pirulapublic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekHírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

Jelek a Marvel filmekben

Go down 
+6
Enigma
Hanael
Táborszki Bálint
Granada
angi9405
Open-eyed
10 posters
SzerzőÜzenet
Open-eyed

Open-eyed

Hozzászólások száma : 129

Jelek a Marvel filmekben Empty
TémanyitásTárgy: Jelek a Marvel filmekben   Jelek a Marvel filmekben EmptySzomb. Feb. 09, 2013 11:51 am

Érdekes a története az évek múlva mozikba kerülő Avengers 3-nak (Bosszúállók 3). Idézek egy filmes blogról:

"...lesz egy külön Hulk film, amiben egy idegen bolygóra száműzve, rabszolgaként sínylődik, de lázadást keltve kiszabadul onnan. Az Avengers 3-ban pedig visszatérne a földre, hogy az új földönkívüli haverjaival bosszút álljon a kitaszítóin, az Illuminatin."

A hivatalos oldal linkje: http://collider.com/avengers-2-ending-planet-hulk-movie/

E szerint az Illuminati egy titkos társaság, aminek a tagjai erős hősök, például Vasember.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásTárgy: Re: Jelek a Marvel filmekben   Jelek a Marvel filmekben EmptyHétf. Feb. 11, 2013 6:57 am

No, én azért rajongónak vallom magam MARVEL téma terén, szóval nem hagyhatom ki a hozzászólást.

A Hulk kitaszítása egy idegen bolygóra, meg a többi történeti szál már évek óta létezik képregények formájában, illetve ezt a sztorit már meg is rajzfilmesítették. Aki akarja, az itt is elolvashatja magyarul:
Hulk világa kötetek

Az Illuminati nevű társaság... hát szerintem ezt tényleg ők intézték így, hogy jó fényben tűnjenek fel a képregények lapjain. a Tagjai közt van Vasember, Mr. Fantasztikus az F4-ből, egy afrikai szuperhős, illetve, ami nagyon feltűnő, egy mágus, Doktor Strange. Ő az okkultizmus legnevesebb szakértője a MARVEL univerzumban, és van is egy "Agamottó szeme" nevű ereklyéje, ami nem más, mint egy nap medál, közepén a mindent látó szemmel (benne van a Thor filmben, a szemgolyó még mozog is ott). Illetve a férfi homlokán ott a harmadik szem, amely mindig figyel rá, még mikor alszik, akkor is, hogy megóvja őt. Persze az ördög kézjel a legnépszerűbb nála, mint mágia aktiváló mozdulat.

Ezen kívül Vasembernek sokszor a páncélja mellkasi részén felfordított háromszög található, Pókember folyton devilt mutat a kezével, a Fantasztikus Négyest lehet azonosítani az Apokalipszis Négy Lovasával, az X-Men egy felsőbbrendű faj, és annak a tagja, Rozsomáknak, vagy Farkasnak a három pengéje a kazén elmehetne háromágú vasvillának, amivel szó szerint ezreket küld a pokolra. Szóval lehet hasonlatokat, párhuzamokat húzni a képregények hőseivel az Illuminati és az okkultizmus témájával.

Még sokan kritizálják azt, hogy van a SHIELD titkos biztonsági szervezet vezetője, Nick Fury, és az asgardi főisten, Odin, akik félszeműek, ezzel is utalva ,hogy kik alkották meg ezeket a karaktereket. Ezt mondjuk én nem fogadom el, mint példát, hogy akkor ezt is az Illuminati tette bele, mert a MARVEL-ben több ezer karakter létezik, ezek közül pedig van félkezű, féllábú, sebhelyes, tetkós, szóval két félszemű karakter a nagy számok törvénye alapján szinte szükségszerűen létezik, ezzel is színesítve a világukat.

Ha valaki kéri, akkor képeket is tehetek ki.

Üdv.: Cardas
angi9405

angi9405

Hozzászólások száma : 14
Kor : 30

TémanyitásTárgy: Re: Jelek a Marvel filmekben   Jelek a Marvel filmekben EmptySzer. Feb. 20, 2013 6:16 am

Szia Cardas, légy szíves tegyél ki képeket, engem érdekelne. Meg szerintem másokat is.
Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásTárgy: Re: Jelek a Marvel filmekben   Jelek a Marvel filmekben EmptySzer. Feb. 20, 2013 8:17 am

Agamottó szeme (Agamottó amúgy egy kozmikus/mágikus kitalált lény, aki a Marvel univerzumban démonokat uszított a Földre)

Jelek a Marvel filmekben What-If-v1-18-Eye-of-Agamotto

A használója a szemnek - Doktor Strange
Jelek a Marvel filmekben 176330-67644-doctor-strange_super

Jelek a Marvel filmekben Doctor_Strange_Classics_Vol_1_3_Wraparound

És egy másik használója, Doctor Voodoo:
Jelek a Marvel filmekben Marvels-october-releases-preview-20090720024704134

Közben a kézjeleket sem árt figyelni...

A Szem a Thor filmben (még mozog is! mosoly és alatta mintha egy háromszög is lenne)
Jelek a Marvel filmekben Thor-Movie-Eye-of-Agamotto-570x380
Jelek a Marvel filmekben Doctor%20Strange

A másik nagy Marvel varázsló, a Skarlát Boszorkány:
Jelek a Marvel filmekben 960379-a941f0fc760ce0cd7be4a49f12f8a9e4_super
Granada

Hozzászólások száma : 17

TémanyitásTárgy: Re: Jelek a Marvel filmekben   Jelek a Marvel filmekben EmptySzer. Feb. 20, 2013 8:27 am

A csodálatos pókember végén,Peter Parker gyönyörüen előbújik a piramis mögül,az eső esik és rengeteg fekete esernyőt láthatunk--a következő képen a szerelme felnéz a piramisra az esernyő alól--újabb jelenet--kopog az ajtón,ami véletlenül a 36-os:)
Egy rövid egyperces:)
Táborszki Bálint

Táborszki Bálint

Hozzászólások száma : 367
Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Jelek a Marvel filmekben   Jelek a Marvel filmekben EmptySzer. Feb. 20, 2013 10:14 am

Dr. Strangetől én már gyerekkoromban is undorodtam. Visszataszító kisugárzása volt ennek az okkult témának.
A skarlát boszorkány nem Dr. Strange-féle mágus, hanem mutáns. Méghozzá az egyik legerősebb. Apja Magneto, a világuralomra törő mutáns. Ő maga egy idő után megőrült, majd létrehozott egy világot, ahol a mutánsok és az emberek helyet cseréltek, és így az emberekből lett az elnyomott kisebbség. Egyedül Rozsomák emlékszik az előző világra, aki elkezdi felébresztgetni a régi társait, stb.. Egyébként ezek brutálisan jó történetek, akinek van rá lehetősége olvassa el. Magyarul is kiadták Bosszú Angyalai: Káosz, ill. Mutánsvilág 1-2 címek alatt.

A Bosszúállók film végén egyébként megjelent egy lény arca, akinek röviden összefoglalva annyi a szerepe, hogy szerelembe esett Halállal, és őt szolgálva gyilkol minden élőt. Érdekes hogy miért pont őt választották, amikor sokkal hatalmasabb és durvább történetek is vannak a bosszú angyalai képregényekben. Sőt, Thanos alig szerepel azok között, úgy tudom 2-3 alkalommal jelent csak meg, akkor sem volt semmi eget rengető.
http://ellenpropaganda.com
Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásTárgy: Re: Jelek a Marvel filmekben   Jelek a Marvel filmekben EmptyCsüt. Feb. 21, 2013 5:13 am

Sajnos egyre több szerephez jutott mostanában Dr. Strange, és Avengers tag is. Az Illuminati csoportba a többi hős közé meg természetesen be kellett választani...
Skarlát Boszorkány az nem csak mutáns, hanem mágus is. Misztikus kézjelekkel és szimbólumokkal és varázsigékkel tud varázsolni, bűbájokat szórni.
A másik ilyen mutáns az Varázs (Magic), akinek szintén közeli kapcsolata van a pokollal, illetve a Limbóval, ami egy démoni sík. Illetve, képes ördögszarvat és patát növeszteni magának. De amúgy az egész X-Men téma át van itatva démonokkal és mágiával.
Thanos szerintem jó választás volt főellenségnek, ezzel akarják kitágítani a Marvel filmvilágot az űr felé. Avengers képregényekben tényleg nem sokat szerepel, viszont azon kívül van azért jó pár történet, amikben ő és az Avengers is együtt szerepelnek.
Igazából nagyon sok ellenségbe valahogy bele lehetne kötni, és rámondani, hogy "hm, gyanús, hogy miért őt választották..."
Hanael

Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: Jelek a Marvel filmekben   Jelek a Marvel filmekben EmptyVas. Feb. 24, 2013 12:04 pm

Lassan már években lehet mérni a Planet Hulk létezését.

Ezen kívül még ajánlom figyelmetekbe a "teljes" szót, de lehet simán filmcímre is keresni.

Enigma

Enigma

Hozzászólások száma : 30

TémanyitásTárgy: Re: Jelek a Marvel filmekben   Jelek a Marvel filmekben EmptyVas. Nov. 10, 2013 5:56 am

Mostanában én is elkezdtem jeleket keresve újranézni az eddigi film-kedvenceket. A korábban már posztolt Thor-filmben lévő szemen én is koppantam egyet, de az X-men se semmi ám.

Jelek a Marvel filmekben Xavier_using_X-Mansion's_Cerebro

A képen X-professzor ( professzor - mint mindent tudó személy ) látható egy gépben amivel MINDENKIT LÁT ( a fején lévő sisak a homloka közepére csatlakozik 3-ik szem) és érdemes megfigyelni az alatta lévő állványt is( pont ugyanúgy mint az egydollároson levő szem).
Stringfellow

Stringfellow

Hozzászólások száma : 80

TémanyitásTárgy: Re: Jelek a Marvel filmekben   Jelek a Marvel filmekben EmptyVas. Ápr. 20, 2014 8:54 am

Nézzétek meg az új Amerika Kapitányt. Baromi jól bemutatja mit is akar az illuminati. New world order el is hangzik benne szó szerint. De maga a film szembe megy ezzel az egész globális tervvel. Szóval anti-propaganda, ami furcsa, mert hálivúdban épp az ellenkezőjét erőltetik. Többnyire.

Itt egy jó elemzés magáról a filmről:
http://thefineartdiner.blogspot.hu/2014/04/hail-hydra-captain-america-winter.html
LallR

LallR

Hozzászólások száma : 167
Kor : 44

TémanyitásTárgy: Re: Jelek a Marvel filmekben   Jelek a Marvel filmekben EmptyKedd Ápr. 29, 2014 7:34 am

érdekes ez az ellenpropaganda, valószínű az ördög a sorok között rejlik.. a későbbiekben megjelenő szuperhősök mindenképp a védelmünkre fognak kelni látszólag..
http://aszepujvilag.blogspot.hu
kaktusz1983

kaktusz1983

Hozzászólások száma : 5

TémanyitásTárgy: Re: Jelek a Marvel filmekben   Jelek a Marvel filmekben EmptyHétf. Május 26, 2014 6:02 am

sziasztok!

A következő videó a legújabb X-men  mozifilm végén látható! Utalva a következő részre!

Inkább nem írok semmit, ezt látnotok kell, de szerintem elég durva!

https://www.youtube.com/watch?v=XnjdJA_szrM
LallR

LallR

Hozzászólások száma : 167
Kor : 44

TémanyitásTárgy: Re: Jelek a Marvel filmekben   Jelek a Marvel filmekben EmptySzer. Május 28, 2014 12:46 am

köszi te spoiler mosoly
http://aszepujvilag.blogspot.hu
Weni

Weni

Hozzászólások száma : 197

TémanyitásTárgy: Re: Jelek a Marvel filmekben   Jelek a Marvel filmekben EmptyHétf. Május 18, 2015 9:36 am

Én a héten néztem Aliz csodaországban-t és a Bosszuálók második részét
Mindkét film meglepett
Alizon azért akadtam ki mert egy nagy áló Fa***u formát tettek bele ami kiveri az ember szemét. (a kiss történet végén látni a tűz körül amit Johny Deep mesél) Persze a köznépet nem zavarja, ha ilyesmi szerepel a filmekben mert szerintük biztos csak a véletlen műve az, hogy a filmekben a sexualitás előfordúl. Nálam kiverte a biztit és komolyan elgondolkodtam azon, hogy valyon milyen hatása lehet a fejlődő gyermek pszihéjére ez a tudat alatti szexuális tartalom a filmekben. Gondolom biztos van valami komoly hatása máskép nem raknának gyermekeknek szánt filmekbe ilyesmit.

A Bosszuálókban pedig Luceferátus történetet láthatunk. Örülök, hogy Pirula megtanította, hogyan ismerjük föl a filmekben lévő oda nem illő dolgokat.
Ultoron pedig maga Lucifer csak lefele fordított szarvakkal. A történetböl majd nektek kirajzolódik ha megnézitek.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Jelek a Marvel filmekben   Jelek a Marvel filmekben Empty

Jelek a Marvel filmekben
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Illumináti szimbólumok a médiában
» Szabadkőműves jelek A DAL-ban
» Furcsa jelek/szimbólumok az utcán

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: Média/Tudatmanipuláció/Kontroll :: Világunk a filmek tükrében (csak filmek)-
Ugrás: