HomeGy.I.K.Hírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Az emberprogramozás 'ártatlan' nagyatyjai és a 'new' age szemfényvesztés orosz szálai

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
Anonymous


TémanyitásTárgy: Az emberprogramozás 'ártatlan' nagyatyjai és a 'new' age szemfényvesztés orosz szálai   Pént. Aug. 16, 2013 11:25 pm

Kedves Tagok!


A megszokottnál kissé keményebb megközelítésből következik egy tényfeltáró írás, azok kedvéért is, akik érdeklődését nem ezen témák kötik le elsősorban.


Rick Strassman pszichiáter az ún. 'spirit molecule' DMT-s kísérletek 'mestereként' vonult be az ÁLTUDOMÁNY történetébe, s természetesen nem az emberek javát szolgálták gyomorforgató kísérletei.
Kegyeleti okokból nem térek rá ezen kísérletek leírására és kimenetelére.


A DMT (dimetil - triptamin) a tobozmirigyben termelődik, csakúgy, mint a melatonin. Mindkettő természetes vegyület fiatalító és rákellenes hatással bír, továbbá felelNE az egészséges diurnális ciklusért is (alvás  - ébrenlét). Sok ember esetében ezen mirigy funkciója teljesen szét van lőve a rabszolgatartók által. Akinél még működőképes, azt megkérem, próbálja védeni termelődésüket, ugyanis ezen két fontos természetes vegyület adta képességek NEM az ördögtől származnak, ahogy egyes egyházak hangoztatják, és nem is disszociatív zavarok, melyek a pszichiáterek kedvenc vesszőparipái.


Bizonyos körökben ezt a 'koktélt' AMBRÓZIAKÉNT fogyasztják, -valóságos csemege a számukra!


A DMT valóban rendelkezik olyan tulajdonsággal, hogy kilövellése során az agy számos kapillárisán diffundál át (átjut).
Azon embereknél, akikben sértetlen a tobozmirigy, könnyen átélhetnek ún. OBE (out of body experience - tudatos, testen kívüli tapasztalásokat).


Azonban ezek a tapsztalatok meglehetősen sokszínűek, ui. nincs két teljesen azonos OBE. Mindenki más élményekről vagy kevésbé élménydús találkozásokról számol be. Sokan ezt az 'utazást' lucid dreaming - (tudatos, megvilágosodott álmodás) néven is ismerik.


Ez a hírhedt Strassman pszichiáter egy másik pszichiáterrel, Persingerrel karöltve dolgozott össze az emberprogramozásban.
Azonban eközben Persinger, hogy 'szent' tudósként tüntesse fel magát a nép előtt, piacra dobta a God in the brain (Isten az agyban) című könyvét és videóját, miközben javában folytatta emberkísérleteit az ún. god helmet használatával (egy búra, amit a kísérlet alanyának fejére tesz és agytérképének adatait rögzíti, ill. az agyba be meg nemkívánt jeleket küld digitális formában egy számítógép segítségével). Ez a szintetikus telepátia ősének tekinthető.


Ma már nem ilyen egyszerűen zajlik a dolog, de vissza kell kanyarodnunk ezekhez a témákhoz abból a célból, hogy legalább részben megértsük a jelent.


Hazai pályán Szendi Gábor áltudósnak volt vastagbőr az orcácskáján és egy az egyben plagizálta és saját neve alatt adatta ki a Jaffa kiadó gondozásában megjelent Isten az agyban című - NEM az Ő művét - mégha a kulisszák mögött pajtikák is az eredeti szerzővel, akármilyen hazugságokkal is van telefirkálva a könyv. Szendi Úr csak arról az apró  momentumról feledkezett meg, hogy valaki tudatosan figyeli tevékenységét.


Jaffa díszes, mondhatni csicsás városa egyébként a 'szent'földön található.


Lassan, de biztosan az orosz 'tudósokról' is meg kell emlékeznünk, ugyanis a hidegháború forró együttműködést jelentett a terülj, terülj asztalkázók számára.
'Szorgalmas munkásságukról' és a 'new' age kapcsolatáról következő írásomban lesz szó.


A filmeket elemzők kedvéért csatolok egy látványos sorozatrészletet is.
Köszönöm a figyelmet!Vissza az elejére Go down
LallR

LallR

Hozzászólások száma : 167
Csatlakozott : 2013. Jan. 31.
Kor : 38
Tartózkodási hely : Szolnok

TémanyitásTárgy: Re: Az emberprogramozás 'ártatlan' nagyatyjai és a 'new' age szemfényvesztés orosz szálai   Hétf. Szept. 02, 2013 7:54 pm

hm, érdekes feltárás... mi minden van amiről mi nem tudunk? mi a láncaink vezérvonala ami fogva tart?
Vissza az elejére Go down
http://aszepujvilag.blogspot.hu
Vendég
Vendég
Anonymous


TémanyitásTárgy: Re: Az emberprogramozás 'ártatlan' nagyatyjai és a 'new' age szemfényvesztés orosz szálai   Hétf. Szept. 02, 2013 10:00 pm

Köszönöm, hogy elolvastad ezt az írást is. Egyéni örökítőanyagaink láncai tartanak bennünket fogságban, és még családon belül sem rezonál mindenki mindenkivel. Nem tudom ezzel segítettem-e megértetni ezt a megközelítést Számodra.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Az emberprogramozás 'ártatlan' nagyatyjai és a 'new' age szemfényvesztés orosz szálai   

Vissza az elejére Go down
 
Az emberprogramozás 'ártatlan' nagyatyjai és a 'new' age szemfényvesztés orosz szálai
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: Vallás/Spiritualizmus/Ezotéria/New Age-
Ugrás: