hogy mindíg ő húzza a rövidebbet. Azon kevés meseszereplők egyike, akinek van esze, és normális életet akar élni. Normális életet, amelyet beárnékoznak sp0ngyabob és patrlk idétlenséggei. És ki ne felejtsem Plankt0nt, aki a főgonosz ebben a mesében, és akinek máson se jár az esze éjjel-nappal minthogy; ellopni a herk3ntyűburger receptjét. Ráadásul a felesége (!) egy számítógép (http://en.wikipedia.org/wiki/File:KarenW.I.F.E.jpeg). (Azért érdekes, hogy a meséken keresztül hogyan szokatják rá a gyerekeket arra, hogy rutinosan elhigyjék; a számítógép is élőlény, saját személyiséggel, intelligenciával, stb. Vajon miért olyan fontos, hogy a felnövekvő nemzedék tévesen értelmezze a számítógépek világát, és egyenrangú élőlénynek ismerjen el egy élettelen alkatrészhalmazt? Lassan eljutnak majd odáig, hogy elhiszik, hogy a gépnek is fáj ha megütik...)

Nem részletezem tovább. Felesleges. A lényeg látszik. Szemben állunk egy olyan "szórakoztató" mesével, amit bármilyen korosztály nézhet, a hátsószándék, megosztottság, problémák, emberi fogyatékosságok, betegségek, az idiotizmus felsőfoka jellemzni, és - természetesen - a gondolkodás teljes hiánya, nagyon gyors eseménysor, és érzelmi hatások egész tárháza. És megállapíthatjuk, hogy ez a mese még az "elmegy" kategória, vannak sokkal rosszabbak is.

Az új divat - a nickel0de0non - az ICarly, és az ahhoz hasonló show-a-showban műsorok. Többszintű szórakoztatás. A főhős, akiről elnevezték, Carly - szokványos tinilány - aki barátnőjével Sammel (milyen furcsa, hogy a Sam eredetileg férfinév volt csak, és a Carly is a Carl férfinévből lett - csak nem a nemek összemösódására, a különbségek eltüntetésére tett próbálkozás?) nem szokványos módon - rendszeresen webshowt tartanak, amiben Freddie segédkezik kameramanként, és úgy mindenesként. Sam és Freddie jellemzően úgy van beállítva, hogy nem kedvelik egymást, de érdekes módon néhány részben ez visszafordúl, és Sam beleszeret Freddiebe, esetleg csókig (neveljük a tiniket a tudatos "szerelemre") is eljutnak, és miután megtörtént, mindketten - lehengerelve a tapasztalattól egy szót se bírván szólni - csak néznek meguk el, végül kibökik, hogy "jó volt", és azzal zárják a dolgot, hogy "utállak". Micsoda ellentmondás.

Említettem hogy ez a műsor rosszabb, mint a mesék. Hogy miért?

Beleépítettek a műsorba egy - a komédiákból ismert - közönséget, akit a nézők sohasem látnak. Sohasem látszanak, mégis tudatalatt végig a közönség tanítja meg a nézőnek, hogy mi a vicces, mi nem, és mire hogyan reagáljon. Ha lenne valami realitásalapja a valós dolgokhoz képest, akkor talán nem lenne ezzel baj. De van. A közönség akkor is nevet, ha a műsor szereplői kicikizik a hátrányos helyzetűt, vagy a fogyatékkal élőt (mert igen, ilyen is megforúl a műsorban - tanítsuk meg a gyermekeinket viszonyúlni a hátrányos helyzetű emberekhet), csak azért, mert jobbára közönbösen, grimaszolva, saját magát előtérbe helyezve (ego) nyilatkozik az egyik főszereplő az ilyen emberekről. És nem csak a nevetős, jelenetekről van szó, amelyekkel megtanítják a nézőt, hogy mi a vicces és mi nem, mikor nevessen és mikor nem, hanem amikor a közönség (akit mint mondtam nem látni - ezért kialakul a nézőben egy "picit mindíg várom a nem látszó közönség reakcióját" érzés) egy nagy bálványozó "húúúúúúú"-val fejezi ki azt, hogy a ruha, amit a főhős felvett, és megmutatta magát benne, az "oltári tuti", vagy épp "őrült jó". (Arról, hogy vajon miért töltik fel a fiatalok szótárát ilyen közhely kifejezésekkel, abba most inkább nem megyek bele, de ennek is megvan a maga logikája - gondolom nem gondolta azt senki, hogy véletlen, vagy hogy jobbára a fiatalok maguktók kezték el "állat"ozni saját magukat annak kifejezésére, hogy valami nagyon jól néz ki, vagy kellemes, ect.) Tehát a közönség "húúúúúúúúzik", és a nézőben bevésődik, hogy "na ez számít szépnek", vagy "ez a mérce", ez a "tuti". Azaz, máris megtanúltuk, hogy a mit szeretnének az irányít0k, hogy mit tartsunk fontosnak. Az egót, a szépséget, a gazdagságot, a "szép pillanatokat", és persze mindent maxon, és persze lehetőleg azonnal, és gondolkodás nélkül. Tudjátok a lényeg az érzelmek. Ahogy Alan Watt mondta: "Nem használnak logikát, vagy épp ész érveket, az érzelmekre akarnak hatni". A vele készült interjút a témában csak ajánlani tudom (https://www.youtube.com/watch?v=Raa0A3yoBjY - 11:30-tól). És persze vannak hatalmas szomorú pillanatok is, amikor valami olyan történik, amit még a főhős se bír el, és a teljes közönség együtt érezve hangot ad ennek a fájdalomnak.
Amit meg kell érteni az érzelmekkel kapcsolatban. Az érzelmeknek, a valódi érzelmeknek idő kell. Nem jön egyik pillanatről a másikra - egy igazi szerelem is mint tudjuk hosszú együtt töltött idő alatt erősödik meg, és válik igazivá, ahogy egy szakítás után is a lecsengéshez rengeteg idő kell néha. Ezekkel a műsorokkal pont ez a baj. Mindent összezavarnak benne, és az érzelmek heves és agresszív kiváltása mellett mindent siettetnek. Az örömöt, a bánatot, a dühöt. Mindent. Nagyon sérülékeny az embek, ha az őszinte érzései kerülnek kereszttűzbe. És ez az. Sortűz. Mégpedig a lehető legkegyetlenebb módon.

A másik legsérülékenyebb terület az emberben; a szexualitás. Épp ezért egy relytett üzenettel zárnám ezeket a sorokat.

Hogy megint, hogy nem, most is a nickel0de0n egyik műsoráról írok pár sort, egész pontosan a csatorna hivatalos promóvideójáról (a videó itt: https://www.youtube.com/watch?v=GpHLdoQ0W-4). De előtte lássuk a szöveget;

"NYA, NYA, NYA!!
Oo,oo, ay, ay
Oo,oo,ay,ay,ay
Oo,oo,ay,ay
Oo,oo,ay,oo,oo,ay,ay
Ay,ay,oo,oo,ay,oo,oo,ay,ay
Oo,oo,ay,ay,ay
And I want it right now!
Woke up in da morning
And I thought while sitting pretty
Well i didn't realize
Is that you were feeling tricky
Surprise in your eyes
Even just a little bitty
Gotta get myself a-ready for the
NYA,NYA,NYA
I really want, and I want it right now.
Its what Im gonna get, and Im gonna get it right now.
I really want, and I want it right now.
Its what Im gonna get, and Im gonna get it right now.
NYA,NYA,NYA,
And I want it right now
And I'm gonna get it
ITS WHAT I REALLY WANT AND I WANT IT RIGHT NOW!
ITS WHAT IM GONNA GET AND IM GONNA GET IT RIGHT NOW!
ITS WHAT I REALLY WANT AND I WANT IT RIGHT NOW!
ITS WHAT IM GONNA GET AND IM GONNA GET IT RIGHT NOW!"

Ha leszámítjuk az ismétlődéseket, akkor kb. ez a tartalma:

Nya, nya, nya, Oo,oo,ay,ay,ay
Most azonnal akarom!
Felkeltem reggel, és arra gondoltam, miközben ücsörögtem szép(séges)en
Nos, (igazából) fel sem fogtam
Hogy milyen kis trükkös voltál (érzésről beszél)
Meglepetés(t látok) a szemedben
Még ha egy kicsit szétszórt is (az)
Fel kell készülnöm a
NYA, NYA, NYA!-ra
És most azonnal akarom!
És meg fogom kapni
EZ AZ AMIT IGAZÁN AKAROK, ÉS MOST AZONNAL AKAROM!
EZ AZ AMIT MEG FOGOK KAPNI, ÉS MOST AZONNAL AKAROM!
EZ AZ AMIT IGAZÁN AKAROK, ÉS MOST AZONNAL AKAROM!
EZ AZ AMIT MEG FOGOK KAPNI, ÉS MOST AZONNAL AKAROM!

Olvassuk végig még egyszer. Nem hasonlít ez a szöveg valamire? Vagy belemagyarázok?

De értelmezzük is.

A "nya, nya, nya" NEM jelentéktelen, sőt!
Adott egy (jobbára tini) lány. Felkel reggel. Reggel is szépséges. Mert aki szép, az reggel is szép, nem? Szándékosan használom ezt a szót. Tehát felkel reggel, és gondolkodik! Mondhatnánk, hogy mekkora szó, vagy, hogy megdölt amit fentebb írtam, és mégis gondolkodnak az emberek a csatorna műsoraiban... No igen. De min is gondolkodik? Tehát felkel, reggel is szép, és üldögélés közben visszaemlékszik, hogy valaki milyen kis "trükkös" volt. Hogy mikor? Hát tegnap este? Hogy jön ez ide? Úgy, hogy épp belenéz valakinek a szémbe, amiben "meglepetést" vél felfedezni. Hangsúlyozom, hogy a trükkösnél érzésről beszél. Használhatnánk az "élmény" szót. Tehát belenéz a szemébe, és rájon, hogy fel kell készülnie. Ácsi! Hogy kerül valaki reggel, egy tinilány ágyába? Akinek szétszórt a tekintete, és most is meglepetést lát benne? Nos, a lényeg, hogy az a valaki (jobbára fiú) most is itt van, és a lány hírtelen rájön, hogy fel kell készülnie valamire... hogy mire? Erre: "NYA, NYA, NYA"... Gyermeki nyafogás lenne, reggel, az ágyban egy szétszórt tekintetű fiúval az ágyban? Kötve hiszem.
De mi is jön ezután? A gondolkodás teljes kikapcsolása, az érzésnek való megadás, és kifejezése annak, hogy mit is akar a lány: "Most azonnal akarom!", "És meg fogom kapni". Biztos benne, hogy a fiú szemében ez volt az a "meglepetés". A lényeg hogy folytatja: "EZ AZ AMIT IGAZÁN AKAROK, ÉS MOST AZONNAL AKAROM! EZ AZ AMIT MEG FOGOK KAPNI, ÉS MOST AZONNAL AKAROM!". Folytassam?

Ehhez meg lehet nézni a klippet. Mindenkit eltalál, eláztat, befed valami zöld folyadék. A lényeg, hogy mindenki kap belőle, ha sikerül is egyszer elhajolni, legközelebb biztosan úgy "lövi" valaki a látótéren kívülről, hogy biztosan elkapja őket. Ez lehet szimbolikus. Ha megértettük a szöveget, akkor már csak a folyadék színével kell egy kicsit játszani. Ezt nem fogom legépelni, mert úgy gondolom, hogy aki tudott követni, ki tudja következtetni hogy mire gondolok - és igen, arra gondolok; a leggusztustalanabb elképzelésre - és egyébként sem tűrne nyomdafestéket.

Teljes joggal írhatja nekem bárki most, hogy gusztustalan amit leírtam. Akkor tehát, mi a rosszabb? Ha én vagyok gusztustalan, vagy ha a tvcsatorna programszerkesztői azok?

Senkit sem akartam megbántani, vagy megsérteni az érzéseit a témával kapcsolatban, ezért ha ez megtörtént - én legalább - elnézést kérek.

Vissza az elejére Go down
Mercules

Mercules

Hozzászólások száma : 73
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Katy Perry   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyCsüt. Jan. 31, 2013 1:58 pm

Számomra a leghihetetlenebb Katy Perry - Firework című száma.

Tekerj ide-oda: Katy Perry - Firework

2:02 -nél nézd hogy szenved a szüléstől az a nő. Ezzel próbálják megutáltatni a fiatalokkal a szülést, helyette:

0:45-től Katy Perry melleiből előtörnek szikrák és még közben énekli is 1:08-nál, hogy AHH, AHHH, AAAHHHHH!!!

2:15-nél két srác csókolózik, azt hiszem ezt sem kell magyarázni.


Ez a szám meg ugye örök klasszikus, ami arról szól, hogy Katy Perry megcsókolt egy lányt, és tetszett neki.

Ennél szájbarágósabban már nem is mondhatnák el, hogy mit akarnak a felső hatalmak a fiatal korosztállyal.

Katy Perry - I kissed a girl című számához még annyit, hogy ennyi kitakart szemet én még klipben nem láttam.
Vissza az elejére Go down
https://www.youtube.com/watch?v=mW4Y4OmOiF8
angi9405

angi9405

Hozzászólások száma : 14
Csatlakozott : 2013. Jan. 29.
Kor : 26

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Nickelodeon és Katy Perry   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyPént. Feb. 01, 2013 2:01 am

Először is, örülök annak, hogy nem csak én írok ide. mosoly
Őrizzétek meg ezt a szokást. kacsint

A nickelodeonhoz annyit szólnék hozzá, hogy nagyon jó írás volt!
Bizony nekem is megfordult már a fejemben, hogy a zöld trutyi átvitt értelemben valami más....
Aztán a zene, amit énekel a lány.. Annyira gyorsan énekli hogy nekem csak annyi maradt meg mindig hogy "azonnal akarom és megkapom....." Mit?? A zöld trutyit??
(a két információt az agyad kapcsolatba hozza egymással - az akarást és a zöld trutyit - így aztán rosszra gondolsz akaratlanul is...)
Aztán gyorsan kivertem a fejemből, hogy ááá, csupán én vagyok az aki rosszra gondol...
Hát ez az, hogy bújatva közölnek felénk szexuális tartalmú információkat, amit ha mi meglátunk, rosszra gondolunk, és még mi vagyunk a bűnösök...
Az a céljuk, hogy ne jöjjünk rá, hogy mit is akarnak velünk láttatni...
Így bújtatva csinálják....
Ezért abszurdnak tűnik azt hinnünk, hogy egy mesecsatorna(!) ami a gyermekeink szórakoztatásáért felelős, beavatja őket a szexualitás világába is.
Az az iCarly és társai, hát egyszerűen szörnyű, hogy mennyire buták....
Engem annyira szokott idegesíteni ha meghallom a hangjukat, hogy a falat tudnám kaparni sokszor....
Bizony, sokkal butábbaknak vannak beállítva mint a rajzfilmek szereplői...
A nickelodeonon indult egy új sorozat... Valami fiú a főszereplője, aki iszonyatosan nyávogós hangon beszél....
Ép elméjű ember elkapcsol az ilyen nyarvogós sz*rról...
Engem idegesít...
Van bennük valami ellenszenves :S...
A mesékben éppúgy mint a sorozatokban.
És tudjátok mi a legijesztőbb?? Hogy olyan meséket sikerült megszeretnem, amiket egyébként utáltam...
(Madagaszkár pingvinjei - nickelodeon, Phineas és Ferb - disney channel...)
Hogy ezt hogy tudták elérni, nem tudom....
Én úgy vagyok/voltam vele, inkább nézek mesecsatornát, mint Vivát, vagy dokumentumfilmes csatornákat...
De sajnos ez is iszonyatosan butít....
Mostanában ha megnézek egy mesét, próbálom elemezni is, mi is a mondanivalója, vagy mire akarnak kitérni.

Katy Perryről meg annyit, hogy az i kissed a girl-ben is ott az orgiává fajult "pizsama-parti"...
Buzdít arra, hogy lány nyugodtan csókolózzon lánnyal, mert az jó buli.
A Föld kezd átmenni Pokolba.....
Vissza az elejére Go down
Mercules

Mercules

Hozzászólások száma : 73
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyPént. Feb. 01, 2013 2:42 am

Azért, hogy egy kicsit védjem, a Phinieas és Ferb vagy hogy írják nem butít, sőt.. talán az egyetlen értelmes rajzfilmsorozat, ami megy manapság mosoly

Youtube -on fent vannak (vagy voltak) a részei, szerintem nyugodtan nézze bárki, aki jó mesét szeretne látni, már ha arra vevő :D

Ez meg hogy "Rákényszerültem a rossz tv csatornákra" szöveg hanyagolható, ki mondta, hogy TV nézéssel üsd el az időt? Én 1 éve vitettem ki a TV-m a szobámból, mert nem láttam hasznát. Sosem néztem és csak a helyet foglalta. mosoly
Vissza az elejére Go down
https://www.youtube.com/watch?v=mW4Y4OmOiF8
angi9405

angi9405

Hozzászólások száma : 14
Csatlakozott : 2013. Jan. 29.
Kor : 26

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyPént. Feb. 01, 2013 3:02 am

Én szeretem a Phineas-ékat, meg még jó pár mesét... :D De nem mehetünk el a tény mellett, hogy ezeket gyerekeknek készítik, és elbutítják őket.
Hát azért a Phineas és Ferb se ártatlan, szerintem... mosoly Abban is megy az állandó marakodás - Candace egyfolytában csak azon van, hogy az öccseit lebuktassa az anyjuk előtt, a kacsacsőrű házikedvenc pedig egy tiktos ügynök, aki egy gonosz emberrel folytat harcot.... mosoly És minden egyes részben megvan ez a kapcsolat, és itt is megtaláljuk azokat a rohanós, sietős mozzanatokat, mintha minden rohanna...
Az epizód végére Candace mindig felsül, mert a találmány, amit öccsei építettek, mindig valamilyen véletlen folytán felszívódik.
Azért utáltam régen ezt a mesét, mert folyton csak az egymással való áskálódást láttam benne és azt hogy egy kisállat harcol egy beteges elméjű emberrel akinek bizonyára nem volt gyerekszobája... Vagy egy beteges elméjű ember egy kisállattal... O_O

Leginkább azért megy nálam a tv, hogy ne legyen bent csönd... Néha nézem is...
Amit meg szeretek egyértelmű, hogy nézem. mosoly Én nem fogok megszabadulni a tv-mtől, csak ha már elromlik. :D És ez nemsokára esedékes, mert egyfolytában magától kikapcsol....
Vagy csak üzenni szeretne nekem, hogy ne nézzek tévét.. :D

Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyPént. Feb. 01, 2013 7:37 am

Találtam egy érdekes klipelemzést Willow Smith - Whip My Hair című számához. Érdemes végignézni:
https://www.youtube.com/watch?v=dutI5EzFXRY&list=UUfYdcmJM_-SXXQuA6-oDrCA&index=5
Vissza az elejére Go down
Mercules

Mercules

Hozzászólások száma : 73
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Repost   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyPént. Feb. 01, 2013 7:41 am

Értem értem, ugye pirulának van ez a titkos ügynök fóbiája.
A lényeg ezekben a mesékben, hogy a rosszt legyőzi a jó. Candace, aki árulkodik, beköpi az öccseit alul marad, mert nem tudja őket lebuktatni egy olyan dolog miatt, ami igazából senkinek sem árt, ugye ezek a találmányok :D
Vissza az elejére Go down
https://www.youtube.com/watch?v=mW4Y4OmOiF8
Kenderke

avatar

Hozzászólások száma : 24
Csatlakozott : 2013. Jan. 25.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyPént. Feb. 01, 2013 9:01 am

Hát megmondom őszintén, hogy ezekkel a mesékkel én már gyerekkoromban (8-10 éves lehettem) is éreztem, hogy valami baj van, mert ha ez ment, inkább kikapcsoltam a tv-t. Amit pl. én nagyon utáltam, az a Fecsegő Tipegők volt, egyszerűen undorodtam a képi világától.
Aztán kamaszként meg arra döbbentem rá, hogy egyre gusztustalanabbak a mesék. Úgyértem, nem csak gusztustalan dolgok történnek, hanem maga a képi megjelenítése is olyan furcsa. Most ha egy felnőtteknek készülő filmről van szó, az még oké, de én azon döbbentem meg, hogy ezeket GYEREKEKNEK szánják, főműsoridőben, mesecsatornán. Arról nem beszélve, hogy tényleg egy csomó "hős" értelmi fogyatékos, és ezt állítják be viccesnek.
És a legfantasztikusabbak ezek a diznis élőszereplős agymosások. Régen nálam is orrba-szájba ment a tv, hazaértem melóból, és muszáj volt, hogy valami menjen a háttérben. Persze kora délután még inkább színvonalon aluli a kínálat, és leragadtam a dizni egyik ilyen sorozatánál. Meg kell állapítanom, hogy egyre inkább hülyének nézik a tizenéveseket, vagyis inkább egyre inkább le akarják őket butítani. Mert ugye kamaszkorban vannak az embernek a nagy világmegváltó gondolatai (legalábbis nekem és a legtöbb osztálytársamnak voltak), és ilyenkor keresi az utat. De ezzel a sok f*ssal úgy átmossák szegények agyát, hogy magasról tesznek az útkeresésre, és sokkal inkább a külsőségek felé terelgetik az ifjúságot. Nem azért mossák ki az agyukat, mert hülyébbek lennének, hanem mert nagyon kis kortól kezdve, és hatalmas dózisban bombázzák rájuk.
Vissza az elejére Go down
Hemi

Hemi

Hozzászólások száma : 35
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Budapest

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyPént. Feb. 01, 2013 10:16 am

Én eddig olyan amerikai mesét amelyiknek valamelyik részében nincs utalás, még nem igen láttam.
Kivéve talán a Bátor a gyáva kutyát, ami az egyik kedvenc mesém.
Nem sok olyan rajzfilm van, ami jobban kidolgozott.
Nem is csodálom, hogy a nagy Cartoon Network-ös korszakváltásnál hirtelen abbahagyták a gyártását, amikor is bejöttek az igazán butító rajzfilmek (Ben10, Nyomi, Totál dráma, és ezek még a jobbak.......).
Mert Bátor úgy szerette a gazdáját (aki egy nagyon naiv, nagyon kedves öregasszony), hogy képes volt mindent ennek a szeretetnek alárendelni és élete kockáztatásával megmenteni.
A karakterek személyiségei pedig elég életszerűek voltak.
A legtöbb negatív karakter pedig nem azért volt gonosz, mert az neki úgy jó, hanem valamilyen múltbéli sérelem nyomán, amelyre a történet folyamán rendszerint fény derült.
A történet végén pedig általában nem legyőzték a gonoszt, hanem orvosolták a fájdalmát és így ő is jó lett.
Persze ha valaki kapzsiságból vagy egyszerű gyűlöletből volt gonosz, az mindig megkapta a büntetését, de ilyen ritkábban fordult elő és akkor sem direkt bántották, hanem saját aljas tervébe bukott bele és az lett a veszte.
Szóval erkölcsileg is jóval bonyolultabb volt, mint hogy jó vagy rossz.
Szerintem némely rajzfilmet direkt szarra csinálnak, hogy lássák mi az amit még beveszel.
És sajnos elég messzire el tudnak menni........ szomorú
Vissza az elejére Go down
Kenderke

avatar

Hozzászólások száma : 24
Csatlakozott : 2013. Jan. 25.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyPént. Feb. 01, 2013 10:52 am

Hemi írta:
Szerintem némely rajzfilmet direkt szarra csinálnak, hogy lássák mi az amit még beveszel.
És sajnos elég messzire el tudnak menni........ szomorú

És ráadásul ezeket a gyerekeken tesztelik.
Vissza az elejére Go down
Mercules

Mercules

Hozzászólások száma : 73
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyPént. Feb. 01, 2013 12:00 pm

10 évvel ezelőtt is ilyenek mentek a Cartoon Network -ön.

KATT

Erre inkább nem mondok semmit.
Vissza az elejére Go down
https://www.youtube.com/watch?v=mW4Y4OmOiF8
Vendég
Vendég
Anonymous


Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyPént. Feb. 01, 2013 12:19 pm

Ke$ha - Die Young-hoz egy kis elemzés:
http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/the-illuminati-symbolism-of-kehas-die-young-and-how-it-ridicules-the-indoctrinated-masses/

És egy videó, róla, az X-faktorban:
https://www.youtube.com/watch?v=t6GoayO3IAs Na mit vesztek észre? :D

Ebben a linkben olvashattok arról, hogy Ke$hát állítása szerint kényszerítették a Die Young eléneklésére, amit Twitteren jelentett be, de utána nagyon gyorsan el is tűnt:
http://vigilantcitizen.com/latestnews/keha-claims-she-was-forced-to-sing-die-young/

Britney és Will.I.Am - Scream and Shout:
http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/scream-and-shout-a-video-about-britney-spears-being-under-mind-control/


Egyébként ajánlom ezt az oldalt mindenkinek, rengeteg érdekes dolog van rajta. http://vigilantcitizen.com
Vissza az elejére Go down
Plaa

avatar

Hozzászólások száma : 58
Csatlakozott : 2013. Jan. 24.
Tartózkodási hely : -

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyPént. Feb. 01, 2013 2:42 pm

Ez a "Grlm & Ewil" (mármint az intró) a szó legszorosabb értelmében egy hipnózis előidézésére való törekvés, amelyen át a gyerek személyiségében kettősséget (skizofréniát) igyekeznek előidézni. Gondolom nem kell hangsúlyoznom, hogy a tudatalattit bombázza ez a képsor és hangeffekt, és mindezt a gyerekek képi és hangvilágának felhasználásával, azaz az ő nyelvükön. Mi az a két domináns tulajdonság, mely szimbólikusan megjelenik az intróban? Az egyik az agyatlanság (debilség), a másik szimplán csak: a gonoszság.
Megmondom őszintén, hogy én eddig nem ismertem ezt, de most hírtelen nagyot néztem. Fontosnak tartom, hogy megjegyezzem, hogy egy kettős személyiségben nem létezhet gonosz, jó ellenpár nélkül. Hallottunk már olyan - valós életbeli - eseteket, amikor egy lánynak több személyisége volt, és nappal apáca volt, éjszaka meg prostituált. Természetesen ő maga erről nem tudott.

Na pontosan ez a megdöbbentő még - ha már nickel0de0n - akkor a Kwng Fu P@nda animációs sorozat (igen már ilyen is van) esetében. Az egyik részben P0, a főhős p@nda a történet szerint belenéz egy mágikus tükörbe, aminek köszönhetően nem csak hogy lemásolódik, és életre kel egy klónja - amely teljesen ugyanúgy néz ki mint ő maga - hanem, érdekes módon a személyisége is szeparálódik, azaz a szó szoros értelmében a személyiségét meghatározó tulajdonságok szétoszlanak a két P0 között. A többszemélyűség betegség jellemzője, hogy a személy, aki ebben szenved (jobbára nem is tud róla) elveszít képességeket, tulajdonságokat, amelyek a betegség következtében a másik személyiség részeként maradnak. Pl. Az egyik okos lesz, a másik buta. Na pontosan ez történt P0val is, lett egy (szó szerint értelmezendő) gonosz P0, és lett egy jóságos, persze nagyon naív, verekedni nem tudó P0 is (KÉP ITT , és a teljes epizód ITT megnézhető - 3. videó lefelé - 24:55-től van a lényeg). Gondolom nem kell említenem, hogy a gonosz P0 volt a valódi kungfú mester. De ez hanem elég, akkor hozzá kell venni a történet bemutatását.
Én magam, amikor először láttam ezt a részt, azt első, ami nekem beugrott, hogy P0 skizofrén lett. Egyszer jóságos, szinte istenként imádja az őryöngő ötöst (micsoda név), máskor meg mint akibe az ördög bújt bele - még az apja éttermében is balhét csinál. És amitől ez még érdekesebb - és amitől ez olyannal fog hatni mint egy ténylegessen skizó személy - úgy tűnik a mesében, hogy P0 NEM emlékszik semmire! Persze később, amikor már kialakult a nézőben ez az álláspont, akkor felfedik a relytélyt, és kiderűl, hogy P0ból kettő lett - a mágikus tükör miatt.
Nem ragozom tovább. Személyesen nekem már sokszor volt olyan érzésem, hogy a mesék, zenei klippek (főleg a pop - ahogy előttem helyesen lett elemezve), filmek és egyebek olyanok, mindha kivittek volna pszichés beteg embereket a kamerák elé, és azokkal forgattak volna..
Egy biztos. Ha egy gyermek ezekböl meríti a mintát az élethez, és ezen nő fel, akkor neki ez lesz a természetes. Vajon hova juthat egy világ, ahol mindenkinek a pszichés betegség a természetes? Vajon milyen egy olyan világban élni, ahol mindenki pszichés beteg? Nem szeretném megtudni.
A felnőttek, akik tapasztaltak, és nem ilyen beteg meséken nőttek fel, azok látják, hogy ez rossz. De aki csak a rosszat ismerte meg életében, az nem tudja milyen a jó, a normális viselkedésforma. Szóval gyermekeink esetében ezek a mesék nagyon könnyen tanúlt debilizálódást eredményezhetnek. Sokszor viselkedhet a gyerek értelmi fogyatékos módjára, vagy egyszerűen debilen, és közben - jó esetben - nem az, csak megtanulta. Ami rosszabb, ha ez a felnövés során állandósúl, tehát beépül a személyiségbe. Mert ez is megtörténhet, ez utóbbi tudományos tény. Ami ennél rosszabb, hogy ha ezeket megfűszerezzük néhány családi balhéval, félelemmel, szorongással, akkor ezek sokszorta könnyebben épülhetnek be, és ami rosszabb hogy valós betegség is kialakulhat velejáróként. Eljuthat egy olyan pontig a gyerek, amikor szereti a mesét és nézi - de fogalma sincs, hogy miért, vagy mi a jó benne. ha megkérdeznék, nem tudná megmondani, hogy mi teszik benne.

És végül ami még lrdekes ezekben a mesékben, és a h0llyw00dy filmekben (a 99%ban a mai filmeknek), hogy végig a konfliktusokról, a bajokról szól. Hogy happy end a vége? No de mi töltöte ki több ideig a filmet? 99% konfliktus, 1% happy end a végére... Nagyon hasonlít a legismertebb üdítőnek nevezett löttyökre a boltokban: zöld tea - tea tartalom 0,02 %...
Vissza az elejére Go down
Táborszki Bálint

Táborszki Bálint

Hozzászólások száma : 367
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Debrecen

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyPént. Feb. 01, 2013 2:48 pm

Kedves Plaa. Nem hagy nyugodni a kérdés, és fel kell tennem hogy édes álmaim lehessenek: miért nem írod ki a tulajdonneveket?
Vissza az elejére Go down
http://ellenpropaganda.com
Plaa

avatar

Hozzászólások száma : 58
Csatlakozott : 2013. Jan. 24.
Tartózkodási hely : -

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyPént. Feb. 01, 2013 2:54 pm

Azért nem írok ki neveket, mert el akarom kerülni azt, hogy bele lehessen kötni.

Úgy gondolom így is érthető hogy mire, kire gondolok, amikor kiirom.
Vissza az elejére Go down
Mercules

Mercules

Hozzászólások száma : 73
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyPént. Feb. 01, 2013 3:46 pm

Az a Kesha mit alakított az X-faktorban, tyű :D

Plee.: Itt fórumon mi is a rosszról beszélünk :D Le is lettem hangolódva :pale:
Vissza az elejére Go down
https://www.youtube.com/watch?v=mW4Y4OmOiF8
meluzina

meluzina

Hozzászólások száma : 21
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptySzomb. Feb. 02, 2013 5:06 am

Nagyon tetszett Plaa írása. Nagyon jól látja a dolgokat, és én, bár nem nagyon nézem ezeket (Maximum, ha a barátnőm gyerekei nézik), inkább leleplező videókban találkozom velük. Az egyik ilyenben mutattak egy részletet a Spongya Bob kockanadrág-ból és ott a Tunyacsáp kész illuminátus beavatásban részesült. Mellesleg ahogy az kinéz nekem mindig a hideg futkosott a hátamon. Nem véletlen, hogy őt ábrázolják a legnormálisabbak?
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptySzomb. Feb. 02, 2013 6:30 am

Ahogy észrevettem ez az egész dolog már a magyar zenékben, videoklipekben is nagyon terjed, például Tóth Gabi egyik újabb klipjében kedvenc tevékenység a szemtakargatás, a klip végén mintha klónozva lenne az énekesnő, és a klónokból egy újabb arc áll össze (több személyiség?):
https://www.youtube.com/watch?v=Y1-BU_TK2u4
Lehet, hogy félreértelmezem ezeket, de itt is, Gabiból kettő van, az egyik meghalt, majd mikor meghal, egy teljesen új Gabit láthatunk megjelenni...
https://www.youtube.com/watch?v=EHYT7ogi_Wc
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Magyarországon is megjelentek   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptySzomb. Feb. 02, 2013 11:10 pm

Kedves Társaim, akik kutatjuk az abnormális jelenségeket!
Javaslom, hogy a "The Vigilant Citizen" oldal linkjeire csak megfontolt mennyiségben hivatkozzatok, hiszen onnét erre a fórumra sok száz oldalnyi anyagot lehetne átemelni. Akinek van energiája magyarra fordítani, annak látom értelmét, anélkül viszont nem érdemes. Hasznos viszont a szimbólum rendszerrel megismerkedni, amelyek alapján, már mi magunk is találhatunk megosztásra érdemes anyagot. Pl.: Tolvaj Renáta "Ez még csak a kezdet" klippjéből.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Tolvajrentaezmgcsakakez
Agymosás kicsiknek és nagyoknak Tolvajrentaprjaezmgcsak[/right][/code]
Vissza az elejére Go down
Stringfellow

Stringfellow

Hozzászólások száma : 80
Csatlakozott : 2013. Feb. 03.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyVas. Feb. 03, 2013 2:36 am

Ezt most vettem észre, illetve a szövege már gyanús volt, "we are shining, everything are Illuminates "
És a klippben a piramis is feltűnik, de azon már nem is csodálkoztam :D
https://www.youtube.com/watch?v=iC-_lVzdiFE
Vissza az elejére Go down
Stringfellow

Stringfellow

Hozzászólások száma : 80
Csatlakozott : 2013. Feb. 03.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyVas. Feb. 03, 2013 4:05 am

A másik világsztár, aki a csapból is jön a tiniknek, Lady Gaga. A legnézettebb mondhatni a tube-on.
A klipjei önmagukért beszélnek, igazándiból még felkészültség sem szükséges hozzá, hogy valaki észrevegye mi a cél vele. Egy az egyben, direktben akarják manipulálni a tiniket, a homoszexuális, erkölcstelen, önző életvitelre.

Linkelek pár elemzést, aki még nem látta, érdemes megnézni, szerintem ezeket azonnal tiltani kéne, még felnőtt embernek is sokkoló, nem ám egy gyereknek:
https://www.youtube.com/watch?v=a_Yt_evP2pA

Ez a Judas nevü klip, elég kifejező címmel:
https://www.youtube.com/watch?v=AxVOjkrqJg4

Born this way, ez a születésről egy gusztusos valami:
https://www.youtube.com/watch?v=XwHqtb3BVSc

Alejandro, ez a homoszexre való buzdítás:
https://www.youtube.com/watch?v=l791ZoVftuY

Bad Romance, vagyis szex következmény nélkül, önzés népszerűsítése, és az élvezetek halmozásának mindenek fölé helyezése:
https://www.youtube.com/watch?v=PI_9EGbwZho

Nem kell hogy aki ezeket megnézi egyetértsen a tartalmat illetően, de minden esetre azért azon nem árt elgondolkodni, hogy miről is van szó ezekben a klipekben.
Vissza az elejére Go down
meluzina

meluzina

Hozzászólások száma : 21
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyVas. Feb. 03, 2013 7:02 am

Gaga valószínűleg MK Ultra áldozat, ezért is vannak olyan meredek dolgai. A clipjei pedig tele vannak illuminátus szimbólumokkal, Atyaég videói nagyon jól elemzik.
Vissza az elejére Go down
Kenderke

avatar

Hozzászólások száma : 24
Csatlakozott : 2013. Jan. 25.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyVas. Feb. 03, 2013 11:00 am

Lassan már sokkal nehezebb olyan zenét, klipet találni, amiben nincs ilyen szimbólum...
Vissza az elejére Go down
Mercules

Mercules

Hozzászólások száma : 73
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyVas. Feb. 03, 2013 11:05 am

Kenderke írta:
Lassan már sokkal nehezebb olyan zenét, klipet találni, amiben nincs ilyen szimbólum...

Naa, azért ez elég erős túlzás volt mosoly

Még mindig elnyomó többségben vannak azok a zenei klippek, filmek, reklámok, stb, amikben nincs semmiféle szimbólum elrejtve.
Vissza az elejére Go down
https://www.youtube.com/watch?v=mW4Y4OmOiF8
Kenderke

avatar

Hozzászólások száma : 24
Csatlakozott : 2013. Jan. 25.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyVas. Feb. 03, 2013 11:09 am

Bocsánat, pontosítok: a megagigasztárok által legyártott zenékre és klipekre értettem, értsd: lédigaga, britniszpírsz, stb.
Vissza az elejére Go down
Mercules

Mercules

Hozzászólások száma : 73
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyVas. Feb. 03, 2013 11:14 am

Kenderke írta:
Bocsánat, pontosítok: a megagigasztárok által legyártott zenékre és klipekre értettem, értsd: lédigaga, britniszpírsz, stb.

Nah, így már igaz :D
Vissza az elejére Go down
https://www.youtube.com/watch?v=mW4Y4OmOiF8
Vendég
Vendég
Anonymous


Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Szimbólumok PPS   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyVas. Feb. 03, 2013 11:45 pm

Itt egy PPS (diavetítés) amiben okkult szimbólumokról van szó, érdemes megnézni:
http://www.informator.atw.hu
(kattints a PPS-ekre, majd a Szibólumok-ra)
Vissza az elejére Go down
Open-eyed

Open-eyed

Hozzászólások száma : 129
Csatlakozott : 2013. Feb. 03.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szimbólumok a videoklipekben, zenékben   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyHétf. Feb. 04, 2013 3:42 am

Volt itt szó mesékről és sok egyébről, de visszatérnék a zenékhez. Szimbólumok helyett én a szövegeket figyelem a legtöbbször és nagyon durva amiket sok "sztár" énekel. Aki már ismeri ezeket azoktól elnézést kérek, akik
viszont még nem vették észre, azoknak íme néhány gyöngyszem:

Akit érdekel a teljes szöveg, az keressen rá Google-n.

K RINO - GRAND DECEPTION
(Nagyon hosszú lenne, így csupán pár sort emeltem ki belőle, de érdemes végig olvasni az egészet, nagyon igaz)

"You are a tool and the hidden hand is using you" - Egy eszköz vagy és a rejtett kéz használ téged.
"Mind systematically programmed" - Az elme szisztematikusan programozott
"The way they laced the whole world and nation with traces of Satanism" - Az út amivel leláncolták az egész világot és nemzetet a sátánizmus nyomaival
"1776 they took action" - 1776-ban létrejöttek
"Just flip your one dollar bill over" - Csak fordítsd meg az egydollárosod
"We live in a designed wicked system" - Mi egy tervezett gonosz rendszerben élünk
"... The All-Seeing Eye where the light shines" - ... A minden látó szem ahol a fény ragyog
"A sign of the Devil watching over you at all times" - Az ördög jele figyel téged minden időben
"Under the pyramid you see "Novus ordo seclorum"" - A piramis alatt láthatod "Novus ordo seclorum""
"Translated: "New Order of the World, or the New World Order"" - Lefordítva: "Új rendje a Világnak, vagy az Új Világrend"
"Authors and Satanic fathers of mass slaughter" - Szerzői és Sátáni apái a tömegmészárlásnak
"Every President that ever lived was foul" - Minden elnök aki valaha élt aljas volt
"They gather at Bohemian Grove where they bow down before the Owl" - Ők összegyűlnek a Bohemian Grove-nál, ahol leborulnak a bagoly előtt
"It ain't hard to understand this government was never for us" - Nem nehéz megérteni, hogy ez a kormány sosem értünk volt
"Subconsciously we follow the ways of the BEAST" - Tudatlanul a SZÖRNY útját követjük
"And pay homage to pagan gods when we say the days of the week" - És hódolunk pogány isteneknek ahogy a hét napjainak neveit mondjuk
"Like Sunday, they worship the Sun" - Mint Vasárnap, mikor ők a napot imádják
"He secretly believes in Lucifer and other deities" - Ők titokban Luciferben hisznek és egyéb istenségekben
"Many powerful and rich people are controlled by these" - Számos hatalommal bíró és gazdag embert ezek irányítanak
"Satan tampers with stem cells and sprays chemtrails" - Sátán szabotálja az őssejteket és chemtrail-eket szór
"But yet we go wherever Satan leads us" - De most arra megyünk amerre Sátán vezet minket
"The falsehoods we practice in his name ain't got nothing to do with Jesus" A hazugságoknak amiket gyakorlunk a nevében semmi közük Jézushoz
KANYE WEST - MONSTER
(Az egy dolog, hogy végig azt éneklik magukról, hogy szörnyek és úgy beszélnek, mintha ők istenek lennének, a lányokat szinte semmibe sem veszik)

[Rick Ross:]
"Bitch I’m a monster no good blood sucker" - Ribanc, szörnyeteg vagyok, nem jó vérszívó
"fat motherfucker ..." - kövér b*szadék vagyok...
[Kanye West - Chorus:]
...
"I put the pussy in a sarcophagus" - behelyezem a p**cit a szarkofágba
"now she claiming I bruise her esophagus" - most meg azt állítja, felsértettem a nyelőcsövét
"I’m living the future so the presence is my past" - a jövőben élek, szóval a jelenem a múltam
"my presence is a present kiss my ass" - Az ittlétem pedig ajándék, úgyhogy megcsókolhatod a s***em
[Jay-Z:]
"Sasquatch, Godzilla, King Kong" - Nagy láb, Godzilla, King Kong
"Lochness, Goblin, Ghoul, a zombie with no conscience" - Nessi, Goblin, Vámpír, egy lelkiismeretlen zombi
"question what do all these things have in common" - a kérdés, hogy mi közük vagy egymáshoz
"everybody knows I’m a motherfucking monster" - mindenki tudja, hogy egy kib***ott szörnyeteg vagyok
"none of you niggas have seen the carnage that I’ve seen" - egyikőtök sem látta a vérengzést aminek szemtanúja voltam
"I still hear fiends scream in my dream" - Még mindig hallom barátaim sikolyait álmaimban
"murder murder in black convertibles" - gyilkosok, gyilkosok fekete nyitott tetejű kocsikban
"I kill a block I murder avenues" - Megölök egy háztömböt, legyilkolom a sugárúton levőket
"rape and pillage a village, women and children" - megerőszakolom és kifosztom a falukat, nőket és gyerekeket
"all I get is these vampires and blood suckers" - minden amit kapok ezek a vámpírok és vérszívók
"all I see is these fake fucks with no fangs" - mást sem látok, mint hamis, agyar nélküli sz*rháziakat
"I smell a massacre" - érzem a vérfürdő szagát
"seems to be the only way to back you bastards up" - ami úgy tűnik az egyetlen menthető út számotokra, korcsok
[Nicki Minaj:]
"OK first things first I’ll eat your brains" - Ok, először felzabálom az agyatokat
"then I’mma start rocking gold teeth and fangs" - utána kérkedek arany fogakkal és szarvakkal
"cause that’s what a motherfucking monster do" - mert ezt teszi egy kib***ott szörnyeteg

LADY GAGA - JUDAS
(tudom, írták már, csak két sort idézek)

"In the most biblical sense, I am beyond repentance - Bibliai értelemben véve, túl vagyok a bűnbánaton
Fame hooker, prostitute wench, vomits her mind" - Hírnévért kurválkodó, prosti kislány, aki széthányja az agyát

Sokat lehetne még felsorolni, de így is túl hosszú lett már a kommentem, így abbahagyom. Több énekes is beszél arról, hogy eladta a lelkét az ördögnek. Egy pár hely meg is van említve a Wikipédián: http://en.wikipedia.org/wiki/Deals_with_the_Devil_in_popular_culture
Vissza az elejére Go down
Stringfellow

Stringfellow

Hozzászólások száma : 80
Csatlakozott : 2013. Feb. 03.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyHétf. Feb. 04, 2013 12:09 pm

Itt a következő, agyonsztárolt pop csapat az LMFAO. Szintén a legnézettebbek közé való.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyPént. Feb. 08, 2013 12:54 am

Sziasztok!
Rövid leszek, de gondoltam leírom, mert érdekesnek találom!
Ha már a gyermek hipnózisról beszélünk: 2,5 éves a kislányom, pár hete "rákattant" a Mickey egérre, nagy bánatomra. A Youtube-on szoktam neki bekapcsolni 15-20 perces epizódokat.
Mickey figurája ugye ismerős, egy egoista suttyó, aki mindent megold, mindent magáról nevez el, mindenki szereti, és ő is szeret mindenkit. A bal alsó sarokban végig ott a fejformájának árnyéka, hogy a gyerekeknek 3 egymást érintő körről mindig Mickey jusson az eszébe. ( és persze vásároljunk,vásároljunk,vásároljunk!)
Minap nézem vele a show-t, és azt veszem észre, hogy ez az egér bármerre forgatja a fejét, annak a körvonala sosem változik. NINCS PROFIL KÉPE!! Mindegy, hogy hová néz, merre megy, mit csinál, a füle a tarkóján is lehet, senkit nem érdekel, lehetetlen képet rajzolnak, és senkinek nem tűnik fel. csak nézzetek bele:) https://www.youtube.com/watch?v=6D8SCHvkzXQ
Hali Mindenkinek!
Vissza az elejére Go down
LallR

LallR

Hozzászólások száma : 167
Csatlakozott : 2013. Jan. 31.
Kor : 40
Tartózkodási hely : Szolnok

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyPént. Feb. 08, 2013 5:16 am

Áh és végül én csak röviden:

https://www.youtube.com/watch?v=3mbBbFH9fAg
Vissza az elejére Go down
http://aszepujvilag.blogspot.hu
tubysmith

tubysmith

Hozzászólások száma : 14
Csatlakozott : 2013. Feb. 07.
Kor : 45

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptySzomb. Feb. 09, 2013 8:24 am

Egypár a másik irányból :

Винтаж - Роман
БЬЯНКА | За тобой
Виа Гра - ЛМЛ
Виа Гра - День без тебя
МОБИЛЬНЫЕ БЛОНДИНКИ "Birthday" клип
Инь-Ян - Инопланетянин

és az adu ász, ahol a szimbólumok száma az egeket (és poklokat :) veri:
Винтаж - Деревья

mindegyik megér egy elemzést :)
Vissza az elejére Go down
Weni

Weni

Hozzászólások száma : 195
Csatlakozott : 2013. Jan. 22.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptySzomb. Feb. 09, 2013 10:01 am

Sziasztok! Itt filmekröl nem esik szó?
Pl az Utazás a relytélyes szigetre 2 látta valaki?
Fölfedezett bárki is valamit benne?
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyVas. Feb. 10, 2013 9:55 am

Weni írta:
Sziasztok! Itt filmekröl nem esik szó?
Pl az Utazás a relytélyes szigetre 2 látta valaki?
Fölfedezett bárki is valamit benne?

A filmekről inkább itt szokott szó lenni: https://pirulapublic.hungarianforum.com/t56-illuminati-szimbolumok-a-mediaban :)
Vissza az elejére Go down
Alienexperiment

Alienexperiment

Hozzászólások száma : 56
Csatlakozott : 2013. Feb. 02.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptySzer. Feb. 13, 2013 6:59 am

Itt egy kis elemzés, a zeneiparról. Theodore Adorno a FRANKFURTI ISKOLA egyik "agytrösztje" aki a zenére ment rá (a többiek az oktatásra, színházra, mozira, TV-re, rádióra) találta ki, hogyan kell slágert írni. (valószínűleg megtalálta a matematikát a zene mögött, és a szabályos matematikai sorozatok? adják a slágereket, az ő agyszüleménye a BEATLES, akivel a korabeli fiatalokat agymosták)

http://www.richplanet.net/starship_main.php?ref=74&part=1

A mai rajzfilmek és videoklipek károsak , szerencsém, hogy én még Tom és Jerry-n nőttem fel (Woody Woodpecker, Bugs Bunny, stb..) de ezek a 30-as években készültek! Ma már nem készül olyan nagy nézettségű (amit nyomnak mindenhol) rajzfilm vagy videoklip, amiben ne lenne vakoló/sátánista agymosás. (gyakorlatilag csak propaganda céllal gyártják ezeket) A mai gyerekeknek nem sok esélyük van, ha a szüleik nem tudnak ezekről. Azért az vicces, hogy egy deathmetal videoklipben kevesebb (vagy nincs is) sátánista szimbolum van, mint egy KESHA vagy GAGA félében.
Vissza az elejére Go down
Freya

Freya

Hozzászólások száma : 85
Csatlakozott : 2013. Feb. 08.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptySzer. Feb. 13, 2013 9:48 am

Egy kis érdekesség a hírekről és ami mögötte van!
http://rejtelyekszigete.blogger.hu/2013/02/10/a-tudatalatti-es-a-media
Vissza az elejére Go down
Freya

Freya

Hozzászólások száma : 85
Csatlakozott : 2013. Feb. 08.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyPént. Feb. 15, 2013 10:01 pm

Plaa írta:
Említettem, hogy a mesék szereplői értelmi fogyatékosok. Lehet hogy most érzékeny pont lesz néhány embernek, ha megemlítem, de megteszem; pl.: Sp0gyabob K0ckanadrág a mese. (Szándékosan írok 0-t 'o' helyett.) Milyenek a szereplők? Milyen tulajdonságaik vannak?

Az írásodról - ami nagyon jó - eszembe jutott az egyik kedvenc mesém, még a CN-n adták, nem tudom volt-e már szó róla: Bátor, a gyáva kutya.
Anno nagyon csíptem a bexari kis blökit, a jófej bár elég naiv Mauriel-t, de az írásod miatt meg az évek múltával most kezdem máshogy látni. Mert miről is szólt, egy lelkisérült, félős kutyusról, egy szinte értelmi fogyatékos nagymamiról, meg egy elképesztően gonosz és rosszindulatú öregemberről, aki abban lelte élvezetét, ha szadizhatta a kutyát. Hirtelen két epizód ugrott be, ami kimondottan gyomorforgató volt számomra: az egyikben brokkoli csatát vívott a kutya egy csótánnyal - ha jól emlékszem - na azóta nem bírom megenni a brokkolit :D , a másikban egy macska vezetésével a gonoszok különböző módokon kínozták Bátort. Bele sem merek gondolni, állatkínzásra való felbujtást lenne az üzenete?? Vagy csak simán alázzuk meg és bántalmazzuk a nálunk gyengébbet??
Vissza az elejére Go down
Hemi

Hemi

Hozzászólások száma : 35
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Budapest

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptySzomb. Feb. 16, 2013 8:06 am

Azt én is nagyon szerettem és igen, már írtam róla. :P
De jó látni, hogy más is nézte. :P
Nem, azért evett brokkolit, ami a csótány lábujjai között volt, hogy megmentse a gazdája életét.
Egyik kínzást sem kellett volna elszenvednie, ha nem akarja, csak kiskorában elvesztette a szüleit, és nem akarta, hogy újra megtörténjen.
Nem tudom láttad-e, de abban a részben van talán utalás, ahol a gonosz ember, aki nagyon szomorú és semmi sem teszi boldoggá, ki akarja irtani az emberekből a boldogságot, hogy ha ő nem lehet boldog, más se legyen.
Egy másik részben pedig egy ugyan ilyen ember akarta ugyan ezt csinálni, csak a körítés más volt.
Ezek a hangulatmódosító tornyok kissé HAARP szerűek.
Egy harmadikban pedig egy reklámmal agymostak mindenkit, hogy csak egy édesség érdekelje őket, mindenek felett.
De szerintem a te általad felsoroltak pont nem utalások.
Vissza az elejére Go down
LesPaul

LesPaul

Hozzászólások száma : 22
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptySzomb. Feb. 16, 2013 11:03 am

Szerintem pont az imént említett mese nem volt (olyan) rossz, tömören: adott egy hűséges kutya, aki mindenét képes feláldozni a szeretett gazájáért. Valamint egy zsémbes öregember, aki néha mégis jó útra tér. Általában nem az "ellenség megsemmisítése" volt a cél, hanem a problémája megoldása, segítése. Ha tényleg ízig-vérig gonosz volt, akkor börtönbe küldték.
Vissza az elejére Go down
Hemi

Hemi

Hozzászólások száma : 35
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Budapest

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyVas. Feb. 17, 2013 12:45 am

Hajszál pontosan ugyanezt írtam egy kicsit feljebb. mosoly
Nem tudom, én ezen nőttem fel és mégis itt vagyok. kacsint
Vissza az elejére Go down
Berkott841018

avatar

Hozzászólások száma : 24
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.
Kor : 36
Tartózkodási hely : Jászladány

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyVas. Feb. 17, 2013 7:02 pm

Tegnap láttam egy műsort az MTV-n egy bizonyos KeSha vezette ill. állítólag az ő válogatása:beyoncé,kesha,rihanna,adele,rita ora,madonna,nicky minaj,jessie j és még sorolhatnám.nem vok oda a zenért de szeressem a csinos lányokat...na hát kezdésnek Kesha vaj színű kosztüm ....szép ízléses...Jobb oldalon a kitűző egy akkor a szem amiért faterom engem pofánvágna,bal oldalon pedig egy pentagramma.Azt hittem hogy nem jól látok.a kezén szintén egy akkora szem volt gyűrű gyanánt ,hogy szaknyelven a ló...szó a helyes megfelelője.Minden klippnek volt rendezője és ezeket fel is tüntették a klip elején mintha ez akkora dolog lenne.Elkeserítő volt látnom ,hogy a kőkemény klipekben tobolt az erőszak és a gonosz éltetése.Rosszul lettem és csodálkoztam rajta hogy ezt hogy engedhetik, bemutatni?
Vissza az elejére Go down
lehetoseg

avatar

Hozzászólások száma : 53
Csatlakozott : 2013. Feb. 14.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyHétf. Feb. 18, 2013 5:07 am

üdv mindenkinek
Sajnos rövid és tömör amit írni fogok ezeknek a mesékhez semmi közük nincs:(
A mese ott kezdődik 77 magyar népmese és társaik.mosoly
Nekünk is vannak jó rajzfilmjeink mese filmek gyerek voltam volt a futrinka utca , malacka és tádé igaz azok bábok voltak de többet adnak mint a mostani komputer grafikás vackok.


A hozzászólást lehetoseg összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 18, 2013 9:09 am-kor.
Vissza az elejére Go down
meluzina

meluzina

Hozzászólások száma : 21
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyHétf. Feb. 18, 2013 5:23 am

Alienexperiment írta:
Itt egy kis elemzés, a zeneiparról. Theodore Adorno a FRANKFURTI ISKOLA egyik "agytrösztje" aki a zenére ment rá (a többiek az oktatásra, színházra, mozira, TV-re, rádióra) találta ki, hogyan kell slágert írni. (valószínűleg megtalálta a matematikát a zene mögött, és a szabályos matematikai sorozatok? adják a slágereket, az ő agyszüleménye a BEATLES, akivel a korabeli fiatalokat agymosták)

http://www.richplanet.net/starship_main.php?ref=74&part=1

A mai rajzfilmek és videoklipek károsak , szerencsém, hogy én még Tom és Jerry-n nőttem fel (Woody Woodpecker, Bugs Bunny, stb..) de ezek a 30-as években készültek! Ma már nem készül olyan nagy nézettségű (amit nyomnak mindenhol) rajzfilm vagy videoklip, amiben ne lenne vakoló/sátánista agymosás. (gyakorlatilag csak propaganda céllal gyártják ezeket) A mai gyerekeknek nem sok esélyük van, ha a szüleik nem tudnak ezekről. Azért az vicces, hogy egy deathmetal videoklipben kevesebb (vagy nincs is) sátánista szimbolum van, mint egy KESHA vagy GAGA félében.


Theodor Adorno és a Tavistock Intézet kedvenc témám. Teljesen le voltam döbbenve, mikor kiderült, hogy a Beatles szinte összes számát Adorno írta. A Beatles számok jogdíjai is a Tavistock Intézet tulajdonában vannak.
Tom és Jerry-ről csak annyit, hogy az volt a kezdet az 50 -es években, ezért még a rajzok aranyosak, de a szereplők csak egymást gyepálják. Szerintem a magyar és európai rajzfilmek 100X helyesebbek.
Vissza az elejére Go down
Freya

Freya

Hozzászólások száma : 85
Csatlakozott : 2013. Feb. 08.

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyHétf. Feb. 18, 2013 9:28 am

Hemi írta:
Azt én is nagyon szerettem és igen, már írtam róla. :P
De jó látni, hogy más is nézte. :P
Nem, azért evett brokkolit, ami a csótány lábujjai között volt, hogy megmentse a gazdája életét.
Egyik kínzást sem kellett volna elszenvednie, ha nem akarja, csak kiskorában elvesztette a szüleit, és nem akarta, hogy újra megtörténjen.
Nem tudom láttad-e, de abban a részben van talán utalás, ahol a gonosz ember, aki nagyon szomorú és semmi sem teszi boldoggá, ki akarja irtani az emberekből a boldogságot, hogy ha ő nem lehet boldog, más se legyen.
Egy másik részben pedig egy ugyan ilyen ember akarta ugyan ezt csinálni, csak a körítés más volt.
Ezek a hangulatmódosító tornyok kissé HAARP szerűek.
Egy harmadikban pedig egy reklámmal agymostak mindenkit, hogy csak egy édesség érdekelje őket, mindenek felett.
De szerintem a te általad felsoroltak pont nem utalások.

Ok, ha nem, hát nem, csak örülök neki, ha azt mondjátok, nem manipulatív (vagy csak minimálisan), de vélhetően ettől függetlenül is a kedvencem maradt volna. :) Csak annak kapcsán gondoltam, hogy gond lehet vele, amit Plaa nagyon jól leírt, miszerint olyan tempóban zajlanak az események, hogy az már furcsa. A kalandok, amikbe keveredik Bátor, elég szélsőségesek, Muriel pedig minden ellenséggel kedves és még az egyértelműen gázos szitukban is furán reagál, mintha nem tudná hol van, nem lenne veszélyérzete. Másrészt Eustace is túlontúl rosszindulatú, gonosz és megkeseredett. Szóval elég kontrasztos a két karakter.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptySzer. Feb. 20, 2013 10:30 pm

Sajnos tényleg igaz mindez, Plaa nagyon jól összefoglalta. Ráadásul Hazánkban is egyre több ilyen klip jelenik meg.
Pl:
Kocsis Tibor - Lásd a csodáthttps://www.youtube.com/watch?v=5c65mdy7EYE
De itt ebben a klipben is érdekes a csávó polóján az a szimbólum. Kinek mi jut eszébe róla?https://www.youtube.com/watch?v=yXpFdjSXJrU
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptySzer. Feb. 27, 2013 12:47 am

Ez is megéri a pénzét: Yelawolf- Whistle Dixie. https://www.youtube.com/watch?v=6K7R2GxYyw8

Akit érdekel annak írok az egész Strange Music/Slumerican cirkuszról...
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyCsüt. Feb. 28, 2013 8:06 pm

Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyCsüt. Feb. 28, 2013 8:17 pm

Na még egy kis infó erről a csapatról....1.17-nél a metronómot nézzétek meg.: https://www.youtube.com/watch?v=zQ1v1pMdIoQ&list=UUfcp9irZM4H1ISMjnK_auMA&index=14
Itt pedig már maga a dal címe és a szövege teljesen egyértelmű: https://www.youtube.com/watch?v=6CvuyaKmLnw&list=UUfcp9irZM4H1ISMjnK_auMA&index=11
Vissza az elejére Go down
Kriptonic

Kriptonic

Hozzászólások száma : 22
Csatlakozott : 2013. Mar. 01.
Kor : 46
Tartózkodási hely : Még a föld

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyPént. Márc. 01, 2013 1:56 am

Stringfellow írta:
Ezt most vettem észre, illetve a szövege már gyanús volt, "we are shining, everything are Illuminates "
És a klippben a piramis is feltűnik, de azon már nem is csodálkoztam :D
https://www.youtube.com/watch?v=iC-_lVzdiFE

Az egy része hogy a piramis feltünik benne!
De ha észre vettétek már hogy a klipp első másodperceiben mi az ami ki van emelve?? hát a nőiesség szimbóluma, ott csillog villog ahogy űl, és ezt nyomatékosítva ott az a bizonyos v alaku csillár fent a sarokban ami mint megerősítés ként van. aztán később fel tűnik az egyiptomi jelmezbe öltöztetett statiszta is. És sorolhatnám még az egyébb szimbólumokat amik megjelnennek!
De ez csak egy a megannyi olyan videó klipp és agymosó fiataloknak szóló videó etűdökből.
Vissza az elejére Go down
riana

riana

Hozzászólások száma : 37
Csatlakozott : 2013. Feb. 27.
Tartózkodási hely : Bp

Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak EmptyHétf. Márc. 04, 2013 6:03 pmA hozzászólást riana összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 05, 2013 8:46 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak   Agymosás kicsiknek és nagyoknak Empty

Vissza az elejére Go down
 
Agymosás kicsiknek és nagyoknak
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: Média/Tudatmanipuláció/Kontroll-
Ugrás: