feeds | |
Social bookmarking |
Bookmark and share the address of pirulapublic on your social bookmarking website |
|
|
| Tchibo ??? | |
|
+21Fullmetal Gibson Howard bandee Táborszki Bálint Weni Ragyogóárnyék Alienexperiment meluzina Plaa Mercules Grinderbar LallR hunfonix angi9405 hermes3X R.I. teGergő ChemtrailsBp Hemi Kowalski hamsa PPP 25 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Szomb. Feb. 16, 2013 3:54 am | |
| Ez azért már tényleg sok ám ,hogy mindenbe belemagyárztok minden hülyeséget ........
|
| | | teGergő ChemtrailsBp
Hozzászólások száma : 195 Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Szomb. Feb. 16, 2013 4:37 am | |
| - Miszter írta:
- Ez azért már tényleg sok ám ,hogy mindenbe belemagyárztok minden hülyeséget ........
Pontosabban melyik állítás volt szerinted hülyeség, és miért? Vagy ezt az egészre értetted úgy, ahogy van? Mert az oké, hogy vannak, de ennyi erővel inkább ne is írj semmit (az pontosan ugyanennyit érne). | |
| | | LallR
Hozzászólások száma : 167 Csatlakozott : 2013. Jan. 31. Kor : 44 Tartózkodási hely : Szolnok
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Szomb. Feb. 16, 2013 11:02 am | |
| jah csak magunknak... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Vas. Feb. 17, 2013 5:01 am | |
| - teGergő ChemtrailsBp írta:
- Miszter írta:
- Ez azért már tényleg sok ám ,hogy mindenbe belemagyárztok minden hülyeséget ........
Pontosabban melyik állítás volt szerinted hülyeség, és miért? Vagy ezt az egészre értetted úgy, ahogy van? Mert az oké, hogy vannak, de ennyi erővel inkább ne is írj semmit (az pontosan ugyanennyit érne). Mivan ? Értetlen vagy ? Egy csibó emblémába belemagyarázzátok az összes szimbólumot ami csak létezik sperma meg születés meg gyerek meg stb.....jézusom ....... |
| | | LallR
Hozzászólások száma : 167 Csatlakozott : 2013. Jan. 31. Kor : 44 Tartózkodási hely : Szolnok
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Vas. Feb. 17, 2013 5:05 am | |
| hát igen, kissé már paranoiás néhány hozzászóló | |
| | | bandee
Hozzászólások száma : 55 Csatlakozott : 2013. Feb. 17. Kor : 38 Tartózkodási hely : Birmingham
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Vas. Feb. 17, 2013 1:23 pm | |
| Nem éretlen... Ő a tévén túl éli a nagyvilágot és abból következtet az tévé valódi oldalára (amit tele belemagyarázásnak neveztél), amiből következtethet a... háát, ahhoz te még éretlen vagy, úgy látom. Lehet, csak én vagyok ilyen elvakult már, de szerintem ha valaki azt mondja, hogy még csak nem is sejt semmi rosszat a világban, az hazudik. Én nem találkozok olyan emberekkel, akik ne szenvednék így vagy úgy, az összefüggéstelen hivatali szabályozásokat. Mondjuk példeául a cselgáncsot játszó jogrendszert, ami egyfolytában önmagát gáncsolja. Maldnem minden eljárásban valaki rosszul jár, valaki jól. Meg persze ott a harmadik személy, aki eldönti az ügyet, a résztvevőktől "függetlenül"..(háát, ki a jobb éppen a számára, igazából ettől függ), Figyelj rá a megoszt és ural-ra. hogy az életben is végülis valaki túlél, valaki nem megy tovább. Namost a harmadik személy, mindig a túlélő oldalán van. Egyszerű, nem? Nem kell ide ész, csak egy kis szív. Gyerek korunkban mi mindig próbáltuk a lehetőleg mindenkinek jó megoldásokat fellelni, de azóta csak visszafele fejlődtünk. Ha te ezt nem érzed a saját bőrödön.... na jó nem rágalmazok többet, de akkor nem értem :D | |
| | | bandee
Hozzászólások száma : 55 Csatlakozott : 2013. Feb. 17. Kor : 38 Tartózkodási hely : Birmingham
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Vas. Feb. 17, 2013 1:50 pm | |
| Vannak emberek, (nem te, csak most én is elkalandoztam) akik képtelenek saját életet élni, mert nem lett nekik semmi maradandó tanítva, pusztán szabadon ferdíthető -éppen- igazságok a buta szüleiktől, nagyszüleiktől, meg ne hadjuk már ki a tévét se mint fő tanitónkat. Valódi felnőtt hijján (van hiány, az biztos) a tévében látott viselkedést tanulja, illetve durvább önmegtagadásnál választhat melyik szerepek tetszenek neki. A tévétől felülve is csak olyanokkal találkozik, akik azonos környezetben élnek. Ha csak ilyen emberek vannak jelen, akkor olyan mintha még mindig a tévében lennének. persze ki ne nézné a tévét úgy, mint a nagy kerek világ vagy másik nevén, a minden mi tudható. Háát, a tévé mindenhova bemehet, de én nem. Engem nem engednének be például még a főnökeim tárgyalására se, mivel hogy éppen a jelenemet tologatják, nem hogy egy mittudom én mire. És akkor most előszőrre mondok valami furcsát :D... számomra a tévének halott szaga van, mert csak a multat mjutatja. Ami a tévében van, az a mult. Nem arra gondolok, hogy mert amíg átér az adás a kábelen, hanem hogy valahogy semmi aktuális nincs benne. Baszki, micsoda kommunikációs teknikai hátterek vannak, és mégse ért senki semmit a világból. Mindenki csak azt tudja, hogy egyre roszabb és próbálunk megjavulni, hogy ne legyen legalább nekünk olyan rossz. Idomolunk a péniszükre, csak le ne harapjuk a végén. | |
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Hétf. Feb. 18, 2013 4:58 am | |
| - Miszter írta:
- teGergő ChemtrailsBp írta:
- Miszter írta:
Pontosabban melyik állítás volt szerinted hülyeség, és miért? Vagy ezt az egészre értetted úgy, ahogy van? Mert az oké, hogy vannak, de ennyi erővel inkább ne is írj semmit (az pontosan ugyanennyit érne). Mivan ? Értetlen vagy ? Egy csibó emblémába belemagyarázzátok az összes szimbólumot ami csak létezik sperma meg születés meg gyerek meg stb.....jézusom ....... Nem azt akarom mondani, hogy nem mondhatod el a véleményedet, csak kísérletet tettem arra, hogy érveket is halljak az állításod alátámasztására, mivel az ellent mondás nem érvelés. Arra az állításra, hogy az autó piros, nem ellenérv az az állítás, hogy az autó kék (semmitérő szöveg). Illetve arra voltam kíváncsi, hogy az állításodat az összes állításunkra értetted-e, hogy nincs-e esetleg egy kivétel, amiben még talán látsz valami rációt. Mivel hiába, meglehet, hogy szerintem is vannak elrugaszkodott meglátások, de ettől még nem tudom, hogy kinek van igaza, hogy a tchibo logójának megalkotása mögött nem-e lehetett egy tényleges hátsó szándék, méghozzá az, amelyiket itt valaki éppen emlegetett is. Maradjunk annyiban, hogy te nem hiszed el azt, amit itt mások állítanak, de nem győztél meg abban, hogy itt mindenki garantáltan hülye. :D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Hétf. Feb. 18, 2013 7:31 am | |
| egyáltalán nem azt mondtam , hogy itt mindenki hülye ... én sem nézek tv-t . olvasom ezt az oldalt is meg a világhelyzetét is meg sok ilyet de ez sok hogy olyan dolgokat magyarázba bele egyesek egy jelentéktelen emblémába hogy az fáj .. lehet , hogy vann benn valami rejtett jel vagy valami , de amit egyesek írnak .... amúgy meg túl fáradt vagyok most , az írkáláshoz .... jó éjt |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Hétf. Feb. 18, 2013 8:11 am | |
| Szerintem Pirula sem lát benne semmit, csak "felméri a terepet". Vagy ha lát is benne valamit, itt nem ez a lényeg, ő most kísérletezik velünk.Kíváncsi arra, hogy mi mit reagálunk arra, ha föltesz egy abszolút homályos kérdést, fölvet egy gondolatot, akármi. Miután eddig majdnem mindenki látott benne valamit a spermiumtól a mindent látó szemig, fölvetődik a lehetőség: ebben talán nincs is semmi. Ha van is, itt ez nem volt prioritás. |
| | | bandee
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Hétf. Feb. 18, 2013 8:42 am | |
| - Miszter írta:
- egyáltalán nem azt mondtam , hogy itt mindenki hülye ...
én sem nézek tv-t . olvasom ezt az oldalt is meg a világhelyzetét is meg sok ilyet de ez sok hogy olyan dolgokat magyarázba bele egyesek egy jelentéktelen emblémába hogy az fáj .. lehet , hogy vann benn valami rejtett jel vagy valami , de amit egyesek írnak .... amúgy meg túl fáradt vagyok most , az írkáláshoz .... jó éjt Szerintem se a logó a lényeg egyébként, nekem már annyi elég, hogy egy cég. Cégként funkcionál akár keresztények dolgoznak benne, akár sátánisták. Ez már csak a munka hangulatát dönti, de attól még egy cég. Egy abszolút felesleges "emberdaráló". | |
| | | Mercules
Hozzászólások száma : 73 Csatlakozott : 2013. Jan. 30.
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Hétf. Feb. 18, 2013 6:28 pm | |
| - Nitram írta:
- Szerintem Pirula sem lát benne semmit, csak "felméri a terepet". Vagy ha lát is benne valamit, itt nem ez a lényeg, ő most kísérletezik velünk.Kíváncsi arra, hogy mi mit reagálunk arra, ha föltesz egy abszolút homályos kérdést, fölvet egy gondolatot, akármi. Miután eddig majdnem mindenki látott benne valamit a spermiumtól a mindent látó szemig, fölvetődik a lehetőség: ebben talán nincs is semmi. Ha van is, itt ez nem volt prioritás.
Nem az a kérdés, hogy mi van benne, hanem hogy mit látunk :D Lehet pirula csak egy logót lát, én meg csak egy spermát, de asszociációs játéknak nem volt rossz :D | |
| | | Gibson Howard
Hozzászólások száma : 10 Csatlakozott : 2013. Feb. 05.
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Kedd Feb. 19, 2013 2:59 am | |
| Én tanultam némi marketinget így tudok pár dolgot a logókról is. Nos talán egyik legfontosabb dolog, aminek egy logóban szerepelni-e kell az a "többrétűség". Tehát egy logó akkor lesz jó, ha bele tudunk sűríteni több gondolatot, ami tükrözi a CÉG imázsát és a termék rendeltetését. Ha szigorúan erre hagyatkozunk akkor azt kell mondjam, hogy a logó felső része a sokak által kávészemnek látott "külön logó" akár egy sima kávészem is lehet, amit éppen most pörköltek meg, de bele lehet látni akár egy felül nézeti képet egy kávés csészéről, ami szintén gőzölög. Azt viszont látni kell (és ez nem lehet véletlen), hogy a logó mindig együtt szerepel a tchibo felirattal manapság. Ha csak beírjuk a gugliba, hogy tchibo máris megláthatjuk, hogy a felirat a logóval mindig együtt szerepel, vagyis az üzletek falán, kirakatában és a hirdetésekben egyaránt. Ezt egyébként az arculati kézikönyv szabályozza, ahol valószínű le van írva feketén fehéren, hogy kötelező így megjeleníteni, vagyis a kettő logó együtt kell minden esetben szerepeljen. Ezért úgy gondolom, ha más szempontból akarjuk elemezni akkor egyben kell nekünk is kezeljük a két a logót, vagyis a "kávészemet" és a Tchibo feliratot. Innentől aztán rengeteg dolgot lehet belelátni, mivel előttem már sokan sok mindent beleláttak és el is mondták ezért ezeket a dolgokat én most nem ecsetelném tovább. Viszont, ha egyben nézzük valamit látni kell. Már alapból furcsa volt, hogy miért használnak két logót. Talán, mert eredetileg csak a sima felirat volt és csak utána kapta meg a gőzölgő kávészemet pluszba ezt nem tudom. Szóval azt kell látni, hogy a logóban van egy ismétlés. Mégpedig Tschibo felirat O betűje tökéletesen beleillik a fent lévő "kávészembe". Magyarul, ha egymásra rakjuk őket a fenti kép lefedi az O betűt. Remélem érthetően írtam. És itt leesett a dolog. Ugyanis nyilván valamiért nem akarták ilyen egyértelműen beletenni a logóba, de a legjobb magyarázat az, hogy a tchibo, mint felirat talán le van védetve és nem igazán lehet belenyúlni. Nos ezért egy kis csellel ezt áthágva külön logóban jelenítik meg a dolgot. És ez szerintem is a SEX szó csináltam egy képet is róla: [img] A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu[/img] Lehet, hogy nincs igazam, de azt ugye sokan hallottuk már, hogy a Tchibo már üzletet is nyitott a neten, ahol mindenféle csecsebecsét árulnak. És, hogy miért rakták bele a sexet a logóba ezt, miért jó sugallni? Mert ez egy nagyon trendi dolog, a sex mindenkié és ha Tchibot iszol és veszel akkor sexy leszel és pont. Ezt lehetne sokkal szebben is megfogalmazni persze, ezt majd a hozzá értőbbek megteszik. Az biztos, hogy ez a cég is beállt a sorba és lehet ezzel vitatkozni, de ez van. Az már más kérdés, hogy csak igyekeznek kihasználni a trendeket, vagy van bármi más mögöttes gondolatuk is. Végül még álljon itt egy reklámjuk, amit nem keresgettem ezt dobta ki elsőre a youtube: https://www.youtube.com/watch?v=1q61jIj7fnY | |
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Kedd Feb. 19, 2013 4:35 am | |
| - Gibson Howard írta:
- azt kell látni, hogy a logóban van egy ismétlés. Mégpedig Tschibo felirat O betűje tökéletesen beleillik a fent lévő "kávészembe". Magyarul, ha egymásra rakjuk őket a fenti kép lefedi az O betűt. Remélem érthetően írtam. És itt leesett a dolog. Ugyanis nyilván valamiért nem akarták ilyen egyértelműen beletenni a logóba, de a legjobb magyarázat az, hogy a tchibo, mint felirat talán le van védetve és nem igazán lehet belenyúlni. Nos ezért egy kis csellel ezt áthágva külön logóban jelenítik meg a dolgot. És ez szerintem is a SEX szó csináltam egy képet is róla:
Azt én is észrevettem, hogy az O betű pontosan egybevág a logóban lévő "kávészemmel", és az abból kinyúló S alak elejével, és azt el tudom fogadni, hogy ennek lenne valami "háttér-asszociációs" szándékoltsága, viszont így sem látom be, hogy hogyan olvastad ki a SEX szót. Esetleg belerajzolnád, hogy egyértelműbb legyen? | |
| | | Gibson Howard
Hozzászólások száma : 10 Csatlakozott : 2013. Feb. 05.
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Kedd Feb. 19, 2013 4:40 am | |
| Nos a gőz nyílván az S betű, a kávészem az E és mint fentebb említették a B és az O betű közötti rész az X. Tehát valahogy visszafelé írva gondolom én, ha nagyban megnézed meglesz az X, van belőle a b-ből és az o-ból is. Próbáltam berajzolni, de mivel fedik egymást nem ment rendesen így hagytam inkább. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Szer. Feb. 20, 2013 10:34 pm | |
| Úgy látom befulladt. Tényleg most már PP kibonthatnád.
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Szomb. Feb. 23, 2013 11:05 pm | |
| Szerintem semmi nincs benne. |
| | | PPP
Hozzászólások száma : 96 Csatlakozott : 2013. Jan. 19.
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Szer. Feb. 27, 2013 1:48 am | |
| Fel fogom fedni, amit én gondolok... nemsokára. Csak még egy kis anyagot gyűjtök hozzá.
De nagyon jókat hallottam tőletek. Volt, ami közel van ahhoz, amerre én is asszociáltam. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Szer. Feb. 27, 2013 2:03 am | |
| Nem tudom engedtess meg nekem 1 következtetést TCHIBO felette a kávészem ami egy KÍGYÓ! nem spermium meg gőzölgő kávészem, KÍGYÓ.
Na már most az O' pont olyan mint a fenti kígyó! Ha ezt elvesszük (asszociáció a memória játékra) kijön az hogy BICHT megfordítva pici szójáték.>BITCH na már most Bichtre ezt leltem meg: (urbandictionary) 1. bicht 10 up, 23 down 1. a female dog 2. a prostitute, shank, ho, or your wife while pmsing why, that's a lovely bicht i hope she wins to night shut your bicht ass up!
(Apropó PPP jellemezhetnéd az ébredésem történetét, érdekel a véleményed) |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Kedd Márc. 05, 2013 4:13 am | |
| Az eddigi tanulmanyaimat fogom felhasznalni.
Kezdjuk az "O"-val. Nem egy egyszeru "beturol" (szimbolum valojaban) van szo. Az "O" az abszolut kiindulopont. Az origo. A teremtes elso hangja. Ebbol szarmazik minden a hermetikusok szerint. Az "O" a tudas szimboluma a megvilagosodase is egyben. (Lucifer a tudassal szabaditotta fel az Embert a gonosz es elnyomo Isten fogsagabol, a Paradicsomban). Az "O" az a kor, amellyel, mint szimbolummal, jelkepesen fogsagban tarthatsz masokat. Pl.: eroket es energiakat. Ezert van "bekarikazva" az 5 es 6 agu csillag, ahol az otagu OZIRISZT a hatagu IZISZT szimbolizalja... Na ettol tudnek melyebbre menni de ahhoz jo par tucat oldalra lenne szukseg, hogy felvazoljam mi es miert. Az "O" bizonyos korokben Szaturnusz gyurujet szimbolizalja. Az orok huseg szimboluma ez. A pogany fopapok ezert vezettek be ezt a hazassagkotesi gyuru szimbolumakent is. Persze itt nem osztottak meg a profane jobbagyokkal, hogy mirol is van itt szo. A lenyeg, hogy felrakjak az ujjukra az orok (Ouroboros/Orokkevalosag) targyat magukra, melyet Szaturnusz kialtott ki magarol, hogy O less az univerzum ura....nos Jupiterig (Jezus a Romai Anya/Izisz szentegyhazanak szimbolikus vezetoje aki valojaban nem mas mint a pici ujszulott Horusz vagy a regi poganyoknal Tammuz). Tehat itt keveredes ne essek. Kr. Urunkat mint alcat hasznaljak fol frontemberkent egy a sajat vallasukat propagalo egyhazban. Erdekesseg, hogy Kr.-t mindig HOLTAN mutogatjak/baalvnayoztatjak. Apro egybeeses, hogy Szaturnusz kultusza/szektaja pont a halal szektajakent is ismeretes. Szaturnusz az "S" az "O" mellett, ami akar ennek is a szimboluma lehet. De mint TUDJUK, hogy a pogany OSI vallas a termeszet es mennyek (csillagok) imadoja es hodoloja volt ezert az a leglehetsegesebb, hogy az "S" itt a spermium less, ami az "O" eredetbol az "O" alaku noi lyukbol/ba ter meg. Tehat valoszinuleg egy termekenysegi szimbolumot latunk magunk elott, ahol a kor-be behatol egy him general ero (kigyo a regi mondak szerint), melytol a kor (O) megvilagosodva egy ujat hoz letre....Apropo, soha ne feledjetek, hogy az Univerzum legfontosabb eleme a SZEX. Az osi vallasok is erre alapoztak. A szex magiara. |
| | | Fullmetal
Hozzászólások száma : 14 Csatlakozott : 2013. Mar. 15. Kor : 28 Tartózkodási hely : Föld
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Kedd Márc. 26, 2013 1:20 am | |
| Hm.. érdekes szerintem egy kígyó kőszik ki egy körből.. nekem ez ugrott be. | |
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Kedd Márc. 26, 2013 6:32 am | |
| Ehhez az egész Tchibo-s "OS" mizériához érdekes hozzávetni a Bravos logóját (szintén kávémárka): Nem olyan látványos grafikai alkotás, de a márkanév végén az S-betűt kicsit kiemelték a helyéről, így könnyebben kiolvasható az "OS" (bár csak a Tchibo itteni kivesézése miatt láttam meg, egyébként az O nincs kiemelve, szóval nem biztos, hogy jelentőssége van ennek), ezenkívül itt is "gőzzé alakították" az S-t. Csak érdekesség. Egyébiránt ez közel egy hónapja íródott: - PPP írta:
- Fel fogom fedni, amit én gondolok... nemsokára.
Csak még egy kis anyagot gyűjtök hozzá. Mondjuk a blogon is rég volt bejegyzés: csupán sok a munka ezekkel a szimbólumokkal, vagy mégsem fogjuk megtudni? :D | |
| | | DaVinciDr
Hozzászólások száma : 27 Csatlakozott : 2013. Apr. 07. Kor : 29
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Vas. Ápr. 07, 2013 5:53 am | |
| - teGergő ChemtrailsBp írta:
- Egyébiránt ez közel egy hónapja íródott:
- PPP írta:
- Fel fogom fedni, amit én gondolok... nemsokára.
Csak még egy kis anyagot gyűjtök hozzá. Öhm... nos, nekem az a véleményem, hogy minden ilyen dologhoz idő kell és gondolom mindenkinek van a háttérben normális élete és nem napi 24 órában készül az ilyenekkel. Amúgy számomra nem sok mindent takar a szimbólum. Viszont egyetértek azokkal, akik a kígyót említik és kíváncsi vagyok PPP | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Kedd Május 28, 2013 9:46 pm | |
| NAAA, mikor már lesz meg.... |
| | | LallR
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Kedd Jún. 11, 2013 8:15 am | |
| nincs megoldás... de azért nem semmi dumákat tudtok leírni komolyan.. respect Tchi -nek mi a jelentése? Hmm..próbáltátok már csak úgy beírni a googlebe, hogy mit ad ki!? - bár most lehet újabb lavinát fog | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Pént. Jún. 28, 2013 3:00 am | |
| és tényleg XD |
| | | LallR
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Pént. Jún. 28, 2013 8:37 am | |
| köszönöm.. Nem vagyok robot!!!(és még is...) | |
| | | vaszil
Hozzászólások száma : 5 Csatlakozott : 2014. Jan. 26.
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Szer. Jan. 29, 2014 9:27 pm | |
| HE-HE-HE ! Ezt a szopatást ! HE-HE-HE ! Tényleg jó kedvem lett. Majd egy éve, megy a szarakodás ! Én olvasva a bejegyzéseket, úgy érzem itt van a megfejtés. Azt hiszem tudom. De ez nem a tudásomnak köszönhető, hanem annak, hogy objektíven távolságtartóan olvastam el a hsz-eket. Nem kis adag megérzéssel fűszerezve. Ez nagyon komoly volt, ahogy itt lett hagyva az egész banda ! HE-HE-HE ! | |
| | | LallR
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Csüt. Jan. 30, 2014 1:58 am | |
| csak Pirula nem reflektál a dolgokra pedig legutóbbi posztjában is megigérte az ő válaszát | |
| | | XxXrekterXxX
Hozzászólások száma : 146 Csatlakozott : 2015. Feb. 05.
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Hétf. Feb. 09, 2015 6:18 am | |
| Úgy látom már ezt se tudjuk meg. | |
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Hétf. Feb. 09, 2015 7:38 am | |
| Öhm, ezt már elárulta, csak nem itt, és ahol elárulta, ott sem mondta ki konkrétan, hogy ennek a megfejtése. :D Olvastátok az Előtted a jövő c. cikkét 2013 decemberében? :D http://pirospirula.blogspot.hu/2013/12/elotted-jovo.htmlOS. Jelen esetben Firefox OS. Ami más helyeken úgy fordul elő, mint S = kígyó, O = korona, azaz Megkoronázott Sárkánykígyó. Ezt vélte meglátni a "gőzölgő kávészemként" összerakott, amúgy Tchibo logóban(! tehát nem csak egy firkantás valamelyik reklám sarkában, hanem OS-t takaró logó) is: Kávészem = O, gőz = S. Mutatott rá példát még jóval korábban is, hogy hol fordul még elő, de akkor még nem nevezte "nevén, hogy OS". Például 2013 februárjában a Beszédes Banklogók c. cikkben az Erste bank logója beszédes. http://pirospirula.blogspot.hu/2013/02/beszedes-banklogok.html De van még korábbról is utalás, 2012 decemberében a David Icke: Ébred már az oroszlán c. cikkben mutatta meg először, ahol az Alfa Romeo logója az emberevő koronázott sárkánykígyót ábrázolta. http://pirospirula.blogspot.hu/2012/12/david-icke-ebred-mar-az-oroszlan.htmlÉs hát igen, pont az utóbbi két cikk között vetette fel ezt a témát itt a fórumon is. Minő véletlen... Mert ez a Tchibo is. Ezentúl más helyeken is előfordul még ez a képjel, amiket Pirula még nem említett. Csak egy továbbit említve, nézzük meg a streetchamp ruházati márka logóját: http://img23.olx.hu/images_aprodhu/52749715_1_644x461_streetchamp-fullcap-xii-kerulet.jpg | |
| | | XxXrekterXxX
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Hétf. Feb. 09, 2015 7:57 am | |
| Akkor ez a "rejtély" is megoldódott. | |
| | | LallR
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Szer. Feb. 11, 2015 7:21 pm | |
| ha a kígyót koronázzák akkor az S-nek nem alul és az O-nak nem felül kellene lennie? mert hát úgy kerül a fejére.. vagy ez már részletkérdés, ugye.. | |
| | | Kowalski Admin
Hozzászólások száma : 317 Csatlakozott : 2012. Nov. 25.
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Pént. Feb. 13, 2015 7:01 am | |
| Megérkezett a PPP szkepticizmus feminin arca - csókolom a kezed Luca. Ez bók volt... mert a szkepticizmusban osztozom. Ennek a fórumnak sokáig én voltam a csáknorisza "ilyen szkepticizmus" jellegben. De el kell döntened, hogy unalomból fikázol, vagy esetleg érvelsz is valamit. Utóbbinak jobban örülnénk. Nem a szájkarate látványa számít, hanem az érvelés... ami mögötte van. Szépek a köríves rúgásaid, most már mögé tehetnél valami okosat is. Vagy esetleg nyissál új topikot, ahol kifejted... ezt a lappangó szkepticizmust, hidd el... sokan olvasnák. Sokan nem tudnak azonosulni PPP témáival, nem értenek egyet (többek között én sem, aki ezt a fórumot építette). Azért mert más a véleményed, letiltani nem foglak/ fogunk. De mielőtt lerúgod a fejem, előtte mutatkozz be/ ismertesd érveid . Megtisztelnél... Köszi... | |
| | | XxXrekterXxX
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Szomb. Feb. 14, 2015 8:48 am | |
| Az árja vérvonal egy baromság volt, az árják indiaiak. Az egész náci rögeszme volt, nem több. A zsidóknak is van egy hasonló rögeszméjük az ő kiválasztottságukról. | |
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Szomb. Feb. 14, 2015 10:53 am | |
| - LallR írta:
- ha a kígyót koronázzák akkor az S-nek nem alul és az O-nak nem felül kellene lennie? mert hát úgy kerül a fejére.. vagy ez már részletkérdés, ugye..
A te fejed sem a nyakadon van, amikor fejenállsz, hanem a földön van a fejed, és a nyakad a fejeden. Megbomlik az ember kontinuumitása! Vagy mégse'? Bocs, ha bunkón hangzott, csak nevettem egyet. | |
| | | | teGergő ChemtrailsBp
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Vas. Feb. 15, 2015 7:54 am | |
| - Luca írta:
- teGergő ChemtrailsBp, nem láttam, hogy te 'Pirula' helyett hol, mit és mikor írtál, amit már ő korábban leírt csak nem itt, hanem nem tudom, hogy hol ...
És nem is értem, de nem is akarom érteni az ilyen primitív kommentelőket. Ellenkezőleg, nem primitív voltam, hanem összetett, furmányos, sokrétegű: öt jól kifejtett mondat helyett írtam egyet, amiben minden benne volt, de csak félszavakkal, amolyan 'érti, aki megáll gondolkodni, és összerakni, hogy mit is írtam valójában' módon. Egyébiránt a hozzászólásod előtti harmadik kommentben, előtted három nappal korábban (ráadásul fél éves hallgatagság után az enyém volt itt a 4. friss komment) írtam le részletesen, hogy miről szólt ez a topik, és hogy igenis, megtudhattuk, hogy mit akart Pirula, ha eléggé nyitva volt a csipánk. Azt írtad, hogy a második oldal aljáig vártad, hogy megtudjuk-e végre, hogy mi a fészkes fene van a Tchibo-val, és hogy nem tudtuk meg. Márpedig a második oldal alján pont az a "részletes feltáró" komment volt, amit írtam. Ezért nem értettem, hogy tudtad kvázi közvetlenül utánam benyögni, hogy - Luca írta:
- de aztán hiába a tűkön ülés, a tövig rágott körmök, nem tudtuk meg mit lát
benne ... és bár PPP többször felhívja a figyelmet a téma komolyságára, a kommenteket olvasva kezd elúrhodni rajtam a komolytalanság. Lehet egyet nem érteni a meglátásaimmal, de azt kérlek indokold, mert szerintem pont kiderült, hogy mi volt ez az egész. Az már teljesen más kérdéssé válik ettől, hogy a kommentek zömében mennyi kifogásolni való van, illetve az, hogy Pirula jól eltűnt a francba. Nem haragszom, csak légyszíves olvasd el, amit előtted írtam hárommal, ha már állítólag elolvastad "a második oldal aljáig", ami ugyanaz. | |
| | | LallR
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Hétf. Feb. 16, 2015 9:35 am | |
| nah itt egy origin árja antiszemi csajszi! wow.. és miért is higgyünk pont neked? ja mert.. | |
| | | Luca
Hozzászólások száma : 22 Csatlakozott : 2015. Feb. 12.
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Hétf. Feb. 16, 2015 11:11 pm | |
| . A lelke, tudata mélyén MINDEN dzsentil (minden nem-zsidó) ANTISZEMITA, csak nem tud róla, mert a gyilkos, perverz zsidóprogramok eltompították minden érzékelését, kikezdtek, lepusztítottak elmét, pszichét.
Senki se higgyen nekem. A saját megérzéseinek, tapasztalásainak higgyen. Én csak azt mondom, olvassatok. És MÉGEGYSZER: Én a nem-zsidó magyarokhoz beszélek mindig. Felesleges másoknak rákattintaniuk bármelyik linkre, amiket megosztottam és felesleges reagálniuk a kommentjeimre. | |
| | | Weni
Hozzászólások száma : 197 Csatlakozott : 2013. Jan. 22.
| Tárgy: Re: Tchibo ??? Hétf. Jún. 07, 2021 5:03 am | |
| S=Spirit/Demon/Devil Magyarul Lélek/Démon/Ördög A kávészem egy átjárót szimbolizál egy másik világból. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tchibo ??? | |
| |
| | | | Tchibo ??? | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |