HomeGy.I.K.Hírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

Share
 

 Válasz egy építő kritikára

Go down 
SzerzőÜzenet
Kowalski
Admin
Kowalski

Hozzászólások száma : 328
Csatlakozott : 2012. Nov. 25.

Válasz egy építő kritikára Empty
TémanyitásTárgy: Válasz egy építő kritikára   Válasz egy építő kritikára EmptyCsüt. Feb. 07, 2013 9:56 am

Köszönöm, ami a "köszönet" részét illeti. A fórumnál Pirula volt felbujtó én csak megvalósítottam. Mivel viszonylag keveset posztolok, egyrészt elfoglaltságaim miatt, másrészt én nem nagyon hiszek az igazságokban. Felhozhatnál példát (akár fórum keretében is, állok elébe), melyik írásom nem volt érthető. Idézz belőle. És nyilvánosan beszélünk róla, így talán mások is okulnak belőle. Ez részben a fórum célja is.

Ha diplomás vagy főleg, ha bölcsész akkor tudod... a konstruktivisták szerint nem létezik igazság. Így sok esetben csak "igazságokról" beszélünk. Én rengeteg időt töltöttem el az igazságok birodalmában bizonyos tekintetben kutatási területem is volt. Mára paradigmaváltás következett be az életemben. Nem hiszek senkinek sem az igazságában, főleg ami az országunkat illeti abban sem. Sok ember itt a fóromon keresi/ kutatja ki a dezinformátor. Teljesen felesleges időpocsékolás, itt igazságok kerülnek elő. Azt gondolom inkább a megértést és gondolkodást szolgálja ez a fórum.

Az, hogy az én írásom nem könnyen fogyasztható, netán szemtelenül elit. Az meg az én egyéni szignatúrám, egyéniségem. Kockáztatva, hogy ezután senki nem fog elolvasni. Nem nagyon izgat. És már csak azért sem fogok változtatni az írási stílusomon, mert az emberek többsége az apró betűs papírok világában éli az életét és pont nem a lényeget olvassák el. Ehhez a reflexhez szoktatták őket. Igenis szokjanak hozzá, hogy egy írás meredek és meg kell vele birkózni. Vannak megragadt írás hibáim, logikailag vagy szintaktikai szinten - nyilván szociológia része is: ki vagyok. De az, hogy nem olvassák el az nem engem minősít, hanem az előítéletet: nem olvasom, mert bonyolult.

És ezzel együtt örülök, hogy a "j" és "ly" használatával tisztában vagyok nem úgy mint néhány posztolónk, ahol lelkiismeretből kijavítottam a hibákat ne maradjon szégyenben. Nem kell, hogy többen olvassanak engem. Az a pár ember, aki veszi fáradságot mint például te is: bőven elég nekem. Sem több sem kevesebb nem leszek. Esetleg még, ha teljesen befejezném az írást és a seggemet mutogatnám egy valóságshow-ban biztosan több lennék egy sajnálható többség szemében. Itt meg kisebbség van a fórumon, talán ezt kijelenthetem. Nem érdekli őket a seggem, hanem esetleg az írásom. Ha meg nem akkor meg így jártam.

A probléma az ezzel az országgal, hogy "háztetőt" minősítünk, amikor még a ház alapja nincs is meg. Ez nagyjából le is írja és minősíti az itthoni demokráciát is. Kisebbség politikát sem lehet úgy lenyomni az emberek torkán "liberalizmus" "demokrácia" címen. Ha a többség úgy érzi le van szarva, nincs képviselve az akarata. Egy kicsit talán az alapokat kéne rendezni, meg a kuplerájban rendszert alkotni. Attól tartok nem a valós problémákról beszélünk és az emberek meg vélt valóságok után szaladgálnak. Hát ez nem szellemi forradalom, hanem túró.
10 ujjam is kevés hozzá, mennyi és mekkora fatális baromságot írnak és szerkesztenek külföldi írástudók és magyarok. Ezeknek egy része szerepel a fórumon is megosztásként. De elég, ha jelenlegi kényszer "siker kommunikációról" beszélünk, amit a kormányunk is művel. Ahová mi lépünk fű nem terem, de siker biztosan. Sőt az EU legsikeresebb állama vagyunk... és ez tényleg így hangzott el. Hát ezt a süket rizsát még egy kormány sem engedte meg magának. Ez az igazi mátrix, és a többség meg is eszi ezt a szemetet.

No pontosan ezért nem foglalkozom az "igazságokkal". És azzal, hogy az emberek mit gondolnak az írásaimról. És egészen addig nem foglalkozom ezzel, amíg nem posztolnak kevesebbet és emelik fel a seggüket a számítógép elől és csinálnak végre valamit. Nem szeretem már ezt a játékpisztoly puffogtatást. Ez egy pótcselekvés. Talán ha többet posztolunk, akkor kevesebbet cigizünk vagy eszünk/iszunk... nem tudom.

Az építő kritikát köszönöm és beépítem a regiszterbe. Talán szélesebb skálán mozog majd a szándékom, amikor posztolok. De a stílus marad és egyéb értelmezési tartomány is. Nem szeretném, ha támadólag vennéd a válaszom. És elnézést kérek a stílusért. Kifejtettem a véleményem, mi áll a posztolásaim mögött. Még egyszer köszönöm építő kritikád. De csak részben fogadom meg a tanácsod.

Üdv.
Vissza az elejére Go down
http://pirulapublic.hungarianforum.com
 
Válasz egy építő kritikára
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: Társadalomkritika/Karikatúra/Szatíra-
Ugrás: