pirulapublic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekHírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

Coldrex MaxGrip

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
angi9405

angi9405

Hozzászólások száma : 14
Kor : 30

Coldrex MaxGrip Empty
TémanyitásTárgy: Coldrex MaxGrip   Coldrex MaxGrip EmptyKedd Jan. 29, 2013 11:23 am

Remélem nem okoz gondot hogy létrehoztam ezt a topikot..
Én leginkább a szimbólumoknak köszönhetően értettem meg hogy mi is az az illuminati.
Itt egy link, mivel jobb ötletem nem volt, hogyan töltsem fel a képeket.
Így létrehoztam egy blogot.

http://12pictures12.blogspot.hu/2013/01/coldrex-maxgrip.html

Vélemények?
Vissza az elejére Go down
angi9405

angi9405

Coldrex MaxGrip Empty
TémanyitásTárgy: A Coldrex és társai májkárosítók!   Coldrex MaxGrip EmptyKedd Jan. 29, 2013 11:24 pm

Itt a link, nem hosszú a cikk, de érdemes elolvasni!

http://jobbulast.com/fertozesek/hogyan-csapasd-szet-a-majad
teGergő ChemtrailsBp

teGergő ChemtrailsBp

Hozzászólások száma : 195

Coldrex MaxGrip Empty
TémanyitásTárgy: Re: Coldrex MaxGrip   Coldrex MaxGrip EmptySzer. Jan. 30, 2013 5:32 am

A legelső lévő kép tartalmát én is lefényképeztem nem rég, azt hiszem egy gyógyszertár ablakán volt elhelyezve. Ha jól gondolom, akkor te a Coldrex honlapjáról csinálhattál képernyőmentéseket. Érdekes, hogy ott mennyire kibontakoztatták a háttérben megbúvó motívumot, tehát jobban már nem is leplezhetnék le önmagukat. Köszi, hogy megismerkedtettél ezekkel is! mosoly
http://kritikaigondolkodas.blog.hu/
Hemi

Hemi

Hozzászólások száma : 35
Kor : 28

Coldrex MaxGrip Empty
TémanyitásTárgy: Re: Coldrex MaxGrip   Coldrex MaxGrip EmptySzer. Jan. 30, 2013 9:33 am

angi9405

angi9405

Coldrex MaxGrip Empty
TémanyitásTárgy: Válasz   Coldrex MaxGrip EmptySzer. Jan. 30, 2013 8:11 pm

teGergő ChemtrailsBp írta:
A legelső lévő kép tartalmát én is lefényképeztem nem rég, azt hiszem egy gyógyszertár ablakán volt elhelyezve. Ha jól gondolom, akkor te a Coldrex honlapjáról csinálhattál képernyőmentéseket. Érdekes, hogy ott mennyire kibontakoztatták a háttérben megbúvó motívumot, tehát jobban már nem is leplezhetnék le önmagukat. Köszi, hogy megismerkedtettél ezekkel is! mosoly

Nos, már régen vetítették a reklámját, amire nem igazán figyeltem fel.
Aztán egy alkalommal, amikor egy gyógyszertárban sorbaálltam a pénztárhoz, ez a kép fogadott a pult előtt, mint tábla, és csak akkor fedeztem fel, hogy úristen, ez már mennyire nyílt közlésmód egy gyógyszer reklámozásának esetében....
Gyorsan el is látogattam a honlapra, aztán igen, képernyőmentéseket csináltam.
A fénylő piramis nem az egyetlen szimbólumuk a képen, ott van még a sakkfigura is, és érdemes elgondolkodni rajta, kit is akar az a nagyon is ellenszenves, gúnyosan mosolygó reklámarc "kiütni" azzal a sakkfigurával a játékban. Hát biztosan nem a megfázást.. mosoly
(további érdekesség hogy amit belinkeltem oldalt, azon elolvasható, hogy miért is károsítja a májunkat, hiszen 1000 mg paracetamol van benne!! Így már érthető a gúnyos mosoly....)
Ajánlott tartalom

Coldrex MaxGrip Empty
TémanyitásTárgy: Re: Coldrex MaxGrip   Coldrex MaxGrip Empty

Coldrex MaxGrip
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: Szimbólumok/Titkos Társaságok/Okkultizmus-
Ugrás: