feeds | |
Social bookmarking |
Bookmark and share the address of pirulapublic on your social bookmarking website |
|
|
| Kérlek segítsetek értelmezni a klipet (PPP, és tisztelt olvasók)! | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
LallR
Hozzászólások száma : 167 Csatlakozott : 2013. Jan. 31. Kor : 44 Tartózkodási hely : Szolnok
| Tárgy: Kérlek segítsetek értelmezni a klipet (PPP, és tisztelt olvasók)! Hétf. Márc. 24, 2014 7:55 am | |
| Találtam egy már megszokott mainstream média pop klipet, ami televan ugye az általunk már jól ismert jelekkel. Még is számomra azért lenne ennek a klipnek a leelemzése mert talán valami közelgő eseményt tárhat fel. https://www.youtube.com/watch?v=0KSOMA3QBU0A dal szövege így kezdődik magyarra fordítva: Juicy:JaMind tudjátok, mi ezKaty Perry:Juicy J, ahaTomboljunk | |
| | | Stringfellow
Hozzászólások száma : 80 Csatlakozott : 2013. Feb. 03.
| Tárgy: Re: Kérlek segítsetek értelmezni a klipet (PPP, és tisztelt olvasók)! Kedd Márc. 25, 2014 7:51 am | |
| | |
| | | LallR
Hozzászólások száma : 167 Csatlakozott : 2013. Jan. 31. Kor : 44 Tartózkodási hely : Szolnok
| Tárgy: Re: Kérlek segítsetek értelmezni a klipet (PPP, és tisztelt olvasók)! Kedd Márc. 25, 2014 8:41 am | |
| köszi, a főbb jeleket észrevettem és értettem, de a befutó isteneket és elporladásaikat nem értettem.. de most már csak annyi a kérdésem, hogy ezek az egykori istenek akikből homokozót csinált, most hol vannak? | |
| | | Avar
Hozzászólások száma : 244 Csatlakozott : 2013. Mar. 08. Tartózkodási hely : Coruscant
| Tárgy: Re: Kérlek segítsetek értelmezni a klipet (PPP, és tisztelt olvasók)! Szer. Márc. 26, 2014 7:06 am | |
| Valószínüleg benne vannak egy üveg táblában, ebből következik a "tisztán látni" kifelyezés, amit az ősi indogermán kultúrákban az "isteni látvány" kifelyezésből eredeztetünk. Katy műalkotásának elemzése egy rendkívül fontos állomása az ébredésnek, ugyan is ha ezt a klipet pontosan érted megnyílik a harmadik szemed és látni fogod a körülötted tevékenykedő kis szürkéket. Amennyiben ez mégsem történik meg javaslom naponta ötven, hatvan alkalommal végig élvezni ezt a zenei kuriózumot, és akkor garantált az eredmény. | |
| | | Ébredj!
Hozzászólások száma : 12 Csatlakozott : 2013. Aug. 16.
| Tárgy: Re: Kérlek segítsetek értelmezni a klipet (PPP, és tisztelt olvasók)! Csüt. Márc. 27, 2014 3:34 am | |
| Nem értem miért kell minden egyes klipet, zenét elemezni. Azzal, hogy valaki kutatja minden filmben, klipben a szimbólumokat, csak a saját idegeit terheli vele. Egy idő után az utcán is mindenhol azt fogja észrevenni, a termékek címkéin, még otthon is csak ezeket fogja keresni. Szerintem az elemzések, a klipek "leleplezése" időpocsékolás, és felesleges pánikkeltés saját magunk számára, hogy még jobban tönkretegyük azt, amit a reklámokkal, az oktatással, az egész rendszerrel sikerült már megtenniük. Természetesen amit most készítettek a Madagaszkárról, az egy nagyon hasznos videósorozat. Viszont nem kell túlzásba esni. Ne keressük mindenhol a "rejtélyeket", ne akarjuk azt elemezni. Az emberek még saját magukat sem ismerik, nem képesek a saját érzelmeikkel tisztában lenni, de már a világot akarják felfedezni. A téma nyitójának üzenem, hogy szerintem dobd el ezt a kutatgatást, mert sokan voltak már, akik az életüket is rááldozták azért, hogy neked ne kelljen 50 évet rááldozni, mint Jordan Maxwellnek. Neked már szinte "csak" át kell nézned azt, amit előhoztak. De továbbra se higgy el semmit. Gondolkozni kell, viszont nem ilyen f*szságokon, mint ez a klip.
Minden jót! | |
| | | LallR
| Tárgy: Re: Kérlek segítsetek értelmezni a klipet (PPP, és tisztelt olvasók)! Pént. Márc. 28, 2014 4:27 am | |
| igen..egyet is értek veled, de valami még is hajt, hogy megtudjak még és még többet..lehet már kényszer képzet az egész.. ezekben a videókban az igazságot keresem, a magyarázatot, hogy miért, mi a céljuk tegnap megnéztem a Smaug pusztaságát és rengeteg rokon motívum tűnt fel a filmben..fel és feltűnnek, a történet egyszerű, de még is nehezen hiszi el az ember, hogy ez folyik itt | |
| | | Ébredj!
| Tárgy: Re: Kérlek segítsetek értelmezni a klipet (PPP, és tisztelt olvasók)! Pént. Márc. 28, 2014 5:11 am | |
| Ez furcsa, mert én is pár napja néztem meg azt a filmet. És igen, ott is előtűnnek ezek. De figyeld majd meg, hogy bármennyit is kutatsz, vagy fejtegetsz szimbólumot tartalmazó dolgokat, vagy bármi hasonlót, a figyelmed le fogja kötni, és mindennel fogsz foglalkozni, csak magaddal nem. Az a sok napos plakát, meg minden erre is jó. Természetesen nem akarok beleszólni az utadba, csak szeretnék rámutatni, hogy amit én könyvet eddig olvastam, az csak arra volt jó, hogy azokat NE higgyem el. Szóval pluszt úgy adtak, hogy megmutatták a buktatókat, vagy ösztönöztek egy sajátos felismerésre. Figyeld meg magadon, hogy mit miért csinálsz, vagy miben hiszel, és azt is miért. Tegnap leült mellém a buszpályaudvaron egy Jehova tanúja. Át akart téríteni, mondtam köszönöm, nem. Jó volt a beszélgetés, mert kedves ember volt, viszont ő megint nem gondolkodik el rajta, hogy amiben hisz, azt miért is teszi. És ha megnézi a másik rengeteg vallást, és azt mondja, hogy az övé a jó, akkor gyakorlatilag hülyének nézi mindet. A vallások között mindenkinek van a saját szájízéhez való, mégis miért gondolja bárki, hogy majd azok között lesz a megoldás? A Bibliát rengetegen fújják kívülről, magukat mégsem ismerik. | |
| | | LallR
| Tárgy: Re: Kérlek segítsetek értelmezni a klipet (PPP, és tisztelt olvasók)! Pént. Márc. 28, 2014 5:21 am | |
| és rengeteg átfedés is van a vallások közt! Igen magunkkal nem foglalkozunk, pedig állítólag bennünk van a megoldás... Lehet azért van ez a sok elmélet, hogy össze zavarjon, és a magunk felfedezése helyett Velük foglalkozzunk! | |
| | | Ébredj!
| Tárgy: Re: Kérlek segítsetek értelmezni a klipet (PPP, és tisztelt olvasók)! Pént. Márc. 28, 2014 6:11 am | |
| Lehet | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kérlek segítsetek értelmezni a klipet (PPP, és tisztelt olvasók)! | |
| |
| | | | Kérlek segítsetek értelmezni a klipet (PPP, és tisztelt olvasók)! | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |