pirulapublic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeHírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

 

 A földön kívüli élet

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet - Page 2 EmptySzomb. Jún. 29, 2013 8:19 am

Na, végre valami jó hír!mosoly Csak sajnos ennyinél meg is áll az örömöm, mert a videó megnézése után nem nagyon hozta meg az elvárt hatást. Mesélt a magas fehérekről, de semmi egyéb dolgot nem említett, hát még a maradék kettőről...(Ha jól emlékszek, hogy hármat mondott) Kezdem már azt mondogatni, hogy én addig nem hiszek az ilyenekben, amég a TV-ben, vagy valami "megbízható", és/vagy valósághű környezetben(lehet nem a legjobb kifejezés) nem látok egyet. Valamint kezdem már azt hinni, hogy az ilyeneket csak azért mondják, hogy ha valami történik csak hivatkozni tudjanak hogy "Na igen, én megmondtam!". Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem hiszek bennük, a mai napi HISZEM hogy léteznek értelmes lények(relatív) rajtunk kívül, hanem azt, hogy az ilyen leleplezésben, vagy bemutatkozásban nem hiszek.
Vissza az elejére Go down
9323sz.elitelt

9323sz.elitelt

Hozzászólások száma : 301
Csatlakozott : 2013. Feb. 17.

A földön kívüli élet - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet - Page 2 EmptySzomb. Jún. 29, 2013 9:45 am

Nagyon jól látod, mert semmi konkrétumot nem mondott,
még egy vacak rajzot sem mutatott róluk...
Vissza az elejére Go down
9323sz.elitelt

9323sz.elitelt

Hozzászólások száma : 301
Csatlakozott : 2013. Feb. 17.

A földön kívüli élet - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet - Page 2 EmptySzomb. Jún. 29, 2013 9:47 am

Open-eyed!
Nyitottam egy topicot az OP-nek, de
úgy eltűnt, hogy még én sem találom:D
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet - Page 2 EmptyHétf. Aug. 05, 2013 9:13 am

Sziasztok!

 Csak nagyon erős idegzetűek megtekinthetik a supersoldiertalk pötty comon, hol tartunk jelenleg.
 Elég hosszú iromány, de a címekből és a mellékelt interjúkból kiderül, hogy ez egy olyan 'survival of the  fittest' verseny, ami természetesen nem fairplay az ismert beavatkozások miatt, de passzióból mégis  játsszák.
Vissza az elejére Go down
Plaa

avatar

Hozzászólások száma : 58
Csatlakozott : 2013. Jan. 24.
Tartózkodási hely : -

A földön kívüli élet - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet - Page 2 EmptyKedd Aug. 13, 2013 12:06 pm

Ilyen egyszerűen történt volna az egységes globális Új Világ létrehozása? Mert ez az. Mindenkira vonatkozó törvények. Mindenkire, csak épp a kiagyalóikra nem - a világ irányítóira. De pontosan valami ilyesmire számítottam egy egységes Új Világrendben.

Mi is a neve a dolognak?
Az Egy Emberiség Nyilvános Érdekképviselet (One People Public Trust - OPPT) éppen úgy cseng, mint az összes név, amit kitaláltak eddig.

Szóval ők igenis egy emberiségben gondolkodnak.

" 2012. december 25-én bejelentette a világ valamennyi bankjának és „kormányainak” felszámolását." - na most őszintén. Ismerve a helyzetet - melyik kormánynak, vagy szervezetnek - esetleg embernek - lehet akkora befolyása, hogy a világ összes kormányát feloszlassa? Ezen kívül milyen alapon? Az történik, hogy egységesítik a világot. Illetve erre törekszenek. És minden menetrend szerint.

Ezzel az egységesítéssel valójában nem csak közelebb kerülnek a tervük szerinti Új 'egységes' Világrendhez, hanem saját 'haderejüket' is összevonják, összpontosítják. Ha nagyobb a fókus, nagyobb az erő.

ha a terv szerint tényleg egy egységes békés világ illúzióját akarják felépíteni, és háttérbe vonulni, akkor lesz igazán nagy a baj. Akkor igazán szolga az ember, amikor azt gondolja, hogy szabad.

Az oldalon azt is megfogalmazták, hogy
"Az 1997 március 4-én megjelent 13037-es számú Ügyvezetői rendelet az embert vagyontárggyá minősítette.
Lásd: http://americankabuki.blogspot.com.au/2013/03/us-citizens-defined-as-property-of.html". Minden embert, azaz Goj-t, kivéve az izraelieket, pontosabban az agenda által kijelölt emberek csoportját. Azaz nincs szabadság, sőt, minden ember az agenda rabszolgája "vagyontárgya". Erről szól az igazi 'mese'. Ami rosszabb, hogy az oldalon leírtak alapján ez már nagyon régi - messze nem újkeletü dolog, sőt éltek is vele az idők során.

-

Majd amikor egyedül állsz majd te
Ó tudatos akkor, ki most tudatlan
És elmondanád hogy rabszolgák ők
De ők minduntalan
Csak mosolyognak rád, és megnyugtatván mondják mondván;
Nyugodj meg szívem; ez mind: álom csupán..

Na akkor vajon mit teszel majd ó tudatos Tudatlan,
kinek most kezedben van a tudás
Mi akkor már hasztalan
S midőn már arcát sem véled felfedezni annak, ki most a kést szívedbe mártja
Megkérded magadtól; ez tényleg mind csak álom volna?

S nagy örömmel öleled majd azt ki kedves neked
És többé meg sem gondolod hogy valaki épp azt gondolja veled:
Te bolond; ebben a percben is; minden gondolatodat meglesem
és tudom mostmár hogy ki vagy
Még akkor is, mikor már szíved ki-kihagy
És ha netalán e világból eltávoznál majd
Én azt mondom; eggyel kevesebb, de lesz helyette másik majd..

-

Huh. Nem vagyok költő, de most jól esett ezt spontán leírni.

Üdv.
Vissza az elejére Go down
Plaa

avatar

Hozzászólások száma : 58
Csatlakozott : 2013. Jan. 24.
Tartózkodási hely : -

A földön kívüli élet - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet - Page 2 EmptySzer. Aug. 14, 2013 7:09 am

Egy kis érdekesség;A BM egykori osztályvezetője: "A Naprendszer gyarmatosítására készülnek a földönkívüliek"

ITTVANNAK.HU/TV2 Mokka (2013. augusztus 13.) - Vendégek: Dr. Opál Sándor, a BM Tudományszervezési Önálló Osztály egykori vezetője és Pataky Attila, az EDDA együttes frontembere.

A személelyes véleményemet majd később írom meg.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet - Page 2 EmptySzer. Aug. 14, 2013 9:35 am

KÉSZÜLNEK !? ITT AZ IGEIDŐK SEM STIMMELNEK már első nekifutásra.
Vissza az elejére Go down
Plaa

avatar

Hozzászólások száma : 58
Csatlakozott : 2013. Jan. 24.
Tartózkodási hely : -

A földön kívüli élet - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet - Page 2 EmptySzer. Aug. 14, 2013 10:55 am

Namost egy-két dolog azért nekem szemet szúr.

Először is. Hogy ilyen sci-fi műfajbeli NAGY szavakkal éljek én is; az Emberiség-et már nagyon régóta "egyesíteni" akarják a kormányok. Ez az USA beli legfelsőbb körökben már sokszor elhangzott, ahogy az idősebb Bush elnök, George Bush apja is nyíiltan elmondta már ezt az egyik ülésen; "ha külső fenyegetés jönne az űrből, akkor hírtelen az emberiség egységessé válna", mintegy már nem volna fontos az a sok sok különbség, amivel a mai napig fenntartják az emberekben az előítéletet a másik emberrel szemben. Ilyen pitiáner különbségek mint a magasság, bőrszín, vagy hajszín.. Ezt mind ők csinálták, és csinálják a mai napig.

Az emberiség egységesítése nagyon régi álom. De hogyan is illik ez bele a jelenleg már nagyon sok ezer-millió ember által tudott és ismert Új Világrend ötletébe - gépezetébe?

Az emberiség egységesítése a leendő gyarmattartók számára nagyon nagy könnyebbséget hozna. egy kormányzat, egy katonaság, egy gazaság, stb, nem kell folytatnom. Magyarország volt az utolsó ország, melyet a cionista jegyzőkönyvben említett "kígyó" bekebelezett. Most indul a menet kérem szépen! Most fordult célegyenezbe az Új Világrend menetrendje. Nagy, gyors, a nagytöbbség számára érthetetlen fodulatok egész sokasága következik most - ha lehet így írnom - az Emberiségre. Mert az egységesítés legfelső lépcsőfoka a legnehezebb. De nekilendültek. Elérkeztünk -mi magyarok - ahhoz, hogy mostmár elkezdett 'befolyni' magyarországra is a "kígyó" mérge; és könnek a gyors, megalapozatlan, "érthetetlen" változások a mindennapjainkba, az ország életébe, az egyén - a kisember - életébe. Kamerák mindenhol, mindenhová, okos telefon, hogy a világ bármely pontján meghatározható legyen, hol vagy, a hivatali szervek átszervezése, felszerelése, kiképzése a kisemberek ellen. A pénzvilág elektronizálás végleg. Minden aspektusa a létezésnek kompjuterizálva legyen, beteljesedjen a TELJES KONTROLL.

És most jön a legnagyobb fordulat. Ők maguk kezdeményezik az átlagember - a rabszolgák - felé, a teljes világ megváltozását, amolyan megváltását, és ők, a kígyó maga és a teljes háttértalom - amely minden rosszért felelős ami az utóbbi 500 évben érte az embert (lehet hogy kicsit túlzok, de közelebb van az igazsághoz ez, mint az ellenkezője) - most visszakúszik a sziklaüregébe a föld gyomrába. Vissza fognak vonulni a "második civilizáció"-ba, azaz mintegy új, vagy modern Atlantisz-ként; a saját maguknak megteremtett, és fenntartott "tökéletes világukba". Biztosan vannak itt olyanok, akik hallottak már a D.U.M.B.okról. Ezeket Deep Underground Military Base-eknek nevezik, azaz mély földalatti Katonai Bázisoknak. Ez csak részben igaz. A saját maguk számára létrehozott Második Világ (csak adtam neki valami nevet, hogy meg lehessen nevezni) ezekhez nagyon hasonló. Többé ki se kell lépniük a földfelszínre, hogy bármibe beleavatkozzanak; azt az embereik teszik. Ma már midenki tudja, milyen fejlett számítógépek vannak. Ki kell hogy ábrándítsak sokakat; még a több százezer magos kimondhatatlanúl Hyperszámítógépek is csak a felszínét kapírgálják annak a technológiai fejlettségnek, amivel valójában rendelkeznek. Ami viszont megemlítendő, és számunkra, a kisemberek számára nagy horderővel bír ezzel kapcsolatban, az az, hogy mostmár az egész bolygót átölelő technológiai információs hálózat létezik; internet, telekommunikáció, stb. Ez a fegyver, és a kulcs is egyben a gyarmatosításhoz az emberiséggel szemben. Aki gyakori látogatója az oldalnak, és eleget forgolódik a témában, az ismeri a HAARP-ot. Ezt nem kell részeleznem. A HAARP szélsőséges időjárás-befolyásolás mellett természeti katasztrófál előidézésére is alkalmas, olyan mértékben, melyet nehéz elképzelni. Vannak itt vallásos emberek? Nekik szólok most. Apokalipszis. A bibliai jelenések könyve erről elég sokat ír. "És lesznek mindenhol éhinségek, földrengések.." - nem is kell részleteznem. Ha csak egy napra elmenne az elektromos áram a földről, kaotikus állapotok lennének - nem egy napig, hetekig - mire minden visszaállna a normális kerékvégásba... Normális alatt azt a törékeny, és szándékosan alapból pengeélen táncoló helyzetet értem, amit mára már midannyian megszoktunk mint "normális" helyzetet. Viszont a háború most van! Most futunk versenyfutást az idővel! Most, ezekben a percekben is a cionista fő terv van kivitelezésben ellenünk! Ellened! ..Minden ember ellen. És arról külön lehetne beszélni, hogy a cionista terv hogyan kapcsolódik az idegenekhez. Szóval onnan lentről - melyet soha gój szem nem láthat élőben - ha eljön a nap, akármit megtehetnek majd a kis emberek milliárdjaival. Az apokalipszis káoszát a számítógépes technológia és ismeret fegyverével idézhetik elő. Földrengéseket, viharokat, mely nagyokat az ember még sosem látott.. és ha teljesen megbénúl a világ körforgása, és nem lesz autó, de még út sem, hogy kenyeret hozzon a helyi pékségbe, akkor döbbent és "lefagyott" emberek milliói, milliárdjai fognak eszüket szó szerint elvesztve pánikolni, és ki tudja mi mindent csinálni. Az éhhalál természetes kísérője egy ilyen helyzetnek, mint ahogy minden szörnyűség; gyilkosság, rablás, puszítás, pusztulás is - mint minden anarchikus állapotban. Az űrből kamerák százai - melyekhez a híres HUBBLE hírből sem fogható - fogja közvetíteni az eseményeket, és egy emberiség majd teljes kipusztítását azok számára, akik székükben hátradőlve, ünnepi pohárral koccintanak a sikerre.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet - Page 2 EmptyCsüt. Aug. 29, 2013 2:00 am

Az interjú alanya azt mondja, amit mondatnak vele, nem tudja miről beszél, ezért nem hibáztatható azért, hogy feltétlen szeretetre buzdítja az embereket a Földön belül és kívül élő nem humán fajok kísérletei iránt. Emiatt az egész interjút időpocsékolás végighallgatni, a lényeges és talán a legfontosabb bavariai szerződés 28:27-nél bukkan fel a maga pathológiás céljával.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet - Page 2 EmptyKedd Nov. 05, 2013 10:15 am

Felélesztem a témát, de nem linkelek , hanem jp ésszel próbálok következtetni.
Összetettnek tünik, vallás és teremtést is beleveszek.

1. túl nagy a világ/játszótér pusztán az embernek. Isten nem pazarol.
2. evolúció és teremtés van/volt.  Hangsúly az ÈS en van! Isten akarata a teremtett természet törvényein érvényesül, ebbe simán belefér hogy az ember egy hibrid faj, magasabb intelligenciaju élőlények teremtménye.
3. végtelen világba, sok faj létezése valószinű. kicsi az esély, hogy az ember a fejlettebek közé tartozzon.
4. Fejlett fajok, hamarabb találnak fejlettlenekre mint forditva.
5. Felett fajok megoldották az energia és intergalaktikus utazás problémáját, ergo nem érdekük a gyenge/feltorekvő leigázása, kizsákmányolása. Èrdeke a hosszútávú kooperáció, szövetséges keresés, kinevelés.
6. kapcsolatfelvételt a fejlett engedélyezi és tudja ez csak akkor lehetséges ha a fejletlen már nem esik pánikba, megérett rá, vagy kénytelen beavatkozni.
7. a fejlett a fejletlent a korai szakaszban istenségként segitheti, kulturálisan, genetikailag manipulálhstja a késobbi szövettség erdekeben.
Vissza az elejére Go down
Táborszki Bálint

Táborszki Bálint

Hozzászólások száma : 367
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Debrecen

A földön kívüli élet - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet - Page 2 EmptyKedd Nov. 05, 2013 10:25 am

Engem leginkább az a kérdés foglalkoztat, hogy hol vannak? Én sok fantáziát látok hétmilliárd fejletlen lény felhasználásában, attól függően, hogy milyen az intergalaktikus politikai helyzet.
Szerintem a helyzet nem annyira romantikus, hogy odakünn az űrben mindenki egymás kezét fogva építkezik és cserélget. Sőt... szerintem csak nagyobb a játszótere a fajoknak, a lényük természete nem változik. 

De nem szabad elvetni a másik (és sokkal rémisztőbb) lehetőséget, miszerint mi a helyzet, ha kimegyünk a nagy és végtelen űrbe, és nem találunk senkit?
Vissza az elejére Go down
http://ellenpropaganda.com
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet - Page 2 EmptyKedd Nov. 05, 2013 10:34 am

azt latom, hogy egy intergalaktikus civilizacio es az ember kozott akora a szakadek, barmilyen ertelemben, hogy jelen pillanatban a kapcsolatot kizartnak tekintem.

ez alol csak egy kivetelt tudok elkepzelni: intergalaktikus krizis helyzet. ekkor vagy mert mi kellunk a megoldasahoz, vagy mert tenyleg szeretnek, de KELLÜNK NEKIK.

8. intergalaktikus civilizacioknak kell legyen egy szovetsege ( hollywood plot!!!!), ahol rendezik a konfliktusokat es hatekonyan kereskednek. Hasonlóan a mi ENSZ,  Nato, stb. szervezeteinkhez. Ez egy elit csoport, nem lehet minden kis civilizacio tagja.  kérdés, hogy MI tagja vagyunk-e már valaminek. CIR- Council of Intergalactic Relations?


ha egyedul vagyunk, az egy trauma. oriasi a kulonbseg az utcan egyedul maradt gyerek es a bandazo utcagyerek lelke kozott!!  egyikben ketseg es felelem, a masikban onbizalom Es tettvagy lakik. Isten nem lehet olyen kegyetlen:))


Bálint, mire tudnál felhasználni 7 milliárd fejletlen lényt?

kaja?tenyeszthetnenek mas feherje forrasokat maguknak.
munka?  tul butak vagyunk.


A hozzászólást hunsabre összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 05, 2013 10:45 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Táborszki Bálint

Táborszki Bálint

Hozzászólások száma : 367
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Debrecen

A földön kívüli élet - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet - Page 2 EmptyKedd Nov. 05, 2013 11:20 am

Nem feltétlen. A kérdést így nem lehet megválaszolni, információ hiányában, de...

Egyrészt, az hogy "túl buták vagyunk," relatív. A technológiai tudásunk természetesen kevés, de nem gondolom, hogy fejletlenebbek lennénk pszichológiailag mint bármely más lény. Pontosabban fogalmazva nem gondolom, hogy bármilyen más lény sokkal fejlettebb lenne nálunk ilyen szempontból. Gondolkodásunk, társas viselkedésünk, szükségleteink és céljaink a természet törvényei által vannak meghatározva, és nem változtatna ezen az, ha más bolygón élnénk. Az evolúció ugyanúgy működik a marson vagy a holdon.
(Józsi bácsi persze kevésbé hasznos mint ők)

Másrészt pedig ehhez ismerni kell az emberiséget felhasználó fél szükségleteit. Politikai és propaganda céloktól elkezdve az intergalaktikus háborún vagy bűnözésen át egészen a különféle tudományokig... mire használná Napoleon, Mengele és Orbán Viktor azokat, akik istenként tisztelik és vakon követik őket?

http://books.google.hu/books?id=ZkdqTFVNwmgC


Az pedig, hogy "Isten nem lehet olyen kegyetlen:))"... hát, hagy linkeljem be ide az egyik kedvenc kis történetemet:
http://hu.reddit.com/r/shortscarystories/comments/17is3u/a_message_from_your_personal_demons/
Vissza az elejére Go down
http://ellenpropaganda.com
Vendég
Vendég
Anonymous


A földön kívüli élet - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet - Page 2 EmptySzer. Nov. 06, 2013 5:30 am

igaz, propaganda célokra vagyunk alkalmasak egy felsobbrendű faj számära. EZ a legvaloszinűbb.
as above, so below, a mondás itt is igaz lehet, csakúgy mint a popilista igérgető, kisgyerekkkel fényképezett politikai elit esetében.

Van egy olyan érzésem, hogy az Istenből, és immär a tudományból is kiábrándult emberiség kezd szorongani az egyedúlléttől.  Reménykedve várja az Idegeneket, akik megmondják a tutit a magára hagyott "kisgyereknek", vagy legalább is lesz kivel " bandáznia", ha már a gondoskodást nem tudja megkapni a régi (Isten) és új (tudomäny) hitétől.

Jó az idézet, meg a könyvajálót is köszi.
Vissza az elejére Go down
kaktusz1983

kaktusz1983

Hozzászólások száma : 5
Csatlakozott : 2014. May. 16.

A földön kívüli élet - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet - Page 2 EmptyPént. Május 16, 2014 8:59 pm

Helló!

A minap egy érdekes videóval találkoztam, ami más szemszögből vizsgálja az UFO jelenséget.
A vizsgálatokat egy UFO kutatással rendelkező csoport hozta nyilvánosságra. Ők kimondottan a elrablásokkal foglalkoztak. Megvizsgálva 400 esetet, az összes elrabolt azt állította, hogy az egy dolog hogy, csak meg vizsgálták őket, de átakarták téríteni egy másik hitre őket! Sok elrabolt, nyilatkozott arról,hogy ha Jézus nevét, kiejtették, vagy imádkoztak,vagy segítséget kértek Istentől, elengedték őket. Valaki hallott erről valamit? Megállapították,hogy az elraboltak közül sokaknak, volt közük fekete mágiához, vagy szcientiológiához, és egyéb ilyen dolgokhoz.
A probléma, ott folytatódik,azt állítják a kutatok, ugyancsak, statisztikára, hogy az UFO-k hazudnak.
Amikor még nem jutottunk el a holdra, akkor azt mondták,hogy a holdról jöttek.
Mikor a holdon jártunk.Utána azt állították,hogy a Marsról.
Mikor megépült a Hubble teleszkóp, és már betudtuk látni az egész világegyetemet, akkor már azt mondták, másik Dimenzióból jöttek.

Esetleg valaki valamit erről hallott? Idáig nem igazán érdekelt a téma, de ebből a szemszögből sok kérdést vet fel.
Vissza az elejére Go down
LallR

LallR

Hozzászólások száma : 167
Csatlakozott : 2013. Jan. 31.
Kor : 40
Tartózkodási hely : Szolnok

A földön kívüli élet - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet - Page 2 EmptyVas. Május 18, 2014 12:26 am

érdekes dolgok, majd utána nézek
Vissza az elejére Go down
http://aszepujvilag.blogspot.hu
Arch

Arch

Hozzászólások száma : 69
Csatlakozott : 2013. Sep. 10.
Kor : 36

A földön kívüli élet - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet - Page 2 EmptySzer. Márc. 02, 2016 12:16 pm

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
A földön kívüli élet - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A földön kívüli élet   A földön kívüli élet - Page 2 Empty

Vissza az elejére Go down
 
A földön kívüli élet
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: UFO-k, gyíklények és hasonló "fringe" témák-
Ugrás: