pirulapublic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeHírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

 

 Na, így néz ki egy Rendőrállam!

Go down 
SzerzőÜzenet
PPP

PPP

Hozzászólások száma : 96
Csatlakozott : 2013. Jan. 19.

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptyHétf. Jan. 21, 2013 8:20 am

Két viszonylag friss (egy-két hetes) hír a médiából:

Az egyikre az MTV híradóban lettem figyelmes.
Egy Amerikában tartózkodó magyar fickónak Coccolino öblítőt küldtek itthonról. Csomagban. Hogy miért, az már részlet kérdés, de a lényeg, hogy az éles szemű, éles agyú amerikai vámhivatalnokok megnézték a csomag leírását, meglátták, hogy "Coccolino", és azt hitték, hogy az "kokó"... értitek...
(Mert aki kokót küld a rokonának külföldre, az ugye nagy betűkkel rá szokta írni a csomagra, hogy "kokó van benne"... Mennyi értelem! Istenem!)
Szóval megörültek, hogy most szépen felgöngyölítik a nagy magyar drogkartellt... csomagot rögtön megcsippelték, nyomkövetés indít... Abban a minutumban, ahogy átvette, már kattant is rajta a bilincs és rövidesen egy sötét börtöncellában találta magát, ahol AZÓTA IS CSÜCSÜL!
A Coccolinóról már azóta sikeresen kiderítették, hogy textil-öblítőszer, a vádat már ejtették is volna, DE amíg az ügye a bürokrácia útvesztejét járta, időközben lejárt a srác tartózkodási engedélye, úgyhogy most már azért van börtönben, MERT ILLEGÁLISAN MER TARTÓZKODNI AZ ORSZÁGBAN! Ezért is ő a hibás, kérem.

A figura eléggé ki lehet, már állítólag elkezdett hullani a haja... lehet, hogy a szappant is leejtette már többször időközben (ha értitek mire gondolok)... mert ugye nem kellemes dolog hónapokig egy amerikai börtöncellában vakációzni! Ezt azért érezhetjük...
És mindezt úgy, hogy az összes bűne, hogy Coccolino öblítőt szeret használni, amit ott nem lehet kapni... (egyébként lehet, csak más márkanéven, csak ezt gondolom, nem tudta
NO DE MAJD legközelebb jobban utánanéz az ilyen dolgoknak, mielőtt illegális tevékenységek sorára merné adni a fejét... Majd kérem szépen tanul belőle!

Link:
http://atv.hu/kulfold/20130108_coccolino_ugy_szazmilliot_kovetelhet_berki

És most a másik:
A következő videón azt nézhetitek végig, amint egy texasi rendőrautó lemeszel két nőt az autópályán, majd TELJES TESTÜREGMOTOZÁST hajtanak rajtuk végre, mondván, hogy "gyanúsak", biztos fű van náluk.
Na most biztos azt hiszitek, elírtam, vagy viccelődök. De nem!
És hála istennek, kikerült a videó, hogy mindenki láthassa a történetet:Egyébként csak azért lett hír ebből az egész "rutinellenőrzésből",
mert az egyik nő most éppen pereli a rendőröket, amiért elkapott egy nemi betegséget!!
A vád pedig teljesen jogos, ugyanis a felvételen jól látható, hogy a testüregmotozást végző rendőrnő ugyanazzal a gumikesztyűvel nyúl fel először az első nő ánuszába, majd vaginájába (ebben a sorrendben kérem!!), majd a másik nő ánuszába, majd vaginájába!

Mindez a lehető legtermészetesebb közúti ellenőrzésként előadva!
Hát nem tudom, akit ez nem ébreszt fel, azt nem tudom, mi fog...
Ez egy komédiában még elmenne, de hogy egy hétköznap este ez veled is megtörténhet?!

Az amerikaiaknál egyébként létrejött egy külön szervezet is erre, a "TSA", aminek az a dolga, hogy random "átvilágít", megmotoz embereket. Először a reptereken indították őket, ahol ugye megröntgensugarazzák az embert, és gyakorlatilag meztelen képet készítenek róla, vagy alaposan végigtapizzák (egyelőre még választhat)...

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Body-scan

Majd az egész project annyira sikeres volt, hogy most már útlezárásokat is csinálnak, stadionoknál, buszmegállóknál, bevásárlóközpontoknál ellenőrizhetnek. Létrehozzák ezeket a "TSA checkpoint"-okat, és most már szinte bárhol "gyanúba kerülhetsz" és a teljes motozásodra lehet ám szükség!

Link: http://elliscountytimes.wordpress.com/2012/02/15/dfw-airport-tsa-harassing-attractive-female-passengers-at-security-checkpoint/


Engem annyira érdekelt anno suliban, hogy milyen lehetett élni a náci Németországban...
Hát most már tudom! :shock:
Vissza az elejére Go down
http://pirospirula.blogspot.com
PPP

PPP

Hozzászólások száma : 96
Csatlakozott : 2013. Jan. 19.

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptyKedd Jan. 22, 2013 4:31 am

Egy ilyen TSA jellegű szervezet azért "nagyszerű", mert végeredményben magába vonzza az összes pedofil, perverz, stb beteg arcot... Mert ugye ki más jelentkezne egy olyan állásra, ahol tapizni, meg molesztálni lehet civileket egész nap...
Úgyhogy felépül ez a szervezet, ami egy pedofilokból, szatírokból álló testület, akik mind kéjes örömöt lelnek abban amit csinálnak!

Ha kicsit kutatsz a Hitler-i és a Sztálin-i birodalom után, az is bűnözőkből építette fel a "rendfenntartó szerveit". Amíg az emberek nem tanulnak a történelemből, addig újra és újra meg fogják ismételni azt.

Nem lenne itt az ideje megtanulni már azt a leckét?
Vissza az elejére Go down
http://pirospirula.blogspot.com
Argonka

Argonka

Hozzászólások száma : 69
Csatlakozott : 2013. Jan. 25.
Tartózkodási hely : Győr

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptyPént. Jan. 25, 2013 11:02 am

A világ egy nagy színpad, de néha Stand up. :lol!:
Vissza az elejére Go down
R.I.

R.I.

Hozzászólások száma : 17
Csatlakozott : 2013. Jan. 24.
Tartózkodási hely : Budapest

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: re rendőrállam   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptyPént. Jan. 25, 2013 12:53 pm

"Nem lenne itt az ideje megtanulni már azt a leckét?"

De, de, nagyon is itt lenne az ideje.

Komoly probléma viszont, hogy akármerre járok, bárkivel beszélek ilyen és hasonló dolgokról (na jó, 1-2 kivétel akad, de tényleg csak alig), úgy néz rám mindenki, mintha megzakkantam volna. Pedig nem úgy zúdítom rájuk a témát, mint szippantós Feri a szmötyit, amikor kiüríti a tartályt, sem nem a porszívó-, Amway-, biztosítási- és egyéb ügynökök, Jehova taúi stb stílusában, hanem ügyelve a részletekre, hogy lehetőleg minél kevésbé váltson ki reflex-szerű ellenreakciókat.

Jó alkalom tud lenni például olyan szitu, amikor egy már közszájon forgó hír kerül szóba és azt kiegészítve, netán cáfolva egy másik ismert hírrel vagy jelenséggel, hozzátéve azokat az infókat, amelyeket pld. a PPP blog is taglal. Ugye, érted, értitek?

És még így is alig megy át valami, mert ezek olyan "borzasztó dolgok", már csak hallomásra is, hogy az emberek a struccpolitikát választják, és inkább hallani se akarnak róla, nemhogy szembenéznének, pláne nem szembe mennének vele.

Azok kaszálnak nagyot, akik azt mondják az embereknek, amit azok hallani szeretnének.

Mert nagyon úgy tűnik, hogy az emberek még akkor is inkább abban hisznek, amit szeretnének, hogy igaz legyen, mintsem a valóságos tényekben, amennyiben azok nem egyeznek az általuk óhajtott világképpel.

Mindezt nem azért panaszoltam ide, mert alapvetően pesszimista vagyok, hanem mert éppen egy friss élményem van erről.

Egyik régi barátomnak tettem a napokban említést egy a háttérben szóló rádióban elhangzott hír kapcsán az "új világrend" némely jellemzőjéről, melyeknek a megvalósulása alighanem nagyon közel van, mert a hallott hír is az egyik ilyen dolognak az előkészítéséről szólt (persze, egészen más köntösbe bújtatva).

Erre kiakadt az ember, és nem kissé idegesen azzal hárította el az egészet, hogy (nem teljesen, csak majdnem szó szerint idézve): "Jaj, haggyámá megin' ezekkel a piramisokkal meg mikrocsipekkel, terrorelhárítással meg mittudomén...!"

"Milyen érdekes, hogy csak te beszélsz ilyenekről, csak tőled hallom ezeket, meg a Zatillától, -tudod a biztonsági őr a ***-ban, na, tudod... az állandóan ilyeneken rugózik, hogy ilyen meg olyan összeesküvés, meg hogy miért nem szabad kávét inni, mekis kaját enni, meg má jóformán fingani se lehet, mer' azis káros meg veszélyes, ezt okoz meg azt okoz."


"Milyen érdekes, hogy például az XY meg a Zé meg a Zsé sose beszélnek ezekről!" -és itt olyan személyek (szintén régi közös ismerősök) vannak említve, akik úgymond megcsinálták a szerencséjüket, bejött nekik az élet, "jókor voltak jó helyen", és ma már ott tartanak, hogy örülhetünk, hogy még egyáltalán tegezhetjük őket.
Csak épphogy ki nem mondta szó szerint, hogy "...csak az olyan lúzerek, mint te meg a bizt őr Attila nyavalyogtok ilyeneken! Amazok vajon miért nem?! Nem furcsa ez neked? Mer' nekem nagyon!"

Szóval, visszatérve arra a kiinduló mondatra, hogy "Vajon nem kéne már végre megtanulni azt a leckét?"

A válasz nagyon IGEN... Neked, meg nekem, ők meg -úgy tűnik, nem akarnak tanulni semmiből!

Hát, majd rádöbbennek előbb vagy utóbb.

Mi meg tanuljunk, készüljünk fel, tájékozódjunk és tájékoztassunk tovább, amennyire és ameddig még lehet.

Vissza az elejére Go down
decay

decay

Hozzászólások száma : 10
Csatlakozott : 2013. Jan. 26.

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptySzomb. Jan. 26, 2013 7:28 am

Fúhh.... Ez a rendőrnős videó nagyon durva!! Itt már tényleg elgondolkodik az ember, hogy milyen betegesen perverz illetők dolgoznak az ilyen szerveknél!
Vissza az elejére Go down
Tecnamo

avatar

Hozzászólások száma : 2
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.
Tartózkodási hely : Miskolc

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptyCsüt. Jan. 31, 2013 9:28 pm

Csak megjegyzésként, a testszkennerek valódiságát nem tagadom, viszont a belinkelt kép kamu:
(+16)

Arra viszont kíváncsi lennék, hogy a képeket megőrzik-e egy adatbázisban (összekapcsolva a személyes adataiddal, repülési szokásaiddal, stb.), v azonnal törlik. A másik, hogy a kezelő napi több 100-1000 "meztelen" képet lát, ezért gondolom nem az fogja érdekelni, h mi van a ruha alatt, hanem tényleg csak az idegen tárgyakat fogja keresni a képen. Aki perverz hajlamú azt alapból kiszűrik még az elején, + ott a titoktartási kötelezettség is. (gondolom én...)

Ezektől függetlenül feleslegesnek tartom, mivel egy normális társadalomban se (mások életének kioltására alkalmas) fegyver, se drog nem szükséges a mindennapi élethez, de ez egy másik történet.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptyPént. Feb. 01, 2013 12:59 am

PPP írta:
Engem annyira érdekelt anno suliban, hogy milyen lehetett élni a náci Németországban...
Hát most már tudom! :shock:

http://6perc.com/perc.php?id=1435
A hozzászólásokat és a hozzájuk tartozó lájkokat nézzétek.

Akik hallottak már ezt-azt sajnos azoknak is a nagy része csak odáig jut el, hogy a zsidók kiirtása és egy náci diktatúra a megoldás.
Vissza az elejére Go down
Alienexperiment

Alienexperiment

Hozzászólások száma : 56
Csatlakozott : 2013. Feb. 02.

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: testüreg motozást vállalok   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptyKedd Feb. 05, 2013 1:55 am

18-25év közötti, modellalkatú, (90-60-90) csajok motozását vállalom, nonstop!
Mauhahaha, a sok amerikai nem tud tüntetni, hogy ezt azért már nem? Zaklatás elleni liga van-e arrafelé? Vagy Helsinki naplopók hordája? Mit csinálnak egy transzvesztitával? (haha)

Ott a sok mérnök, találjanak már ki egy olyan kis berendezést, ami a drogra van beállítva, és valamilyen sugárzással képes kimutatni, mert itt egyelőre a 100 évvel ezelőtti módszereket látom, bezzeg kisautó az van a Marson. (ennyit a K+F-ről) Ha már mindenképpen zaklatni akarják az átlagembereket, akkor tegyék már XXI.sz.-i technológiával, ne az 50-es évek tahó stílusában! (lehet ez a CIA drogszállító gépeinek lenne probléma, ezért nem fejlesztenek ebbe az irányba, vagy más nem jutott eszükbe, hogy mivel lehet zaklatni?)

Aki nem diplomata (képviselő) és nem testőrökkel mozog, az gyakorlatilag rabszolga státuszban van, bármikor , bármit megtehetnek vele. (rendőrök, bűnözők, stb..)
Vissza az elejére Go down
PPP

PPP

Hozzászólások száma : 96
Csatlakozott : 2013. Jan. 19.

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptySzer. Feb. 06, 2013 7:40 am

Az általad említett eszköz már létezik, ami detektálni tud akár molekula nagyságú anyagot, akár ruha alatt, de azzal az a baj, hogy egyrészt nem elég megalázó a használata (ezek a motozások inkább pszichológiai megtörésre jók, semmi gyakorlati, bűnmegelőző értelmük nincsen)
, másrészt pedig nem eléggé károsak az alanyra, mint pl a TSA röntgenes átvilágító berendezései (amiket most úgy néz ki, mégis ki kell vonjanak a forgalomból, mert túl nagy volt az ellenállás a rákkeltő sugárzásuk ellen).

Ezek pszichológiai és népességcsökkentő eszközök. Segítenek bevezetni a totalitárius rendszert, ahol az ember elfogadja, (mert megszokta), hogy bárhol bármikor átkutathatják, megmotozhatják, bármit megcsinálhatnak vele "a közösség biztonságának az érdekében"

Épeszű ember tudja, hogy ettől nem lesz kevesebb bomba a repülőgépen, vagy kevesebb drogfogyasztás...
Vissza az elejére Go down
http://pirospirula.blogspot.com
Alienexperiment

Alienexperiment

Hozzászólások száma : 56
Csatlakozott : 2013. Feb. 02.

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptyVas. Feb. 10, 2013 12:06 pm

„Az igazi szuverenitás a népé, akik ezt átruházzák a kormányra.

Ha egy kormány visszaél a rábízott hatalommal, és polgárainak nem áll módjában orvosolni a visszaéléseket, jogos a külső beavatkozás. Azáltal, hogy kimondjuk: a szuverenitás a nép előjoga, feljogosítjuk a nemzetközi közösséget, hogy határokon átlépve megvédje az állampolgárok jogait.

A nép joga a szuverenitáshoz két modernkori kihívásra is választ adhat: segíthet eljuttatni a segélyszállítmányokat szuverén államok számára, valamint lehetővé teszi a globális kollektív közbeavatkozást a belső konfliktussal küzdő országokban.”


-mondta sorosgyuri 2004-ben-
(elvileg korrekt amit mond, de az ördög a részletekben van: ha egy nép nem képes elzavarni a vezetőit, mert nincs fegyvere, vagy ez a lehetőség nincs benne az alkotmányában, és gyáva meghalni, vagy egy nagyhatalom olyan szinten beleszól egy kisebb ország belügyeibe, hogy csak egy atombomba fenyegetés segítene, akkor mindjárt hipokrita cinikus kocsog ez a duma, nem korrekt, mint alpacsínó az ördög ügyvédjében, amikor neót kérdezi, hogy jól van-e a felesége. A beavatkozó meg a legrosszabb fajta, nemhogy beavatkozni nincs joga, de létezni sem, csak problémát okoz)

Anglia a lejtőn, elássák magukat, de megérdemlik: egy hír szigetlakóktól:

Itt törvény tiltja, hogy állami alkalmazott egy “szélsőséges párt” tagja legyen. Szélsőséges párt persze csak egy van, a BNP, (British National Party), akik egyébként szókimondás terén a mi Jobbikunknak a nyomába sem érhetnek, de ettől még karanténba vannak zárva. Nos, néhány éve valakik megszerezték ennek a pártnak a tag nyilvántartását, és felrakták az internetre. A bulvársajtó hetekig hozta nyilvánosságra a neveket, fényképpel, lakhellyel, munkahellyel együtt. Több ezer rendőrt, katonát, orvost, tanárt rúgtak ki azonnal a munkahelyéről, mert kiderült róluk, hogy egy “szélsőséges párt” tagjai. (Ennyit a fene nagy demokráciájukról.) Rengetegnek azonnal költözni is kellett, mert a környékbeli színesbőrűek beazonosították őket, és megkezdődött a terrorizálás. Képzelhetjük, ezek után hányan szerettek volna belépni ebbe a pártba...
Tavalyelőtt pörgött az interneten az a videó, amiben egy angol nő a villamoson szidja a bevándorlókat, talán emlékszünk még rá. Nos, börtönbe került érte. (Ennyit a vélemény- és szólásszabadságról.) Ezek után érthető, ha mindenki kétszer is meggondolja, hogy mit beszél az utcán, vagy nyilvános helyen.
De a legdurvább: néhány éve egy londoni általános iskolában, egy kilencéves (!) angol kislány tiszteletteljes levelet írt az iskolája igazgatójának, amiben megkérte, hogy helyezzék át egy másik osztályba, mivel az osztályában ő volt az egyetlen angol, az összes többi osztálytársa indiai volt, ráadásul mind urdu nyelven beszéltek. Mármint szünetben, mert az órán persze angolul. Így vele pont szünetben nem beszélt senki, ő nem értette, hogy a többiek mit beszélnek, nem vették be a játékba, és egyedül érezte magát. Ezért kérte, hogy tegyék át egy olyan osztályba, ahol angol gyerekek is vannak. Érthető, nem? Na mi lett? Átrakták? Nem. Kirúgták az iskolából, rasszizmus vádjával ! Kilencévesen!


Kampó, nekik annyi, remélem sokan olvassák ezeket itthon, és ide nem jutunk el. Sajnos a 80-as években nagyon jól élt a nyugat, és az a jólét hozzánk alig alig bírt begyűrűzni, a mostani válságok meg akadálytalanul jönnek. Kellene egy vasfüggöny ezek ellen, a fordítottja annak, mint ami volt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptyHétf. Feb. 11, 2013 1:50 am

Az a kép nem TSA átvilágításból származik.
Proof: http://www.f1online.de/de/lizenzfreie-cds-vcds/21733_PhotoAlto/cd/2274_Body-in-360%B0-%28Dominique-Douieb%29/

PPP írta:
Két viszonylag friss (egy-két hetes) hír a médiából:

Az egyikre az MTV híradóban lettem figyelmes.
Egy Amerikában tartózkodó magyar fickónak Coccolino öblítőt küldtek itthonról. Csomagban. Hogy miért, az már részlet kérdés, de a lényeg, hogy az éles szemű, éles agyú amerikai vámhivatalnokok megnézték a csomag leírását, meglátták, hogy "Coccolino", és azt hitték, hogy az "kokó"... értitek...
(Mert aki kokót küld a rokonának külföldre, az ugye nagy betűkkel rá szokta írni a csomagra, hogy "kokó van benne"... Mennyi értelem! Istenem!)
Szóval megörültek, hogy most szépen felgöngyölítik a nagy magyar drogkartellt... csomagot rögtön megcsippelték, nyomkövetés indít... Abban a minutumban, ahogy átvette, már kattant is rajta a bilincs és rövidesen egy sötét börtöncellában találta magát, ahol AZÓTA IS CSÜCSÜL!
A Coccolinóról már azóta sikeresen kiderítették, hogy textil-öblítőszer, a vádat már ejtették is volna, DE amíg az ügye a bürokrácia útvesztejét járta, időközben lejárt a srác tartózkodási engedélye, úgyhogy most már azért van börtönben, MERT ILLEGÁLISAN MER TARTÓZKODNI AZ ORSZÁGBAN! Ezért is ő a hibás, kérem.

A figura eléggé ki lehet, már állítólag elkezdett hullani a haja... lehet, hogy a szappant is leejtette már többször időközben (ha értitek mire gondolok)... mert ugye nem kellemes dolog hónapokig egy amerikai börtöncellában vakációzni! Ezt azért érezhetjük...
És mindezt úgy, hogy az összes bűne, hogy Coccolino öblítőt szeret használni, amit ott nem lehet kapni... (egyébként lehet, csak más márkanéven, csak ezt gondolom, nem tudta
NO DE MAJD legközelebb jobban utánanéz az ilyen dolgoknak, mielőtt illegális tevékenységek sorára merné adni a fejét... Majd kérem szépen tanul belőle!

Link:
http://atv.hu/kulfold/20130108_coccolino_ugy_szazmilliot_kovetelhet_berki

És most a másik:
A következő videón azt nézhetitek végig, amint egy texasi rendőrautó lemeszel két nőt az autópályán, majd TELJES TESTÜREGMOTOZÁST hajtanak rajtuk végre, mondván, hogy "gyanúsak", biztos fű van náluk.
Na most biztos azt hiszitek, elírtam, vagy viccelődök. De nem!
És hála istennek, kikerült a videó, hogy mindenki láthassa a történetet:Egyébként csak azért lett hír ebből az egész "rutinellenőrzésből",
mert az egyik nő most éppen pereli a rendőröket, amiért elkapott egy nemi betegséget!!
A vád pedig teljesen jogos, ugyanis a felvételen jól látható, hogy a testüregmotozást végző rendőrnő ugyanazzal a gumikesztyűvel nyúl fel először az első nő ánuszába, majd vaginájába (ebben a sorrendben kérem!!), majd a másik nő ánuszába, majd vaginájába!

Mindez a lehető legtermészetesebb közúti ellenőrzésként előadva!
Hát nem tudom, akit ez nem ébreszt fel, azt nem tudom, mi fog...
Ez egy komédiában még elmenne, de hogy egy hétköznap este ez veled is megtörténhet?!

Az amerikaiaknál egyébként létrejött egy külön szervezet is erre, a "TSA", aminek az a dolga, hogy random "átvilágít", megmotoz embereket. Először a reptereken indították őket, ahol ugye megröntgensugarazzák az embert, és gyakorlatilag meztelen képet készítenek róla, vagy alaposan végigtapizzák (egyelőre még választhat)...

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Body-scan

Majd az egész project annyira sikeres volt, hogy most már útlezárásokat is csinálnak, stadionoknál, buszmegállóknál, bevásárlóközpontoknál ellenőrizhetnek. Létrehozzák ezeket a "TSA checkpoint"-okat, és most már szinte bárhol "gyanúba kerülhetsz" és a teljes motozásodra lehet ám szükség!

Link: http://elliscountytimes.wordpress.com/2012/02/15/dfw-airport-tsa-harassing-attractive-female-passengers-at-security-checkpoint/


Engem annyira érdekelt anno suliban, hogy milyen lehetett élni a náci Németországban...
Hát most már tudom! :shock:
Vissza az elejére Go down
Alienexperiment

Alienexperiment

Hozzászólások száma : 56
Csatlakozott : 2013. Feb. 02.

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptyCsüt. Feb. 14, 2013 8:37 am

Nem kell messzire menni, itthon sem kommentelhetsz akármit egy fityeszes polgármesterről, mert beidéznek:

http://szrterra.wordpress.com/2013/02/07/allasfoglalasunk-egy-felhaborito-hir-kapcsan/

Ez az csak így tovább, a SZÉP ÚJ VILÁG-ból átmegyünk az 1984-be. (itt mellesleg soha nem volt SZÉP az a világ, inkább hasonlított egy kevésbé sz*r 1984-re, de ha nyugaton is rossz lesz a helyzet, akkor itt kibírhatatlan, a helyi vezetők mindig túl akarják szárnyalni a gazdáikat, lásd rákosi pajtás és bandája)
Vissza az elejére Go down
Alienexperiment

Alienexperiment

Hozzászólások száma : 56
Csatlakozott : 2013. Feb. 02.

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptyCsüt. Feb. 14, 2013 8:51 am

A TSA hír igaz, a fotó viszont kamu. (nem ezt látták a TSA emberei pontosan, de biztos nem lehetett rossz, az sem)
Na, így néz ki egy Rendőrállam! 518439

Na, így néz ki egy Rendőrállam! 518430


itt a MILF, akit nézegettek a TSA kiéhezett emberei:
http://dfw.cbslocal.com/2012/02/03/female-passengers-say-theyre-targeted-by-tsa/#comments
Vissza az elejére Go down
Berkott841018

avatar

Hozzászólások száma : 24
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.
Kor : 36
Tartózkodási hely : Jászladány

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptyCsüt. Feb. 14, 2013 6:31 pm

Ezt hogy kiről mit lehet leírni ebbe nem mennék bele.Mint azt már pár topicban is olvastam most sem lenne jobb ha mszp-s lenne a rendszer.Máskülönben rendőrállam? Mi még nem tartunk ott mondom ezt úgy hogy a falumban állandóan igazoltatnak a rend őrei mivel a 90es években Miskakancsó és népi vokálcsapata elprivatizált itt mindent és kitalálta a megélhetési bűnözést...Szóval nálunk lopnak kegyetlenül és kímélet nélkül.Erre a környékbeli polgármesterek segítséget kértek az ORFK-tól.Sajnos ez kellett bevezetni a rendszer hanyagsága miatt amit ne feledjünk el nem más miatt mint az EU politikája miatt vannak még a nyakunkon.A hírekben a lopások betörések 80%-a romákról szól csak ezt nem lehet hozzátenni.EU-s követelmény szintén...Jelenleg az anyagi válság mellett létrejött erkölcsi válság virágzása miatt kell ennyi rendőr.Sőt itt Jászladányon elképesztő mennyiségű káb.szer fogyasztanak a fiatalok.Mert ugye ez a menő.Mégis azt mondom erre ha most nem vetnek véget ennek a dolognak akkor mégnagyobb mélységben lesz az erkölcs kicsiny hazánkban.Csak még hatásosabb lenne ha újra darutollasok járnák az utcát...
Vissza az elejére Go down
Alienexperiment

Alienexperiment

Hozzászólások száma : 56
Csatlakozott : 2013. Feb. 02.

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptySzomb. Feb. 16, 2013 4:15 am

Svájc felkészül:
Na, így néz ki egy Rendőrállam! Topelement
A svájciak híresek arról, hogy mindenre felkészülnek, és mivel az ország méretéhez képest hatalmas hadsereggel rendelkeznek, szinte bármilyen eshetőségre készen állnak. Különleges katonai rendszerük alapja, hogy szinte a teljes férfilakosságot kiképezik, de csak viszonylag kis létszámú állandó katonaságot tartanak fenn, a szintén kicsi ENSZ békefenntartó csapatok mellett. A svájciak bármikor képesek egy 200.000 főből álló kiképzett haderő felállítására, bár ez csupán egyharmada a húsz évvel ezelőtti állománynak, hiszen más országokhoz hasonlóan Svájc is csökkentette hadserege létszámát a szovjet blokk szétesését követően, de azért ez még mindig tekintélyes hadseregnek számít. Amerikai viszonylatban ez egy 8 millió fős hadsereget jelentene (a valóságban jelenleg kevéssel 3 millió fő alatti az USA hadseregének állománya).
Ueli Maurer, védelmi miniszter, az egyenruhás svájci vezetők alig hallható tanácsait követve, megpróbálja felhívni a figyelmet, hogy az egyre inkább eluralkodó fiskális-politikai-társadalmi válság rendkívüli módon el tud fajulni. A szeptemberben tartott Stabilo Due kódnevű svájci hadgyakorlat főtémája az EU bizonytalanság eluralkodásának kezelése volt.
Svájc nem lépett be az Unióba, amire az anyagi javakban bővölködő svájciak igen büszkék, és nyilván nem szeretnék, ha az EU gondjainak hullámai átterjednének apró, békés és rendkívül gazdag országukra. Az a tény, hogy a svájci hadsereg négy új, az ország különböző részeire vezényelt katonai rendőrségi zászlóaljjal bővült, azt mutatja, hogy inkább társadalmi zavargásoktól, mint megszállástól tartanak.

Kirúgják a bevándorlókat, meg akivel gond lesz, és élnek tovább békében. Itt ez sem lehetséges, mert 1 millió cigány, meg 1 millió beépült áruló van, hadsereg meg nincs.
Az lesz majd érdekes, mikor az állam megszűnik, és itt lesz 3 millió nyugdíjas, 1 millió cigány, 1 millió áruló, és 5 millió birka.

http://idokjelei.hu/2012/10/mire-keszul-a-svajci-hadsereg/
Vissza az elejére Go down
Alienexperiment

Alienexperiment

Hozzászólások száma : 56
Csatlakozott : 2013. Feb. 02.

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptySzomb. Feb. 16, 2013 5:22 am

A beépült ügynökök egyik akciója:

http://kkbk.blog.hu/2013/02/13/ciganygyilkossagok_es_beepitett_emberek#more5056068

"...a cigánygyilkosságokat közönséges nácik csinálták, nem pénzért hanem gyűlöletből..." (MUHAHAHAHAHAHAHAHA)

1. rendű vádlott: '93-ban betörnek a barátaival a debreceni zsinagógába, ott a tóratekercseket felgyújtják. A négy elkövető közül egyedül ő (a későbbi cigánygyilkos) ússza meg, úgy, hogy vádat sem emelnek ellene, a többiek felfüggesztettet kapnak. Azóta figyeli a titkosszolgálat megfelelő szerve. 15 évig figyelik, majd, amikor fegyverekhez jut és erről tudomást szerez az NBH, a megfigyelését felfüggesztik.

2. rendű vádlott: az előző figura testvére. Egy évtizedet végig dobol "against racism" feliratú pólóban, majd Izraelben talál munkát. Hazatérve családot alapít. A gyereke alig egy éves, amikor az első gyilkosságra sor kerül.

3. rendű vádlott: róla semmit nem tudni, azon kívül, hogy kigyúrt kidobóember.

4. rendű vádlott: hivatásos katona, aki megjárja Koszovót. Hazatérve 2006 október 23-án azt a feladatot kapja, hogy fedett akció keretében (ez azt jelenti, hogy álruhába öltöztetik) jelentenie kell a randalírozókról, vegyülnek-e közéjük hivatásos katonák? Ezek után lesz a sofőrje a gyilkosoknak. Végig kapcsolatban áll az összekötőjével, aki konkrétan rá is kérdez, nincs-e információja a gyilkosság-sorozatról? Állítólag nem mond semmit, de figyelmezteti a társait. Ezek után tovább folytatódnak a gyilkosságok.

Nekem ez elég. Nem hiszem, hogy pusztán gyűlöletből valakik egyértelműen életfogytiglannal fenyegetett bűntényeket követnének el a saját szakállukra, ha nem lenne valamilyen védelem mögöttük. Ehhez már csak hab a tortán a fegyverek története, a többmilliós mesterlövész puskától annak eltűnéséig, a kavarás az autók körül, a lebukás körülményei, Laborcz Sándor föl- és eltűnése és lehetne sorolni.

Én azt várnám, hogy teljeskörűen feltárják és nyilvánosságra hozzák azt, kik és hogyan pénzelték a klasszikus neonáci formációkat Szabó Albertet, Bácsfit, hogy épültek be a futballszurkolók közé akár, de elsősorban a cigánygyilkosságok résztvevőit.

mohácsivész viktória már a CBC (Kanadai TV) -ben jajgat, kivételesen lehet, hogy igazat mond. (az mszp-t hibáztatja, de ez is csak terelés, mert az mszp-t az szdsz vezette, ill. a cionisták mindkét pártban)
Vissza az elejére Go down
Alienexperiment

Alienexperiment

Hozzászólások száma : 56
Csatlakozott : 2013. Feb. 02.

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptySzomb. Feb. 16, 2013 5:24 am

Káromkodott egy rendezvényen, eljárás indul ellene:

http://szentkoronaradio.com/belfold/2013_02_13_dobbenet-eljaras-a-debreceni-haha-rendezvenyen-felszolalo-szurkolo-ellen

Hajrá, előre az 1984 világába!
Vissza az elejére Go down
Hemi

Hemi

Hozzászólások száma : 35
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Budapest

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptySzomb. Feb. 16, 2013 7:41 am

Ez durva:
http://index.hu/tech/2013/02/15/pedofiltert_fejlesztett_a_facebook/
Ha ilyet tud, akkor más szavakat is ki tud szűrni.... BÁRMILYET.
Vissza az elejére Go down
Alienexperiment

Alienexperiment

Hozzászólások száma : 56
Csatlakozott : 2013. Feb. 02.

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptyVas. Feb. 17, 2013 9:57 pm

Izlandon betiltják a pornót. (én csak a fizetős részét tiltanám, de az igaz, hogy itt is megy a próbálkozás, hogy a homoszex meg heteroszex keveredjen, rengeteg análszexről nem is beszélve, hol van már az 50-es 60-as évek stílusa)
http://tiltott kifejezés/r/4/108148/
Vissza az elejére Go down
Alienexperiment

Alienexperiment

Hozzászólások száma : 56
Csatlakozott : 2013. Feb. 02.

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptyVas. Feb. 17, 2013 10:19 pm

Ugyanez ellenkező előjellel:

1919. április. 22.


Semmi hír se érkezik. Mintha meghaltak volna a távíróhuzalok a levegőben. Még az emberek se súgnak össze az utcában. Az őrszoba ablakán fásultan könyökölnek a katonák. Újság nincs. A cseh ágyuk hallgatnak.
Semmi hír... És ennek a szörnyű időnek mégis egyik legszörnyűbb üzenete jutott ma el hozzám. Kinn az utcán egy gyerek énekelt. Nem látszott, de a dala egyre közelebbről hangzott.
Figyelni kezdtem. A kis énekes éppen az utca torkolatán haladt át. Egy pillanatra szabadon beeresztették a házak a hangját maguk között. "Apám... Anyám..." Fiatal fiú volt. A felső testét kihívóan mozgatta, ahogy a vers végsorát még egyszer megismételte. Most tisztán hallottam:
"Apám, anyám dögölj meg...


Rossz budapesti orfeumdallammal tovább repült a nóta. De a szívemben egy kis kalapács ferdén, zűrzavarosan kezdett ütni. Sok undorítót hallottam már a bolsevizmus új szellemű iskolájáról, de ez volt a legundorítóbb és leggonoszabb. A magyar iskola átalakulása nem most kezdődött el. Már a háborút megelőzőleg, szabadkőműves közoktatási kormányaink és szabadkőműves fővárosi polgármesterek indították meg észrevétlenül. Aztán Károlyi következett és, mint mindenütt, előkészítette a bolsevizmust a fiatal magyar nemzedék oktatásában is.
A zsidó szabadkőműves tanárok és tanítók tömeges kinevezése, Lukács-Lőwinger és Balázs-Bauer Béla Hersch bolsevisztikus tankönyvreformálása, a gyermeklélek bomlasztása, a szülői tekintély beszennyezése, az erkölcsi és nemzeti érzés céltudatos irtása és a szemléltető nemi felvilágosítás Károlyi kormányának a műve volt.


A szovjet-kormány oktatásának csak egyes embereket és elnevezéseket kellett megváltoztatnia és a gépezet már kizárólagosan a rombolás érdekében működött.
Borzadás fogja el az embert, ha megidézi azokat, akiknek ma kezében van a magyar gyermek és a magyar ifjúság.


Ezek is mind idegen fajból valók. Közoktatási népbiztosok. Kunfi a morfinista, Lukács György a degenerált, Pogány, akiről egyre nyíltabban mondják, hogy embert ölt és Szamuelly a fogoly magyar tisztek oroszországi gyilkosa. A főiskolai hallgatók, az úgynevezett ifjúmunkások diktátora pedig egy merénylő, az a Lékai-Leitner, aki Tisza Istvánt a forradalom előestéjén a parlament kapujában akarta megölni. Laza erkölcsű betegek és gyilkosok, akik az iskolában csak törekvésük propagandaeszközét látják, egy démoni laboratóriumot, melyben védtelen lelkeket lehet mérgezni.
A forradalmi kormányzótanács megfosztotta a magyar nyelvet attól az ezeréves jogától, hogy vezérlő államnyelv legyen. Lefokozta napkeleti zengő hangszerünket, melyen világosság lett a magyar gondolatból, melyen a magyar vér ősidőktől fogva imádkozott, vallott és énekelt. Egyenrangúsított vele minden más nyelvet, melyet a csonka országban beszélnek.

Az oktatás eszköze a nevelés. A bolsevizmus nevelése az erkölcstelenítés.
A leányinternátusok hálószobáiban fiatal zsidó tanítók alusznak, hogy a kis leányok megszokják a férfiak jelenlétét. A közös fürdőkbe zsidó orvostanhallgatók kísérik a leánygyermekeket, hogy a feleslegessé vált tartózkodást nevetség tárgyává tegyék. A nemi felvilágosítás tovább folyik. Az óvodák célja megváltozott. Bizalmasan közölték az óvónőkkel, hogy a játékiskolának el kell idegenítenie a gyermeket az anyától, feleslegessé kell tennie a családot. A játékszer közös, feledje el a gyermek a magántulajdon bűnét. És mialatt a hatalom a mai nemzedéket a vörös hadseregbe kényszeríti, elrendeli, hogy a jövő nemzedékből ki kell irtani a katonásdi játékokat, nehogy a rabszolga valamikor majd lázadásról álmodjék.

Parancs jelent meg. A régi olvasó és történeti tankönyveket be kell szolgáltatni. És mialatt a régit halommal égetik, hogy nyoma se maradjon, új könyveket iratnak olyanokkal, akik még csak magyarul sem tudnak.

A magyar irodalmat törölték a tantárgyak közül. Ezentúl a magyar iskolákban csak a világirodalmat fogják tanítani. Történetünket meghamisítják és céltudatosan mocskolják. "Hunyadi János szemfényvesztő, Mátyás király a legnagyobb csaló, Pázmány Péter gazember."
Most értem meg a kis fiú káromló ocsmány dalának az eredetét.
Vessék meg a gyerekek még atyjukat, anyjukat is, hogy a szülők titokban négy fal között se tehessék jóvá a külső rombolást.
Egy démoni ellenség ötven év munkájával lassan ellopta a magyar faj lelkét. Most, hogy hatalomra jutott, dühös sietséggel pusztítja el azt a lelket, hogy népünknek, ha valaha még feleszmélne, ne legyen többé mit visszavennie.

Tormay Cecile: Bujdosó könyv

Ezektől jött a fenti a ötlet:

Na, így néz ki egy Rendőrállam! 200px-Kun_B%C3%A9la

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Szamuely_tibor

Na, így néz ki egy Rendőrállam! R%C3%A9vai%20jozsef

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Lukacs_gyorgy_33961_360497_n

kun béla, szamuely tibor, révai józsef, lukács györgy,
mind magyarosított nevű, véreskezű kommunista vezető Magyarországon.
mind izraelita származású. (lukács tanítványa hellerágnes, frankfurti iskola hazai képviselője)
Vissza az elejére Go down
Alienexperiment

Alienexperiment

Hozzászólások száma : 56
Csatlakozott : 2013. Feb. 02.

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptyKedd Feb. 19, 2013 10:28 pm

A párizsi békeszerződés a legfontosabb egyeseknek:

A Magyarországi Munkáspárt 2006 elnöke szerint az Országgyűlésnek április végéig egy olyan új büntetőjogi szabályozást kell alkotnia az önkényuralmi jelképek használatáról, amely tiltja a "fasiszta, hungarista és náci propagandát", de lehetővé teszi "a munkásmozgalom haladó hagyományainak folytatását" (magyarul: a kommunizmus dicsőítését - a szerk.).
A párt elnöke úgy fogalmazott: "most fontos lépést tettünk a kitűzött cél felé". Hozzátette ugyanakkor: tudják, hogy politikai ellenfeleik mindenre elszántak, hogy "a szélsőjobb erőire is számítanak a közelgő választási küzdelemben", ezért sok dolguk lesz még az "antifasiszta fronton".
Kiemelte: nem tűrik el, hogy az európai jogi normákat megtagadva szabadon engedjék működni az "újfasiszta szervezeteket". Nem hagyják a horogkereszt, a nyilaskereszt és az SS-jelvény használatát sem, és "ki fogják kényszeríteni a párizsi békeszerződés érvényesítését Magyarországon is".

Miért jó nekünk, hogy ilyen emberekkel kell egy levegőt szívni, nem lehetne elvenni tőlük a magyar állampolgárságot, hadd menjenek, ahova akarnak. Észak-Korea tárt karokkal várja őket. (esetleg egy közel-keleti kisebb országot is megpróbálhatnak, bár oda csak a rabbi jóváhagyásával lehet betelepedni)
Vissza az elejére Go down
bandee

bandee

Hozzászólások száma : 55
Csatlakozott : 2013. Feb. 17.
Kor : 35
Tartózkodási hely : Birmingham

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptyCsüt. Feb. 21, 2013 4:51 pm

Ide jöjjenek. Mosogatót keresünk minimálbérért.
Vissza az elejére Go down
Alienexperiment

Alienexperiment

Hozzászólások száma : 56
Csatlakozott : 2013. Feb. 02.

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptyPént. Feb. 22, 2013 12:22 am

KÉREM TÖRÖLNI A REGISZTRÁCIÓMAT, HA "CIGÁNYOZÁS" ÉS "ZSIDÓZÁS" MIATT ÉN KAPOK FELSZÓLÍTÁST, AKKOR VALAMI TÉVEDÉS TÖRTÉNT AMIKOR IDE BEREGISZTRÁLTAM.
Ennyi erővel a zsindex fórumra is írogathatnék, onnan is ezért tiltanak ki, pedig csak a napi híreket idézem, arról meg nem tehetek, hogy kifejezetten a zsidók meg a cigányok szerepelnek benne. A zsidók fent a cigányok meg lent teszik a dolgukat, mi meg középen PC módon harakirit követünk el.
[b]
Vissza az elejére Go down
bandee

bandee

Hozzászólások száma : 55
Csatlakozott : 2013. Feb. 17.
Kor : 35
Tartózkodási hely : Birmingham

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptyPént. Márc. 22, 2013 3:17 pm

https://www.youtube.com/watch?v=s4nQ_mFJV4I


Gyönyörű..., az ő szemszögükből.
A lájkok alapján is rácuppantak a népek eme műtőgyre.

Segítő "kezét" nyújtva, neked muszály elfogadni, aztán észreveszed (vagy nem) hogy ez nem a keze :D
De mi csak rázzuk. Ilyenkor mi vagyunk a legjobb barátok.
Ellenállóan rázod, vagy egyetértően szopod, tök mindegy.
Vissza az elejére Go down
Kowalski
Admin
Kowalski

Hozzászólások száma : 317
Csatlakozott : 2012. Nov. 25.

Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! EmptyPént. Márc. 22, 2013 11:30 pm

Alienexperiment írta:
KÉREM TÖRÖLNI A REGISZTRÁCIÓMAT, HA "CIGÁNYOZÁS" ÉS "ZSIDÓZÁS" MIATT ÉN KAPOK FELSZÓLÍTÁST, AKKOR VALAMI TÉVEDÉS TÖRTÉNT AMIKOR IDE BEREGISZTRÁLTAM.
Ennyi erővel a zsindex fórumra is írogathatnék, onnan is ezért tiltanak ki, pedig csak a napi híreket idézem, arról meg nem tehetek, hogy kifejezetten a zsidók meg a cigányok szerepelnek benne. A zsidók fent a cigányok meg lent teszik a dolgukat, mi meg középen PC módon harakirit követünk el.
[b]

Úgy tudom te voltál az, aki szépen ki is fejtette a véleményét mailben, hogy mi is taknyosorrú pesti zsidóbérencek vagyunk, akik a fórumot vezetik. Úgy látom nem töröltünk, te sem törölted magad. Úgy hogy nyugodjál meg szépen és maradjál a fenekeden. Az hogy kaptál egy figyelmeztetést... na és?
Biztos lesz még, aki kap. Nagy kaland. Majd akkor híreszteld, hogy "zsindex" mód viselkedünk, ha felszólítás nélkül törlünk. Egyelőre ilyen nem történt. És nem is fog.

Más kérdés, hogy 20.000 kilométeres vitát folytattunk arról... van e értelme zsidó/cigány ügyeket tárgyalni állandóan, amikor a BAJ már sokkal nagyobb ennél. Lehet ezt úgy felfogni, hogy nem rasszista vagy... antiszemita, hanem egyszerűen a sok idézgetés már nem jelent megoldást.

Én is mindig azon tűnődök, le kéne cserélni a jobb visszapillantót az autómon, de közben szétrohadt alattam az autó. És valahogy még mindig nem akarom lenyelni mi van a visszapillantóval. Pedig elvesztette a jelentőségét. Az autót kéne már lecserélni a visszapillantóról.


_________________
Ne engem okolj azért, mert bérelhető hely van a fejedben!
Vissza az elejére Go down
https://pirulapublic.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Na, így néz ki egy Rendőrállam!   Na, így néz ki egy Rendőrállam! Empty

Vissza az elejére Go down
 
Na, így néz ki egy Rendőrállam!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: Szép Új Világ-
Ugrás: