pirulapublic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekHírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

Bűnösök közt...

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
Anonymous

Bűnösök közt... Empty
TémanyitásTárgy: Bűnösök közt...   Bűnösök közt... EmptyPént. Nov. 22, 2013 2:23 pm

"B-327/D vagyok, gyártásom 326 békeórával ezelőtt történt. Építőnek szántak, agyam úgy rakták össze, hogy jól tudjak téglákat egymásra rakni. Eretnek lettem. A többiek olyan önfeledtenek tűnnek. Mostanában jöttem rá, hogy én is ilyen lehettem egy kívülálló szemében. Így építettek minket. A boldogság látszatával csak még szomorúbbá tettük egymást. Mert leértékeltük magunkat. Régen úgy okoskodtam, hogy szabad világban élünk. Mindenki boldog, csak velem van a hiba. De ma már látom, hogy nem így van. Aki pontosan tudja, miből vagy, és úgy rak össze, ahogy akar. Miért építene boldoggá? Az a lényeg, hogy tegyük, ami jó, és ne tegyük, ami rossz. Hát nem elég sokkal szomorúbbá tenni minket, ha a rosszat tesszük? A jó is bússá tehet. Kialudt a chipem. Elfelejtettek bezúzatni, én se tudom, miért. Menekültem. Jó építő voltam, de rájöttem, hogy lehetek boldog is. Boldog építő akartam lenni. Kifutottam a világon túlra. Akkor jöttem rá, hogy a hely, ahol eltűnnek a házak, nem a végtelen üresség. Zöld volt ott. Kérdeztem a kódjukat, de nem feleltek. Megragadtam egy maroknyival, halomba raktam őket. Boldog építő lettem. Messzebb volt egy nagy papír. Rajta emberek. A régiek. Mosolyogtak, de máshogy. Akkor jöttem rá, hogy még sose láttam igazi mosolygást. Kopott volt, meg tépett. Az egyik egyed arcánál is kettéhasadt a papír. Odaentem, összehúztam. Ők más emberek, mint a bentiek, maradjanak épek. A plakát alatt cetli volt. Rajta betűk. Szerencsére belémprogramozták az olvasást. Nem tudom, miért. Építő vagyok, Uram. Rá volt rajzolva sok ember lánccal, meg voltak szavak is: Bűnösök közt cinkos, aki néma!"
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous

Bűnösök közt... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bűnösök közt...   Bűnösök közt... EmptyVas. Dec. 08, 2013 7:25 pm

Ja, Magyarország is csak úgy bűzlik a sok rózsakeresztes árulótól. Egy kis feketemágia, asztrológia, altemplom alkemet módra, angyalkártya jóslás, meg zezotévé - ne nézzék már hülyének a népet.

Meg a társult asztromókusoktól (vegye csak magára, akinek az inge !!! mert köztünk kukkol)

"BŰNÖSÖK KÖZT CINKOS AKI NÉMA"!

Igazat szóltál, akárki vagy.
Vissza az elejére Go down

Bűnösök közt...
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: Társadalomkritika/Karikatúra/Szatíra-
Ugrás: