pirulapublic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeHírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

 

 Női ideál illuminátisok szerint

Go down 
SzerzőÜzenet
Azure

avatar

Hozzászólások száma : 35
Csatlakozott : 2013. Feb. 19.

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyCsüt. Május 02, 2013 5:10 am

The Ides of March 2011(A hatalom árnyékában)

Ez a film összességében nekem annyira nem tetszett, mert aki a "világ" mögé lát, az látja, hogy ez színészkedés a színészkedőkről...és sok benne a kacsa.

A film szerintem sokkal fontosabb dolgot közöl, és a filmnek ez adja meg a fő szálát, sőt talán épp ez a lényege.
Az éppen felnőtté váló nő felépítése, jellemvonásai.

"Molly Stearns" néven. Nézzük is meg a tulajdonságait:
- 20 éves (de, aki figyelt az kiszúrhatta, hogy úgy hangzik el a párbeszédben: "-21?" "-majdnem." ; a 21 már egy erős utalás, és hogy még nem, az pedig arra, hogy fejlődni tud számukra.)
- céltudatos
- nem fecseg össze vissza
- megkaparintja, amit szeretne
- lényegre törő
- okosnak tűnő
- fiatalos, lendületes, élénk
- felelősség tudatos
- megfelelő döntéseket képes hozni
- megalázkodik a felette lévőknek, de ő is lenézi az alatta lévőket (kormányzó vs gyakornokok)
- az apját lenézi, megveti a munkáját, és ezt másoktól is eltűri
- család előtt erősnek mutatja magát (nem kér kölcsön, hogy elvetesse a gyereket), zárt családja felé, kerüli velük a konfliktust, de akivel lefekszik annak megnyílik.
- katolikus, de az abortuszt mégis megteszi mert képes mérlegelni a következményeket, nem erős katolikus.
- hajlandó megölni magát, csak hogy megmentse mások karrierét (nem áll mások céljainak útjába), nem veti meg az öngyilkosságot, holott katolikus családban nevelkedett.

A halála előtti telefon üzenetek is roppant érdekesek.

A filmben végig az az érzésem, hogy mint nőként csak eszköz van jelen, ami örömet okoz, majd mikor nem megfelelő a jelenléte már, nyűggé válik, magától távozik.
Ne felejtsük a végén a következő nő megjelenését = azonnal cserélhető, (új kis szőke).

Kétség kívül nem egy nagy lélegzetvételű elemzés, de igazából amit szeretnék kérdést veletek feltetetni, hogy a fiatal lányok, akik ezt a filmet mint a cukrot majszolják majd George Clooney miatt, azokra milyen hatással lesz ez a modell?
Szerintem ez megint csak egy nő formáló videó volt tudatosan és tudat alatt.

Őszintén szólva nekem teljesen rendben lenne egy ilyen nő, de ez lehet már a sok agymosás következménye.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyCsüt. Május 02, 2013 11:54 pm

Igazából azon gondolkozom, hogy a nők körében ugye eléggé ritka az ébredés, alig-alig vannak olyanok köztük, akik felébredtek, és sajnos szerintem többségük ha ilyesmiről hall, akkor már automatikusan elveti a gondolatot, miszerint a világ nem annyiból áll, mint amennyit neki megmutattak.


A hozzászólást Lightguard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 03, 2013 10:23 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Azure

avatar

Hozzászólások száma : 35
Csatlakozott : 2013. Feb. 19.

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyPént. Május 03, 2013 3:06 am

Light, mondok ennél egy sokkal durvább dolgot, ami mindig is roppant mód érthetetlen volt számomra.

Ki merem jelenteni, hogy a nők már annyira be lettek osztva a jelenlegi társadalmi helyükbe több ezer év alatt, hogy már felmerült bennem az a kérdés is, hogy vajon a nők képesek újat teremteni? Feltalálni fontos mindennapi életben használható dolgokat, összetettebb problémákra megoldásokat?
Esetleg a biztonságot nyújtó hím kiválasztása, tetszésének elnyerése, anyai ösztön, a család nevelés, ápolás, a sok érzelmi terhelés képtelenné teszi őket, évekig tartó fejlesztésekre, bizonyos problémák megoldásainak keresésére?
Igazából én arra következtetek, hogy az ösztöneik korlátozzák őket ebben elsősorban, csak egy kis részben pedig a környezet elnyomása.

És sehol a 40-50% részvétel a nagy felfedezések között. Csak olyan területeken mely ösztöneikhez közel áll, gyógyászat, biológia találhatók meg. Egy kezemen meg tudom számolni a kiemelkedő felfedezéseik, és abban is bizonytalan vagyok mennyire az ő ötletük volt.

Ezért is van, hogy őket nem lehet meggyőzni ezen a téren, mert képtelenek elfogadni ezeket, borulnának a felállított értékeik, amit már a hihetetlen mennyiségű tudatalatti érzelmi anyaggal szépen megformáltak. Ha elmondod egy férfinak a te világképed, rajta idővel láthatod, hogy sikerült e hatni rá, de egy nőnél mindig ott lesz, hogy lehet csak hülyének néz, de inkább nem vitatkozik, és elfogadja mintha csak horgászni mennél.
Vissza az elejére Go down
Utopia

Utopia

Hozzászólások száma : 32
Csatlakozott : 2013. Feb. 18.

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyPént. Május 03, 2013 8:49 am

Undorítóak vagytok.

Remélem rajtatok kívül ebben a fórumban értelmes emberek vannak...

Mondjátok már el nekem mennyivel jobbak vagytok a lábatok között fityegő húscafat miatt. Hát ez lenne a 21. század...Ahol az emberek nem tudnak túljutni olyan anyagi lényegtelenségeken, mint hogy valaki férfi, avagy nő. Az nem számít, hogy mindkét nemben egyenlően jelen van az intellektus. Nem, az semmi. A lélek semmi. Az értelem semmi. A gondolatok semmi. A tudás semmi. Egy van. Egy van. Egy fallosz. Akinek van, az isten. Akinek nincs, az az isten szórakoztatására létezik. Mindegy, hogy a fejekben mi van. Mindegy.

Az utóbbi két hozzászólás annyira primitív, hogy minősíteni sem lehet. Visszavonom amiket írtam, Sajnállak Titeket! Őszintén. Remélem egyszer rájöttök arra, hogy mennyire alacsony szinten léteztek.
Vissza az elejére Go down
Táborszki Bálint

Táborszki Bálint

Hozzászólások száma : 367
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Debrecen

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyPént. Május 03, 2013 9:06 am

Valahogy én is erre gondoltam, de úgy látszik az én reputációm valahol a béka feneke alatt van, és nem akartam leírni. De azért annyit még hozzáfűznék főként Azure hozzászólásához, hogy úgy tudom mindenkinek, minden hatalmas kutatónak, feltalálónak, nagy nevű senkinek van egy anyja.
Vissza az elejére Go down
http://ellenpropaganda.com
Vendég
Vendég
Anonymous


Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyPént. Május 03, 2013 10:10 am

Utopia: Én egy szóval sem mondtam, hogy elítélem a nőket; sokkal inkább tisztelem őket, én csak arról beszéltem, hogy ők nehezebben ébrednek fel, ugyanakkor azt se mondtam, hogy mi jobbak lennénk náluk; nem, ez egyáltalán nem így van, és ha így jött volna le a hozzászólásomból, akkor elnézést kérek.
Vissza az elejére Go down
balu

balu

Hozzászólások száma : 17
Csatlakozott : 2013. Feb. 06.
Tartózkodási hely : Fölvidék

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyPént. Május 03, 2013 10:37 am

Lightguard
Idézet :
"a nők körében ugye eléggé ritka az ébredés,"
?!?! ezt miből gondolod? Ez az "ugye" a mondatban azt sejteti, mintha egy közismert tényről lenne szó, pedig szerintem az állítás elég nagy marhaság. A női hozzáállás a világhoz egyszerűen MÁS - és nagyon sok esetben lényegesen hatékonyabb.
A nők máshogy látják a világot és magunk közt szólva magasról sz.rnak pl. új kütyük kitalálásába, azzal játsszon férjemuram a fészerben, addig sincs útban. Nem is ez a dolguk, ezért elég nagy baromság is lenne felróni nekik, hogy nem ők találták fel a puskaport, az atombombát meg a hasonló marha hasznos dolgokat. És az emberiség büszke koronáit is rendszerint egy anyuka szülte és iperítette fel, egész addig, amíg a csemete már maga is ki tudta találni az atombombát.

Azure,
sajnállak öregfiú, te valamit nagyon nem értettél meg a nőkkel kapcsolatban. Ha azt akarod, hogy egy nő megértse a "világképed" akkor úgy mondd el neki, hogy érdekelje - mellesleg ez a férfiakra ill. bármilyen publikumra is igaz. És ha túlkomplikálod, való igaz, hogy hülyének fog nézni és szerintem igaza is lesz. Tapasztalatom szerint egyszerűen is el lehet mondani a dolgokat. Sőt megkockáztatom: sok esetben előbb ért meg egy nő, mint egy férfi.

Idézet :
"vajon a nők képesek újat teremteni?"
?!?! etschém... Nem, de erről kérdezd meg anyukád, hogy téged eleve réginek teremtett-e. Némileg poénkodva azt is mondhatnám, hogy Isten megteremté az Embert férfinak és nőnek... aztán megnézte őket, melyikükre bízza az újabb és újabb emberek megteremtését. S választása a nőre esett vala. Én se bíznám férfira... Örüljünk neki, hogy vannak és elviselik a hülyeségünket meg hozzájuk lehet bújni, ha már nagyon kezd lemerülni az aksi.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyPént. Május 03, 2013 10:45 am

Az ugye szóval én bizonytalanságot akartam kifejezni, persze kérdésnek már nem ment el, szóval rosszul is fogalmaztam, bocsánat, viszont mégis van benne kijelentés, és igazad van, nem nekem kellene ilyeneket megállapítani, meg sem kellett volna szólalnom, nem az volt a célom, hogy a fél fórumot felháborítsam és hogy mindenki azt higgye rólam, hogy én a sajátomat többre tartom mint a másik nemet.
Vissza az elejére Go down
Azure

avatar

Hozzászólások száma : 35
Csatlakozott : 2013. Feb. 19.

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyPént. Május 03, 2013 6:53 pm

Balu, sejtettem, hogy a szülésen fog lovagolni pár ember, de ha ezeket kiveszem az érvelésedből, mert ennek semmi köze a kijelentésemhez, akkor mégis mit állítasz azzal szembe, amit írtam? Mert ahogy olvastalak, több ponton is csak megerősíted, amit írtam : )

És én egyáltalán nem nézem le a nőket, nem tudom, hogy lehet erre a következtetésre jutni a témából... Sőt, ha eljön az idő, én csak egy kislányt szeretnék az élettársammal (mi olyan egy gyerekes pár vagyunk, ne kelljen megosztani a figyelmünk, időnk, mert 50-50%-ban úgysem lehet gyerekek között elosztani.) Pontosan azért, mert sokkal többet el lehet érni egy lánnyal, mint egy fiúval főként kapcsolati szinten, és fontos, hogy a mai világban erős támaszok legyenek családon belül.
Vissza az elejére Go down
Argonka

Argonka

Hozzászólások száma : 69
Csatlakozott : 2013. Jan. 25.
Tartózkodási hely : Győr

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyPént. Május 03, 2013 11:09 pm

A férfinak és a nőnek egyszerűen más a feladata, feladat köre a családban ennyi.
A nő bent, a férfi kint. Nem akarok itt porba tiporni senkit főleg nem a szép virágokat (távolájjék tőlem) de én is úgy tapasztaltam, hogy itt kevesebb nő van mint férfi.
Aki úgy foglya fel a világot hogy a férfi többet ér vagy a nő többet ér azokat nem értem, ez nem így működik.
De az hogy ez az egész a fejünkre épült és ki mennyire látja át az már más kérdés, főként a tapasztalatok szerint és nem a férfi női másság szerint de ez is közre játszik.
A férfi előnyben van, neki fel kell ismerni a "kint"-et a nőnek védenie, ápolni a "bent"-et.
Szerintem. És hogy még bizonyítsam elfogulatlanságom azt is leírom: a Nőket jobban szeretem mint a férfiakat.
Vissza az elejére Go down
Utopia

Utopia

Hozzászólások száma : 32
Csatlakozott : 2013. Feb. 18.

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyPént. Május 03, 2013 11:13 pm

Na akkor szerencsére mégsem igazolódott be a félelmem, és nem mindenki gondolkodik úgy a nőkről, mint amit Azure leírt a második hozzászólásban.
(Mondjuk mindenki a szülés, "tudósoknak is volt anyja" nézőpontból vizsgálta a témát, ami egy, azaz 1 (nem negatív, nem pozitív) nézőpont, ezen kívül még van sok)

Az igaz, hogy a topic címe női ideál az illuminat(u)sok szerint,szóval bocs az offért, csak a 3. hozzászólás enyhén offenzív volt, ami mellett nem mehettem el szó nélkül. (bár nem akartam volna a nememet felfedni több szempontból - nem azért mert szégyellem - de most már mindegy)

Maga a topic elég érdekes, valóban megfigyelhető egy bizonyos női típus "tolása" a főáramú médiában. Bár ez több ponton megegyezik a férfi ideállal véleményem szerint...

Szerintem mindenkinek jobb, ha nem keverünk ide olyan (statisztikailag megalapozatlan) kijelentéseket, mint hogy a nők sorában kevesebb az ébredő, vagy hogy egy nő mit gondol MAGÁBAN, ha előállsz neki egy "összeesküvés elmélettel".

A többit meg nem akarom folytatni, ha valakit érdekel utána néz:
Hová tüntek a nők a történelemkönyvekből?
Társadalmi nem
e-Folyóirat
Vissza az elejére Go down
meluzina

meluzina

Hozzászólások száma : 21
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptySzer. Május 08, 2013 6:53 am

Engem az háborít fel, amikor fel akarják cserélni a nemeket. Például ha megfigyelitek a Disney és egyéb meséket, a hercegnők egyre harcosabak lesznek, és sokszor ők mondják meg a párjuknak, mit csináljanak. És rengeteg más helyen is vannak ezek a feminista lózungok. Ez a célratörő, agresszív, karrierista nőtípus is ide tartozik. Pedig igazából nekünk nőknek az érzelmi biztonság megadása lenne a feladatunk.

És nem tudom megérteni, hogy egyes nőknek miért kell elfogultan imádni a nemüket... Én sokkal több nőstény-sovinisztával találkoztam, mint hím-sovinisztával. Ez az igazság...
Vissza az elejére Go down
Utopia

Utopia

Hozzászólások száma : 32
Csatlakozott : 2013. Feb. 18.

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptySzer. Május 08, 2013 10:10 am

Kedves Meluzina nem tudom rám gondoltál-e hozzászólásod írása közben, de engedd meg, hogy válaszoljak:

Hát ha téged az nem háborít fel, ha egyes férfi(ak) szerint mi nők, az összes nő, Te sem, az útszéli kurva sem, a plasztik, platina-szőke cicababa sem, meg az egyetemi adjunktus sem képes újat teremteni, arra nem tudok mit mondani. A többi hozzászólásban semmit nem kifogásoltam.

Én nem imádom a nememet, szerintem a dzsender** linkeken kívül SEMMI feminista blablát nem írtam. A női sex pedig nem egy alaktalan, arctalan massza, csak úgy, mint a férfiaknál, vannak kiválóságok, és vannak olyanok is, akik két fillért nem érnek. Nem lehet általánosítani, csak erre akartam felhívni a figyelmet.

Egyébként nekem sem tetszenek a harcos hercegnők. Főleg azért, mert nem véletlenül lettek a mesék úgy kitalálva ahogy, valamint nem véletlen mesélték őket sok száz éven keresztül,úgy ahogy. Akit érdekel, itt olvashat róla.

Meg az sem tetszik, hogy divattá vált a karrierépítés a család helyett (nem csak nők esetében). Meg a feministák sem tetszenek. Meg sok minden más sem amit a szép új világban az asztalra raknak elénk.

**(azt is csak azért, mert a gender studies jelenleg az egyetlen tudományág ami a női nem szerepével foglalkozik)
Vissza az elejére Go down
balu

balu

Hozzászólások száma : 17
Csatlakozott : 2013. Feb. 06.
Tartózkodási hely : Fölvidék

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptySzer. Május 08, 2013 10:41 am

Azure,

Idézet :
"Balu, sejtettem, hogy a szülésen fog lovagolni pár ember
Ad.1. Azért a szülés szerintem egy fontos apróság...
Ad.2. Backhandből visszavághatnék, hogy "gondoltam, hogy valaki majd megint a naaagy felfedezésekkel jön majd".

Idézet :
de ha ezeket kiveszem az érvelésedből ... akkor mégis mit állítasz azzal szembe, amit írtam?"
Oké, menjünk sorjában.

Idézet :
"vajon a nők képesek újat teremteni?"
Igen: új EMBERT. Recepteket. Könyveket. Ruhákat. De főleg: harmóniát, hangulatot, hogy olyan érzésed legyen, hogy talán mégsem olyan szar a világ.

Idézet :
"Feltalálni fontos mindennapi életben használható dolgokat, összetettebb problémákra megoldásokat?"
Ezzel azt "állítottam szembe", hogy nem is ez a dolguk. Az oroszlán például baromi szarul röpül, de inkább ne szidd le ezért. És Bachot is sokkal jobb hallgatni, mint nézni.

Idézet :
"a biztonságot nyújtó hím kiválasztása, tetszésének elnyerése, anyai ösztön, a család nevelés, ápolás, a sok érzelmi terhelés"
Ez a "biztonságot nyújtó hím" egész jó poén, látom odafigyeltél az isiben evolúció órán. Ha meg a mondat többi részét nézed: anyaság, család, ápolás, érzelmi világ... nem erről van szó végig? Nem azért "nyújtják a biztonságot a hímek", hogy EZ meglegyen? Akkor nem ez az értelme az egész cirkusznak? Vagy mégis inkább a hibrid motor?

Idézet :
"Csak olyan területeken mely ösztöneikhez közel áll, gyógyászat, biológia találhatók meg."
Nem, ezek is az ÉLETTEL függnek össze.

Idézet :
"Ezért is van, hogy őket nem lehet meggyőzni ezen a téren, mert képtelenek elfogadni ezeket, borulnának a felállított értékeik, amit már a hihetetlen mennyiségű tudatalatti érzelmi anyaggal szépen megformáltak."
Amint írtam volt, a nőket NEM ÉRDEKLI az elvont absztrakt szófosás. Nem az nem érdekli őket, ahova ki akarsz lyukadni, hanem a módszer, ahogy előadod. Mellesleg - amint erre is utaltam - én egyáltalán nem látom olyan szörnyűnek a helyzetet, lehet, hogy más a módszerem.

Meg így a végén azért tegyük fel a kérdést, hogy a "tudatfeletti" baromságok özönével tökéletesen elhülyített férfi agya nem blokkol-e ugyanúgy, ha olyasmivel találkozik, ami nem fér bele a FOGALOMTÁRÁBA meg a bekatalogizált algoritmus-tárába. A klasszikussal szólva: "ilyen állat márpedig nincs". Ilyen esetekben szerintem a nők sokkal rugalmasabban rá tudnak állni a hullámhosszra.

--------------
Utopia, meluzina,

az illumáltak szerint a Yin-Jang közepe a SZÜRKE. A nőt férfiasítani kell, hogy ne lehessen a család alapja, a férfit pedig nőiesíteni, hogy ne legyen olyan öntörvényű és önfejű ... magyarán veszélyes. Ez a szürkítés (minden kétpólusú rendszer középre idomítása) minden téren megy, de nyilván a "nemek harca" elsődleges fontosságú. Jobboldal / baloldal ... ne röhögtessenek már.

meluzina,
Idézet :
"Én sokkal több nőstény-sovinisztával találkoztam, mint hím-sovinisztával."
Lehet benne valami, de a hímsovinisztát a környezete rendszerint egyszerűen és mezeien ún. "bunkó"-nak tartja és nem keres hozzá ilyen külföldi szavakat. A "nőstény-soviniszta" sokkal tudatosabban nőstény... a machókám meg csak eccerűjen tahó.
Vissza az elejére Go down
LallR

LallR

Hozzászólások száma : 167
Csatlakozott : 2013. Jan. 31.
Kor : 40
Tartózkodási hely : Szolnok

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptySzomb. Május 03, 2014 3:04 am

gyerekek ne szenvedjünk ilyenen, hogy a nők, meg a férfiak.. hisz ki mibe születik következő életében, persze mi biztosan férfiak leszünk mosoly

mindannyian személyiségek vagyunk és a személyiség tudatalattija(szuperego) figyeli meg az ember cselekedetét az ösztönlényt (ego).. aki nem tesz semmit csak lejegyzi a tanulságot és majd, ha elérkezik az az élet mikor a kettő már egyesül akkor jelenthetjük ki, hogy beolvadtunk újra az Egybe.. 

persze ez kicsit ezotantrikus szövegnek hangzik, de valami ilyesmit szűrtem le eddig ebből a világból
Vissza az elejére Go down
http://aszepujvilag.blogspot.hu
szalab

szalab

Hozzászólások száma : 9
Csatlakozott : 2013. Apr. 03.
Tartózkodási hely : Eger

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyVas. Május 04, 2014 7:34 am

Titeket a saját elgongoldolhatatnul elgondolt utatok megfejtése visz mindenféle "alaptalan" semmmiségre
 a "saját" átgondolhatatlan semmiskedéstek vezet. vagy nem???
titeket a


A hozzászólást szalab összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 04, 2014 8:10 am-kor.
Vissza az elejére Go down
szalab

szalab

Hozzászólások száma : 9
Csatlakozott : 2013. Apr. 03.
Tartózkodási hely : Eger

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyVas. Május 04, 2014 7:45 am

nem tudom átírni, helyesre
Vissza az elejére Go down
LallR

LallR

Hozzászólások száma : 167
Csatlakozott : 2013. Jan. 31.
Kor : 40
Tartózkodási hely : Szolnok

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyHétf. Május 05, 2014 6:37 am

oké respect (Y)
Vissza az elejére Go down
http://aszepujvilag.blogspot.hu
kaktusz1983

kaktusz1983

Hozzászólások száma : 5
Csatlakozott : 2014. May. 16.

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyKedd Jún. 03, 2014 9:16 am

Női ideál illuminátisok szerint

aki nem szül,csak dolgozik. Most az egy más dolog,hogy a hollywoodi filmek mit állítanak be, hogy hogy kell kinézni külsőleg. A sztori vissza nyúlik azt hiszem az 1800-as évekre. Amikor egyesületek alakultak ,ahol kitalálták, hogy a egyenjogúságot, a nőknek.( Mindenki mondhat mindent, de ez hülyeség volt, nincs egyenjogúság sehol, és nem lehet, egyenjogúságot teremteni.) Ezt csak azért hangoztatták, hogy a nők is menjenek dolgozni. És később szüljenek, vagy egyáltalán ne is, egy karrierista életet éljenek. Volt egy másik ág is ,ami azt mondta, hogy a terhesség rabszolgaságba taszítja a nőket. Ennek is voltak követői. Így néz ki az ideál, és ez még csak nagyon rövid összefoglaló,egy 400 oldalas könyvből,ami a nemiség elfajulásával foglalkozik. Mind minden ilyen könyv ez se volt siker listán. Nem beszélve sok háztartásban a nő többet keres mint a férfi, ami megint problémákhoz vezet. Okosan ki van ez találva.
Vissza az elejére Go down
Kenderke

avatar

Hozzászólások száma : 24
Csatlakozott : 2013. Jan. 25.

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyKedd Jún. 03, 2014 1:50 pm

kaktusz1983 írta:
Női ideál illuminátisok szerint

aki nem szül,csak dolgozik.
Hát, ezzel erősen vitatkoznék. Nézd meg a reklámokat a nőideál az, aki szült 1-2 gyereket, de utána építi a karriert, gyönyörű, szexi, konyhatündér, okos, és persze a családdal is törődik. Szerintem inkább az a gond a mai világban, hogy azt a nőt, aki "csak" a családjának él és "csak" házatartásbeli, azt lenézik, mert "nem dolgozik" és "eltartattja magát". A munkabérért dolgozó nőkről pedig két vélemény van; 1. ha van gyerek, akkor egy önző ribanc, aki mit is gondol magáról, hogy nem elég neki, ha otthon van a fakanál mellett 2. ha nincs gyerek, akkor egy önző ribanc, mi az, hogy nem akar szülni és otthon lenni a fakanál mellett?

Egyszóval nőként tökmindegy, mit csinálok, úgyis találnak valami hibát, mert vagy egy eltartott semmirekellő háztartásbeli vagyok, vagy egy karrierista emancipunci. Legalábbis az illuminati és a társadalom 90%-a így gondolkodik.
Vissza az elejére Go down
[V]Cash

[V]Cash

Hozzászólások száma : 40
Csatlakozott : 2014. Feb. 02.
Kor : 29

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptySzer. Jún. 25, 2014 10:38 pm

Nekem van egy olyan elméletem, hogy ez a férfi-nő közti ellentét kihangsúlyozása és sulykolása csupán a dialektika része. mosoly
Ami láthatóan nagyon jól működik, még itt is :D Egyre nagyobb divat lett a másik nem tagjait okolni a saját problémáink miatt, csupán az alapján, hogy ők a másik nem tagjai. Ide tartozik a sok-sok sztereotípia is, mint hogy az összes nő kurva, az összes pali disznó ésatöbbi ésatöbbi.

Ami igaz az igaz, problémák vannak mosoly nem is kevés, de ennek szerintem nem az az oka, hogy valaki szimplán nő vagy férfi, hanem az egyén önzősége, gyarlósága, gondolkodásmódja és végletekig eltorzult világképe.
De hát ugye saját hibáinkat észrevenni és beismerni sokkal nehezebb, mint másokat okolni.
((a társadalom nemektől függetlenül el van baszva mosoly))
Nekem legalábbis ilyen gondolataim vannak ezzel kapcsolatban.
Vissza az elejére Go down
Táborszki Bálint

Táborszki Bálint

Hozzászólások száma : 367
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Debrecen

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyCsüt. Jún. 26, 2014 3:40 am

A fórum alapkoncepciója az, hogy másokat okolunk és általánosítunk. Nézd meg bármelyik topikot, ez a fórum mozgatórugója.
Vissza az elejére Go down
http://ellenpropaganda.com
Kowalski
Admin
Kowalski

Hozzászólások száma : 317
Csatlakozott : 2012. Nov. 25.

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyCsüt. Jún. 26, 2014 7:16 am

Táborszki Bálint írta:
A fórum alapkoncepciója az, hogy másokat okolunk és általánosítunk. Nézd meg bármelyik topikot, ez a fórum mozgatórugója.

Korábban tudtam ezen röhögni. Már nem. Felhatalmazlak, ha szükséges...
nyugodtan nyomd meg a fórum "delete" gombját!

Van ilyen gomb. Nyomd meg! Ezt halál komolyan mondom! Köszi!
/én azért nem teszem, mert én alkottam/

_________________
Ne engem okolj azért, mert bérelhető hely van a fejedben!
Vissza az elejére Go down
https://pirulapublic.hungarianforum.com
Táborszki Bálint

Táborszki Bálint

Hozzászólások száma : 367
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 26
Tartózkodási hely : Debrecen

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyPént. Jún. 27, 2014 1:54 am

Szerintem ez mindig elég szomorú volt. És már gondolkodtam azon, hogy ki kellene-e törölni a fórumot. De azzal, hogy az az opció nyitva áll hogy van egy használható fórum ezekkel a témákkal stb. és senki nem használja különféle okok miatt, a felhasználókban nagyon sok kérdést indít el. A fórum törlése ezekre a kérdésekre egy hatalmas lófaszt nyújtana válasz gyanánt, és az emberek a kérdésekkel visszaesnek az előző szintjükre.

Az túl nagy megváltás lenne. Fizesse meg mindenki a saját válaszaik árát. Addig úgy sem lesz más itt csak egymondatos hozzászólások kéthetente.
Vissza az elejére Go down
http://ellenpropaganda.com
[V]Cash

[V]Cash

Hozzászólások száma : 40
Csatlakozott : 2014. Feb. 02.
Kor : 29

Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint EmptyPént. Jún. 27, 2014 3:29 am

Abban szerintem mindannyian egyetérthetünk, hogy a témák amelyeket ezen a fórumon boncolgatnak az emberek egyáltalán nem egyszerűek. Sokféle elmélet sok irányba visz, amelyek közül valószínűleg a legtöbb téves vagy átverés.
Pont emiatt lesznek mindig, akik eltévednek a teóriák útvesztőjében és beleesnek azokba a hibákba is, amiket ti ketten ((Kowalski és Bálint)) már többször is megemlítettetek, mint hogy többre értékelik magukat másoknál a megszerzett tudásuk miatt. De hát az ember esendő és az ilyesfajta hibákba beleesnek, többször is.
Emiatt gondolom úgy, hogy kellenek olyanok akik esetenként megpróbálják a jó irányba taszajtani az eltévedteket. Tehát ha van rá mód, ne mondjatok le a fórumról és a felhasználókról... az, hogy esetlegesen vannak olyan posztok itt amelyek tévesek, nem kudarcot jelentenek. Ez szerintem teljesen normális, mint ahogy már írtam valószínűleg ez úgysem fog megszűnni.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Női ideál illuminátisok szerint Empty
TémanyitásTárgy: Re: Női ideál illuminátisok szerint   Női ideál illuminátisok szerint Empty

Vissza az elejére Go down
 
Női ideál illuminátisok szerint
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: Média/Tudatmanipuláció/Kontroll-
Ugrás: