Hozzászólások száma : 146 Csatlakozott : 2015. Feb. 05.
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Vas. Feb. 15, 2015 8:07 am
Amúgy azon gondolkoztam, hogy utána kéne nézni a logótervezőknek, reklámcégeknek és pár médiacégnek. Engem például érdekelne kik szórják tele a médiát ezekkel a szimbólumokkal. És nem elég annyi, hogy a "háttérhatalom". Biztos kideríthetünk valamit, de sajnos ezekről a cégekről kevés információ van.
Kowalski Admin
Hozzászólások száma : 317 Csatlakozott : 2012. Nov. 25.
Akik kötözködnek, ostobák, rágalmaznak, bohóckodnak vagy gúnyolódnak, keressenek másik játszópajtit.
Azt hittem, egyszerű, könnyen érthető és teljesíthető kérés az, amikor azt kértem, hogy aki nem tud érdemben hozzá tenni semmit mindahhoz a sok íráshoz, amiket belinkeltem, vagy amiket kommenteltem, aki mindezekre csak néhány szavas fröcsögéssel, buta piszkálódással tud reagálni, az inkább hallgasson.
Persze más a helyzet, ha ezt a fórumot zsidók hozták létre, zsidók moderálják és csak zsidóknak tetsző hozzászólásokat tűrnek meg itt a fórumban, mert akkor inkább kilépek máris.
Én értelmes, intelligens, érdeklődő, kíváncsi nem-zsidó magyarokkal beszélgetnék, ismerkednék, mivel az írásaink értelem szerűen nem a zsidóknak a szólnak, hanem a nem-zsidó magyaroknak.
Nincs ebből harag, komolyan, nyugodtan megmondhatjátok, ha így van, minek rabolnánk egymás idejét. A gyakorikérdések-re is azért nem írunk már, mert az is totál zsidó oldal, a zsidók teljesen ellehetetlenítik a normális kommunikációt ahol csak lehetséges, úgy hogy, nem lepődök meg semmin ...
Téged valami kémcsőbe kevertek össze egy náci laborban csillagbogár? Kérdezi az ateista római katolikus. Még egy ilyen, kapsz egy piros köpenyt és repülsz innen! Ki van a tököm az évabraunokkal. Ez volt az első figyelmeztetés! Epekedve várjuk a saját topikot...
Luca
Hozzászólások száma : 22 Csatlakozott : 2015. Feb. 12.
Kowalski! Nem, te zsidó senki, te parazita féreg, engem nem egy náci laborban kevertek össze, ill. ha az első emberekre célozgatsz, akkor sokakat valahogy akképpen, ahogy mondod :D A nordikusok beleavatkoztak az evolúciónkba, a saját génjeiket adták nekünk: genezis-génezés ... Az árja "istenek" (a nordikusok) és emberek közvetlen kapcsolatából származnak az árják.
Nem látom értelmét saját topiknak, hiszen vérengző fenevadakként támadtatok be a kommentjeim, megosztásaim miatt is már, sértegettek, személyeskedtek és rágalmaztok ostobán, tudatlanul. Böszme, idióta csürhe ... :/
Mint mondtam korábban, az írásaink az értelmes nem-zsidó magyaroknak szólnak, ezért ha látok itt néhány olyat, akik érdemben is képesek hozzászólni az általam megosztottakhoz, akkor esetleg érdemes egy topikot nyitni, de addig semmi értelme.
És mi az, hogy 'Még egy ilyen...' ?? Ki nem fossa le ezt a gagyi, mocskos zsidófórumodat? Ha még sokáig olvaslak titeket, totálisan leépülök szellemileg.
Írtam fentebb, ha a dzsentil (nem-zsidó) emberiséget felvilágosító írásaimért ki leszek innét zárva, az beismerése annak, hogy itt bizony zsidóférgek működnek, azok hozták létre a fórumot, ők szerkesztik, ők az adminok, s a kommentelők nagy része is ...
Majd lesz rólatok néhányunk blogján egy jó kis bejegyzés, ahol újra olvashatjátok a saját ostobaságaitokat, úgyis túl sok már az a szenny, mocsok áradat, torzítás, hazugság, az a rengeteg kapitális baromság, amit a magyar népre zúdít a PPP. :-)
cab
Hozzászólások száma : 42 Csatlakozott : 2013. Mar. 03.
Luca kedvesem, leszarom az okkult hátulgombolós dolgaid, meg ppp-t is! A stílus nem tetszik. Nagyon nem. Ha durva akarsz lenni, akkor ne legyél wehrmacht bakancs! Van más módja is a szemlélet kifejtésnek. A keresztlevelem meg ideszkennelem neked, ha ettől ejakulálsz.
Te és a gyűlölet kéz a kézben. Kettőnk közül, nem én kezdtem a zsidózást. Ennek a fórumnak annyi köze van a zsidókhoz, mint a vöröshagymának a proletár öntudathoz. Azt ajánlom vedd le az árja szótárat a polcról, és lapozd fel a "jó modornál". A szótárat a mein kampf mellett balra találod. Második figyelmeztetés! A harmadiknál nem foglak kirúgni, sokkal rosszabb jön. Én a hidegvérű gyilkosok közé tartozom, élvezettel nézem végig a kirakat okkulták szenvedését. Páran már ismernek itt. Erősen ajánlom a szótár használatát... most még finom voltam.
Luca
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Hétf. Feb. 16, 2015 12:41 am
Kowalski!
1. Nem vagyok a kedvesed.
2. A nemzeti szocializmus vagy a pogányság NEM a gyűlöletről szól.
3. Te meg a finomság ... Ne viccelj! Várj, mutatom, mi a finomság, ha már az árja vagy a dzsentil szavakon lovagolsz ...
Az árja szó szanszkrit jelentése igaz, nemes, úri :-)
A dzsentil pedig : dzsentil (gentile, gentil, gentilis) - azaz gój, pogány
Én NEM "zsidózók". A "zsidózás" csak ostoba, gyűlölködő fröcsögés a zsidókról úgy általában minden tudás nélkül róluk.
Kow: "Te és a gyűlölet kéz a kézben jártok."
A zsidók mindenkit "gyűlöletkeltőnek" bélyegeznek, aki leleplezi a fajukat és az emberiség ellen elkövetett borzalmas tetteiket.
Itt vagy bármelyik zsidófórumon, gyk-n pl. dettó ugyanaz a helyzet, csakúgy, mint a Jewbook-on.
Bárki megfigyelheti a FB-on minden "zsidógyűlölő" LOL csoportban (melyeket szinte egytől egyig zsidók hoztak létre) , hogy csak a zsidókat valóban leleplező írásokat távolítják el, ill. azok megosztóit bannolják ki ezekből a bizonyos csoportokból.
A zsidókat tettlegességgel, kiirtással fenyegetőket, például: "Lámpavasra velük!", "Kiirtani őket!", "Lenapalmozni a mocskos zsidajait!" - amilyeneket Kunpeszéri vagy Posta Imre oldalán olvashattok, az ilyen és ezekhez hasonló kommentek, postok mindig fent maradhatnak ezekben a csoportokban, holott minden csoportleírásban rögtön az az első mondat, legtöbbször csupa nagybetűvel írva, hogy : "A csoportban fenyegető, gyűlöletkeltő kommenteknek helye nincs!"
Ebből világosan látszik, hogy a zsidók a valódi kilétükről, a fajtájukról terjesztett írásokat, az őket leleplező, róluk az igazságot kimondó és terjesztő írásokat és személyeket nevezik "gyűlöletbeszédnek" ill. "gyűlöletkeltőnek" :-)
A zsidóknak kedveznek az őket brutálisan fenyegető posztok, kommentek, hiszen akkor lehet ajvékolni, hogy micsoda antiszemita, gyilkos hajlamú és rasszista is a magyar...
A zsidóknak mindig, mindenhol, minden körülmények közt az az érdeke, hogy sajnálva, sajnáltatva legyenek, hogy demonstrálva legyen a zsidók elleni gyűlölet és a fenyegetettségük. És ha valahol nincs meg a kellő antiszemitizmus és fenyegetettség, akkor a zsidók maguk tesznek róla, hogy legyen...
Viszont amikor valaki nem ostobán, nem közönségesen "zsidózik", tehát nem csak úgy általában fröcsög a zsidókról minden valódi tudás nélkül róluk és nem fenyegeti őket, hanem tárgyilagosan, tényszerűen, világosan, bizonyítékokkal feltárja a zsidók valódi kilétét, azt, hogy hogyan működnek, leleplezi az emberiség ellen elkövetett szörnyű bűneiket és összeesküvésüket a dzsentil (nem-zsidó) emberiség ellen, azt azonnal eltakarítják az útból.
Ilyenek vagytok ti is. EZÉRT MONDTAM, EZÉRT NEM TAGADHATJÁTOK, HOGY ZSIDÓK VAGYTOK EGYTŐL EGYIG, MERT EGY DZSENTIL (egy nem-zsidó) LEHET HOGY BUTA, DE KÉPTELEN ILYEN ZSIDÓ MÓDON VISELKEDNI.
Saiyan
Hozzászólások száma : 35 Csatlakozott : 2013. Apr. 01.
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Hétf. Feb. 16, 2015 3:19 am
Luca írta: "Az ábrahámi vallások mögött, judaizmus,kereszténység,iszlám, mind ők állnak, az izmusok, eszme-,erkölcsi-,pénz-, és jogrendszerek mögött is ŐK állnak, a zsidók"
KOMMUNIZMUS = KERESZTÉNYSÉG = ZSIDÓK=NÁCIZMUS=Luca
[V]Cash
Hozzászólások száma : 40 Csatlakozott : 2014. Feb. 02. Kor : 33
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Hétf. Feb. 16, 2015 3:45 am
Azt hiszem, a zsidók valójában a magyaroknak dolgoznak... VÉGRE FELÉBREDTEM!! Köszönöm Luca!
XxXrekterXxX
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Hétf. Feb. 16, 2015 5:59 am
Hanyagolni kéne ezt a zsidó témát, mert ez kezd olyan lenni mint az eddigi háromszög-vadászat hatágú csillaggal meg horogkereszttel.
Kowalski Admin
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Hétf. Feb. 16, 2015 8:18 am
Luca írta:
Kowalski!
1. Nem vagyok a kedvesed.
2. A nemzeti szocializmus vagy a pogányság NEM a gyűlöletről szól.
3. Te meg a finomság ... Ne viccelj! Várj, mutatom, mi a finomság, ha már az árja vagy a dzsentil szavakon lovagolsz ...
Az árja szó szanszkrit jelentése igaz, nemes, úri :-)
A dzsentil pedig : dzsentil (gentile, gentil, gentilis) - azaz gój, pogány
Én NEM "zsidózók". A "zsidózás" csak ostoba, gyűlölködő fröcsögés a zsidókról úgy általában minden tudás nélkül róluk.
Kow: "Te és a gyűlölet kéz a kézben jártok."
A zsidók mindenkit "gyűlöletkeltőnek" bélyegeznek, aki leleplezi a fajukat és az emberiség ellen elkövetett borzalmas tetteiket.
Itt vagy bármelyik zsidófórumon, gyk-n pl. dettó ugyanaz a helyzet, csakúgy, mint a Jewbook-on.
Bárki megfigyelheti a FB-on minden "zsidógyűlölő" LOL csoportban (melyeket szinte egytől egyig zsidók hoztak létre) , hogy csak a zsidókat valóban leleplező írásokat távolítják el, ill. azok megosztóit bannolják ki ezekből a bizonyos csoportokból.
A zsidókat tettlegességgel, kiirtással fenyegetőket, például: "Lámpavasra velük!", "Kiirtani őket!", "Lenapalmozni a mocskos zsidajait!" - amilyeneket Kunpeszéri vagy Posta Imre oldalán olvashattok, az ilyen és ezekhez hasonló kommentek, postok mindig fent maradhatnak ezekben a csoportokban, holott minden csoportleírásban rögtön az az első mondat, legtöbbször csupa nagybetűvel írva, hogy : "A csoportban fenyegető, gyűlöletkeltő kommenteknek helye nincs!"
Ebből világosan látszik, hogy a zsidók a valódi kilétükről, a fajtájukról terjesztett írásokat, az őket leleplező, róluk az igazságot kimondó és terjesztő írásokat és személyeket nevezik "gyűlöletbeszédnek" ill. "gyűlöletkeltőnek" :-)
A zsidóknak kedveznek az őket brutálisan fenyegető posztok, kommentek, hiszen akkor lehet ajvékolni, hogy micsoda antiszemita, gyilkos hajlamú és rasszista is a magyar...
A zsidóknak mindig, mindenhol, minden körülmények közt az az érdeke, hogy sajnálva, sajnáltatva legyenek, hogy demonstrálva legyen a zsidók elleni gyűlölet és a fenyegetettségük. És ha valahol nincs meg a kellő antiszemitizmus és fenyegetettség, akkor a zsidók maguk tesznek róla, hogy legyen...
Viszont amikor valaki nem ostobán, nem közönségesen "zsidózik", tehát nem csak úgy általában fröcsög a zsidókról minden valódi tudás nélkül róluk és nem fenyegeti őket, hanem tárgyilagosan, tényszerűen, világosan, bizonyítékokkal feltárja a zsidók valódi kilétét, azt, hogy hogyan működnek, leleplezi az emberiség ellen elkövetett szörnyű bűneiket és összeesküvésüket a dzsentil (nem-zsidó) emberiség ellen, azt azonnal eltakarítják az útból.
Ilyenek vagytok ti is. EZÉRT MONDTAM, EZÉRT NEM TAGADHATJÁTOK, HOGY ZSIDÓK VAGYTOK EGYTŐL EGYIG, MERT EGY DZSENTIL (egy nem-zsidó) LEHET HOGY BUTA, DE KÉPTELEN ILYEN ZSIDÓ MÓDON VISELKEDNI.
XxXrekterXxX
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Hétf. Feb. 16, 2015 8:36 am
Egyébként itt a fórumon nem nagyon van zsidó, max. 1-2, de annak is kicsi az esélye.
Luca
Amikor beregeltem ide, a beállításoknál azt választottam ki, hogy *email cím - nem látható* Te mégis nyilvánosságra hoztad azt és nagy nyilvánosság előtt becsmérelsz és gúnyolódsz, továbbá azzal fenyegetsz, hogy az IP címemet is megosztod az oldalon.
Nos, remélem, jól fizetnek a gazdáid és jól el vagy eresztve anyagilag, mert az ügyvédeimnek most faxoltam az engem gúnyoló főoldalt. Amennyiben sérültek a személyiségi jogaim, olyan személyiségi jogi pert akasztok a nyakadba, hogy belegebedsz. Nem vagyok jogász, de gyanítom, mivel nyilvánosságra hoztad a nevemet az email címemmel együtt, minek következtében lassan összeomlik az email fiókom, mert százával jönnek a levelek felbuzdított beteges emberektől 'maszturbálás' , 'Sátán kurvája vagy?' , 'Mennyibe kerül egy orál nálad?' , 'zsidógecit megiszod?' "témákban" ... csak a legbrutálisabbakat említettem, nos, azt hiszem, ez kimeríti a zaklatás törvényi tényállását.
[V]Cash
Hozzászólások száma : 40 Csatlakozott : 2014. Feb. 02. Kor : 33
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Kedd Feb. 17, 2015 5:30 am
Luca írta:
lassan összeomlik az email fiókom, mert százával jönnek a levelek felbuzdított beteges emberektől 'maszturbálás' , 'Sátán kurvája vagy?' , 'Mennyibe kerül egy orál nálad?' , 'zsidógecit megiszod?' "témákban" ... csak a legbrutálisabbakat említettem
Proof or GTFO!
Kowalski Admin
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Kedd Feb. 17, 2015 6:31 am
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Kedd Feb. 17, 2015 6:48 am
Kowalski, nekem van egy ötletem. Mi lenne ha valamilyen "tesztet" kéne kitölteni a belépéshez? Ennek is vannak hátrányai, de szerintem jobb lenne így.
Kowalski Admin
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Kedd Feb. 17, 2015 6:58 am
XxXrekterXxX írta:
Kowalski, nekem van egy ötletem. Mi lenne ha valamilyen "tesztet" kéne kitölteni a belépéshez? Ennek is vannak hátrányai, de szerintem jobb lenne így.
Sajnos túl vagyunk már ezeken a körökön. Ezek után, ha lesz kedvem... akkor végig gondolom újra. Most egyelőre a hányinger kerülget az egésztől.
XxXrekterXxX
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Kedd Feb. 17, 2015 7:18 am
Csak ötlet volt, mert azért mégse jó, ha bárki szétbarmolhatja az egész topikot, az "eltérő véleménye" miatt. Én úgy érzem, hogy "rendet kéne tenni" a fórumban, ha már a fejekben nem lehet.
Luca
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Kedd Feb. 17, 2015 8:45 am
Cash: Proof or GTFO!
A bizonyítékokat a bíróságra a feljelentéshez csatolva kell benyújtani.
Talán tanúnak beidéztetlek, ott majd vartyoghatsz.
Gemiryusz
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozott : 2015. Feb. 14.
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Szomb. Feb. 21, 2015 9:57 am
Hihetetlenül jó szemetek van a hatalmi jelképekhez... Ha valakinek hobbija, akkor ez idővel egyre élesebbé válik. Csak annyit fűznék hozzá, ha már észrevesztek bármilyen manipulációt, az már rátok nem lehet hatással. Tehát érdemes ezeket a leleplezéseket folytatni!
XxXrekterXxX
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Vas. Feb. 22, 2015 5:20 am
Itt a fórumon sok embernek van szeme ehhez, mondjuk már lassan az arcunkba vannak tolva a jelek.
Weni
Hozzászólások száma : 197 Csatlakozott : 2013. Jan. 22.
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Hétf. Szept. 26, 2016 12:41 am
Van egy logo amivel egyre tobbszor talalkozom az elet kulonbozo teruletein. Eloszor csak az elektromos keszulekek bekapcsolo gombjan lattam, aztán mára már céglogókban és Amerikai filmekben is elegge szembeotloen szerepel, Pl a függetlenseg napja második részében. A logo ugy nez ki mint egy kör aminek a közepéböl egy vonal jön ki a körön kívülre. Szóval érdekelne, hogy mit is takar ez a logó?
XxXrekterXxX
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Kedd Szept. 27, 2016 9:19 am
Az is lehet ilyen szem, de nem kell mindenbe belelátni ilyeneket, kezd unalmas lenni az ilyenek, volt már elég ebből eddig is.
Weni
A szemet nem hinnem. Ugye alapbol az 1 es a 0 lett osszmosva. Van aram vagy nincs. Masfelol az erot szimbolizalja ahogy utana neztem. Persze tevedhetek. Kivancsi lettem volna hatha tud valaki valamit mondani meg rola.
XxXrekterXxX
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Vas. Okt. 02, 2016 8:17 am
Na ja, szerintem is az lehet az.
Weni
Tárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában Hétf. Jún. 07, 2021 5:05 am