És íme a valóság onnan ahonnan nem várnánk. Inhabited Island Lakott sziget
4 posters
Szerző
Üzenet
G. Freeman
Hozzászólások száma : 16 Csatlakozott : 2013. Jan. 30.
Tárgy: És íme a valóság onnan ahonnan nem várnánk. Inhabited Island Lakott sziget Kedd Feb. 19, 2013 4:33 am
Nem is igen kommentálnám. Elég hosszú film. De ha valaki veszi a fáradságot hogy végignézze akkor jön a döbbenet. Ezt még nagy Hollywoodban sem merték még így ebben a formában filmvászonra vinni. Talán ezért nem ért el minket mert túl konkrétra sikeredett.
A hozzászólást G. Freeman összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 19, 2013 5:47 am-kor.
Grinderbar
Hozzászólások száma : 34 Csatlakozott : 2013. Jan. 29.
Tárgy: Re: És íme a valóság onnan ahonnan nem várnánk. Inhabited Island Lakott sziget Kedd Feb. 19, 2013 5:44 am
A youtube film (7:36-nál) mintha már láttam volna azt a jelképet.
Argonka
Hozzászólások száma : 69 Csatlakozott : 2013. Jan. 25. Tartózkodási hely : Győr
Tárgy: Re: És íme a valóság onnan ahonnan nem várnánk. Inhabited Island Lakott sziget Szomb. Feb. 23, 2013 6:48 am
Megnéztem mind2 részt nagyon jó film volt köszönöm :D
Plaa
Hozzászólások száma : 58 Csatlakozott : 2013. Jan. 24. Tartózkodási hely : -
Tárgy: Re: És íme a valóság onnan ahonnan nem várnánk. Inhabited Island Lakott sziget Vas. Feb. 24, 2013 2:13 am
Nagyon jó film, és igencsak kifejező. Szerintem mindenki - aki egy kicsit járatos a valóságban - felismeri a párhuzamot. Régebben találkoztam a filmmel, és igencsak sokára sikerült letölteni.
Grinderbar
Hozzászólások száma : 34 Csatlakozott : 2013. Jan. 29.
Tárgy: Re: És íme a valóság onnan ahonnan nem várnánk. Inhabited Island Lakott sziget Vas. Feb. 24, 2013 10:12 pm
A film története nagyon jó volt.
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: És íme a valóság onnan ahonnan nem várnánk. Inhabited Island Lakott sziget
És íme a valóság onnan ahonnan nem várnánk. Inhabited Island Lakott sziget