pirulapublic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekHírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)

Go down 
+3
Mercules
Open-eyed
Kowalski
7 posters
SzerzőÜzenet
Kowalski
Admin
Kowalski

Hozzászólások száma : 317

Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) Empty
TémanyitásTárgy: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptyVas. Feb. 10, 2013 4:57 am

Vissza az elejére Go down
https://pirulapublic.hungarianforum.com
Open-eyed

Open-eyed

Hozzászólások száma : 129

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptyVas. Feb. 10, 2013 6:25 am

Az Anonymus mindig is nagy kérdés volt számomra, hisz elvileg a rendszer ellen küzdenek. Ennek ellenére a szlogenjük igen érdekes: "We are Legion, Do not forget, Do not forgive"
Légió vagyunk, nem felejtünk, nem bocsátunk meg.
Nem éppen krisztusi eszmék.

Nagyon érdemes figyelni a szöveget, amit az alábbi énekben találhatunk.

Mercules

Mercules

Hozzászólások száma : 73

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptyVas. Feb. 10, 2013 6:41 am

Open-eyed írta:
Az Anonymus mindig is nagy kérdés volt számomra, hisz elvileg a rendszer ellen küzdenek. Ennek ellenére a szlogenjük igen érdekes: "We are Legion, Do not forget, Do not forgive"
Légió vagyunk, nem felejtünk, nem bocsátunk meg.
Nem éppen krisztusi eszmék.

Ez a szlogen a nagyhatalmaknak szól..
A rendszernek, nem pedig az átlagembereknek, hiszen ők is azok.
https://www.youtube.com/watch?v=mW4Y4OmOiF8
Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptyVas. Feb. 10, 2013 9:38 am

Felvetődött bennem egy érdekes gondolat az Anonymous csoporttal kapcsolatban. Számomra még belefér a szimpatikus kategóriába az a tevékenységük, amikor feltörik egy-egy korrupt politikus, uzsorás módon működő bank honlapját, és ott kinyilvánítják véleményüket csekély kárt okozva ezzel másoknak, esetleg lerántják a leplet az elkendőzött hazugságokról. Leállítják a facebook elérhetőségét? Még ez is belefér a gyerekcsíny kategóriába. (Szegény közösségi oldal függők, biztos a hajukat tépik, és remegnek az elvonási tünetektől...) Az már viszont számomra a nem elfogadható kategória, amikor mondjuk egyének személyes adataihoz is hozzáférkőznek (pl: e-mail fiókok, bankszámla), és ezzel kérkednek, bizonygatván korlátlannak hitt virtuális felsőbbrendűségüket. Az e-világ egyre inkább a felhő alapú adattárolás felé tereli amúgy is az emberiséget, mert így tudják majd még totálisabban kontrollálni minden egyes tevékenységünket, karakterleütéseinket, személyes iratainkat.

Én határozottan szeretném megvédeni a magánszférámat, személyes, privát adataimat az illetéktelen hozzáféréstől, és ezeket csak azokkal megosztani, akikkel én akarom.
Freya

Freya

Hozzászólások száma : 85

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptyVas. Feb. 10, 2013 9:58 am

cogitoergosum írta:
Én határozottan szeretném megvédeni mindenkitől a magánszférámat, személyes, privát adataimat...

Csak illúzió, hogy azt képzeled, meg tudod védeni magadat és a privát szférádat akárkitől is (ha csak nincs benne igen nagy gyakorlatod és tudásod). Talán csak egy módon tudnád ezt megtenni, ha egyáltalán nem lennél jelen ebben a közegben. Másrészt egy kis aktuálpolitikai vonalat felhozva számomra az itthoni szárnnyal kapcsolatban akkor bújt ki a szög a zsákból, mikor elkezdték támadni a Jobbik oldalait, mondván, nem tűrik a kirekesztést, a rasszizmust, etc.
Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptyVas. Feb. 10, 2013 10:10 am

@Freya

Tudom, hogy aki a virtuális világban bolyong, az totálisan ki van szolgáltatva. De pontosan ez benne a nyomasztó érzés... Sajnos. Szomorú, de igaz.
PsyFace

Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptyVas. Feb. 10, 2013 5:28 pm

Nem tudom nekem kicsit furi ez az anonimusz.

Vagy talán a v mint vérbosszú furi, nem tudom.

Azt hiszem marha nehéz eldönteni, hogy magát a filmet azért csinálták, hogy ötletet adjanak a "felébredő-lázadó" emberiségnek, vagy egyszerűen csak épp akkor abban az időben kellett annak megjelennie, de kicsit furi, hogy a v mint vendetta szinte tálcán kínálja az emberek kezébe a megoldás kulcsát, aztán azóta már az anonimusz is ilyen maszkot visel.

Nem tudom eldönteni, hogy a film által irányították az embereket ebbe a szituba (az eszmékkel meg fő monológokkal amiket bele tettek), vagy a filmnek semmi köze sincsen ehhez.

Pedig gondolom számít.

Mert ha a film motivál akkor az könnyen lehet háttérhatalmi motiváció is, lehet pont ezért csinálták az egész filmet, hogy valakik kezdjék el a káoszt.

Mindenesetre ez az anonymous videó a lap tetején marha jó.

Tele lettem tőle energiával így reggelre :)
Argonka

Argonka

Hozzászólások száma : 69

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptyVas. Feb. 17, 2013 9:14 am

Talán én tudom hogy mért akarja elkerülni a magyar anonymousz csoport azt hogy Magyarország szélsőjobbos legyen.
Ugye azt mindenki tudja hogy van egy olyan réteg a társadalmunkban akik pióca módjára élnek és szívják az adófizetők vérét. VALAMIÉRT a kormány ez ellen nem tesz semmi szociális reformot, inkább átneveznek pár teret.
Miközben ez a réteg egyre nő és nő aközben az átlag dolgozó embert belevezetik egy nacionalista "megoldásba"
Szerintem ezt tuti direkt csinálják, rengeteg embert beletudnak vinni a rasszizmusba a cigány és más kisebbség gyűlöletébe. De mi tudjuk hogy nem csak Jobb Ball és Közép létezik ezért nem így reagálunk. Nem az a megoldás hogy gyűlölködő neonáci rasszisták leszünk csak átformáljuk a szoci rendszerünk és nem tápláljuk a piócát. Arról nem is beszélve hogy Cigány szemszögből ez nekik se jó hisz az államtól függnek antiszociálódnak butulnak éssatöbbi. Én ehhez nem sokat értek de a józan paraszti ész ezt diktálja nekem mivel ezt a dolgot nem olvastam még sehol hanem én találtam ki nem tudom mennyire áll meg a saját lábán.
Véleményem szerint az Anonymouszok nem a magyar nemzeti érzés ellen vannak csak az akarják ,hogy az emberek ráébredjenek itt ebben a csöpp Országban hogy nem a gyűlölet a megoldás a tudatlan cigányokkal szemben hanem van jobb út is.
Sajnálom ez kicsit OFF ra sikeredett de talán mégis idetartozik mivel a Magyar Anonimousz ilyen téren "kampányol"
Argonka

Argonka

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptySzomb. Márc. 09, 2013 8:50 pm

Lehetne a topik címe "Jó" a Rossz" szolgálatában
Az elméletem szerint ők próbálnak saját maguk ellen menni. Ők akarnak a Rossz és a Jó fiuk is lenni egyszerre (biztos siker). Nem azt mondom, hogy az Anonymos tagjai nem csinálnák jól csak....
egy példa erre az Anonymous

A könyvet a szabadkőműves Alan Moore írta és ebből lett a film.
Gondolom mindenki tudja mit képvisel, akkor nem koptatom a billentyűzetet mosoly
Na most mi a baj ezzel? Hisz ők a "jót" képviselik miért baj ez?
A bosszú a probléma (most tekintsünk el az érzelmi háttértől)
Vannak olyan felébredtek akik gyűlölik a háttérhatalmat mert valami komoly esemény következett be az életükben ami rájuk vezethető vissza.
És vannak akiket (még) nem ért szélsőséges behatás. Na így már talán érthetőbb.
Így szét tudják választani az "ébredő" embereket. Oszd meg és uralkodj. Ugye aki nem érez magában gyűlöletet irányukban az nem fog beállni egy "bosszú" csoportba. Inkább keres magának szimpatikusabbat.

Persze ez nem csak az Anonymousszal van így ez csak egy szelet egy példa.
El akarják foglalni a "jó" oldalt is.
Ilyen lehet David Icke (Alan Watt szerint) és még talán sokan mások.
Különböző szintű falakat állítanak fel az információ gyüjtők körében. Hogy ne legyünk egységesek, hogy kevesebbet tudjunk tenni.
Tudtok még ilyet?
Freya

Freya

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptySzomb. Márc. 09, 2013 10:41 pm

Argonka írta:
Talán én tudom hogy mért akarja elkerülni a magyar anonymousz csoport azt hogy Magyarország szélsőjobbos legyen.
Ugye azt mindenki tudja hogy van egy olyan réteg a társadalmunkban akik pióca módjára élnek és szívják az adófizetők vérét. VALAMIÉRT a kormány ez ellen nem tesz semmi szociális reformot, inkább átneveznek pár teret.
Miközben ez a réteg egyre nő és nő aközben az átlag dolgozó embert belevezetik egy nacionalista "megoldásba"
Szerintem ezt tuti direkt csinálják, rengeteg embert beletudnak vinni a rasszizmusba a cigány és más kisebbség gyűlöletébe. De mi tudjuk hogy nem csak Jobb Ball és Közép létezik ezért nem így reagálunk. Nem az a megoldás hogy gyűlölködő neonáci rasszisták leszünk csak átformáljuk a szoci rendszerünk és nem tápláljuk a piócát. Arról nem is beszélve hogy Cigány szemszögből ez nekik se jó hisz az államtól függnek antiszociálódnak butulnak éssatöbbi. Én ehhez nem sokat értek de a józan paraszti ész ezt diktálja nekem mivel ezt a dolgot nem olvastam még sehol hanem én találtam ki nem tudom mennyire áll meg a saját lábán.
Véleményem szerint az Anonymouszok nem a magyar nemzeti érzés ellen vannak csak az akarják ,hogy az emberek ráébredjenek itt ebben a csöpp Országban hogy nem a gyűlölet a megoldás a tudatlan cigányokkal szemben hanem van jobb út is.
Sajnálom ez kicsit OFF ra sikeredett de talán mégis idetartozik mivel a Magyar Anonimousz ilyen téren "kampányol"

Miért, a magyar szárny azt tűzte ki célul, hogy visszavezesse a "szjobboldali" szakadék széléről az országot? Nekem nem az jött le a "kintiekről", hogy aktuálpolitikai vonalon akarnának ténykedni, bár hozzáteszem, nem követem nyomon olyan mértékben a tevékenységüket, mint lehetne/kellene(?).
Azzal viszont egyetértek, hogy valamiért hagynak elburjánzani bizonyos bűnözői rétegeket, míg a, mondjuk úgy, munkából élőket folyamatosan sarcolják! Egész egyszerűen az elüldözés lehet a cél.
u.i.: eleve butaságnak tartom ezeket a fogalmakat -mint "rasszista" meg "neonáci" -alkalmazni a lakosságra. A társadalmunk rossz szemmel néz ezekre a rétegekre, érthető okból, erre akiknek ez állt érdekükben, gyorsan bevezették, szitokszóvá tették és ráhúzták a helyzetre! A megbélyegzés megbélyegzést szül!
Argonka

Argonka

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptySzomb. Márc. 09, 2013 10:56 pm

Freya írta:

Miért, a magyar szárny azt tűzte ki célul, hogy visszavezesse a "szjobboldali" szakadék széléről az országot? Nekem nem az jött le a "kintiekről", hogy aktuálpolitikai vonalon akarnának ténykedni, bár hozzáteszem, nem követem nyomon olyan mértékben a tevékenységüket, mint lehetne/kellene(?).
Azzal viszont egyetértek, hogy valamiért hagynak elburjánzani bizonyos bűnözői rétegeket, míg a, mondjuk úgy, munkából élőket folyamatosan sarcolják! Egész egyszerűen az elüldözés lehet a cél.
u.i.: eleve butaságnak tartom ezeket a fogalmakat -mint "rasszista" meg "neonáci" -alkalmazni a lakosságra. A társadalmunk rossz szemmel néz ezekre a rétegekre, érthető okból, erre akiknek ez állt érdekükben, gyorsan bevezették, szitokszóvá tették és ráhúzták a helyzetre! A megbélyegzés megbélyegzést szül!

https://www.youtube.com/watch?v=OxJOrSprA84
Van ez a videó amin egy csomót magyaráznak idegesítő hangon, ebben olyan rész is van hogy nem szabad a jobboldal felé menni és el kell ítélni a rasszizmust.
A kommentem azért írtam mert ez valakinek nem tetszett azt már nem tudom kinek, lehet máshol olvastam bocs mosoly már nem emlékszem rá. De következtetésem ide írtam.
Kowalski
Admin
Kowalski

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptyVas. Márc. 10, 2013 12:27 am

Argonka.

Megnéztem ezt a kis videót. Lényegében ugyanazon korlátokba ütközik, mint a "hogyan tovább" fórum vitája. Igazából bizonytalan vagyok abban a kérdésben, hogy a végtelen altruizmust és konformizmust, amelyet védőoltásként adtak be az embereknek (nem az embereket védik, hanem magukat az emberektől), hogyan lehetne átlépni. Arra talán néhányan rájöttünk - legalábbis van sejtésünk, hogy ezt a pókhálót kik szövik és milyen célból. A pókháló anyagának és annak technológiáját, avagy hogyan lehet ellene hatékonyan védekezni, adott esetben semmibe venni... nos erre még nem jöttünk rá. Sok fórumozó ezért is elégedetlen ezzel a fórummal, mert más hasonló fórumokhoz... megáll a küszöbnél.

Tegnap egy hibát fedeztem fel, talán figyelmetlenségből. Az admin contact mailt, a rendszer alapértelmezetten az én személyes mail címemre állította. A mail-ből elég sok infó megtudható rólam. Egészen tegnap estig azt hittem, hogy ezt a beállítást csak én látom adminként. Aztán egy próba teszt alkalmával kiderült, hogy bármely regisztrált tag látja. Lecseréltem a mailt szó sem róla... és már így is eleget megtudtak rólam, mail cím nélkül is. Végülis akár ki is tehetném az igazi arcom avatarként és a nevemet is.

És akkor egy érdekes kettős érték jelenne meg. Van egy Anonymousunk, aki az arcát takargatja. És vagyok én... akinek már mindegy is. Azért mondhatom, hogy mindegy is. Mert arccal vagy anélkül a dolgoknak nem lesz túl nagy jelentősége. Ezt bátran kijelenthetem. Nincs a kezünkben a technológia (a Net ehhez kevés),
amivel cselekedni tudnánk. Talán egy kicsit absztrakt és elvont is ez a konspiráció elleni harc, mert szerintem inkább hasonlít az árnyék bokszra.

Anonymous videóit inkább látom eszményi forradalomnak, mint sem gyakorlati értelemben vett cselekménynek.

Teljesen bizonytalan vagyok abban a kérdésben, hogy a retorikán és felszólítgatáson és romantikán túl. Mihez kellene folyamodni.

bizonytalan

Persze természetesen forr a bor és ötleteim is vannak. De ígéretekkel vagy változásokkal óvatosan állnék elő vagy egyáltalán nem.

Ha valaki titkos és álarc van rajta, azért legitimálja önmagát olyan körökben mint mi vagyunk és azért lesz beszédtéma. Mert ő a titkossággal azt üzeni, nem hajlandó a rendszerbe tartozni... abba a rendszerbe ahonnan egyébként mi is elvágyódunk. Így rá nem vonatkoznak azok a szabályok, amelyeket ránk kényszerített a rendszer. Legalábbis a nyilvánosság szintjén így látszik, aztán persze ő is leveszi otthon az álarcot, befizeti a villanyszámlát, elmegy dogozni vagy wc-re. Az egész úgy tűnhet, mintha megkerülve a rendszer mögül üzengetne. Ezt azonban csak álarc mögül lehet megtenni.

Érdekes mód egyetlen egy fórumozót sem láttam, aki a polgári nevével regisztrált volna és konkrét információkat adna magáról és úgy beszélne a rendszer mögöttiről. Majd ha hús-vér Kovács Jánosok és Tóth Júliák jelennek meg a fórumon, akkor szólok. Attól tartok sokáig fogunk várni.

Álarc nélkül a rendszer mögöttiről beszélni... egészen más perspektívában világítaná meg a dolgokat. Volna az az ember mennyiség... amellyel ez izgalmas lenne. Pillanatnyilag ki van éleződve a helyzet, mert érik a pofon. Amikor is sok embertől mindent elvesznek (pl. devizások), amit csak lehet. Az elmúlt 2 évben én is a puszta létért küzdöttem. Óriási hibát követ el a rendszer, ha ez tendencia marad.

A pszichológiai értelemben vett kisemmizett és éhes embernél nincs veszedelmesebb ellenség a rendszer számára. Én még ugyan nem élek kenyéren és vízen, de nagy gombócokat nyelek. Részben ezért is érzem azt, hogy az álarc/ nem álarc kettős értéknek nincs is jelentősége. 30 elmúltam már, dolgoztam sok helyen, műveltem sok ellenálló és rendszer számára antiszociális dolgot. Nem lesz házam, sem autó, sem kutyám, sem macskám (kicsit József Attilás), és a fizetésem minimálisan fog csak emelkedni, ha 12 órákat dolgozok még a hétvégén is. Az sem lenne megoldás, ha külföldre mennék. Bevezettem egy új fogalmat: a saját hazámban lényegében egy "entellektüel hajléktalan" vagyok.

Mivel nem számíthatok semmire sem, nem vagyok senki. És körém nem gyűlnek olyan emberek, akik akarnak bármit is. Így tényleg mindegy is... van e álarcunk vagy sem.

Sokan azért takargatják az arcukat, mert szerintük a "félelem" az igazi börtön.

Eláruljam, hogy mi az igazi börtön? Nem a félelem.
Hanem az, hogy: "nem fog történni semmi sem"

Argonka

Argonka

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptyVas. Márc. 10, 2013 2:39 am

"nem fog történni semmi sem"

Vajon történne valami ha az összes nyilvános adatom kiraknám? Mert én nem tudom.
Kowalski te egy Admin vagy ha téged nem visznek el akkor senkit mosoly majd írj hogy történt-e valami :D. Ha nem én is kirakom a személyes adatom csak azért hogy ne legyél egyedül kacsint Hisz mit számít. 8 milliárdan vagyunk a planétán.
Jobb félni mint megijedni.
Talán kicsit groteszk és OFF de szerintem megérte
Freya

Freya

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptyVas. Márc. 10, 2013 6:06 am

Argonka írta:

https://www.youtube.com/watch?v=OxJOrSprA84
Van ez a videó amin egy csomót magyaráznak idegesítő hangon, ebben olyan rész is van hogy nem szabad a jobboldal felé menni és el kell ítélni a rasszizmust.
A kommentem azért írtam mert ez valakinek nem tetszett azt már nem tudom kinek, lehet máshol olvastam bocs :) már nem emlékszem rá. De következtetésem ide írtam.

Akkor már csak egy kérdésem lenne: ha meg kéne határoznod, ki vagy kik azok a (nép)csoportok/pártok/stb. ma Magyarországon, akik rasszista vagy kirekesztő magatartást képviselnek, kit sorolnál ide?
Open-eyed

Open-eyed

Hozzászólások száma : 129

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptyVas. Márc. 10, 2013 7:17 am

Egyikőtöket sem vinnék el semmiképpen. Csak azt akik tényleg tudják is a lényeget, a legmagasabb körökről is tudnak és arról is, hogy mik a rövidesen bekövetkező terveik.
Amíg nem beszéltek arról, hogy ki(k) áll(nak) ténylegesen és név szerint a dolgok mögött, nincs rá bizonyítékotok és nem kavartok nagy hírverést, semmit nem fognak tenni veletek, sem velem.
Egyébként meg Kowalski, ha kint van az e-mail címed, ha nem, egy egyszerűbb hacker vagy profibb informatikus is le tud nyomozni, nem kell ahhoz mindent uraló háttérhatalomnak lenni mosoly
Táborszky Bálint meg még páran nem a saját nevükkel regisztráltak?
Argonka

Argonka

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptyVas. Márc. 10, 2013 7:23 am

A témában jártas nem vagyok. Elkezdtem neked rasszista neonáci oldalakat keresni egy csomó van. Meg jobbik, Divison 88. Nem is beszélve (te nem szoktál látni?) az utcán iskolában sétáló bakancsos félkatonai ruházatú nagyon rövid hajú (néha kopasz, vagy csak akarnak kopaszok lenni de az anyjuk nem engedi) fiatalokról.
Akik eléggé el vannak vakulva csak azért mert belementek ebbe a közösségbe azt hiszik ez a minden ez a cél.
Rengeteg ilyen közösség van, zene van, koncerv van, találkozók vannak.
Ha nem tudnám amit tudok akkor azt mondanám jogosan!
Mert cigány mert zsidó mert pióca és megfertőzik a közösséget mint valami vírus.
valahogy ezt mondanám.
Amit csinálnak a cigányok az Alföldön az bármilyen szemmel felháborító,vérlázító még ha külföldi lennék akkor is.
Egy gyereket rokkantá tenni csak a több segélyért, gyerekeket felvenni a nevére, lopni-csalni, gyilkolni stb ilyenek vannak léteznek de nem irok többet mert végén rasszistának néztek nem vagyok az.
Nem a fajtályukat vetem meg hanem egyesével majdnem mindet :D
Kowalski
Admin
Kowalski

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptyVas. Márc. 10, 2013 11:07 am

Argonka írta:
A témában jártas nem vagyok. Elkezdtem neked rasszista neonáci oldalakat keresni egy csomó van. Meg jobbik, Divison 88. Nem is beszélve (te nem szoktál látni?) az utcán iskolában sétáló bakancsos félkatonai ruházatú nagyon rövid hajú (néha kopasz, vagy csak akarnak kopaszok lenni de az anyjuk nem engedi) fiatalokról.
Akik eléggé el vannak vakulva csak azért mert belementek ebbe a közösségbe azt hiszik ez a minden ez a cél.
Mert cigány mert zsidó mert pióca és megfertőzik a közösséget mint valami vírus.
valahogy ezt mondanám.
Amit csinálnak a cigányok az Alföldön az bármilyen szemmel felháborító,vérlázító még ha külföldi lennék akkor is.
Egy gyereket rokkantá tenni csak a több segélyért, gyerekeket felvenni a nevére, lopni-csalni, gyilkolni stb ilyenek vannak léteznek de nem irok többet mert végén rasszistának néztek nem vagyok az.

Ez még egy szelídebb kiadás annál, mint ami a problémám.
Feltenné a kérdést valaki, hogy a cigányok miért művelik ezt? Vagy csak majom parádézunk tovább a szavazófülkében meg cigányozunk?

Kik tehetnek arról, hogy bár milliárdokat dobáltunk ki az ablakon, de felneveltünk egy olyan cigány generációt... akik olvasni-írni nem tudnak és semmilyen szakképesítésük nincs? És azt sem tudják mi az a "munka"?

Ha az lenne a predesztinációd, hogy arra vagy támogatva segélyekkel, hogy gyereket csinálj és semmilyen képesítésed nincs és mindenki gyűlöl? Mit csinálnál?
Számukra nincs ki út. És tőled fogják elvenni: aki dolgozik. Ez persze vérlázító.

Én azonban bölcs maradnék ebben a kérdésben.

Várom a választ. Kik tehetnek erről?

Argonka

Argonka

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptyVas. Márc. 10, 2013 10:08 pm

Ha a rendszer nem akarna antiszociális társadalomromboló kissebséget akkor nem lenne társadalom romboló kisebbség. Vagyis nem táplálná őket átlag ember szemével értelmetlenül stb.
Mivel ezt direkt csinálják csak arra tudok következtetni, hogy azért teszik ezt velünk-velük hogy szítsák a társadalmi ellentéteket és "elrontsanak" egy teljes generációt.
Mert munkanélkül nem lehet közösséget építeni.
Alucard

Alucard

Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptyHétf. Márc. 11, 2013 8:46 am

''Oszd meg és uralkodj!''
Argonka

Argonka

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptyHétf. Márc. 11, 2013 8:50 am

Pontosan :D ezt mindenki ismeri de senki (mi azért igen) nem vetíti a világra
Freya

Freya

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) EmptyCsüt. Márc. 14, 2013 7:00 am

Argonka írta:
valahogy ezt mondanám.

Szerintem félreértetted a kérdésem!
Az ezekhez a csoportokhoz csatlakozók lelkivilágát nem szívesen elemezném, maradjunk annyiban, hogy elkeseredettek, tartozni akarnak valahova, stb. (személyes tapasztalat, bár lájtosabb rétegekből) Sorolhatnám, de nem teszem, mert egyrészt nem vagyok szakértő, másrészt nem erre akartam kilyukadni!
Tehát, hogy mire gondoltam (bár lehet, hogy kissé nyakatekernek fog hatni): ha márc. 15-e kapcsán zsidó identitásos plakátokat kezdek el látni, ha cigány "hordák" kószálnak akármelyik településen, ez a lassú méreg. A vége ugyan az lesz, mint amit a "látványosabb" szélsőségesek okoznak (bár aközött, hogy embereket teszem azt agyonvernek a gyerekei szeme láttára vagy koncertre, gyűlésre járni, mi a különbség, nem részletezem. Tisztában vagyok vele, hogy ez sokkal összetettebb annál, minthogy kiragadhatnék ilyen részleteket). A szélsőséges eszmék terjedése egy reakció valamire (elnyomásra, kettősmércére, kilátástalanságra, stb.) Ez így csak tüneti kezelés, nem az alap"betegséget" gyógyítja.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)   Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül) Empty

Anonymous és hasonló csatornák (kommentár nélkül)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: Média/Tudatmanipuláció/Kontroll :: Világunk a filmek tükrében (csak filmek)-
Ugrás: