pirulapublic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeHírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

 

 A földön kívüli élet

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
hermes3X

hermes3X

Hozzászólások száma : 5
Csatlakozott : 2013. Jan. 25.
Tartózkodási hely : Anyagi világ

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyPént. Jan. 25, 2013 9:28 pm

A Davosban a héten kezdődött Világgazdasági Fórum napirendjéről kiszivárgott hír szerint Medvegyev orosz miniszterelnök tájékoztatni fogja Obama elnököt, hogy eljött az ideje, hogy a Világ megtudja az igazságot a Földönkívüliekről, és ha az Egyesült Államok nem akar részt venni ennek bejelentésében, akkor a Kreml ezt megteszi saját maga.

h t t p : / / h r e f . h u / x / j 7 s k
Vissza az elejére Go down
Argonka

Argonka

Hozzászólások száma : 69
Csatlakozott : 2013. Jan. 25.
Tartózkodási hely : Győr

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyPént. Jan. 25, 2013 10:18 pm

Hát ha tényleg léteznek (és rengeteg bizonyíték szól mellette) akkor remélem hogy barátságosak és ha barátságosak akkor azt kívánom nekik ,hogy maradjanak titokban. Mert a legtöbb ember még mindig tudatlan és szerintem bajuk eshet.
Ha pedig agresszívok akkor csak reménykedni tudok hogy lelőhetek egyet :joker:
De ha olyan mint az ember, szóval egyik ilyen a másik olyan akkor tudja meg az ember ,hogy itt vannak és milyen hatással vannak/voltak a földünkre !
Jó lenne egyel találkozni akkor biztos nem maradna semmi kétely vagy ha kikerülni valami interjú egy földönkívülivel. :geek:
Egyébként meg nem értem mért UFO-znak az UFO jelentése azonosítatlan repülő objektum.
Vissza az elejére Go down
Plaa

avatar

Hozzászólások száma : 58
Csatlakozott : 2013. Jan. 24.
Tartózkodási hely : -

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptySzomb. Jan. 26, 2013 6:54 am

Elég sok ideje forgolódok az UFO témában, de nem mint fanatikus, hanem mint békés szemlélődő és tájékozódó, akit az igazság érdekel a kérdésről.

Legelőször is kijelentem, hogy magam egyértelműen állítom, hogy nem vagyunk egyedül egy ekkora világegyetemben, mint amelyben a galaxisunk, a tejútrendszerünk, naprendszerünk, és bolygónk leledzik. Matematikailag is lehetetlen, hogy - ilyen sok (megszámlálhatatlanúl sok) bolygó és csillag közül, amelyek szintén az univerzumban vannak - csak a földön alakúlt ki értelmes, intelligens létforma, mely ugyebár az ember.

(Belemehetnénk, hogy mennyire igaz ez a "intelligens" jelző, de most nem filozófia órán vagyunk mosoly Egyezünk meg abban, hogy az emberiség annak minősül.)

Tehát a téma maga alapvetően igen sok érdekes kérdést vet fel. Az általam ismert legkiemelkedőbb ismerője a területnek Dr. Steven Greer, aki 2001-ben sok magas rangú, jobbára nyugalmazott benfentessel előadássorozatba kezdett, ahol kijelentették, hogy igenis léteznek extratorresztiális - azaz nem földi eredetű - intelligens létformák - idegenek - akik kapcsolatban állnak az emberiséggel, illetve annak egy szűk benfentes irányító rétegével, és nem csak hogy kapcsolatban állnak, közös megállapodásokat kötöttek, és információt, és technológiát osztottak meg egymással. A konferenciasorozat lényege a teljes UFO téma leleplezése 2001 óta, napjainkban is. A legismertebb videómegosztó portálon bárki önként utánnakereshet, és manapság a teljes 'tanú dvd' is fenn van, amely 4 órás (4 Hour Witness DVD).

Ajánlani tudom még - szintén a legismertebb videómegosztón - ThirdPhaseOfMoon channeljét, ahol rendkívül jó felvételekkel találkozhatunk UFO témában. (van is egy kifejezetten ilyen csoportja, ami kb. azt akarja kifejezni, hogy 'na erre mondd azt hogy hamis'.

Dr. Greer munkássága jelenleg több projectre kiterjed, bár személyesen magam a Sirius Disclosure Project filmjét várom, amely most utómunkálati stádiumban van. Dr. Greer szeriunt késő télen, kora tavasszal tekinthető majd meg, természetesen ingyen. Több ezer premiert terveznek csapatával, amely becslésük szerint alapjaiban fogja megváltoztatni az emberek gondolkodásmódját az UFOkról, ingyenenergiáról, és másokról.
A project hivatalos honlapján (siriusdisclosure<pont>com/ ) megtekinthetőek trailerek a filmről, és ezen a linken (<háromduplavé><pont>youtube<pont>com/watch?v=-xgicJNQCSk) az egyik trailer magyar feliratos verzióját is megtaláljátok (feliratért; 'Caption' gomb a HD-ra állítás mellett, és rákattintás után legörgetés; ott Hungarian).

Aki jól tud angolúl, annak ajánlok még egy filmet, Dr. Greer előadását (1 óra kb.), amelyben nyíltan beszél a témáról, az őt és csapatár ért támadásokról, a munkásságáról, az ingyenenergia elterjedésének lehetséges következményeiről, a háttérhatalom és az ufok kapcsolatáról, és még sok egyébről. A link itt: (<háromduplavé><pont>youtube<pont>com/watch?v=BhUzKMjGjvs)

Végül válaszolva a fentebbi eszmefuttatásra, hogy békések-e vagy ellenségesek az 'idegenek', Dr. Greer azt mondja, hogy 95%-uk békés, és hogy van egy 'univerzális közösség', amelybe szeretnének mostmár minket is befogadni. Az előadás személyes véleményem szerint nagyon ajánlott végignézni. Megéri azt az egy órát. tekintve hogy nincs magyar felirat, magam gondolkodok rajta, hogy csinálok, de még nem döntöttem el. Ha lenne itt rá kereslet, akkor előfordulhat hogy rászánnám az időt.

ui.: Bocs a módosított linkek miatt, de még nem vagyok egy hete regisztrálva, ezért kellett így közölnöm. Természetesen a címsorba másolásnál a <pont>-ot egy '.'-tal kell helyettesíteni.

Minden jót, üdv.
Vissza az elejére Go down
Plaa

avatar

Hozzászólások száma : 58
Csatlakozott : 2013. Jan. 24.
Tartózkodási hely : -

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Új hír   A földön kívüli élet EmptyVas. Jan. 27, 2013 11:52 am

Majd egy hétig (2013. aprilis 29-től május 3-ig) fog tartani az az esemény, melyen szemtanúk (kutatók és katanoák/ügynökök) egy masszív csoportja fog egy kb. 30 órán és 5 napon át tartó beszámoló-sorozatot tartani a Fehér Ház és a Szenátus egykori tagjai előtt a Nemzeti Sajtó Klub keretein belül, Wahington DC-ben. Az esemény mottója: "Ha a Kongresszus nem teszi meg a dolgát, akkor az emberek fogják". Egy átfogó, minőségi dokumentáció az eseményről terjesztés céljából - mely előre láthatólag 2013 őszére lesz kész. Az esemény/dokumentácó célja nem kevesebb, mint véget vetni a földönkívüliekkel kapcsolatos igazságok visszatartásának.

Url: www<pont>citizenshearing<pont>org
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptySzer. Jan. 30, 2013 10:19 pm

Sziasztok!
Lehet, hogy nekem nem is kellene itt lennem, nem vagyok már "fiatal", a saját generációm ( is ) habókosnak tart, mert én nem azt gondolom, amit a többség.
Ha röviden be kellene itt mutatkoznom, csak annyit írnék le egy mondatban, hogy 42 éves vagyok, és különböző témákban, más-más aspektusból néztem meg rengeteg dokumentum filmet, olvastam, böngésztem....és azok közé tartozok, akiknek meggyőződése, hogy a "paleoasztronautika", TÉNY! Örülök, hogy itt eszmét cserélhetek olyanokkal, akik hasonlóképpen gondolkodnak, és nem olyan "egoisták", hogy azt gondolják, "egyedül vagyunk és körülöttünk forog a világ" nevet
Remélem, hogy új barátokra találok itt, és nem kell úgy éreznem, hogy csak azért hallgatnak meg, mert nem akarnak megbántani. Mindenkinek jó társaságot és jó fórumozást kívánok! Sziasztok!
Vissza az elejére Go down
Plaa

avatar

Hozzászólások száma : 58
Csatlakozott : 2013. Jan. 24.
Tartózkodási hely : -

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: üdv   A földön kívüli élet EmptyCsüt. Jan. 31, 2013 10:03 am

Üdv Rockytibi!
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptySzomb. Feb. 16, 2013 9:05 am

Én már nagyon várom az igazi leleplező filmet/videót/bejelentést.Az idei év nagyon izgalmas lesz, több érdekes film is bemutatásra fog kerülni(Montauk Project,Sirius Disclosure, és ahogy most olvastam ez a "Citizen Shearing"-os dolog).Úgy gondolom, hogy az emberiség számára felejthetetlen lesz ez az időszak(amikor ténylegesen találkozunk idegen életformákkal), és örülök, hogy ebben az időben élhetek. mosoly Argonka hozzászólásához még annyit írnék, hogy szerintem az emberiség határozza meg, hogy milyenek lesznek az űrlények, ha rasszisták leszünk, és nem fogadjuk be őket, feltehetőleg ők is így fognak velünk bánni.Én őszintén szólva szeretnék egy ilyen lénnyel találkozni, felejthetetlen élmény lenne. mosoly (Kicsit fanatikusan fog hangzani:Minden álmom. mosoly) )
Vissza az elejére Go down
Alienexperiment

Alienexperiment

Hozzászólások száma : 56
Csatlakozott : 2013. Feb. 02.

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptySzomb. Feb. 16, 2013 12:25 pm

Ha lesz is tájékoztatás, az nem lesz korrekt, sok ufókutató anyagának áttanulmányozása után ez látszik, nem fogják a népet tájékoztatni, mert azzal, a saját hatalmukat gyengítenék. (azt meg nem akarják) Energia termelésben és az egészségügyben forradalmi változások lennének, ez együtt járna az olajlobbi és gyógyszerlobbi gyengülésével, azok meg nem azért fizetik a politikusokat, hogy gyengüljenek. Néhány profi kutató, akiktől érdemes elolvasni pár könyvet : Timothy Good, Richard L. Thompson, mindketten bejárták a fél világot, és olyan anyagokhoz, szemtanúkhoz is eljutottak, hogy még a hadsereg is meghívta őket egy beszélgetésre. (a beszámolók szerint az alienek is félnek a degenerált földlakóktól, nem is alaptalanul, nem értik, hogy miért ilyen a bolygó vezetése, és hogy a többi bennszülött miért hagyja ezt?) Ha lesz valamilyen tájékoztató, akkor az kívülről fog jönni, belülről csak félretájékoztatás lesz. (mintahogy a nagyobb ufókutató hálózatok vezetői is CIA ügynökök voltak az 50-70-es években, ma meg már senkit nem érdekel az egész, csak pár bolond macskás öregasszonyt.
Vissza az elejére Go down
Plaa

avatar

Hozzászólások száma : 58
Csatlakozott : 2013. Jan. 24.
Tartózkodási hely : -

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyPént. Márc. 01, 2013 10:02 am

"Medvegyev erre a filmre hivatkozott, amikor az ufókkal kapcsolatban említette a Men in Black-et."

Men In Black (Orosz dokumentumfilm az UFO témában)

A film, melyben összefüggésbe hozzák a titkos társaságot - mely a földet jelenleg uralja és irányítja - és a földönkívülieket, és a technológiáikat. Magyar felirattal.
Vissza az elejére Go down
Kriptonic

Kriptonic

Hozzászólások száma : 22
Csatlakozott : 2013. Mar. 01.
Kor : 46
Tartózkodási hely : Még a föld

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyPént. Márc. 01, 2013 10:11 pm

Hát gondolom már nem tanácskoznak!
Abban teljesen egyet értek, hogy egy nagyon érdekes év elé nézünk.
Hogy bejelntés lesze vagy nem az majd kiderűl eddig úgy nézki, nem nagyon akarják be jelenteni a dolgokat.
De ki tudja milyen megállapodások születtek ott. Ami nagy bizonyosságal tudható, a két nagy hatalom már évekóta együtt működik, ebben a témában.
Igaz az oroszok valamivel nyiltabban kezelik az UFÓ kérdést, mint az amerikaiak.
Én érdeklődve várom a fejleményeket!
De ezt már nem leeht sokáig húzni, mert lassan el kell kezdeni a következő "technikai forradalmat és áttörést" és ezt htalmas idéző jelben mondom mert, ugye ezek a technológiák már több mint 50 éve a rendelkezésünkre állhatnának csak hát... de ezt itt nem érszeltezném tudjuk miről beszélek.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptySzomb. Márc. 02, 2013 5:43 am

Hát ha tájékoztatnak is minket az idegenekről, akkor remélem teljesen megváltozik a világ, és nem csak erről a témáról hull le a lepel.Leginkább annak örülnék ha a top 200-300 as leggazdagabb ember listát eltörölnék, és a pénzüket az emberiségre, vagy akár a földre fordítanák.Nem hiszem el, hogy csak a negatív irányba lehet az emberiséget vezetni.
Vissza az elejére Go down
Világpanoráma

avatar

Hozzászólások száma : 16
Csatlakozott : 2013. Feb. 24.

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptySzomb. Márc. 02, 2013 10:25 pm

Én úgy gondolom h ha itt így fog menni minden akkor úgy 90% hogy nem fogják a TV-ben bemondani ami az embereknek leginkább felkeltené a figyelmét.
Ugyanakkor én is azt tartom legvalószínűbbek h kintről fogunk jelet kapni.
Nem tudom h mennyire vagytok ebben a témában jártasak de van egy jóslat egy vak balkáni asszonyé aki megjósolta hogy 2125ben Magyarország jeleket kap az űrből.
Nem tudom mennyire használható ez szerintetek de én annyiban feltétlenül egyet értek h Magyarország jeleket kap.
Nem tudom.Az évszámban nem nagyon hiszek.
Visszatérve , hát nem igazán hiszek abban h még ebben az évben megtudnánk a teljes nem kihúzott és átírt igazságot.
Bár ki tudja most hogy átléptünk a Vízöntő korszakába hát sok minden fog történni.
De ha mégis bejelentenék még ebben az évben a teljes és valódi igazságot, akkor jövök mindenkinek egy körrel.
Vissza az elejére Go down
Ronnie91

Ronnie91

Hozzászólások száma : 72
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyVas. Márc. 03, 2013 12:33 pm

Nos nekem egyszer volt egy furcsa tapasztalásom az állatkertben kb 2 éve. Ugye ahogy az lenni szokott az ember nagyban mászkál körbe,nézelődik és marhára el van foglalva az állatokkal (persze állatkertben mit csináljon) Én is nézelődtem nagyokat amikor megakadt a szemem egy néger férfin aki egy magában ült a padon és nézett ki a fejéből, nem azért bámultam mert néger mielőtt valaki rákezdene, az tűnt fel hogy úgy ülve is ritka magas. És ahogy elbambultam rajta hirtelen körbe nézett mintha érezte volna pillantásomat, és színt váltott a szeme, méghozzá sárgára de csak egy pillanatra és kiszúrta hogy bámulom szinte rögtön, nos nem vagyok fosós gyerek de azért rá paráztam betoltam a 180 fokot hogy oké hülyeségeket látok megyek nézem inkább a medvéket. El indultam de nem hagyott nyugodni az amit láttam és megfordultam. Ekkor vert le a víz úgy ahogy eddig is ritkán ugyan is a csávó jött utána a tömegben, Én rögtön mondtam haveroknak mert velük mentem hogy mit láttam és hogy most jön Én félek stb. Ugye tudjátok mi volt a válasz: Ne szívj annyit,tedd le a piát meg hasonlók, mondom jó akkor kapjátok be a seggem ,meg fordultam hogy lássam hol van a csávó. Eltűnt és azóta se láttam. Hála Istennek :D Persze végig utána rajtam volt a paranoia és a fel síró kisgyerektől is ugrottam egyet ,de nem láttam többet..
Vissza az elejére Go down
Plaa

avatar

Hozzászólások száma : 58
Csatlakozott : 2013. Jan. 24.
Tartózkodási hely : -

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyKedd Márc. 05, 2013 11:08 am

Üdv.!

Most ellenőriztem a levélfiókomat, és körlevélben a következő infókat kaptam (fordítom):

"Kérlek posztoljátok, és terjedjen széles körben: büszkék vagyunk, hogy bejelenthetjük a Sirius Film világpremierjét, amely 2013 április 22-én lesz - földi idő szerint 7:30-kor (gondolom USA beli időre gondol)!

Regal Cinemas L.A. LIVE Stadium 14 in the Premiere House Theater (ez a helyszín)
1000 West Olympic Blvd. Los Andgeles 90015 (ez a cím).

Fejlett csillagközi civilizációk látogatták meg a földet, melyek képesek a fénynél is gyorsabban utazni más dimenziókon keresztül. Energia hajtóműveket használnak, melyek egy új kor hajnalát jelenthetik számunkra. Az emberiség is feltalálta már ezeket a hajtóműveket, de ezek el lettek titkolva azért, hogy a fosszilis energia rabságában tarthassák az embereket. Itt az idő.. és ez a dokumentáció beavat téged is.

A nagylelkű támogatás tette lehetővé, hogy meg tudtuk csinálni ezt a filmet.

Kérlek csatlakozz hozzánk a VilágPremieren!"

A levél lényegében ennyi.

Én magam nem tartom valószínünek, hogy eljutok a világpremierre Los Angeles-be, de azért kíváncsi leszek a filmre.

Ha valaki kedvet kapott, a magyar feliratos trailer itt újra megnézhető. ('Caption' gomb, majd lejjebb görgetve: 'Hungarian - by user LifeHereAndNow')További trailerek (angolúl) az első linkre kattintva érhetőek el.

Linkek:
http://www.sirius.neverendinglight.com/
http://siriusdisclosure.com/
Dr. Steven Greer blogja
Vissza az elejére Go down
decay

decay

Hozzászólások száma : 10
Csatlakozott : 2013. Jan. 26.

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptySzer. Márc. 06, 2013 7:57 am

Ronnie91 írta:
Nos nekem egyszer volt egy furcsa tapasztalásom az állatkertben kb 2 éve. Ugye ahogy az lenni szokott az ember nagyban mászkál körbe,nézelődik és marhára el van foglalva az állatokkal (persze állatkertben mit csináljon) Én is nézelődtem nagyokat amikor megakadt a szemem egy néger férfin aki egy magában ült a padon és nézett ki a fejéből, nem azért bámultam mert néger mielőtt valaki rákezdene, az tűnt fel hogy úgy ülve is ritka magas. És ahogy elbambultam rajta hirtelen körbe nézett mintha érezte volna pillantásomat, és színt váltott a szeme, méghozzá sárgára de csak egy pillanatra és kiszúrta hogy bámulom szinte rögtön, nos nem vagyok fosós gyerek de azért rá paráztam betoltam a 180 fokot hogy oké hülyeségeket látok megyek nézem inkább a medvéket. El indultam de nem hagyott nyugodni az amit láttam és megfordultam. Ekkor vert le a víz úgy ahogy eddig is ritkán ugyan is a csávó jött utána a tömegben, Én rögtön mondtam haveroknak mert velük mentem hogy mit láttam és hogy most jön Én félek stb. Ugye tudjátok mi volt a válasz: Ne szívj annyit,tedd le a piát meg hasonlók, mondom jó akkor kapjátok be a seggem ,meg fordultam hogy lássam hol van a csávó. Eltűnt és azóta se láttam. Hála Istennek :D Persze végig utána rajtam volt a paranoia és a fel síró kisgyerektől is ugrottam egyet ,de nem láttam többet..
Hát ez tényleg elég para lehetett! Amúgy mennyire álltál közel hozzá? (csak azért kérdezem, mert ahhoz viszonylag közel kell lenni hogy ezt meglásd a szemén meg, hogy nem-e csak a napfény okozott ilyen hatást...)

Egyébként szerinted hüllő szem volt? Vagy hogy értve sárga?
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptySzer. Márc. 06, 2013 8:45 am

Plaa hozzászólásához még hozzáfűzném, hogy aki tud angolul, és érdekli a téma, az csatlakozhat egy facebook csoporthoz: https://www.facebook.com/groups/382292061821424/ Itt mindenféle infókat szoktak megosztani a Siriusról, vannak interview-k, videók, meg egyéb beszámolók is.
Vissza az elejére Go down
Ronnie91

Ronnie91

Hozzászólások száma : 72
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptySzer. Márc. 06, 2013 1:59 pm

Kb. 3 méter és igen elég gyík szeme volt. Az arca se volt túl emberi meg a tekintete arra figyeltem fel a tömegben, meg a magasságára, mondom tyű megnőtt, tyű de természet ellenes tekintete van.
Vissza az elejére Go down
Ronnie91

Ronnie91

Hozzászólások száma : 72
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptySzer. Márc. 06, 2013 2:02 pm

Nem az egész volt sárga hanem a színes rész váltott de egy pillanatra, egy pislogás alatt (ami elég lassú volt) vagy nekem lassult le az adrenalintól :D de kifejezéstelen maradt az arca csak nézett. És kb ez tudtam hogy tudja hogy Én láttam téma jött elő. De mondom nem néztem tovább hanem megfordultam és go.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyKedd Márc. 12, 2013 5:59 am

A jóslatok meg egyéb videók (Hold egy űrhajó, Anuakik) KAMU, szerintem nem tudja meg még egy jó ideig a közember nem tudja meg kik élnek kint.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyKedd Márc. 12, 2013 9:13 am

Kijelented hogy kamu, de nem érvelsz, hogy miért lenne az.Nem állítom azt -tehát nem tényként kezelem azt- hogy a Hold egy űrhajó, és hogy az Annunakik léteznek, hanem egy elméletként, amire sok a bizonyíték.Pl. mivel magyaráznád a következő cikkben említetteket? ( http://webbulvar.hu/tart/rcikk/d/0/32981/1) Az Annunakiknál meg ott van az egész történet.Pontosan le van írva, hogy mit tettek, és még most is van rá bizonyíték, hogy lehetséges volt amit tettek.Mellette még ott van a Biblia is, amit a Sumer néptől vettek át az Egyiptomiak, majd a Zsidók.Én most még nem hiszem, hogy az Annunakik léteznek, de érdekel a téma, és nem utasítom el egyből, hanem megnézem mik a bizonyítékok mellette, és ellene.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptySzer. Márc. 13, 2013 7:45 am

Én is, de akkor is svindli a téma, szerintem erre nincs konkrét bizonyíték. Addig pedig amíg 5000 ember erről beszél de mellette 7 milliárd nem, addig semmit se ér a téma... Amúgy ha a Hold egy űrhajó LENNE (halálcsillag, de epic mosoly ) miért ilyen kőzetes a felszíne? (ez valami terepálca?) ja meg milyen fegyverzettel bírna? Akkor mért nem ion-ágyú+fedett katonai űrállomás a hold (ez klasszabb nem?) Olyan mint valami sci-fi (hoppá tartózkodik )
Vissza az elejére Go down
hamsa
Admin
hamsa

Hozzászólások száma : 354
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 33

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptySzer. Márc. 13, 2013 11:22 pm

A hold felszíne eléggé különleges abból a szempontból, hogy a felszínén inkább olyan anyagokat találni, amelyek pl. a Földön a bolygó belsejében található. A felszínét rengeteg vaspor borítja, ez adja szürkés, ezüstöt színét. A felszíne két rétegből épül fel. Az első réteg porszerű, vaspor mint mondtam és kőzetpor keveréke, illetve rengeteg radioaktív anyag. Utána pedig egy nagyon kemény kőzetréteg található.

Két további érdekesség, a hold felszínén található por, úgy néz ki mindenhol egyenlő mértékben van elosztva nagyjából, ami eléggé fura. Ezt onnan állapították meg, hogy bár a becsapódott meteoritok kráterei különböző átmérőjűek, a mélységük egy nagyon pici határon belül maradva állandónak mondható. Tehát a holdnak egy igen erős "páncélzata" van.

Miből gondolod, hogy ionágyúkra van szükségük? Idegen faj szemével nézve, még a mi primitív háborúinkban is egyre többször merül fel az igény a robottechnológia alkalmazására. Dronok, kémrepülők, felszerelést szállító járművek, okos rakéták, okos fegyverek, amelyek felismerik a barátot a 'frendlyfire' elkerülése érdekében stb.

Az ionágyúnál még az én képzeletem is tud jobbat kitalálni. De a legjobb, ha megnézed azt a filmet, amelyiknek a címe: "Amikor megállt a Föld", (the day the Earth stood still). Abban is eléggé komoly idegen technológiát alkalmaztak, egy olyat, ami ellen semmit sem tudtak tenni, viszont olyan képességei voltak a benne lévő egyetlen robotnak, amivel bármekkora sereget képes volt megsemmisíteni. Gondolod lenne bármiféle értelme ionágyúval lövöldözni nanorobotokra? mosoly

Az álcázás pedig egy nagyon vicces téma. A modern háború egyik alapja az álcázás. Ennek olyan technológiája van, amihez nem kell láthatatlanná tevő hightech cucc, mert könnyedén meg lehet oldani.

Egy Magyar mesterlövész ki van képezve arra, hogy hogyan tud csinálni magának legalább 5-6 olyan álcahelyet, amely viszonylag jól álcáz, de könnyedén megtalálja és beméri az ellenség, aztán a hetedik helyen úgy leálcázza magát, hogy még a torkolattüzet sem látja az ellenség. És amíg a kamu álca helyeket lövik ki, addig ő szépen leszedi a megfelelő célpontokat. Ellenséges mesterlövészeket, vagy katonai vezetőket, akik nélkül zűrzavar támad.

_________________
Ha teszed a dolgod a világban, meghalhatsz! De ha nem teszed mi értelme élned?
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyCsüt. Márc. 14, 2013 2:21 am

Nem feltétlenül hadászati céllal építhették a holdat... David Icke megemlíti, hogy ő úgy képzeli el a holdat, mint egy Hold-mátrixot, ami meggátolja a napból érkező természeti jeleket, amelyeket az emberek tudnak fogni, és ezzel tudatosabbá tudnának válni.(Ezt úgy kell érteni, hogy tudják mik ők, hol vannak, harmónia a természettel stb stb.) Én úgy vélem, hogy ha találnánk egy másik fajt, és ugyan ezt(mármint a Holdat) akarnánk megépíteni, akkor csak egy hiper-szuper számítógépet raknék bele, ami lefényképezi , esetleg videózza a bolygót.Jeleket küldene az anyabolygóra, és ha esetleg már elég intelligens lenne, akkor meglátogatnánk őket, talán még a saját létünknek értelmét, vagy más technológiákat is megismerhetnénk.Ha érdekel a érdekel ez a Holdos téma, akkor nézd végig David Icke - " Ébred már az oroszlán " 2. részét!( Link: Katt! )
Vissza az elejére Go down
hamsa
Admin
hamsa

Hozzászólások száma : 354
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 33

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyCsüt. Márc. 14, 2013 1:46 pm

Ahhoz, hogy más fajokat "fényképezgess" szerintem nem kell hold méretű "űrhajót" építened :D Semmi értelme... A Hold sokkal inkább utazásra alkalmas, mint felderítő hajónak.

Bár ki tudja, lehet óriások építették. Végül is a mi napunkat óriásinak látjuk a naprendszerünk bolygóihoz képest, mégis a világegyetemben egy nagyon picike napnak számít.

David Icke mind a 7 órás előadását megnéztem EGYHUZMABAN! Popcorn, narilé be volt készítve. Kicsit kisült az agyam a végére :D

_________________
Ha teszed a dolgod a világban, meghalhatsz! De ha nem teszed mi értelme élned?
Vissza az elejére Go down
Open-eyed

Open-eyed

Hozzászólások száma : 129
Csatlakozott : 2013. Feb. 03.

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyVas. Márc. 17, 2013 7:26 am


Bővebben itt olvashattok az interjúról: http://sirius-plejad.blogspot.hu/2012/12/a-medvegyev-interju-utoelete.html

Itt Medvegyev utal arra a dokumentum filmre, amit már Plaa is belinkelt feljebb. Nézzétek meg (Men in Black). Keveset mond el az igazságról ez is, de pedzegeti, szóval kiindulásnak jó lehet.

Ez is érdekes film lehet folytatásnak, bár kicsit unalmasabb: https://www.youtube.com/watch?v=DRWbmiXQba0
Kicsit más szemszögből közelíti meg a témát.
Aki tud angolul, annk érdekes lehet ez az interjú: http://www.angelismarriti.it/ANGELISMARRITI-ENG/REPORTS_ARTICLES/Apollo20-InterviewWithWilliamRutledge.htm

Van még sok anyag, tessék kutatni, nem pedig "séróból" elutasítani azt amiről keveset tudunk. mosoly
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyVas. Márc. 17, 2013 9:05 am

A videót nem sokan vették komolyan, ha pedig ez igaz és sikerült elhitetni, hogy csak ironizáltak, akkor ihaj.csuhaj :P Mondjuk engem érdekelne MI A VALÓDI igazság, mert ezzel kapcsolatba 10000-100000 verzió van.

Én nem vagyok ilyen hadászati szakértő, Hamsa.
Am. a mesterlővészes kiképzésről ÉN is hallottam.
Ionágyú? (Nem tudom miért ezt mondtam, ez ragadt rám a Starcraft 1ből naa).
Vissza az elejére Go down
Mercules

Mercules

Hozzászólások száma : 73
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyHétf. Márc. 18, 2013 9:53 am

Valeria Lukyanova
Vissza az elejére Go down
https://www.youtube.com/watch?v=mW4Y4OmOiF8
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyKedd Márc. 19, 2013 5:56 am

vazze, tényleg. Tényleg olyan mint egy "mesefigura" :D
Vissza az elejére Go down
Mercules

Mercules

Hozzászólások száma : 73
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyKedd Márc. 19, 2013 9:16 am

Olyan, vagy az? Oké, hogy plasztika, de sztem több, mint ember.
Vissza az elejére Go down
https://www.youtube.com/watch?v=mW4Y4OmOiF8
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyVas. Márc. 24, 2013 10:41 pm

Vissza az elejére Go down
Open-eyed

Open-eyed

Hozzászólások száma : 129
Csatlakozott : 2013. Feb. 03.

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyVas. Márc. 24, 2013 11:11 pm

Csaba írta:
https://www.youtube.com/watch?v=f5YkIaY58ng Mi a véleményetek róla?

Lehet, hogy vaknak fogtok hinni, de semmi érdekeset nem látok benne. Rossz a minősége a felvételnek (nagyítva) és egy kopasz ember van rajta. A füle tűnik kicsit furcsának, de ez szintén róható a minőség rovására.
Vissza az elejére Go down
hamsa
Admin
hamsa

Hozzászólások száma : 354
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 33

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyHétf. Márc. 25, 2013 1:19 am

Üdv,

Látom sokan linkeltek más oldalakat, videókat. Kérlek titeket, hogy használjátok az url taget, mert a nagyon hosszú linkek elronthatják az oldalt, aminek javítására nincs lehetőség (vagy legalább is eléggé körülményes megoldani programozói oldalról). Ezért lett kitalálva az url beszúrása ikon !!

URL tag használata
Két lehetőségetek van. Az első (ami szerintem egyszerűbb), hogy rákattintotok a link beszúrása ikonra, ott az első amit meg kell adni az az a link, amit be szeretnétek illeszteni ide, a második (amely egy A betű előtte egy láccal) az lesz, ami alapján megjelenik a link, vagyis egy név. Így a névre kattintva ugyan az a link fog megjelenni.

A második lehetőség, hogy kézzel írjátok be, de akkor figyelni kell a helyes szintaxisra.

[ u r l = http:// valami . link . hu] Ide jön a linkelt szöveg [/ u r l]

Természetesen a szóközöket el kell hagyni, azért írtam így, hogy megjelenjen a hozzászólásban.

Példalink!

Üdv - Hamsa - (Moderator)

_________________
Ha teszed a dolgod a világban, meghalhatsz! De ha nem teszed mi értelme élned?
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyHétf. Márc. 25, 2013 3:13 am

Én is pont a hétvégén láttam ezt a felvételt de nem tudom eldönteni hogy csak a felvétel rossz minősége miatt tűnik furcsának ez a figura vagy valóban földönkívüli.Talán egy hozzáértő szem jobban megtudná állapítani, minden estre érdekes.Bár Jesse Ventura filmjében egy orvos nő is elmondja hogy a "világ nagyhatalmának" is a földönkívüliek parancsolnak.Én már semmin nem lepődök meg.De szerintem ezzel sokan így vagyunk :D
Vissza az elejére Go down
Mercules

Mercules

Hozzászólások száma : 73
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyHétf. Márc. 25, 2013 4:25 am

Khmm

A földön kívüli élet Aipac+rosenberg+berman
Vissza az elejére Go down
https://www.youtube.com/watch?v=mW4Y4OmOiF8
Open-eyed

Open-eyed

Hozzászólások száma : 129
Csatlakozott : 2013. Feb. 03.

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyHétf. Márc. 25, 2013 5:26 am

hamsa írta:

Üdv - Hamsa - (Moderator)
[/color]

Nem tudom, hogy lettél moderátor, de pl. youtube videót be is lehet ágyazni az oldalra, hogy ne kelljen új lapot betölteni.

andika, természetes, hogy kapcsolatban állnak földönkívüliekkel, sőt, együtt dolgoznak. Ezt ma már csak az nem veszi észre, akit nem érdekel a téma. Ellenben a videóban szereplő ember csupán ember.
Vissza az elejére Go down
hamsa
Admin
hamsa

Hozzászólások száma : 354
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 33

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyHétf. Márc. 25, 2013 7:32 am

Idézet :
by Open - eyed
Nem tudom, hogy lettél moderátor, de pl. youtube videót be is lehet ágyazni az oldalra, hogy ne kelljen új lapot betölteni.

Ez most nem tudom hogy jön ide, csak úgy általánosan beírtam, mert senki nem használja az url lehetőséget, így van 1-2 topic ami alatt szétesik az oldal. Nyilván van jó sok más egyéb lehetőség is.

Senkit nem emeltem ki, hogy valaki rosszul csinált bármit is, csak felhívtam a figyelmet arra, hogy van ilyen lehetőség is, amelyet érdemes használni a mellett, hogy ajánlott. Azt már mindenki maga dönti el, hogy használja is vagy sem. Senkit nem köteleztem, hogy használja.

Az amit írtam pedig egy egyszerű felhívás volt az egyéb lehetőségekre, amelyek adottak a fórumon, mindezt a teljesség igénye nélkül tettem. De ha nagyon szeretnéd, csinálok egy részletes leírást, hogy mit hogyan és mire lehet használni.

_________________
Ha teszed a dolgod a világban, meghalhatsz! De ha nem teszed mi értelme élned?
Vissza az elejére Go down
Open-eyed

Open-eyed

Hozzászólások száma : 129
Csatlakozott : 2013. Feb. 03.

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyHétf. Ápr. 01, 2013 4:56 am

Ezt érdemes megnéznetek:
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyKedd Ápr. 09, 2013 7:55 am

Nem tudom nektek feltűnt-e, de ugye van a Man in Black trilógia. És az nagyon erre a témára épül. Ja amerikai will smithes agymosó film.

Viszont akad benne pár dolog ami elgondolkoztatja az embert. leginkább a 2. rész vége

Nekem a név az ami rögtön beugrott erről az orosz dokumentumfilmről

Ott vannak még egyéb filmek - sorozatok : pl a csillagkapu. Rövidre fogva : van egy ősi faj melyek külsőre ugyanúgy néztek ki mint az emberek őket nevezik (ősöknek)
és a latin nyelv tőlük eredt.

Na ezek az ősök építették a csillagkapukat amik bolygóközi utazásokat tettek elérhetővé pillanatok alatt. és egy gépük segítségével bolygókra szórták el az élet magvait.

Amerikai légierő természetesen titkolja a csillagkapu és az idegenek létezését is a sorozatban.


Ezek a filmek elgondolkodtatnak néha , hogy mennyi valóságalapja lehet a dolognak. Akit érdekel nézzen utána ezeknek én még új vagyok nem tudok ilyen dokumentumfilmeket mutogatni :D

------

Visszagondolva kb 4-5 éves lehettem mikor megtörtént velem a "saját ufó sztorim"

Igazából ködös az emlék ,de ez tisztán megmaradt. Arra emlékszem , hogy a szüleimmel néztem a TV-ben valami filmet este. Nem volt elhúzva a függöny és amikor kinéztem az ablakon azt láttam , hogy valami hosszú dolog függőlegesen felfelé repült és sárga színe volt. Talán olyan 1-2 másodpercig. Meg is kérdeztem anyáékat , hogy az egy rakéta?

Mivel Budapesten nem lehet rakétát fellőni így az kiesik . Azóta vagyok ilyen űrkutatás mániás.

Szerk.: Hsz-ek összevonva. Ha a tied az utolsó, viszonylag friss hozzászólás, használd kérlek a szerkesztés gombot a könnyebb átláthatóság érdekében. TB.
Vissza az elejére Go down
LallR

LallR

Hozzászólások száma : 167
Csatlakozott : 2013. Jan. 31.
Kor : 40
Tartózkodási hely : Szolnok

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyHétf. Jún. 10, 2013 7:47 am

konkrét dolog sajnos eddig se derült ki és nem is fog... sztem ez az idegen dolog megint csak egy félelem manipuláció.. muszáj minket elzárva tartani..talán
Vissza az elejére Go down
http://aszepujvilag.blogspot.hu
Iwillseeya.

avatar

Hozzászólások száma : 1
Csatlakozott : 2013. Feb. 04.

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyKedd Jún. 11, 2013 10:50 am

Vissza az elejére Go down
LallR

LallR

Hozzászólások száma : 167
Csatlakozott : 2013. Jan. 31.
Kor : 40
Tartózkodási hely : Szolnok

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyKedd Jún. 11, 2013 10:46 pm

aha, érdekes... hmm... de sajnos ettől még ugyanúgy drágul a kenyér, és fizetni kell a sárga csekket és rabszolgák maradunk mosoly))
Vissza az elejére Go down
http://aszepujvilag.blogspot.hu
Open-eyed

Open-eyed

Hozzászólások száma : 129
Csatlakozott : 2013. Feb. 03.

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyVas. Jún. 16, 2013 9:56 pm

Biztos, hogy léteznek "UFO"-k! Ebben már biztos vagyok, mióta életemben először 2013.06.15-én láttam végre egyet. Hogy mi volt valójában azt nem tudhatom, de egy biztos: nem hagyományos repülő, nem hullócsillag és nem műhold volt.

Egy repülő általában villogó fénnyel rendelkezik és lentről nézve igen lassan halad. A műhold úgy néz ki mint egy csillag, csak egyenletesen halad egy adott irányba, gyorsabban mint egy repülőgép. A hullócsillag meg nagyon gyors, általában csóvát húz és halványan indul, felfénylik, majd ismét elhalványul.

Amit láttam az egy rendkívül gyors, de egy hullócsillagnál kicsit lassabb, állandó fényt és villogó fényt is tartalmazó repülő tárgy volt, ami 2-3 másodpercig volt látható, utána eltűnt a távolban.
Végre láttam, azt hittem sosem fogok. Nem tudom, hogy csak valami titkos katonai repülő kísérlet volt vagy valami földönkívüli létforma, de piszok gyors volt, az biztos.

Egyébként itt egy könyv, amit mindenkinek ajánlani tudok csak: Knoll Gyula: UFO Az Elhallgatott Valóság: http://www.argep.hu/trend/UFOA/UFO-Az-elhallgatott-valosag.html

Akit érdekelnek az UFO-k, annak kötelező olvasmány és annak is, aki semmit nem tud róluk, mégis nagyon szkeptikus vagy hitetlen.
Vissza az elejére Go down
LallR

LallR

Hozzászólások száma : 167
Csatlakozott : 2013. Jan. 31.
Kor : 40
Tartózkodási hely : Szolnok

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyHétf. Jún. 17, 2013 8:45 am

hu akkor ez egy egész friss élmény... merre láttad? és körülbelül milyen tájt?
Vissza az elejére Go down
http://aszepujvilag.blogspot.hu
Open-eyed

Open-eyed

Hozzászólások száma : 129
Csatlakozott : 2013. Feb. 03.

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyHétf. Jún. 17, 2013 10:36 am

LallR írta:
hu akkor ez egy egész friss élmény... merre láttad? és körülbelül milyen tájt?

Igen, egész friss. Életem első ilyen jellegű észlelése, mivel nem is igen hittem ebben, amíg a könyvet el nem olvastam. Erre mi történik??? Másnap már látok is egyet. Mivel sokat szoktam nézni az eget, így igen ritka jelenség lehet, hogy még nem láttam eddig, de ez az észlelés eloszlatta minden eddigi szkepticizmusom, hitetlenségem és már képes vagyok azoknak hinni, akik ilyenekről beszélnek. Most már nem nézek minden youtube videót szerkesztettnek, max. minden másodikat. mosoly

Kecskeméthez közel egy tanyán tartózkodtam és este ki kellett menni az állatokhoz körülbelül 9 és 10 óra között. Sajnos a pontos időt nem figyeltem. Észak-kelet felé tartott, Kecskemét felé. Valószínűleg tovább repült Kecskemét fölött, mivel olyan sebességgel pár másodperc alatt el is érte, bár azt nem tudhatom, milyen fékrendszerrel rendelkezik egy ilyen, ha egyáltalán kell neki fék.
Vissza az elejére Go down
LallR

LallR

Hozzászólások száma : 167
Csatlakozott : 2013. Jan. 31.
Kor : 40
Tartózkodási hely : Szolnok

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptySzer. Jún. 19, 2013 5:42 am

nem semmi akkor jött felém lehet szolnok irányába
Vissza az elejére Go down
http://aszepujvilag.blogspot.hu
Táborszki Bálint

Táborszki Bálint

Hozzászólások száma : 367
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Debrecen

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyKedd Jún. 25, 2013 11:57 am

Vissza az elejére Go down
http://ellenpropaganda.com
Stringfellow

Stringfellow

Hozzászólások száma : 80
Csatlakozott : 2013. Feb. 03.

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyCsüt. Jún. 27, 2013 7:40 amSajnos csak inglish...
Vissza az elejére Go down
9323sz.elitelt

9323sz.elitelt

Hozzászólások száma : 301
Csatlakozott : 2013. Feb. 17.

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyPént. Jún. 28, 2013 6:20 am

aha, érdekes... hmm... de sajnos ettől még ugyanúgy drágul a kenyér, és fizetni kell a sárga csekket és rabszolgák maradunk.

Teljesen egyetértek LallR-el ebben. Kivéve azzal, hogy rabszolgák maradunk.
Az OPPT eltörölte a rabszolgaságot, megszűntette a bankokat, a cégeket és az államokat
op.iuste.biz
Vissza az elejére Go down
LallR

LallR

Hozzászólások száma : 167
Csatlakozott : 2013. Jan. 31.
Kor : 40
Tartózkodási hely : Szolnok

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptyPént. Jún. 28, 2013 8:40 am

what? :S
Vissza az elejére Go down
http://aszepujvilag.blogspot.hu
Open-eyed

Open-eyed

Hozzászólások száma : 129
Csatlakozott : 2013. Feb. 03.

A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet EmptySzomb. Jún. 29, 2013 7:23 am

Ez kicsit OFF amit írsz "9323sz.elitelt", de mi az az OPPT, hogy ezt képes megtenni vagy joga van hozzá?? Láttam az oldalt, de ez még nem segít az adósságokon.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
A földön kívüli élet Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet Empty

Vissza az elejére Go down
 
A földön kívüli élet
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: UFO-k, gyíklények és hasonló "fringe" témák-
Ugrás: