pirulapublic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekHírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

Illumináti szimbólumok a médiában

Go down 
+25
XxXrekterXxX
hunfonix
barivagyok
Tündér Ilona
petra11
arnoui
Saiyan
Mecs.
Táborszki Bálint
balu
DaVinciDr
hamsa
riana
Fullmetal
cab
Weni
Azure
Berkott841018
Hanael
teGergő ChemtrailsBp
Grinderbar
Stringfellow
Argonka
Mercules
angi9405
29 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
XxXrekterXxX

XxXrekterXxX

Hozzászólások száma : 146

Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyVas. Feb. 15, 2015 8:07 am

Amúgy azon gondolkoztam, hogy utána kéne nézni a logótervezőknek, reklámcégeknek és pár médiacégnek. Engem például érdekelne kik szórják tele a médiát ezekkel a szimbólumokkal. És nem elég annyi, hogy a "háttérhatalom". Biztos kideríthetünk valamit, de sajnos ezekről a cégekről kevés információ van.
Vissza az elejére Go down
Kowalski
Admin
Kowalski

Hozzászólások száma : 317

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyVas. Feb. 15, 2015 8:52 pm

Luca írta:
AKKOR A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT MÉGEGYSZER:

Akik kötözködnek, ostobák, rágalmaznak, bohóckodnak vagy gúnyolódnak,
keressenek másik játszópajtit.

Azt hittem, egyszerű, könnyen érthető és teljesíthető kérés az, amikor azt kértem,
hogy aki nem tud érdemben hozzá tenni semmit mindahhoz a sok íráshoz, amiket
belinkeltem, vagy amiket kommenteltem, aki mindezekre csak néhány szavas fröcsögéssel,
buta piszkálódással tud reagálni, az inkább hallgasson.

Persze más a helyzet, ha ezt a fórumot zsidók hozták létre, zsidók moderálják és
csak zsidóknak tetsző hozzászólásokat tűrnek meg itt a fórumban, mert akkor inkább
kilépek máris.

Én értelmes, intelligens, érdeklődő, kíváncsi nem-zsidó magyarokkal beszélgetnék, ismerkednék,
mivel az írásaink értelem szerűen  nem a zsidóknak a szólnak, hanem a nem-zsidó magyaroknak.

Nincs ebből harag, komolyan, nyugodtan megmondhatjátok, ha így van, minek
rabolnánk egymás idejét.
A gyakorikérdések-re is azért nem írunk már, mert az is totál zsidó oldal, a zsidók teljesen
ellehetetlenítik a normális kommunikációt ahol csak lehetséges, úgy hogy, nem lepődök meg
semmin ...

Téged valami kémcsőbe kevertek össze egy náci laborban csillagbogár?
Kérdezi az ateista római katolikus. Még egy ilyen, kapsz egy piros köpenyt és repülsz innen!  Ki van a tököm az évabraunokkal. Ez volt az első figyelmeztetés!
Epekedve várjuk a saját topikot...
https://pirulapublic.hungarianforum.com
Luca

Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyVas. Feb. 15, 2015 9:46 pm

Kowalski!
Nem, te zsidó senki, te parazita féreg, engem nem egy náci laborban kevertek össze,
ill. ha az első emberekre célozgatsz, akkor sokakat valahogy akképpen, ahogy mondod :D
A nordikusok beleavatkoztak az evolúciónkba, a saját génjeiket adták nekünk:
genezis-génezés ...
Az árja "istenek" (a nordikusok) és emberek közvetlen kapcsolatából származnak az árják.

Nem látom értelmét saját topiknak, hiszen vérengző fenevadakként támadtatok be a
kommentjeim, megosztásaim miatt is már, sértegettek, személyeskedtek és rágalmaztok
ostobán, tudatlanul.
Böszme, idióta csürhe ... :/

Mint mondtam korábban, az írásaink az értelmes nem-zsidó magyaroknak szólnak, ezért
ha látok itt néhány olyat, akik érdemben is képesek hozzászólni az általam megosztottakhoz,
akkor esetleg érdemes egy topikot nyitni, de addig semmi értelme.

És mi az, hogy 'Még egy ilyen...'  ??
Ki nem fossa le ezt a gagyi, mocskos zsidófórumodat?
Ha még sokáig olvaslak titeket, totálisan leépülök szellemileg.

Írtam fentebb, ha a dzsentil (nem-zsidó) emberiséget felvilágosító írásaimért ki leszek
innét zárva, az beismerése annak, hogy itt bizony zsidóférgek működnek, azok hozták létre
a fórumot, ők szerkesztik, ők az adminok, s a kommentelők nagy része is ...

Majd lesz rólatok néhányunk blogján egy jó kis bejegyzés, ahol újra olvashatjátok a
saját ostobaságaitokat, úgyis túl sok már az a szenny, mocsok áradat, torzítás, hazugság,
az a rengeteg kapitális baromság, amit a magyar népre zúdít a PPP.
:-)
cab

cab

Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyVas. Feb. 15, 2015 9:58 pm

Miért nem vagy a taglistában?
Kowalski
Admin
Kowalski

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyVas. Feb. 15, 2015 11:20 pm

Luca kedvesem, leszarom az okkult hátulgombolós dolgaid, meg ppp-t is!
A stílus nem tetszik. Nagyon nem. Ha durva akarsz lenni, akkor ne legyél wehrmacht bakancs! Van más módja is a szemlélet kifejtésnek. A keresztlevelem meg ideszkennelem neked, ha ettől ejakulálsz.

Te és a gyűlölet kéz a kézben. Kettőnk közül, nem én kezdtem a zsidózást.
Ennek a fórumnak annyi köze van a zsidókhoz, mint a vöröshagymának a proletár öntudathoz. Azt ajánlom vedd le az árja szótárat a polcról, és lapozd fel a "jó modornál". A szótárat a mein kampf mellett balra találod. Második figyelmeztetés! A harmadiknál nem foglak kirúgni, sokkal rosszabb jön. Én a hidegvérű gyilkosok közé tartozom, élvezettel nézem végig a kirakat okkulták szenvedését. Páran már ismernek 
itt. Erősen ajánlom a szótár használatát... most még finom voltam.
Luca

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyHétf. Feb. 16, 2015 12:41 am

Kowalski!

1.
Nem vagyok a kedvesed.

2.
A nemzeti szocializmus vagy a pogányság NEM a gyűlöletről szól.

3.
Te meg a finomság ... Ne viccelj! Várj, mutatom, mi a finomság, ha már az árja vagy
a dzsentil szavakon lovagolsz ...

Az árja szó szanszkrit jelentése igaz, nemes,  úri :-)

A dzsentil pedig :
dzsentil (gentile, gentil, gentilis) - azaz gój, pogány

LATIN SZÓTÁR:
http://dictzone.com/latin-magyar-szotar/gentilis
http://dictzone.com/latin-magyar-szotar/gentilitas

FRANCIA SZÓTÁR:
http://dictzone.com/francia-magyar-szotar/gentile

Ezt szeretem a legjobban :
http://dictzone.com/francia-magyar-szotar/gentil

Látod, Kow, mennyi de mennyi pozitív jelző kapcsolódik a dzsentil/gentil/gentile szóhoz :
nyájas, szíves, nemes, előzékeny, kedves, megnyerő, szeretetreméltó ...

ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN FIGYELD MEG, MIT JELENT MÉG :
faj, fajta, jelleg .....

ANGOL SZÓTÁR :
http://dictzone.com/angol-magyar-szotar/gentil

Látod, a szó jelentései :
nem zsidó, idegen (már mint a zsidóktól idegen...)  

- gentilic : faji, nemzetiségi
- gentility : előkelőség, finomság, nemesi származás  

ÉS AKKOR MOST NÉZZÜK A 'jew' SZÓ JELENTÉSÉT :
http://dictzone.com/angol-magyar-szotar/jew
'jew' jelentése : zsidó, becsap  mosoly

A nyelvek nem hazudnak.

Kow:
"Nem én kezdtem a "zsidózást."

Én NEM  "zsidózók". A "zsidózás" csak ostoba, gyűlölködő fröcsögés a zsidókról úgy
általában minden tudás nélkül róluk.

Kow:
"Te és a gyűlölet kéz a kézben jártok."

A zsidók mindenkit "gyűlöletkeltőnek" bélyegeznek, aki leleplezi a fajukat és az emberiség
ellen elkövetett borzalmas tetteiket.

Itt vagy bármelyik zsidófórumon, gyk-n pl. dettó ugyanaz a helyzet, csakúgy, mint a
Jewbook-on.

Bárki megfigyelheti a FB-on minden "zsidógyűlölő"  LOL csoportban
(melyeket szinte egytől egyig zsidók hoztak létre) , hogy csak a zsidókat valóban
leleplező írásokat távolítják el, ill. azok megosztóit bannolják ki ezekből a bizonyos
csoportokból.

A zsidókat tettlegességgel, kiirtással fenyegetőket, például:
"Lámpavasra velük!", "Kiirtani őket!", "Lenapalmozni a mocskos zsidajait!" -
amilyeneket Kunpeszéri vagy Posta Imre oldalán olvashattok, az ilyen és
ezekhez hasonló kommentek, postok mindig fent maradhatnak ezekben a csoportokban,
holott minden csoportleírásban  rögtön az az első mondat, legtöbbször csupa nagybetűvel
írva, hogy :
"A csoportban fenyegető, gyűlöletkeltő kommenteknek helye nincs!"

Ebből világosan látszik, hogy a zsidók a valódi kilétükről, a fajtájukról terjesztett
írásokat, az őket leleplező, róluk az igazságot kimondó és terjesztő írásokat és
személyeket nevezik "gyűlöletbeszédnek" ill. "gyűlöletkeltőnek" :-)

A zsidóknak kedveznek az őket brutálisan fenyegető posztok, kommentek, hiszen akkor
lehet ajvékolni, hogy micsoda antiszemita, gyilkos hajlamú és rasszista is a magyar...

A zsidóknak mindig, mindenhol, minden körülmények közt az az érdeke, hogy sajnálva,
sajnáltatva legyenek, hogy demonstrálva legyen a zsidók elleni gyűlölet és a
fenyegetettségük.
És ha valahol nincs meg a kellő antiszemitizmus és fenyegetettség, akkor a zsidók
maguk tesznek róla, hogy legyen...

Viszont amikor valaki nem ostobán, nem közönségesen "zsidózik", tehát nem csak úgy általában
fröcsög a zsidókról minden valódi tudás nélkül róluk és nem fenyegeti őket, hanem tárgyilagosan,
tényszerűen, világosan, bizonyítékokkal feltárja a zsidók valódi kilétét, azt, hogy hogyan működnek,
leleplezi az emberiség ellen elkövetett szörnyű bűneiket és összeesküvésüket a dzsentil (nem-zsidó)
emberiség ellen, azt azonnal eltakarítják az útból.

Ilyenek vagytok ti is.
EZÉRT MONDTAM, EZÉRT NEM TAGADHATJÁTOK, HOGY ZSIDÓK VAGYTOK EGYTŐL EGYIG, MERT EGY DZSENTIL (egy nem-zsidó) LEHET HOGY BUTA, DE KÉPTELEN ILYEN ZSIDÓ MÓDON VISELKEDNI.
Saiyan

Saiyan

Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyHétf. Feb. 16, 2015 3:19 am

Luca írta:
"Az ábrahámi vallások mögött, judaizmus,kereszténység,iszlám, mind ők állnak,
az izmusok, eszme-,erkölcsi-,pénz-, és jogrendszerek mögött is ŐK állnak, a zsidók"

KOMMUNIZMUS = KERESZTÉNYSÉG = ZSIDÓK=NÁCIZMUS=Luca
[V]Cash

[V]Cash

Hozzászólások száma : 40
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyHétf. Feb. 16, 2015 3:45 am

Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 20tni94

Azt hiszem, a zsidók valójában a magyaroknak dolgoznak... VÉGRE FELÉBREDTEM!! Köszönöm Luca! mosoly
XxXrekterXxX

XxXrekterXxX

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyHétf. Feb. 16, 2015 5:59 am

Hanyagolni kéne ezt a zsidó témát, mert ez kezd olyan lenni mint az eddigi háromszög-vadászat hatágú csillaggal meg horogkereszttel.
Kowalski
Admin
Kowalski

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyHétf. Feb. 16, 2015 8:18 am

Luca írta:
Kowalski!

1.
Nem vagyok a kedvesed.

2.
A nemzeti szocializmus vagy a pogányság NEM a gyűlöletről szól.

3.
Te meg a finomság ... Ne viccelj! Várj, mutatom, mi a finomság, ha már az árja vagy
a dzsentil szavakon lovagolsz ...

Az árja szó szanszkrit jelentése igaz, nemes,  úri :-)

A dzsentil pedig :
dzsentil (gentile, gentil, gentilis) - azaz gój, pogány

LATIN SZÓTÁR:
http://dictzone.com/latin-magyar-szotar/gentilis
http://dictzone.com/latin-magyar-szotar/gentilitas

FRANCIA SZÓTÁR:
http://dictzone.com/francia-magyar-szotar/gentile

Ezt szeretem a legjobban :
http://dictzone.com/francia-magyar-szotar/gentil

Látod, Kow, mennyi de mennyi pozitív jelző kapcsolódik a dzsentil/gentil/gentile szóhoz :
nyájas, szíves, nemes, előzékeny, kedves, megnyerő, szeretetreméltó ...

ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN FIGYELD MEG, MIT JELENT MÉG :
faj, fajta, jelleg .....

ANGOL SZÓTÁR :
http://dictzone.com/angol-magyar-szotar/gentil

Látod, a szó jelentései :
nem zsidó, idegen (már mint a zsidóktól idegen...)  

- gentilic : faji, nemzetiségi
- gentility : előkelőség, finomság, nemesi származás  

ÉS AKKOR MOST NÉZZÜK A 'jew' SZÓ JELENTÉSÉT :
http://dictzone.com/angol-magyar-szotar/jew
'jew' jelentése : zsidó, becsap  mosoly

A nyelvek nem hazudnak.

Kow:
"Nem én kezdtem a "zsidózást."

Én NEM  "zsidózók". A "zsidózás" csak ostoba, gyűlölködő fröcsögés a zsidókról úgy
általában minden tudás nélkül róluk.

Kow:
"Te és a gyűlölet kéz a kézben jártok."

A zsidók mindenkit "gyűlöletkeltőnek" bélyegeznek, aki leleplezi a fajukat és az emberiség
ellen elkövetett borzalmas tetteiket.

Itt vagy bármelyik zsidófórumon, gyk-n pl. dettó ugyanaz a helyzet, csakúgy, mint a
Jewbook-on.

Bárki megfigyelheti a FB-on minden "zsidógyűlölő"  LOL csoportban
(melyeket szinte egytől egyig zsidók hoztak létre) , hogy csak a zsidókat valóban
leleplező írásokat távolítják el, ill. azok megosztóit bannolják ki ezekből a bizonyos
csoportokból.

A zsidókat tettlegességgel, kiirtással fenyegetőket, például:
"Lámpavasra velük!", "Kiirtani őket!", "Lenapalmozni a mocskos zsidajait!" -
amilyeneket Kunpeszéri vagy Posta Imre oldalán olvashattok, az ilyen és
ezekhez hasonló kommentek, postok mindig fent maradhatnak ezekben a csoportokban,
holott minden csoportleírásban  rögtön az az első mondat, legtöbbször csupa nagybetűvel
írva, hogy :
"A csoportban fenyegető, gyűlöletkeltő kommenteknek helye nincs!"

Ebből világosan látszik, hogy a zsidók a valódi kilétükről, a fajtájukról terjesztett
írásokat, az őket leleplező, róluk az igazságot kimondó és terjesztő írásokat és
személyeket nevezik "gyűlöletbeszédnek" ill. "gyűlöletkeltőnek" :-)

A zsidóknak kedveznek az őket brutálisan fenyegető posztok, kommentek, hiszen akkor
lehet ajvékolni, hogy micsoda antiszemita, gyilkos hajlamú és rasszista is a magyar...

A zsidóknak mindig, mindenhol, minden körülmények közt az az érdeke, hogy sajnálva,
sajnáltatva legyenek, hogy demonstrálva legyen a zsidók elleni gyűlölet és a
fenyegetettségük.
És ha valahol nincs meg a kellő antiszemitizmus és fenyegetettség, akkor a zsidók
maguk tesznek róla, hogy legyen...

Viszont amikor valaki nem ostobán, nem közönségesen "zsidózik", tehát nem csak úgy általában
fröcsög a zsidókról minden valódi tudás nélkül róluk és nem fenyegeti őket, hanem tárgyilagosan,
tényszerűen, világosan, bizonyítékokkal feltárja a zsidók valódi kilétét, azt, hogy hogyan működnek,
leleplezi az emberiség ellen elkövetett szörnyű bűneiket és összeesküvésüket a dzsentil (nem-zsidó)
emberiség ellen, azt azonnal eltakarítják az útból.

Ilyenek vagytok ti is.
EZÉRT MONDTAM, EZÉRT NEM TAGADHATJÁTOK, HOGY ZSIDÓK VAGYTOK EGYTŐL EGYIG, MERT EGY DZSENTIL (egy nem-zsidó) LEHET HOGY BUTA, DE KÉPTELEN ILYEN ZSIDÓ MÓDON VISELKEDNI.

XxXrekterXxX

XxXrekterXxX

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyHétf. Feb. 16, 2015 8:36 am

Egyébként itt a fórumon nem nagyon van zsidó, max. 1-2, de annak is kicsi az esélye.
Luca

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyHétf. Feb. 16, 2015 11:47 pm

Kowalski, ez a válaszod mindarra, amit írtam?
A Fish-től a Hülyegerek?

Ezek pont olyan valagak, mint ti itt mind, ezért nem értem, hol van ebben
a rám vonatkozó célzás :-)

http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/86883/fish/hulyegyerek-zeneszoveg.html

Más:

Amikor beregeltem ide, a beállításoknál azt választottam ki, hogy *email cím - nem látható*
Te mégis nyilvánosságra hoztad azt és nagy nyilvánosság előtt becsmérelsz és gúnyolódsz,
továbbá azzal fenyegetsz, hogy az IP címemet is megosztod az oldalon.

Nos, remélem, jól fizetnek a gazdáid és jól el vagy eresztve anyagilag, mert az ügyvédeimnek
most faxoltam az engem gúnyoló főoldalt.
Amennyiben sérültek a személyiségi jogaim, olyan személyiségi jogi pert akasztok a nyakadba,
hogy belegebedsz.
Nem vagyok jogász, de gyanítom, mivel nyilvánosságra hoztad a nevemet az email címemmel
együtt, minek következtében lassan összeomlik az email fiókom, mert százával jönnek a levelek
felbuzdított beteges emberektől  'maszturbálás' ,  'Sátán kurvája vagy?' ,
'Mennyibe kerül egy orál nálad?' , 'zsidógecit megiszod?'  "témákban"  ... csak a legbrutálisabbakat említettem, nos, azt hiszem, ez kimeríti a zaklatás törvényi tényállását.
[V]Cash

[V]Cash

Hozzászólások száma : 40
Kor : 33

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyKedd Feb. 17, 2015 5:30 am

Luca írta:
lassan összeomlik az email fiókom, mert százával jönnek a levelek
felbuzdított beteges emberektől  'maszturbálás' ,  'Sátán kurvája vagy?' ,
'Mennyibe kerül egy orál nálad?' , 'zsidógecit megiszod?'  "témákban"  ... csak a legbrutálisabbakat említettem

Proof or GTFO!
Kowalski
Admin
Kowalski

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyKedd Feb. 17, 2015 6:31 am

XxXrekterXxX

XxXrekterXxX

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyKedd Feb. 17, 2015 6:48 am

Kowalski, nekem van egy ötletem. Mi lenne ha valamilyen "tesztet" kéne kitölteni a belépéshez? Ennek is vannak hátrányai, de szerintem jobb lenne így.
Kowalski
Admin
Kowalski

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyKedd Feb. 17, 2015 6:58 am

XxXrekterXxX írta:
Kowalski, nekem van egy ötletem. Mi lenne ha valamilyen "tesztet" kéne kitölteni a belépéshez? Ennek is vannak hátrányai, de szerintem jobb lenne így.

Sajnos túl vagyunk már ezeken a körökön. Ezek után, ha lesz kedvem... akkor végig gondolom újra. Most egyelőre a hányinger kerülget az egésztől.
XxXrekterXxX

XxXrekterXxX

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyKedd Feb. 17, 2015 7:18 am

Csak ötlet volt, mert azért mégse jó, ha bárki szétbarmolhatja az egész topikot, az "eltérő véleménye" miatt. Én úgy érzem, hogy "rendet kéne tenni" a fórumban, ha már a fejekben nem lehet.
Luca

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyKedd Feb. 17, 2015 8:45 am

Cash:
Proof or GTFO!

A bizonyítékokat a bíróságra a feljelentéshez csatolva kell benyújtani.

Talán tanúnak beidéztetlek, ott majd vartyoghatsz.
Gemiryusz

Gemiryusz

Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptySzomb. Feb. 21, 2015 9:57 am

Hihetetlenül jó szemetek van a hatalmi jelképekhez...
Ha valakinek hobbija, akkor ez idővel egyre élesebbé válik.
Csak annyit fűznék hozzá, ha már észrevesztek bármilyen manipulációt, az már rátok nem lehet hatással. Tehát érdemes ezeket a leleplezéseket folytatni!
XxXrekterXxX

XxXrekterXxX

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyVas. Feb. 22, 2015 5:20 am

Itt a fórumon sok embernek van szeme ehhez, mondjuk már lassan az arcunkba vannak tolva a jelek.
Weni

Weni

Hozzászólások száma : 197

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyHétf. Szept. 26, 2016 12:41 am

Van egy logo amivel egyre tobbszor talalkozom az elet kulonbozo teruletein. Eloszor csak az elektromos keszulekek bekapcsolo gombjan lattam, aztán mára már céglogókban és Amerikai filmekben is elegge szembeotloen szerepel, Pl a függetlenseg napja második részében. A logo ugy nez ki mint egy kör aminek a közepéböl egy vonal jön ki a körön kívülre. 
Szóval érdekelne, hogy mit is takar ez a logó?
XxXrekterXxX

XxXrekterXxX

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyKedd Szept. 27, 2016 9:19 am

Az is lehet ilyen szem, de nem kell mindenbe belelátni ilyeneket, kezd unalmas lenni az ilyenek, volt már elég ebből eddig is.
Weni

Weni

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptySzomb. Okt. 01, 2016 3:03 pm

A szemet nem hinnem. Ugye alapbol az 1 es a 0 lett osszmosva. Van aram vagy nincs. Masfelol az erot szimbolizalja ahogy utana neztem. Persze tevedhetek. Kivancsi lettem volna hatha tud valaki valamit mondani meg rola.
XxXrekterXxX

XxXrekterXxX

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyVas. Okt. 02, 2016 8:17 am

Na ja, szerintem is az lehet az.
Weni

Weni

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 EmptyHétf. Jún. 07, 2021 5:05 am

Ez talán érdekes lehjet számotokra
https://www.bitchute.com/video/XnzvlZBEH3bK/
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Illumináti szimbólumok a médiában   Illumináti szimbólumok a médiában - Page 3 Empty

Illumináti szimbólumok a médiában
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» SEX a médiában
» Okkult szimbólumok Svájcban
» Szabadkőműves szimbolumok az élelmiszeriparban
» Szimbólumok az utcákon
» karácsonyi szimbólumok

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: Szimbólumok/Titkos Társaságok/Okkultizmus-
Ugrás: