pirulapublic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeHírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

 

 Mi az NWO szerepe?

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
Anonymous


Mi az NWO szerepe? Empty
TémanyitásTárgy: Mi az NWO szerepe?   Mi az NWO szerepe? EmptyHétf. Aug. 05, 2013 9:51 am

Kedven pro nwo irom:)  szerint USA ban gombamodra no a kaszinok szama es a munkanelkuliseg. Ok: a titty taintmen a munkanelkuli tobbsegnek egy havi apanázs, amit unalmukban es kilatastalansagukban javareszt mindig vissza fognak jatszani szerencsejatekon,  dohanyarun vagy alkoholon keresztul a kormanyzatnak. A munkat keves ember borzaszto hatekonysag es kihasznalas, adosrabszolgasag mellett fogja vegezni. Aki erre nem alkalmas azt ha eppen nem olik meg egy ritkito jarvannyal, akkor a fenti apanazzsal fogjak mezes madzagon rangatni. Cel,egykezbentarta i max. hatekonysaggal a mukodo toket, a legjobb genallomany kihasznalasa mellet. A penzugyi lafuvato szelep szerepet a titty tainment tolti be, nem mellesleg szocialis vedohalokent is eladva a sztorit.

Alapfeltetel egy rendorallam, eros allam ahol a szerencsejatek, pia, cigi es lehetoelg nem publikusan ugyan de a drog is allami felugyelet alatt kereskedheto. Na , a mi kis trafiktorvenyunk is mas megvilagitast kap.


A hozzászólást hunsabre összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 28, 2013 8:55 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
hamsa
Admin
hamsa

Hozzászólások száma : 354
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 33

Mi az NWO szerepe? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mi az NWO szerepe?   Mi az NWO szerepe? EmptyKedd Aug. 06, 2013 6:31 pm

Bocsáss meg, de szerintem fogalmazd újra a topicot, mert a címnek nem sok köze van ahhoz, amit írtál. A cím szerint nem lesz az nwo-ban pénzügyi válság, erre a végére kihozod, hogy a trafiktörvény más megvilágítást kap. Ráadásul sehol (legalább) egy utalás arra, hogy miért is nem lesz gazdasági válság az NWO-ban?

Vagy adj valami más címet a topicnak mosoly

_________________
Ha teszed a dolgod a világban, meghalhatsz! De ha nem teszed mi értelme élned?
Vissza az elejére Go down
Avar

Avar

Hozzászólások száma : 244
Csatlakozott : 2013. Mar. 08.
Tartózkodási hely : Coruscant

Mi az NWO szerepe? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mi az NWO szerepe?   Mi az NWO szerepe? EmptySzer. Aug. 07, 2013 7:29 am

Plusz olvashatatlan a szöveg.:-[
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Mi az NWO szerepe? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mi az NWO szerepe?   Mi az NWO szerepe? EmptySzer. Aug. 07, 2013 9:05 am

Bocs mindenkitől, sajnos tableten nem egy élmény gépelni, főleg ékezetesen. Igyekszem javítani, de sokszor pont ilyenkor gépelek mellé a tapi billentyűzeten. Visszaolvasva tényleg borzalmas.

Lényeg, a mostanihoz hasonló pénzügyi válságokat a meglévő hitelpénzrendszer és a kapzsiság generálja, de erre rájátszik néha a háttérhatalom, pl. Látva a bátor es már már ész nélküli költekezést értsd hitelfelvételt. Még olcsóbb hiteleket kezd, irreális vágyálomban élők számára is kínálni, ezzel lesznek eszköz túlértékelési lufik. Mikor kidurrannak, rajon mindenki, h mar senki se akar több és drágább ingatlant, stb-t venni, akkor a hitelből drágán beruházott javak értéke töredékére esik, nem kell a kocsi, sem a ház, nem kell annyi munkahely ezzel elindul a fizetés képtelenségi dominó.

2 kilábalási lehetőség van ebből alapvetően, de ezeket csomagolni, kombinálni ezerféleképpen lehet.

Az egyik, hogy természetes elhullással a gyengék tönkremennek,  vagyonuk a hitelezők ill. értékesítéssel az erősebb piaci szereplők kezébe kerül. Ez akkora sokkal, fájdalommal,  vélt és valós sérelmekkel jár, hogy a háborúk,  forradalmak elkerülhetetlenek. Majd ezek tisztító feszültséglevezető ideje után elindul az újraépítés. Már ha lesz még kinek a tömegpusztító fegyverek korában.

Másik lehetőség, a további pénz bepumpálása a gazdaságba quantitativ easing vagy hasonló néven, ahol kimentik a nagy szarban lévő szereplőket a gazdaság élénkítése, az elszegényedő tömegeket a szorongás mérséklése céljából.
Ennek nagy veszélye az infláció, amit mindig a tömegek értékteremtésén felüli költekezése okoz. Tehát a tömegektől, a vagyonát elvesztő rétegtől ezt a havi juttatást, ingyen pénzt vissza kell szedni,kivonni a forgalomból. Erre legjobb módszer, kihasználva az ilyen munka és saját vagyon nélküli keserűségét,  cél nélküli szabadidejét hogy tálcán kínálom neki mindenhol a visszakapaszkodás (szerencsejáték) és felejtés, kikapcsolódás ( alkohol, cigi, drogok) lehetőségét. Erre az ilyen szórakoztató, kikapcsoló u.n. titty taintment helyeket állami monopóliummá kell tenni.  Ötlet egyik szülőattya zbignew brzezinsky.

Tehát az válságba került nagy vállalatokat ingyen pénzzel kimentik, a kis cégeket a nagyok megveszik. A munka és esetleg meg lakás nélkül maradt embereket pedig épp annyi pénzjáradékkal látják el, hogy a pofáját befogja,társadalmi béke megmaradjon. De a járadékának nagy részét csábitó, immár állami tulajdonú szolgáltatásokkal és termékekkel vissza is szerzik, nehogy elértéktelenítse a valódi gazdasági eszközöket is. Inflálódjon egy kicsit a pia, cigi , drog, rulett azt az állam már kontrollálni tudja.
Vissza az elejére Go down
hamsa
Admin
hamsa

Hozzászólások száma : 354
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 33

Mi az NWO szerepe? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mi az NWO szerepe?   Mi az NWO szerepe? EmptySzer. Aug. 07, 2013 9:59 am

Kijavítottam a helyesírási hibákat, bár lehet, hogy még maradt benne pár. Arra azért megkérlek, mielőtt írsz valamit, döntsd el, hogy ékezetesen írod vagy nem, de ne írd vegyesen, mert eléggé idegesítő úgy olvasni mosoly

Egyébként a témához hozzászólva:

Most nem azért, de ez a hitelezési rendszer egy közbenső dolog. Ez nem arról szól, hogy a hitelre rájátszanak, maga a hitelbe való kényszerítés is megér egy misét. A lényeg ennek az egésznek, hogy a gyárakban a munkahelyeken nem terméket állítasz elő. Noha látszólag, a gyakorlatban igen, valamilyen produktum kerül ki a kezed közül, de a valódi "termék" az te vagy akit úgy hívnak: FOGYASZTÓ.

Ennyire egyszerű. Ahhoz, hogy fogyasztani tudjon az, aki kis keresetű, vagy éppen munkanélküli, ezért kitalálták a hitelt.

És itt kb. meg is állhatok, mert ez a téma három részre széttagolódik. Egyik oldalról, hogy a termelő társadalom (polgárság), kézművesek és paraszti kultúra hogyan lett a legszélesebből a legszűkebb (lásd ipari forradalom), és ebből következően a látszatmunka megjelenése (lásd szolgáltató szféra), második ágában maga az ipar hogyan alakul át fokozatosan multicéggé és a tömegtermelés miért is annyira hasznos (NWO számára), illetve harmadik ágában pedig lehet ennek pénzügyi, banki és gazdasági anomáliáit és hazugságait vizsgálni, illetve azt, hogy a "fogyasztó" hogyan tartja fenn folyamatos vásárlással ezt az egész rendszert.

A lényegen egyébként nem változtat, fogyasztóra van szükség, mert amíg van fogyasztó, addig fenntartható a gazdaság. Itt Angliában is, ha az ország gazdaságilag megszorul, akkor azonnal ahogy a csövön kifér a tv-ből és rádióból ömlik a felszólító reklám: FOGYASSZ! És ez működik is, egy rövid ideig felpörög annyira a gazdaság, hogy át tudják vészeltetni az egyébként globális recesszióhullámokat. Érdekes megfigyelni ezeket a jelenségeket és azt is, hogy bár az emberek nem tudják, hogy pontosan hogyan működik és mire jó az, ha fogyaszt, de megteszik, és ebből csak azt érzékeli, hogy neki ettől megmaradt a munkája, mert itt viszont nem restellnek a politikusok ezt közölni az emberekkel (még ha burkoltan is), hogy bizony a "fogyasztás" mentett meg több ezer munkahelyet.

_________________
Ha teszed a dolgod a világban, meghalhatsz! De ha nem teszed mi értelme élned?
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Mi az NWO szerepe? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mi az NWO szerepe?   Mi az NWO szerepe? EmptyCsüt. Aug. 08, 2013 9:29 am

Ezzel most újat nem mondtál.  De a fogyassz mondasa nem elég, ahhoz hitel is kell. Na épp az fogyott el a perifériás fogyasztóknál. Csak a tartalékkal rendelkező réteg tud fogyasztani hitel nélkül. Nos ez Mo n nem sok van. De a briteknél se ok vannak tobbsegben,  habár lényegesen nagyobb az arányuk mint nálunk.  Èrtsd ott van polgárság.

NWO 2 féle fogyasztót akar:

1. Hatékony bérrabszolga, a minimális, közel 0 GDP fenntartására a már meglévlő nyugati tőkés világban. További növekedés csak a populáció vagy a technológiai fejlődés okozhat. Mindkettő limitált ezen a technológiai szinten.  Ilyenkor vonzották be a hitellufikkal a perifériás fogyasztókat, látszat fejlődést, majd válságot generálva.

2. Azok a peifériás fogyasztók akik nem elég jó bérrabszolgák, de a társadalmi béke és a fogyasztás - pénzmennyiség egyensúly szempontjából fontosak. Őket ingyen el kell tartani ugy, hogy inflációt ne generáljanak, de ne is hőbörogjenek sorsuk miatt. De azt meg kell akadályozni, hogy hitel könyítéssel az ilyen rétegek a reál gazdaságban irreális fogyasztást, lufit generálják. Mert akkor garantált az újabb válság. Olcsó ill. könnyű hitel nem lesz magánszemélynek csak nagyválllalatoknak.

Tehát a NWO ban a fogyasztás mindenkienk adott, csak a 2 es csoportnak nem jut alap kaján és drogon kivűl másra pénze.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Mi az NWO szerepe? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mi az NWO szerepe?   Mi az NWO szerepe? EmptyHétf. Okt. 28, 2013 9:18 pm

Àtirtam a címét a topicknak. Ez az NWO nekem az egyik alapköve az összeesküvés lelelplezésének. Annyiszor hallani politikusok szájából, meg az 1 dolläroson a Novus Ordo Seclorum felirat ordít a dolog nem véletlen.

Más, NWO irodalmak alapján amire jutotam az a végén ellentmondásosnak tűnik:

1. NWO ban ne legyenek osztályok, dolgozó és segelyen tengődő réteg legyen, amely napi életvitele ne térjen el jelentősen. Maga a kommunizmus legyen. Ezzl az irigyseg es kapzsiság minimalizálható, a kizsákmányolás maximalizálható. A szovjet kommunista rezsimek bukásában a nyugati jómódra való vágyakozás jelentős szerepet kapott. Hiába volt vasfüggöny,  lassan csak rájött mindenki, hogy máshol a kapitalizmus nem is olyan rossz.

2. Osztályok hiányában nincs igény a gyors -hitelből történő-felkapaszkodásra, hiszen mindenkinek szinte egyformán mindene megvan. Ha nem dolgozik akkor is megvan a lakas, kaja, kocsi, ha dolgozik akkor meg jobb minősegben, de kevesebb szabadidővel van meg a lakása, kocsija, kajája, ruhája.  Nem lesz hajtóerő sem a bűnözésre, sem a túlzott hitelfelvételre-erre irtam, hogy nem lesznek pénzügyi válságok.

3. Az egész világon egységesen egyszerre kell bevezetni, hogy a vasfüggöny okozta szovjet bukást elkerülje. Valóban egy massza, egy osztály létezzen.

Itt jön számomra az ellentmondás:
mi fogja motiválni az embereket a nagyobb teljesìtményre, kreativitásra? Mert a rabszolgaság is a gyenge motivácio miatt bukott meg hatékonysági versenyben.

Hol lesznek a rendszer haszonélvezői, hogy ne tűnjenek ki a köznépből, mert akkor már két osztály van? Ez pedig versenyt szül, ami hitelezést, bűnözest indikál. Talán egy megtévesztő, látszat felsőosztályt fognak nekünk mutogatni, akik valójában ugyanolyan kiszolgáltatottak mint a köznép? Gondoljatok a celebekre!


A hozzászólást hunsabre összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 29, 2013 7:29 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Avar

Avar

Hozzászólások száma : 244
Csatlakozott : 2013. Mar. 08.
Tartózkodási hely : Coruscant

Mi az NWO szerepe? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mi az NWO szerepe?   Mi az NWO szerepe? EmptyKedd Okt. 29, 2013 4:11 am

Szerintem a motiváció az eröszak lesz.
Vissza az elejére Go down
Táborszki Bálint

Táborszki Bálint

Hozzászólások száma : 367
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Debrecen

Mi az NWO szerepe? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mi az NWO szerepe?   Mi az NWO szerepe? EmptyKedd Okt. 29, 2013 5:26 am

Félelem. Ma is így van.
Vissza az elejére Go down
http://ellenpropaganda.com
Vendég
Vendég
Anonymous


Mi az NWO szerepe? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mi az NWO szerepe?   Mi az NWO szerepe? EmptyKedd Okt. 29, 2013 7:46 am

Pusztán az erőszak Es félelem nem kreativ, nem hatékony mukaerőt csinál, amely egy lecsökkentett populációnál ....

Lehet, ha az Oblivion mozira gondolok, ott is a félelem és a remény, a REMÈNY volt a motivátor, higy végeznek a munkájukkal Es jön a jutalom. Kell lennie jutalomnak is, legalább is kommunikációsmszinten. Korbács és fagyi ahogy egy tanárom mondta.

Ma a korbács a hitelel szerzett kvázi egzisztencia elvesztése. A jutalom pedig a kényelmesebb lakás és kocsi, nyugdíj vagy erősebb ember példányoknak a függetlenség, önmegvalósitás érzése vállakozáson keresztül.

Ha segélyből az NWO ban lesz külvárosi 40 m2 ed, 1.0 as suzukival és temérdek szabadidőd, betegbiztositás és nyugdij nélkül. Ha meg dolgozol napi 10 orát akkor hitelböl,esetleg lesz kis kertes házad, meg használt bmw-éd, kevéske nyugdijjad. Ez csak egy példa. Ez lesz a välasztási lehetősége az embereknek, már akiket életbe hagynak.

Sejtésem szerint a független KKV szektort nagy multi cegek beszállitoi sorsára degradálják, kiszolgáltatva ezzel oket. Rászoknak, rákényszerülnek a biztos de kevesebb onállosaggal járó szerepre?

Ètteremláncok, szerviz hálózatok, plázák és diszkont áruházak. Ez a jövő? Vagy már a jelen.

Ha az emberek nem lesznek képesek jövedelmet felhalmozni, Es nem kapnak jelentősebb hitelt, akkor nem lesz vállalkozás és nem lesz nagy a gyermekvállalási kedv sem. Beköszönt a történelem vége, a tökéletes kommunizmus. Ehhez kell egy jó nagy krízis, hogy a gazdaságilag szerintúk haszontlan egyedektöl megszabaduljanak, beálljon egy eltartható populáció és minden tőke a multik kezébe kerüljön.

Hogy a megmatadtak, ne ébredezzenek állandó krizisekkel, katasztrófákkal lesznek sokkollva, félelemben tartva. Ehhez már kész az eszköz és a szervezeteik is felálltak.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Mi az NWO szerepe? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mi az NWO szerepe?   Mi az NWO szerepe? Empty

Vissza az elejére Go down
 
Mi az NWO szerepe?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: Pénzügy/Gazdaság/Politika-
Ugrás: