A David Icke videóhoz:
Valóságunkat alapvetően meghatározzák a posztulátumaink (gondolati azonosulásaink).
A negativitások lelassítják a rezonanciánkat, következésképp a képességeink mértéke is csökken.
Az álszentség, színlelés, hazudozás, külső objektumokkal pl. tárgyakkal való azonosulás: szintén (lelassít).
Nem kává hatására „gyorsulsz“ fel, hanem megértések hatására.
Tehát:
A megértés fokozása lehet az ember rehabilitációjának útja.
-Mire törekszik a háttérhatalom? (ellen-erőfeszítés)
-Arra, hogy minél ostobábbakká váljunk.
-Miért jó, ha ostobák vagyunk?
-Lecsökken az okozóságunk (a saját életünk felett), valamint könnyebben elrabolhatóak az energiáink.
Nikola Tesla:
„Ha meg akarod érteni az univerzum működését, gondolkodj energiában / energiákban!“ (frekvenciákban, rezgésekben)
Én már régóta energiákban gondolkodom és ha az univerzum jelenségeit nézem, akkor energetikai jelenségeket látok. Pl. eltitkolt és rejtegetett bő-séget és mesterségesen létrehozott és fenntartott szűk-séget.
...
Vissza a videóhoz:
Igaz lehet az, hogy mi valójában „végtelen és örök tudatosság vagyunk és a valóságnak nevezett tartományban tapasztalunk“?
...
Ickének szemmel láthatóan élesedik az elméje a DMT-től. :-) Nem vagyok fanatikus rajongója, de vannak gondolatai. :-)
Nevezik a DMT-t (dimetil-triptamin“) „szellemmolekulának“ is = a „szellem/szellemi rész molekulájának“.
Szerintem lehet benne valami.
Nem azt mondom, hogy mindenki kezdjen el ayahuasca-t főzni :-), én magam sem próbáltam még (gondolom, megspóroltam egy alapos hányást :-) és egy univerzum méretűre tágulást :-( ),
de a DMT-n érdemes elgondolkozni:
Az agyunkban is termelődik (?), tehát jelen van (de a MAO-gátlók, a Béta-blokkolók blokkolják a hatását).
Furcsa egy működése van az embernek (emberi szervezetnek).
Kérdés:
-Mi történik, ha a DMT-ből viszonylag sok van blokkolva az emberben? ...és mi történik akkor, ha kevesebb van benne blokkolva?
(blokkolás alatt azt értem, hogy nem képes a hatását kifejteni)
Kérdés:
Miért vannak bennünk (tehát a szervezetünkben a MAO-gátló mechanizmusok?
Mi ez? Valami „beépített kontroll“?
Ha igen:
Mi hoztuk létre vagy kívülről kaptuk?