pirulapublic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekHírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

Örző-védők vagy magánhadsereg?

Go down 
+3
riana
LesPaul
PPP
7 posters
SzerzőÜzenet
PPP

PPP

Hozzászólások száma : 96

Örző-védők vagy magánhadsereg? Empty
TémanyitásTárgy: Örző-védők vagy magánhadsereg?   Örző-védők vagy magánhadsereg? EmptyKedd Márc. 12, 2013 6:21 am

Az olvasók segítségét szeretném kérni egy kis kutatási munkában.
Tavaly sikerült összegyűjtenem néhány örző-védő cég logóját, de a listát nem találom, és egyszer szívesen bemutatnám az olvasóknak ezeket az úgynevezett "örző-védő" vagy biztonsági cégeket, amiknek rendszerint valamilyen szemes vagy piramisos logójuk van, és ha megnézed általában mindig ugye izraeli tulajdonos kör van.

Tehát aki tud gyűjteni ilyen biztonsági cégek logóit (magyar cégekre gondolok), azokat kérem tegyétek be ide. Több szem többet talál...

Örző-védők vagy magánhadsereg? Index
Vissza az elejére Go down
http://pirospirula.blogspot.com
LesPaul

LesPaul

Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Örző-védők vagy magánhadsereg?   Örző-védők vagy magánhadsereg? EmptyKedd Márc. 12, 2013 7:23 am

A szomszéd ház kapuján is egy hasonló logó van, holnap majd utánanézek. Nekem is rengeteg helyen feltűntek ezek az "örző-védő" cégek, leginkább az oly pontosan megrajzol logójuk.
riana

riana

Hozzászólások száma : 37

TémanyitásTárgy: Re: Örző-védők vagy magánhadsereg?   Örző-védők vagy magánhadsereg? EmptyKedd Márc. 12, 2013 11:09 am

Örző-védők vagy magánhadsereg? Orokbejelentkeznek
cogitoergosum

Hozzászólások száma : 155

TémanyitásTárgy: Re: Örző-védők vagy magánhadsereg?   Örző-védők vagy magánhadsereg? EmptyKedd Márc. 12, 2013 12:01 pm

Örző-védők vagy magánhadsereg? Embl%C3%A9ma%20Zrt%202%20k Örző-védők vagy magánhadsereg? Asap Örző-védők vagy magánhadsereg? Heusecuritylogo
Örző-védők vagy magánhadsereg? 25864_1 Örző-védők vagy magánhadsereg? Hot_logo Örző-védők vagy magánhadsereg? Logo Örző-védők vagy magánhadsereg? Tn_705456949 Örző-védők vagy magánhadsereg? Guardians
Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásTárgy: Re: Örző-védők vagy magánhadsereg?   Örző-védők vagy magánhadsereg? EmptySzer. Márc. 13, 2013 7:27 am

Örző, védő? Kiket/Miket őriznek és védenek?
Open-eyed

Open-eyed

Hozzászólások száma : 129

TémanyitásTárgy: Re: Örző-védők vagy magánhadsereg?   Örző-védők vagy magánhadsereg? EmptySzer. Márc. 13, 2013 7:56 am

Lehet találni számos érdekes és számos elég érdektelennek tűnő logót is.
Még kimaradt magyar logók, amiken van némi érdekesség. Sok más cégnek szemektől és piramisoktól mentes a logójuk.
Örző-védők vagy magánhadsereg? P001_1_01Örző-védők vagy magánhadsereg? 407460_01
Örző-védők vagy magánhadsereg? DuplexlogoÖrző-védők vagy magánhadsereg? Piramis01

Érdekességképp néhány külföldi security cég logója, remélem nem haragszol miattuk PPP. mosoly
Örző-védők vagy magánhadsereg? Badge_pinkerton_security_service_7482_new_logo_goldÖrző-védők vagy magánhadsereg? Logo
Örző-védők vagy magánhadsereg? AllianceLogo400Örző-védők vagy magánhadsereg? Securitas_AG_logo
Örző-védők vagy magánhadsereg? ISecure-Security
Örző-védők vagy magánhadsereg? Logo-gideonÖrző-védők vagy magánhadsereg? Saldafir_logoÖrző-védők vagy magánhadsereg? Logo_Prosec
Örző-védők vagy magánhadsereg? Logo_2
Örző-védők vagy magánhadsereg? Security-Services_logo

Ez nem őrzővédő logó, de nem tudtam hova tudnám kitenni és most találtam, csupán érdekes a hasonlóság.
Örző-védők vagy magánhadsereg? NWO
Alucard

Alucard

Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Örző-védők vagy magánhadsereg?   Örző-védők vagy magánhadsereg? EmptyCsüt. Márc. 14, 2013 2:35 am

Örző-védők vagy magánhadsereg? Multialarm_logo
Orser002

Orser002

Hozzászólások száma : 92

TémanyitásTárgy: Re: Örző-védők vagy magánhadsereg?   Örző-védők vagy magánhadsereg? EmptyHétf. Márc. 25, 2013 4:14 am

Már számos helyen (pl Drábik szájából) hallottam a kifejezést, hogy "magánhadsereg".

Kérdés: tényleg elképzelhetőnek tartjátok, hogy a biztonsági őröket magán vagy politikai célra mozgósítani lehet?

Ha igen légyszi' magyarázzátok már el hogyan, mert én nem tudom elképzelni?
LesPaul

LesPaul

Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Örző-védők vagy magánhadsereg?   Örző-védők vagy magánhadsereg? EmptyHétf. Márc. 25, 2013 4:49 am

Szerintem örző-védő cégeknél nem kell ennyire komolyan venni a szemet, mint szimbólumot. A feladatuk pont a megfigyelés / hasonlók, amihez egyértelműen jön a szem ábrázolás... Valamennyire jártas vagyok a témában, voltak kisebb-nagyobb munkáim cégek arculatának / weboldalának tervezésével. Legtöbbször szabad kezet kaptam, (nyilván korlátozva azért voltam) nagyon ritkán volt egy konkrét elképzelés a logót illetően.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Örző-védők vagy magánhadsereg?   Örző-védők vagy magánhadsereg? Empty

Örző-védők vagy magánhadsereg?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Vallás vagy Hit?
» Teremtés vagy Evolúció?
» Álom vagy valóság?
» Hol vannak az Annunakik? Vagy kik is...
» Pszichológia vagy valami "fringe"?

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: Szimbólumok/Titkos Társaságok/Okkultizmus-
Ugrás: