[b]Hogy témába is vágjak, jött valami új videó, ahol valami alakváltót rögzítettek photoshopoltak, a vicces az hogy egy embernek se jutott eszébe, hogy keressen egy olyan felvételt, ahol még úgy is látszódik, hogy égnek a lámpák, mert abból már egyértelműen le lehetne vonni a következtetéseket... Bár az a videó fel se kerülne, ha igaz...
Miért ne kerülhetne fel? Szerinted az illuminátusok letörölnék, nehogy gyanakodjanak rájuk? :D Akkor elég hosszú feladatuk lenne, mivel a youtube tele van ilyen videókkal.
Egyébként a csávó:
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Kedd Ápr. 02, 2013 3:59 am
Én még új vagyok itt, De ez talán érdekel titeket:)
Vodafone és satanic cross
DaVinciDr
Hozzászólások száma : 27 Csatlakozott : 2013. Apr. 07. Kor : 29
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Hétf. Ápr. 08, 2013 6:59 am
Az oldal maga angol, de szerintem elég a képeken végig pörgetni, hogy értse az ember... ha mégis van angol tudás nem árt olvasgatni sem, sok az infó is.
A képgyűjtemény-blogon nincsen semmilyen reklám. A képgyűjtemény-blog nem konkurenciája sem ennek a fórumnak, sem a piros pirulának, inkább csak segíti / kiegészíti azt. Sőt, a PirosPirulán kint van a fotógyűjtemény blog linkje is, egy oldalon vagyunk :-) A fotógyűjtemény-blog lényege, hogy ne kelljen egymillió fotót keresgélni ha valakit meg akarunk győzni (bár ez kb. esélytelen), hanem legyen egy link ahol ott van egy rakás. Például PlayStation játékborítókból több száz olyan van fent azon a blogon, aminek mindegyikén egy egyszemű ember / vagy szörny van.
Jöhetnek kommentek :-)
DaVinciDr
Hozzászólások száma : 27 Csatlakozott : 2013. Apr. 07. Kor : 29
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Csüt. Ápr. 11, 2013 1:51 am
Tegnap este egy furcsaságot vettem észre, nem teljesen a médiához tartozik, hanem az NSA-hoz.
Idézet :
A Nemzetbiztonsági Hivatal (vagy Nemzetbiztonsági Ügynökség) az USA Védelmi Minisztériumának alárendelt, rádióelektronikai felderítéssel (SIGINT) és kriptográfiával foglalkozó titkosszolgálata. 1952. november 4. hozta létre Harry S. Truman elnök. Ez a szervezet a felelős a külföldi kommunikáció lehallgatásáért, beleértve a kriptográfiai elemzést. Továbbá felelős az Egyesült Államok kormányának kommunikáció és információtechnológiai védelméért, beleértve a kriptográfiát is.
Szóval a lényeg: Ha megfordítod az illuminati szót, így : itanimulli, és hozzáteszel egy domain nevet (.com), akkor szépen átirányít erre a honlapra :NSA
Na ezen azért dobtam egy hátast: https://www.youtube.com/watch?v=yzC4hFK5P3g Ez annyira szar és annyira tömény, hogy már az jutott eszembe, hogy nem mintegy "paródia"-e... de utána olvastma és nem. Komolyan gondolták.
Táborszki Bálint
Hozzászólások száma : 367 Csatlakozott : 2013. Jan. 23. Kor : 29 Tartózkodási hely : Debrecen
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Csüt. Ápr. 18, 2013 1:08 am
Bandi írta:
Tegnap este egy furcsaságot vettem észre, nem teljesen a médiához tartozik, hanem az NSA-hoz.
Idézet :
A Nemzetbiztonsági Hivatal (vagy Nemzetbiztonsági Ügynökség) az USA Védelmi Minisztériumának alárendelt, rádióelektronikai felderítéssel (SIGINT) és kriptográfiával foglalkozó titkosszolgálata. 1952. november 4. hozta létre Harry S. Truman elnök. Ez a szervezet a felelős a külföldi kommunikáció lehallgatásáért, beleértve a kriptográfiai elemzést. Továbbá felelős az Egyesült Államok kormányának kommunikáció és információtechnológiai védelméért, beleértve a kriptográfiát is.
Szóval a lényeg: Ha megfordítod az illuminati szót, így : itanimulli, és hozzáteszel egy domain nevet (.com), akkor szépen átirányít erre a honlapra :NSA
Ha veszel egy szolgáltatótól egy domain nevet, beállíthatod hogy ha azt meglátogatják, átirányítson egy másik honlapra. Azaz ha megveszed azt a nevet hogy asdf.hu beállíthatod hogy átirányítson a qwer.hu-ra. Csak azt nem értem, hogy miért nem jársz utána, és miért hagyod magad megvezetni ilyen triviális ökörségekkel?
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Pént. Ápr. 19, 2013 11:08 am
Érdekesség 0:25-nél... Bár én ettől függetlenül szeretem a zenéit....
Ugyan a fórumra nem szoktam írni, de lelkes olvasó vagyok. A blogra amikor rátaláltam, megnéztem Az Üzenet -et, Ébresztőfilmet, és a Bill és Ted -et, valamint Jesse Ventura filmjeit, és még megannyi videót. Mindig is érdekelt, hogy mi az ami a színjáték mögött van. Amióta a blogot és a fórumot olvasom, egyre több mindent értek (persze közel sem mindent), de a jelekre, utalásokra már könnyedén felfigyelek.
1-2 hete jelent meg egy régi kedvenc zenekarom új lemeze, és van rajta egy dal, amiből hirtelen pár sor igen erősen megütött:
"A művilágot építik a tébolyt álmodók, De kártyavárként összedől, Ha megérted a szót!
"Létezésed erőt ad, Erre nincsenek szavak, A gonoszság nagy kőszobrát a földre taszítom, De egyedül nem bírom!"
Az első 3 sort magyarázni nem kell szerintem, a "gonoszság nagy kőszobra" pedig szerintem az pedig az a bizonyos kőtábla, ami Amerikában, nem tudom melyik államban található, amit valami "ismeretlen" helyezett el, és több nyelven "kőbe van vésve" néhány pont, köztük az 500 milliós lélekszám is.
Van egy másik dal is, ami eléggé sokat mondó szintén, ebből nem is emelnék ki külön semmit, az egész dal egy az egyben értelmezendő:
Hozzászólások száma : 69 Csatlakozott : 2013. Jan. 25. Tartózkodási hely : Győr
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Szomb. Ápr. 20, 2013 3:43 am
Igazad van Ossi a minőségi zenék már rég a mátrixot és a bajtársait mutatják be. A Depresszió nagy kedvencem (link) mert direktebben csinálja mint a többi. Az Alvin és a mókusok is jó de nagyon sok van. Az ilyeneket nem nyomják TV-ben, rádióban de mindenki tudja és szereti hogy ott vannak.
Nem is értem hogy nem tűnik fől senkinek (mármint aki alszik) hogy ezeket az ütős bandákat miért nem hallja sehol csak a neten miközben a tücc-tücc meg Pidbull és barátai meg mindenhol ott vannak
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Hétf. Ápr. 22, 2013 7:55 am
Apropó Sherlock Holmes, ezt érdemes megnézni 1:40-ig és utána tekerjetek 49 perchez. https://www.youtube.com/watch?v=RtERaaFpW-I Vajon mit tudhatott Sir Arthur Conan Doyle Holmes-a?
Saiyan
Hozzászólások száma : 35 Csatlakozott : 2013. Apr. 01.
Érdemes megnézni több klipjét is - én nem érzem magam igazán avatottnak, hogy kielemezzem, de (a mindegyikben jelenlevő dekadencián felül) rendesen tele vannak rámolva szimbolikával. Nem nagyon van értelme mind belinkelni, keressetek rá a jútyúbon.
Viszont ahogy így néztem ezt a tyúkot, eszembe jutott, hogy mintha egyre gyorsabban "öregednének ki" a monarch-programozott üdvöskéik. Madonna elég sokáig húzta (ill. még húzza-huzogatja), de Britney már elég gyorsan kidőlt, meg mostanában Lady Gaga körül is elég csönd van. És akkor most legújabban jön "Kerli". Nekem eléggé egy kaptafáról valók ezek a csajszik, viszont egy valami közös bennük: amíg még benne vannak a mainstreamben, szinte lehetetlen róluk olyan fotót beszerezni, amin nincsenek kifestve. Nem tudod, hogy milyen a valós arcuk. Na persze, ha a Britney-robot már akadozik és néha ki-kihagy, akkor le lehet írni és olyankor már jönnek a fotók, hogy tkp. egy dagadt táskás szemű alkoholista.
Megjegyzem nekem Paris Hilton is eléggé beleillik ebbe a "típusba", csak olyan hihetetlennek tűnik, hogy egy "insider" leánykáját is programoznák. De persze, miért ne...
Azealia Banks legújabb klipje, van ebben minden :D
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Vas. Ápr. 28, 2013 12:18 am
Az Ossian zenéje tényleg figyelemre méltó. Elég sok erőt tud adni az embernek, ha a szívével hallgatja a számait. Egy régebbi számuk, 1993-as is remekül jellemzi a helyzetünket:
Manapság már sajnos egyre jobban igaz lesz...
arnoui
Hozzászólások száma : 8 Csatlakozott : 2013. Jan. 31.
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Pént. Május 10, 2013 1:54 am
0:28, nézzétek a falfestést!
Stringfellow
Hozzászólások száma : 80 Csatlakozott : 2013. Feb. 03.
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Pént. Május 10, 2013 3:54 am
És pont azt mondja: "Ez itt a pokol, uraim!"
petra11
Hozzászólások száma : 9 Csatlakozott : 2013. Jan. 24. Kor : 32
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Hétf. Jún. 24, 2013 11:52 am
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Csüt. Jún. 27, 2013 1:36 am
Én egy betiltott Pindúr Pandúrok részt szeretnék megosztani veletek, amely konkrétan az új világ eljöveteléről szól. Nagyon érdekes... Viszont nekem az jön le, hogy a végén megdöntik a hatalmat. Várom a kommenteket.
cab
Hozzászólások száma : 42 Csatlakozott : 2013. Mar. 03.
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Szer. Aug. 21, 2013 5:31 am
"Érdekes" videoklip.Mondjuk a "hölgynek" nem ez az első ilyen jellegű videója. Ahogy elnézem,igény az van rá sajnos.... https://youtu.be/pco91kroVgQ
Weni
Hozzászólások száma : 197 Csatlakozott : 2013. Jan. 22.
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Szer. Aug. 21, 2013 6:24 am
KEdves Bay3r Számomra a pindur panduros kisfilm igazából ugyan azt az embergyalázó üzenetet hordozza magában mint nagyon sok más gondolat mely az embert élősködő buta parazitának álítja be. Ebben a filmben is azt láthatjuk, hogy a jók föláldozzák erejük csakhogy szép legyen a világ. Később viszont emberi természetük győz és vissza kívánják azt az életet amit korábban éltek mindenféle bajal. Tehát az emberen nem érdemes segíteni mert alap természete a káosz meg a rombolás. Krisna Murti is ezt hangsulyozza a Zeitgeisztben.
Mégegy érdekes momentum van a filmben. Az áhított szebb életformát általában mindíg diktatórikusan és monotonikusan álítják be a szerző. Érzelem mentes a szép világ és csak a hideg észnek adnak helyet az alkotók. Ezzel a szemlélettel is sokszor lehetett találkozni a multban. Fogalmam sincs, hogy a műalkotók és a művészek miért állítják be úgy az emberiséget mint egy természeténél fogva rossz élőlényt. Lásd Madách Imre: Az Ember tragédiája. Dettó ugyan az a téma mint a belinkelt kispanduros videódban. (persze ez egyéni vélemény) Az ember akar valami jót alkotni aztán folyton elszúrja.
Én személy szerint nem az emberben találtam rá a hibára hanem a gazdaságban és az információ hiányában. Szerintem a pénzgazdaságunk és az informálatlanságunk az ami nagyon sok rossz emberi tulajdonságot kiválóan felszínre hozott az emberekböl.
petra11
Hozzászólások száma : 9 Csatlakozott : 2013. Jan. 24. Kor : 32
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Hétf. Nov. 25, 2013 6:58 am
Hozzászólások száma : 367 Csatlakozott : 2013. Jan. 23. Kor : 29 Tartózkodási hely : Debrecen
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Pént. Feb. 13, 2015 4:22 am
Hogy lehet összemosni a zsidókat a kommunizmussal? Meg azért az egy cseppet irónikus hogy rasszistaként az emberek elképesztő sötétségéről beszélsz...
XxXrekterXxX
Hozzászólások száma : 146 Csatlakozott : 2015. Feb. 05.
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Pént. Feb. 13, 2015 5:43 am
Kommunista-zsidó-keresztények? Ezt, hogy sikerült összehozni ? Amúgy tényleg hanyagolni kéne a szimbólum témát, és utána nézni konkrétumoknak.
cab
Hozzászólások száma : 42 Csatlakozott : 2013. Mar. 03.
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Szomb. Feb. 14, 2015 5:47 am
"Hogy lehet összemosni a zsidókat a kommunizmussal?"
Marx, Engels Trockij Szverdlov Kaganovics Rosa Luxemburg... Böhm Vilmos Szamuely Tibor Péter Gábor Farkas Vladimir Rákosi Gerő Ernő Kun Béla..... Bar Kohba...
XxXrekterXxX
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Szomb. Feb. 14, 2015 8:35 am
Én se szeretem a zsidókat, de a német nácik se voltak jobbak. Őket is a háttérhatalom támogatta, akár a kommunizmust. Mindkettő téveszme volt.
Táborszki Bálint
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Szomb. Feb. 14, 2015 10:38 am
cab írta:
"Hogy lehet összemosni a zsidókat a kommunizmussal?"
Marx, Engels Trockij Szverdlov Kaganovics Rosa Luxemburg... Böhm Vilmos Szamuely Tibor Péter Gábor Farkas Vladimir Rákosi Gerő Ernő Kun Béla..... Bar Kohba...
És olyan zsidó származású emberekből mekkora listát tudnál létrehozni, akik a szabadpiacot támogatják? :D Költői kérdés, nyilván sokkal nagyobbat.
Luca, te egy szellemi fogyatékos ember vagy, ha nem veszed észre azokat a hatalmas ellentmondásokat amiket begépelsz egy kommentbe. Egyrészt, ugyebár abban egyetértünk, hogy a modern tudomány és technológia nagy nevei között sok-sok zsidó szerepel? Ezek az emberek vajon paraziták, akik nélkül a technológia sehol sem lenne?
Te komolyan azt hiszed hogy általánosíthatsz egy egész fajra ilyen gusztustalan jelzőket, és aztán őszintén kijelentheted, hogy nem vagy rasszista? Mennyire idiótának kell lenni ehhez, istenem, hogy ne vedd észre magadat, mekkora gusztustalan erkölcsi fertőbe kell lesüllyedni ahhoz hogy az ember képes legyen leírni egy olyan mondatot, a szartól és hányástól bűzlő gusztustalan kommentjében hogy "AZ EREDETI NÁCIZMUS SEM RASSZISTA"? Mi a fasz?
Egyébként meg felnőtt emberek vagytok itt irracionális tündérmesékben hisztek, árnyékoktól rettegtek, háttérhatalomtól meg minden apámfasza marhaságtól. Őrültek, betegek vagytok, hogy ezzel töltitek az időtöket, bizonyítékokat kreáltok és lesöpritek az asztalról a tudományos véleményt. Fertőző, gyűlölködő emberek vagytok akik nem tudnak anélkül élni hogy ne gyűlöljék azokat, akik elértek valamit. Hatalmas teóriákat állítotok fel, hogy gyűlölhessétek a gazdagokat vagy a zsidókat, mert csak erre vagytok képesek, gyűlöletre és félelemre. Azt hiszitek hogy megváltjátok a világot azzal hogy kibaszott háromszögeket keresgettek meg logókat elemeztek, közben pedig nem csináltok mást mint reklámot generáltok a cégeknek. Ti vagytok a média tökéletes áldozatai, akik elhiszik, hogy amit látnak több, mint egy próbálkozás arra, hogy eladjanak egy terméket, és vadásszátok a logókat meg a hirdetéseket, amíg a marketingesek sírva röhögnek rajtatok.
És a szánalmas gyűlölködésben és paranoiában nektek már annyira tökmindegy, hogy ki van mellettetek, hogy nem akadtok ki azon, hogy valaki a nácizmust próbálja igazolni, miközben kommunistázik, és egy oldalon keresztül tolja a rasszista propagandát. Ennyire őrültek vagytok, ennyire nem látjátok a valóságot, és éltek illúziókban, ennyire nincs semmi erkölcsi mérce a fejetekben.
Igaz, kedves "Én se szeretem a zsidókat, de a német nácik se voltak jobbak."?
Táborszki Bálint
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Szomb. Feb. 14, 2015 10:45 am
Valóságtagadó, beteg emberek, akik mindenkiben látják a hibát, csak magukban nem. Az egész világra kivetítitek a saját elmebajotokat. Itt nyugodtan lehet bármiféle őrültségben hinni, az egyetlen kritériuma a tagságnak hogy ne legyél épeszű. Egyébként megfér itt egymás mellett rasszista neonáci, minden tudományos tényt tagadó bigott vallásos, orvostanhallgató, űrlények eljövetelét hirdető félőrült, egyszóval nektek kurvára mindegy hogy ki miben hisz, mert ti basztok az igazságra. Összeköt titeket az, hogy egy dolgot utáltok, azokat, akik a világ minden problémáját okozzák.
Miközben a valóságban, a ti fajtátok éljenzett Hitlernek, vagy a ti fajtátok miatt gyilkol ma gyerekeket a kanyaró.
Táborszki Bálint
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Vas. Feb. 15, 2015 4:48 am
Te tényleg ide tartozol, kedves Luca :DDD rasszista beteg ember tele bibliai idézetekkel hogy alátámassza az őrültségét.
egyébként nem vagyok zsidó de jó próbálkozás volt
Táborszki Bálint
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Vas. Feb. 15, 2015 4:53 am
Luca, te őszintén nem veszed észre magadat? Szerinted minden rendben van azzal ha az ember náci és sátánista? És hogy racionalizálni próbálja a rasszizmusát azzal hogy mindenzsidóparazita? Szerinted te egészséges ember vagy?
XxXrekterXxX
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Vas. Feb. 15, 2015 5:14 am
Nem tudom mit keres itt egy sátánista náci. Ez a két eszme külön-külön is veszélyes. Az ilyen beteges dolgokat mellőzni kéne.
XxXrekterXxX
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Vas. Feb. 15, 2015 6:11 am
Mostantól csak tisza árják kommenteljenek.
XxXrekterXxX
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Vas. Feb. 15, 2015 6:33 am
Én úgy vettem észre, hogy volt burkolt (amúgy alaptalan) zsidózás a kommentben. Értelmes beszélgedésre is képes lennék, de nem erőltetem. Nekem egyszerűen nem szimpatikus a sátánista nácizmust. Inkább felejtsük is el az egész beszélgetést.
[V]Cash
Hozzászólások száma : 40 Csatlakozott : 2014. Feb. 02. Kor : 33
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Vas. Feb. 15, 2015 7:06 am
Hát... Luca vagy nagyon fainul parodizálja a nagymagyarokat, vagy egy kicsit el van tévedve.
Van egy pár zsidó ismerősöm, de nem tűntek földönkívülieknek. Meg világuralomra se akartak törni.
XxXrekterXxX
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Vas. Feb. 15, 2015 7:18 am
A "nagymagyarok" teljesen más stílusban írnak. Amúgy a legtöbbel nincs is baj, addig amíg nem kezdenek atlantiszos-aranykoros-szíriuszos meg mindenféle ezotévés marhaságokat írni.
[V]Cash
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Vas. Feb. 15, 2015 7:23 am
XxXrekterXxX írta:
atlantiszos-aranykoros-szíriuszos meg mindenféle ezotévés marhaság
Pont így értettem a nagymagyarok kifejezést.
/* Megjegyzem, hogy offoljuk a témát eléggé, nem mintha engem zavarna, csak nehogy elnáspángoljanak érte.*/
Luca
Hozzászólások száma : 22 Csatlakozott : 2015. Feb. 12.
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Vas. Feb. 15, 2015 7:27 am
AKKOR A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT MÉGEGYSZER:
Akik kötözködnek, ostobák, rágalmaznak, bohóckodnak vagy gúnyolódnak, keressenek másik játszópajtit.
Azt hittem, egyszerű, könnyen érthető és teljesíthető kérés az, amikor azt kértem, hogy aki nem tud érdemben hozzá tenni semmit mindahhoz a sok íráshoz, amiket belinkeltem, vagy amiket kommenteltem, aki mindezekre csak néhány szavas fröcsögéssel, buta piszkálódással tud reagálni, az inkább hallgasson.
Persze más a helyzet, ha ezt a fórumot zsidók hozták létre, zsidók moderálják és csak zsidóknak tetsző hozzászólásokat tűrnek meg itt a fórumban, mert akkor inkább kilépek máris.
Én értelmes, intelligens, érdeklődő, kíváncsi nem-zsidó magyarokkal beszélgetnék, ismerkednék, mivel az írásaink értelem szerűen nem a zsidóknak a szólnak, hanem a nem-zsidó magyaroknak.
Nincs ebből harag, komolyan, nyugodtan megmondhatjátok, ha így van, minek rabolnánk egymás idejét. A gyakorikérdések-re is azért nem írunk már, mert az is totál zsidó oldal, a zsidók teljesen ellehetetlenítik a normális kommunikációt ahol csak lehetséges, úgy hogy, nem lepődök meg semmin ...
[V]Cash
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Vas. Feb. 15, 2015 7:33 am
Luca, akkor a viszont látásra.
/* Ezt úgy értettem, hogy leléphetsz... mivel sajnos a feltételek amiket szabtál nem tudnak teljesülni. Ugyanis mi mind zsidók vagyunk, és ha nem vetted volna észre ezt az oldalt csak azért hoztuk létre, hogy a védtelen embereket akik információ után kutatnak, félrevezethessük! */
XxXrekterXxX
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Vas. Feb. 15, 2015 7:46 am
Luca, nem akartalak megszólítani, de van egy építő jellegű javaslatom. Hozz létre saját topikot. Mindenki jobban járna.
Saiyan
Hozzászólások száma : 35 Csatlakozott : 2013. Apr. 01.
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Vas. Feb. 15, 2015 7:48 am
Hihetetlen, hogy mind beszopjátok Luca játékát
[V]Cash
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Vas. Feb. 15, 2015 7:51 am
Saiyan írta:
Hihetetlen, hogy mind beszopjátok Luca játékát
Nem tudhatod teljesen biztosan, hogy troll. Ha mégis akkor meg jelentsd az adminoknak (bizonyítékkal), hogy törölhessék.