Erdi
Hozzászólások száma : 7 Csatlakozott : 2013. Feb. 14.
| Tárgy: Hollywood es a rovasiras Kedd Nov. 12, 2013 3:12 am | |
| Szerintetek miert hasznaljak eloszeretettel a rovasirast avagy a rovasirashoz hasonlo jeleket? Csupan azert mert 'jol mutat' vagy van egyeb ok is? | |
|
Avar
Hozzászólások száma : 244 Csatlakozott : 2013. Mar. 08. Tartózkodási hely : Coruscant
| Tárgy: Re: Hollywood es a rovasiras Kedd Nov. 12, 2013 5:50 am | |
| Konkrétan hol láttál, melyik filmben láttál rovást? Nem kevered össze a germán rúnákkal? Az relatíve sűrűbben feltűnik a filmekben, bár az is csak hablaty sokszor. | |
|
Enigma
Hozzászólások száma : 30 Csatlakozott : 2013. Oct. 03.
| Tárgy: Re: Hollywood es a rovasiras Kedd Nov. 12, 2013 7:25 am | |
| Egyetértek ! Nekem se tűnt még fel rovásírás, germán rúnák már inkább. | |
|
Erdi
Hozzászólások száma : 7 Csatlakozott : 2013. Feb. 14.
| Tárgy: Re: Hollywood es a rovasiras Kedd Nov. 12, 2013 4:14 pm | |
| Elkepzelhetonek tartom hogy nemely esetekben osszekevertem, mivelhogy egyreszt elegge hianyosak a runaismereteim, masreszt altalaban epp csak par masodpercig lathatoak ezek a szimbolumok, ugyanakkor nem mindig all modomban megallitani a filmet (mozi), es nem is szoktam utannakeresni Amit biztosan allithatok hogy az Silent Hill 2ben igenis rovasirast hasznaltak Kép | |
|
Enigma
Hozzászólások száma : 30 Csatlakozott : 2013. Oct. 03.
| Tárgy: Re: Hollywood es a rovasiras Kedd Nov. 12, 2013 8:36 pm | |
| Nos !
Ezt jobb lenne ha inkább linkelnéd mint beillesztve legyen ugyanis ez egy ördögi pecsét. Kérlek korrigáld, légy szíves. Ezek valóban a magyar rovásírás elemei (bár nem magyar neveket írnak le) csak balról jobbra írva lettek felhasználva.
| |
|
cab
Hozzászólások száma : 42 Csatlakozott : 2013. Mar. 03.
| Tárgy: Re: Hollywood es a rovasiras Kedd Nov. 12, 2013 11:51 pm | |
| | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hollywood es a rovasiras | |
| |
|