A napokban láttam az egyik új videójukat valamelyik zenecsatornán, de sehol nem találom. Na az volt az igazán durva, pofátlanabbul tolják, mint a Florence&M. Fehér csuklyás emberek voltak benne, meg két lángoló "kereszt" a háttérben.
Freya
Hozzászólások száma : 85 Csatlakozott : 2013. Feb. 08.
szem, monarch lepkék , tudathasadásos piros ruhás nő bal szeme hajjal letakarva , agymosott hadsereg állig felfegyverkezve , piramisok nyílnak a virágokból, feérből feketébe, feketéből fehérbe váltás, smaragdváros agymosott népe, meg minden ami kell XD
Azure
Hozzászólások száma : 35 Csatlakozott : 2013. Feb. 19.
Game of Thrones: Első évad, második rész 31 perc 6 másodperctől (fürdetik a mennyecskét)
"A sárkányok a holdról jöttek, hold is egy tojás, és ezernyi sárkány repül ki belőlük, csak bátor férfiak mertek szembeszállni velük, egykoron több hold is volt. Istennő a hold, a nap felesége"
Már nem azért, de a forgatókönyv író, most velünk van, vagy ellenünk?
ocsi09
Hozzászólások száma : 13 Csatlakozott : 2013. Feb. 10.
Tárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak Pént. Márc. 29, 2013 10:33 am
még kb 2 hónapja néztem a barátok köztöt. a busz megállóban ült alíz (az egyik fiatal női szereplő) egy cigány férfi mellett amikor odajött egy idős cigányasszony és átadta neki a helyét, mert így illett. Amikor alíz felállt, ha jól emlékszek akkor egy madár lef*sta. A két padon ülő cigány meg megmosolyogta, erre alíz szégyenében elment onnan. Ezt a buszmegállót úgykell elképzelni, hogy egy pad, és a teteje meg oldala üveg vagy vmi átlátszó műanyag. A pad mögé az üvegre felvolt ragasztva vmi új filmnek a reklámplakátja. Az egász plakátot egy nagy szem borította be, nagyon szembetűnő volt. Igaz nekem csak azért tűnt fel mert kb egy fél éve elkezdtem olvasgatni ezeket az összeesküvéses dolgokat. Sajnos a film címére már nem emlékszek, még akkor amikor láttam ezt a részt a barátok köztben eldöntöttem h megírom ide a fórumra, de valahogy elmaradt, nagyon elfoglalt voltam, vagy nem tom.
Egyébként nem nézem a barátok köztöt,évekkel ezelőtt nagy fanatikus voltam de mostanába látok havonta kb 1-2 részt azt is azért mert a szüleim nézik...
Szerintem ez tuti nem véletlen h a barátok köztben 10 évben egyszer van cigány szereplő/statiszta és akkor így hogy átadja neki a helyét a nemcigány, eközben a háttérből egy szem figyel...
Lock
Hozzászólások száma : 20 Csatlakozott : 2013. Mar. 26.
Tárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak Vas. Márc. 31, 2013 9:03 am
Ha már cartoon network, akkor legyen kövér Ez egyébként egy viszonylag új sorozatuk a Kalandra fel! (adventure time) Mondanom sem kell, hogy ez egy újabb agybutító förtelem, amit jóérzésű ember nem képes megnézni... Egyszerűen irritáló és a képi világi is undorító... Ez itt az egyik részről egy elemzés:
Mivel nem tud mindenki angolul, ezért összefoglalom, hogy ez a rész miért vérlázító. Az Another Way című epizódnak már a címe is hasonlít (a mondanivalója meg ugyanaz) a háttérhatalom kedvenc nótájára: Frank Sinatra- My Way-re. Arról szól, hogy ne hagyd, hogy megmondják mit csinálj, hanem hogy csinálj mindent a magad módján, főleg akkor ha őrültség, mert úgy is eléred a fölösleges erőszakkal azt amit elakarsz. Önfejűsége és önzősége során a "bájos" főszereplőnek sikerül megnyomorítani néhány jóakaróját, miközben folyamatosan csúfolják egymást... Igen ez az epizód a csúfolódásra tanít... A végén persze minden jóra fordul és meggyógyít mindenkit a happy end miatt... A show persze tele van szemekkel és háromszögekkel, továbbá a főhősök IQ-ja is (mint megszoktuk) mínusz szám...
Weni
Hozzászólások száma : 197 Csatlakozott : 2013. Jan. 22.
Tárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak Szomb. Május 04, 2013 10:35 pm
Sziasztok!
Nem tudoim, hogy ez e a megfelelő topik ennek a videónak a belinkelésére. Ha nem akkor a moderátor legyen szives tegye át oda ahova való! Én kiakadtam rajta de keményen! https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dn7IhFswv90 Újabb zseniális ötlet. Hogyan szoktassuk gyermekünk a telefonhoz már nagyon pici korától.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak Kedd Május 07, 2013 3:25 am
XD ezt ismerem->Adventure time! Nagy mese XD és tele van illumináti szimbólumokkal. De akkor mutatok én párat: Parkműsör-Regular Show (köze sincs egymáshoz az angol és a magyar cím, az angolok nyíltan nyomják, elég elolvasni pl. a rap számok szövegeit.) NA ez pl. elég érdekes youtube.com/watch?v=9t3DS4AGCT8
Spoiler:
Ha nézted a videót rájössz, hogy Rigby megiszik egy italt->Brain Max, amitől változik az agya, na már most ugye látthatad a szimbólumokat és láthattad, hogy az agy körül forognak mintaképpen, vajon miért? Hogy csak ez járjon a fejedbe, haver? XD
vagy gyerekkorom kedvence (amit ma 17 évesen más szemmel látok) a BEN 10
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak Csüt. Május 09, 2013 8:34 am
Egyrészt az előző kommentek íróinak üzenem, hogy van egy zeneajánló topic is!!! Másrészt... Majd minden nap elolvasom az index híreit és már-már megszoktam, hogy nap közben kétes tartalmú cikkek jelennek meg mind a hírek közt, mind a velvet résznél. De amit ma délután (!!!) láttam, esküszöm nem hittem el.... ennyire elkorcsult már minden!? Jó, gondolom nem véletlenül kerülnek ki ezek a címlapra, de ez már tényleg felháborító... Szóval a következő képről van szó: http://kepfeltoltes.hu/view/130509/_ristn_www.kepfeltoltes.hu_.png
És ami a számokat illeti:
1: Azért ennél pofátlanabb módon nem csinálhatnának semmit akkor sem, ha kérnék... Ez már tényleg röhej... Egyik oldalon tolják a pofánkba, hogy ilyen meg olyan megszorítások lesznek MEGINT, viktorunk ismét valami "százalékfaragásos" újítást izzított valamelyik emberének, hogy ami befolyt a zsebükbe valamivel egészítsék is ki... De a sok birka barom elolvassa az első cikket majd megbotránkozik és szidja a "nagy vezetőnket", hogy mi a f*szt képzel már magáról ez az ember, hogy ennyi felháborító intézkedés után ismét ránt egyet a gatyánkon... Majd tovább kandikál a kis szeme, és lám.... ITT A MEGOLDÁS!!! A sok magyar ember már tud okosan spórolni, hát én is megnézem, mert viktor intézkedései után szükség is lesz rá... Vajon hány utca emberét kérdeztek meg efelől? Az oxigénsátor, hogy mi van a cikkben, de ha az két centire van a fentebb említett fejléctől, felettébb elgondolkodtató a statisztika Ez szerintem a pofátlanság felső határa...
2. Szerintem ez említésre sem méltó, hogy délután ilyeneket láthat bárki apja-fia...
cogitoergosum
Hozzászólások száma : 155 Csatlakozott : 2013. Feb. 26.
Tárgy: Re: Agymosás kicsiknek és nagyoknak Szomb. Május 11, 2013 5:15 am
Internetes szörfölés közben véletlenül belebotlottam a "Reklámtörvényszék" nevű szókimondós, elemzős, produkcióba.
Hát, mit ne mondjak, zseniálisan feltárják a reklámok manipulatív lényegét benne, és úgy kiosztják az epizódokban a reklámozó cégeket, valamint a szakembereket, hogy az döbbenetes. Érdemes megnézni.