HomeGy.I.K.Hírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Keresztény cionizmus

Go down 
SzerzőÜzenet
PPP

PPP

Hozzászólások száma : 96
Csatlakozott : 2013. Jan. 19.

TémanyitásTárgy: Keresztény cionizmus   Hétf. Feb. 04, 2013 7:13 am

Sokan azt sem tudják, hogy ilyen létezik...

Nem rég jelent meg egy nagyon jó, bennfentes beszámoló a Hit Gyülekezetéről, a magyar keresztény cionista egyházról. Sok mindent meg lehet tudni belőle a szekta működéséről, és úgy általában a dolgok színfalak mögötti menetéről.

Mindenkinek melegen ajánlom! A szerző úgy tűnik ingyenesen letölthetővé tette.Link:
http://kalotaszegieme.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=224:fesz-van-a-hit-gyuelekezete-masik-arca&catid=6:hirek13
(Könyv letöltő link a lap alján)
Vissza az elejére Go down
http://pirospirula.blogspot.com
Táborszki Bálint
Admin
Táborszki Bálint

Hozzászólások száma : 367
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 23
Tartózkodási hely : Debrecen

TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Hétf. Feb. 04, 2013 7:55 am

Én is határozottan ajánlom a könyvet, bár az intuícióm azt súgja hogy a közröhej kedvéért néha meg lett turbózva az eredeti cselekmény, de így is tanulágos.
Hitgyülis családban nevelkedtem, így első kézből ismertem meg az agymosás legmorbidabb fokát. Mindenki kerülje ezt az őrületet aki teheti én mondom.
Vissza az elejére Go down
http://ellenpropaganda.com
Grinderbar

Grinderbar

Hozzászólások száma : 34
Csatlakozott : 2013. Jan. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Hétf. Feb. 04, 2013 8:02 am

Nagyon köszönöm hogy feltetted pont ezt a témát kutatgattam a héten! Biztos neki állok és elolvasom.
Vissza az elejére Go down
Táborszki Bálint
Admin
Táborszki Bálint

Hozzászólások száma : 367
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 23
Tartózkodási hely : Debrecen

TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Szer. Feb. 06, 2013 5:28 am

Vissza az elejére Go down
http://ellenpropaganda.com
Vendég
Vendég
Anonymous


TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Csüt. Feb. 07, 2013 6:24 am

Azért itt elég érdekes dolgok vannak.A kereszténység maga,Zsidó alapokon nyugszik,Jézus Krisztus zsidó volt és aki ismeri a bibliát,az tudja mennyire kiemelten foglalkozik Isten a választott népével.Azt is mondja,hogy aki áldja Izraelt áldott lesz,aki pedig átkozza az átkozott lesz,s nagyon sok egyebet.Ezt a biblia mondja.Az az egyház,ami ezzel nem ért egyet,az nem Bibliai alapokon áll.A kereszténységnek,pedig azon kell állnia,különben már nem Istent,vele együtt Jézust követi.Vagy Jézus hátat fordítana a maga népének,ahová testben született?Hisz nincs benne a változás árnyéka sem.A Hit Gyülekezete pedig egy elismert egyház.Nem szekta.Sokan kívülről,vagy egy rossz példát kiragadva szidalmazzák,pedig az egyházról semmit nem tudnak,vagy rosszul állnak hozzá.
A Fesz van,pedig nagyon nem mostanság jelent meg.A kilencvenes évek végén,talán kicsit később. Valóban nem kicsit túlozva,aminek a háttere egy hatalmas sértődés,üzleti dolgok miatt,mely hátterében a Hit park feletti irányítás megszerzése volt a cél,ami kudarcba fulladt.Érdemes azt is megnézni,mivé nőtt a gyülekezet és mivé a könyv írója.Illetve mik a célok.Jézus nevének hirdetése,vagy sárdobálás...A H.Gy. Jézus Krisztust helyezi középpontba és az életet,szabadságot és a boldogságot,minden ember számára.Elhiszem,hogy van,akinek nem tetszik,ők azok,akik támadják,de ki kell próbálni,meg kell vizsgálni és őszinte szívvel önmagatok számára kijelenteni,mit találtok benne.Az én életemhez csak hozzátett értéket a Gyülekezet.Nem mosták át az agyam,józan férfiként élek,tisztességes életet.Üdv mindenkinek,köszi,hogy szólhattam!
Vissza az elejére Go down
hamsa
Admin
hamsa

Hozzászólások száma : 354
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Csüt. Feb. 07, 2013 7:25 am

Amikor édesapám a hit gyülekezethez csatlakozott már, akkor is ébredező ember voltam, és én eléggé bizalmatlan voltam minden egyházzal szemben. A hit gyüli másnak tűnt és annyira nem is volt rossz, ahogy apum mesélt róla, mígnem elmentem egy összejövetelre.

Persze, ezt most aki akarja elhiszi, aki nem akarja nem hiszi el, de én odafigyelek az ösztöneimre, mert az az ember hatodik érzéke. Aki odafigyel rá, tudja miről beszélek, aki nem figyel rá, az úgysem hiszi el.

De amikor ott voltam és elkezdték a bűnösöknek megbocsátani a bűnöket és áldott ott a pap és azok a szerencsétlenek ilyen eltorzult arccal fetrengtek a földön és jajveszékeltek...

Nekem csak egy járt a fejemben: "Húzz a picsába húzz a picsába húzz a picsába...MENEKÜLJ!". Egyszerűen ösztönösen éreztem, hogy itt nem a jó isten dolgozik, hanem az ördög maga, ezeket nem felszabadították, hanem megátkozták.

Ez volt az első találkozásom velük.

Aztán járkáltam még, de már a sor végén ültem le mindig, közel az ajtóhoz, mikor jött az áldás, akkor én kimentem, nehogy megfertőzzenek. Csak szüleim miatt jártam el, azt hozzá kell tennem. Talán 6 vagy 7 előadáson voltam.

Végül nem jártam tovább, mert olyan brutálisan erőszakosan térítettek, hogy az félelmetes. Egyszerűen nem tudták felfogni, hogy nem akarom, hogy megkereszteljenek, nem akarom, hogy megbocsássa egy földi halandó ember az én bűneimet, amelyek ráadásul nincsenek is.

Aztán ezen incidensek után 1 hónap múlva, rájöttek a hit gyüliben, hogy faterom ekkoriban MLM-el foglalkozott, üzletépítőként, és eléggé jól is keresett vele. Több mint 1 millió forintot kihúztak a zsebéből fél év alatt, 1 milliót, úgy hogy mellette úsztunk az adósságban, mert baszott sok pénzünkbe került mire felépítettük az üzlethálózatot.

Miután elfogyott apum összes pénze + anyummal baromi sokat veszekedtek, mert sosem volt pénzünk, néha még kajára sem, de a gyülinek 300.000 forintos kazánt vettünk, akkor fater megmondta a vezetőnek, hogy nincs több pénze, nem adományoz többet egy ideig. Erre az egész gyülekezet elkezdett azért imádkozni, hogy menjen tönkre az üzlet mert, akkor majd visszatalál fater az igaz útra és istenhez, mert az ördög szállta meg, és azért nem adományoz. Ezt csinálták addig, míg tényleg tönkre ment az üzlet, minden pénzünk, ami benne volt le lett foglalva (ugyanis néhányan az üzletben adócsalásra használták és ezért mi is megszívtuk), és azóta is ülnek a pénzünkön. Nekünk meg a nyakunkban maradt egy barominagy adóssághalmaz, ami csak kamatozik és kamatozik és kamatozik, amit nem tudtak kifizetni szüleim. A család totál szétment, anyum és apum külön él, és most rajtam meg öcsémen múlik az, hogy össze tudunk e szedni annyi lóvét, hogy ne legyünk csövesek.

Mindezt a mocskos tetves sátánista rühes hit gyülekezet miatt. És én hiszek abban, hogy az ima hatásos, de hogy van pofája bárkinek is az ima szentségét arra használni, hogy másnak ártson vele? Hogy van pofája isten nevében emberektől 1.000.000 forintot kicsalni, amikor tudja, hogy otthon a családja meg éhezik és úszik az adósságban?

Hit gyülissel találkozok általában nem szólok semmit sem, csak csöndben arrébb megyek, én még csak beszélni sem óhajtok hitgyülissel. Akinek tetszik csinálja, de a hitgyüli, csak a drogosokat, bűnözőket, tolvajokat, cigányokat, deviánsokat és nyugdíjasokat gyűjti össze, és csak azok látják mindezt szépnek, akik olyan rétegből kerülnek ki, akik max 120.000 Ft-ot keres és nincs pénze arra, hogy adományozzon 1.000.000 forintokat. Ha mégis sikerül egy gazdagabb embert találniuk minden pénzét kicsalják belőle a lelkiismeretén keresztül. Megjegyzem nekünk sem lett volna ilyen hülyeségre lóvénk, csak baszottul jól tudnak az ember lelkére hatni, ha vallásról és istenről van szó.

Nem gyűlölöm őket, mert ez nem igaz, tudom, hogy ezért megadja az élet a büntetést, mert van karma, de baromira feldühít ha arra gondolok mit tettek a családommal, és feldühít, amikor valaki a hitgyülit ajnérozza, mert az ilyen emberek tartják életben ezt a maffiát.

***

Egyik hitgyülis srác eljött hozzánk, 2 évvel azelőtt jött ki a rehabról, nagyon kemény drogos volt. Eljött reggel nyolcra, hazament este nyolckor, egész nap nem volt olyan perc, hogy ne a bibliáról beszélt volna. Folyamatosan. Semmilyen más témáról nem tudtunk vele beszélni, ha témát akartunk váltani, ő visszaváltott a bibliára és csak a bibliából bemagolt sorokat ismételgette és csak erről lehetett vele beszélni.

Én kb. 1 óra után rájöttem, hogy továbbra is függő. A drog függőségét lecserélte a biblia függőségre. Ha ez a szerencsétlen rájön, hogy a hitgyüli mekkora egy átbaszás, úgy szét fog csúszni, hogy még azt is megkockáztatom túllövi magát, mert nem bírja majd feldolgozni.

És ez a másik, ami feldühít. Nem valódi segítséget nyújt egy olyan embernek, akinek szüksége van rá, hanem egy iszonyatosan nagy félelmet belé táplál, hogyha megszegi az ígét, ha újra elkezd drogozni, ha egy betűt is vét, akkor örök kárhozatra kerül. Ezt az embert sem meg mentették, hanem megnyomorították. Egész életében rettegni fog, egész életében ott lesz az orra előtt a drog csábítása, mert soha nem győzi le függőségét, és rettegni fog. Amikor elment, anyumnak mondtam, hogyha ezt nem kezelik nála, hamarosan úgy tönkremegy az idegrendszere, hogy öngyilkos lesz, valamilyen módon elintézi. Egyet értett velem, még apum is, pedig ő nagyon csodálta a hitgyülit.

Mára már ő is kiábrándult belőlük. Ennyit a sok szentlélekről. És nem a tagokkal van bajom, hanem a vezetőikkel.

_________________
Ha teszed a dolgod a világban, meghalhatsz! De ha nem teszed mi értelme élned?
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Csüt. Feb. 07, 2013 8:08 am

Sajnálom,ami veletek történt,de nem értek egyet.Nem tudok olyamról,akit így lehúzott volna a Gyülekezet,pedig sokmindenbe belelátok.Az adományozás mindig úgy megy,hogy hangsúlyozva van,:jókedv szerint!Aki nem szívesen ad,inkább ne tegye,ez semmi kötelezettséggel nem jár.Megfélemlítés nincs,hisz,egyfelől a félelem nem Istentől van,másfelől mindenki a személyes szabadsága szerint élhet.A pokol-menny kérdést nem a gyülekezet találja ki,ezek a biblia igazságai.És pap sincs,ez nem templom.Bűnöket pedig egyedül Isten bocsájt meg.Ima kizárólag a fejlődésért van,azért,hogy csődbe menjen egy család,hogy visszataláljon a hithez,elképzelhetetlen.Ezt amúgy ki mondta neked,hogy ez történt?Nem is értem,hogy az hogy van,hogy nem tehettétek meg és betoltatok milliókat.Mi értelme lett volna?Vagy volt?Nem tudok rá okot....A bosszú pedig bűn a biblia szerint,tehát a Gyüli sem él vele.És a szabadság kérdés1miért lenne jó,ha a srác drogozna?Ha ezt teszi meghal,nemde?Ő választotta,hogy leteszi és a hit segített neki.Akkor fordítson neki hátat,mert neked ez nem tetszik?Vagy éljen abban,amit szeret és szeresse,ami megmentette a halálból????Én a cigarettát raktam le többek közt és nem rettegésből nem gyújtok rá,hanem,mert szabadon tudok döntést hozni,hogy nem teszem.És nagyon örülök,hogy nem dohányzom.Aki drogból szabadul meg,gondolom még inkább örül.Nem is értem,hogy ez probléma tud lenni.Amúgy,ha masszív narkósról van szó,akkor nem gondolom,hogy könnyű eldönteni,milyen idegállapotban van.Nagyon tönkre tudja vágni az embert...Jogod van így érezni és így vélekedni,de nem biztos,hogy igazad van és jogos is.
Vissza az elejére Go down
hamsa
Admin
hamsa

Hozzászólások száma : 354
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Csüt. Feb. 07, 2013 9:19 am

Idézet :
by morschergabe

Jogod van így érezni és így vélekedni,de nem biztos,hogy igazad van és jogos is.

Értem, tehát jogom van dühösnek lenni, de attól még hazudok. Nem jogos? Ember, ha nem lenne jogos, akkor valószínűleg dühös sem lennék rájuk. Mond azt, hogy mi voltunk ilyen hülyék, végül is igazad van, ebből a szempontból teljesen jogtalan a dühöm, hisz mi volt olyan hülyék, hogy adományoztunk a hitgyülinek... Most hogy mondod... Bár én akkoriban éppen a 19-et töltögettem, nem igen volt beleszólásom a családi kassza menedzselésébe.

Természetesen nem úgy mondták apumnak sem, hogy "nah idefigyelj öreg, vagy ideadod a pénzed vagy megátkozunk", hanem egész egyszerűen addig dumáltak neki, amíg lelkiismeret furdalása nem lett a miatt, hogy ő neki "van pénze", és ezt oda nem adta a gyülekezetnek, aki elherdálta. Persze a prédikációt vezető az olyan luxus autóval jár, hogy lehidalsz.

És a vicc az egészben, hogy annak ellenére, hogy ennyit adományoztunk mi semmit nem kaptunk vissza. Erre a pap vagy a prédikátor franc tudja hogy hívják ezt a gyüliben, a lényeg, hogy azt merte mondani, hogy azért van ez, mert nem jó szívvel adtuk. Hát csak azért nem mondtam neki, hogy elhúzol a .... .... ba, mert az utca kellős közepén nem volt hozzá képem.

Azóta tudom, hogy Jézus azt mondta, hogy a feleslegnek és annak is csak a 10%-át ajándékozd el. Ha nincs felesleged nem kötelező adnod senkinek sem, még adót fizetni sem vagy köteles!

Ennyit az adományozásról...

Tudod igazat adnék neked, hogy valóban jogtalan a dühöm és nincs semmi alapja, ha nem az lenne, hogy az elmúlt 5 évben alvászavaraim vannak, mert folyton azon kattog az agyam, hogy a francba másszunk ki a szarból. Igazat adnék, ha a hitgyüli miatt nem veszekedtek volna olyan sokat a szüleim, akik között annyira megromlott a kapcsolat, hogy most külön élnek. El még nem váltak hál istennek, de eléggé elhidegültek egymástól.

A pénzt leszarom, engem nem érdekel, csak a bankot, aki meg baszogat minket folyton. De az már zavar, hogy én úgy nőttem fel, hogy boldog családi légkör volt körülöttem, aztán jön ez a pénzéhes maffia, és a rohadt pénz miatt szétrombolták ezt a légkört. Már 5 éve történt ez, de annyira nehéz ezt megbocsátanom, hogy az hihetetlen. Mára már kezdek belenyugodni, már kezdenek megoldódni a dolgok, de szerintem addig, amíg nincs biztos "talaj" a talpam alatt nem fogok tudni megbocsátani, bármennyire próbálok.

****

Alienexperiment, összeollózták? Az igazi zsidóknak kb. 15 bibliára való könyvük van. Csak Mózes könyve 5 biblia méretű könyvből áll. Összeollózták? Hát még rövidítettnek is eléggé szégyen...

_________________
Ha teszed a dolgod a világban, meghalhatsz! De ha nem teszed mi értelme élned?
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Pént. Feb. 08, 2013 12:58 am

Én alapvetően arra gondoltam,hogy tévedés van a dologban és a gond itt kezdődik,hogy rögtön egy rossz szándék van belemagyarázva a mondandómba.De innen értelme sincs tovább csépelni a szót,mindazonáltal,ha bárki beszélgetne a témában,szívesen reagálok rá.Amit látok még ebben,hogy a kereszténységről nincs tudás némely kommentben és talán már nem is cél,hogy legyen,csupán a gyűlölködés.Ebben megint értelmetlen bármiféle szóváltás.A zsidóság és a keresztényséeg nem választható el.És kereszténység is sok bőrben van,de az igazi keresténység nem kötelező,nem manipulál,nem rombol,hanem éppen ellenkezőleg.Mi,a Gyülekezetben ezen munkálkodunk,amiről tényleg szívesen beszélgetek,de sárdobálásba nem megyek bele,nem is olvasom ezentúl,csupán azért szóltam,mert komoly vádak és rágalmak vannak jelen az EGYHÁZZAL szemben,amelyet szeretek.Köszönöm a figyelmet.
Vissza az elejére Go down
Táborszki Bálint
Admin
Táborszki Bálint

Hozzászólások száma : 367
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 23
Tartózkodási hely : Debrecen

TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Pént. Feb. 08, 2013 1:20 am

Természetesen a hitgyüliben vannak jószándékú birkák, akik kenyeret és teát osztanak a hidegben és mosolyognak ha az anyjukat szidják, de ez ahhoz a pusztításhoz képes, amit az a szekta vezetősége művel, az valami hihetetlen. Kezdjük ott, hogy a hitgyülisek általában sutba dobják minden magyarságukat, sőt, a magyar hagyomány náluk egyenlő a pogány sátánizmussal. Vagy azt is belevehetjük, hogy a cionizmus, mint fasiszta eszme náluk a szent tehén, és minden tényt, ami a esetlegesen a cionizmus ellen szól, egyszerűen elmismásolnak. A hitgyüliseknek fontosabb a zsidó érdek érvényesülése, mint a magyar, még akkor is ha a kettő nyíltan egymással szemben áll. Úgy állnak hozzá, hogy nem csak hogy nem baj az, hogy a zsidók esetleg fölvásárolják Magyarországot, hanem még jó is, mert legalább munkát adnak, meg fellendítik a gazdaságot. Természetesen csak a cionizmus az egyedüli kereszténység az ő filozófiájuk szerint, és minden más sátáni. Ezen felül sátáni minden egyéb vallási jelkép ami nem keresztény.Hogy ez a megnemértésből vagy a hülyeségből fakad, azt mindenki döntse el maga. És hát ugye az a morbid és gusztustalan démoni megszállás, aminek ők örülnek és vigadoznak. Gyermekkoromban láttam először, közvetlen közelből, körülbelül tizenpár éves koromig folytonos rémálmok gyötörtek, és a sötétben a szememet sem mertem kinyitni. Aztán persze gyermekkorom folyamán közben sokszor végignéztem ahhoz hasonló megszállást, szerencsére az ilyen élmények legtöbbjét a tudatalattimban sikerült elfojtanom. No meg hogy a Németh Sándor beszél négy szót Jézusról, aztán tíz percet a zsidókról.
Szóval persze, biztosan vannak a sorok között jó szándékú keresztények, de az vajmi keveset számít. A szabadkőművesek közt is vannak emberek, akik jót akarnak cselekedni, ill. a politikusok között is, csak valahogy nem jön össze. Az orvos, aki beadja a védőoltást is jó szándékból cselekszik. Ismerjük jól azt a kövezetet az úton amin ezek az emberek járnak.
http://barikad.hu/hit_gy%C3%BClekezete_parancsol_az_%C3%B6nkorm%C3%A1nyzati_%C3%B3vod%C3%A1ban-20110412
Vissza az elejére Go down
http://ellenpropaganda.com
hamsa
Admin
hamsa

Hozzászólások száma : 354
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Pént. Feb. 08, 2013 1:46 am

Mondtam, hogy nem a hétköznapi emberekkel van bajom nekem sem, hanem a vezetőkkel. Eleve vezetőségbe nem kerül ám be csak úgy akárki, eléggé komolyan meg kell küzdeni érte.

Egyáltalán nincs probléma azzal, hogy az emberek hisznek valamiben. Viszont az az iszonyatosan agresszív térítő duma, amit le tudnak nyomni az félelmetes. Természetesen nem mind ilyen, oda ahova én jártam, például találkoztam a régi általános iskolai igazgató helyettessel, aki egyben tanárom is volt. Jó volt vele beszélgetni stb. De ő legalább nem térített még a gyülekezeten belül is. Mikor felhoztam neki a témát, akkor mondta, hogy sajnos ezt el kell fogadni, amíg nem térek meg, meg nem keresztelkedek meg, mert addig úgysem hagynak békén. Remek mondom...

Hogy minden sátánista? Amikor átmentek szüleim a gyülekezet vezetőjéhez, mert faterom jóban volt vele (jajhát miért is ne, gondolom mindenkit örömmel hív meg minden hétvégén vendégségbe a gyülekezet vezetője magához), anyumnál volt egy újság. Nem az újság a lényeg, hanem ami benne volt. Volt benne horoszkóp... nem engedték bevinni a házba... vagy a kinti kukába kidobják, vagy nem mennek be a házba. Végül is anyum visszavitte a kocsiba. De most komolyan ez normális? Hát azért ez már eléggé durván beteges.

Főleg miután benne van a bibliájukba az első oldalon az ELSŐ oldalon, hogy az isten a csillagokat azért helyezte az égre, hogy azok jeleket adjanak. De szerintem az ilyen dolgokat el sem olvasták, csak a kígyós rész ragadt meg, bennük.

Persze nagyon keresztények és Jézust hirdetik. Hát én hallgattam akaratomon kívül Németh Sándort baromi sokat minden Vidám Vasárnapon, de 90%-ban így a Zsidók, így Mózes, úgy Káin, így Dávid, így a szegény zsidók, úgy a mocskos egyiptomiak.

A legviccesebb az volt, ami nagyon megrögzült bennem, amikor Németh Sándor kijelentette, hogy Káin, azért hibázott az úr előtt, mert növényt áldozott és nem állatot, mert a növény bűnös! ÉRTED? Bűnös a növény, ezért nem fogadta el az isten. Mer Adái és Évi gyümölcsöt ettek és bűnbe estek. Hát ez teljesen nevetséges. Ráadásul azt meg kell súgnom, hogy egészen véletlenül a sátánistának és az eretnek vallások közül is a leg eretnekebb vallásnak tartott Manicheizmus vallja azt, hogy a növények azok a legyőzött démonok tetemeiből nőttek ki, tehát az, hogy bűnös a növény 1000 százalék, hogy nem vehette a bibliából, ha meg ő mégis ilyen következtetésre jutott, akkor igen erősen felveszi a versenyt az általuk leg eretnekebbnek tartott vallással.

Ez nem sárdobálás, hanem tények, nincs szándékában senkinek sem, hogy hazudjon neked. Lehet a bibliát olvasni a nélkül, hogy hitgyülis lenne valaki vagy bármelyik felekezethez tartozna. Lehet Jézust követni és istennek tetsző életet élni, hogy valaki a bibliát egyszer is a kezébe venné. Ehhez nem kell megtérned sehova, ehhez nem kell semmilyen gyülekezetbe tartoznod.

Az a baj, hogy a gyülisek azt hiszik, ha valakit erőn felül megtérítenek, akkor mekkora nagy jót cselekedtek, mert isten útjára tereltek valakit. Hát ez nagy ökörség. Ugyanis Jézus tanításaiban benne van az is, hogy nem erővel térített, hanem példamutatással, példabeszédekkel. Nem kérte senkitől sem erőszakkal, hogy kövessék, csak példát mutatott és mégis tömegek követték és hallgatták. Tehát, ha már ő az út, akkor úgy gondolom a példamutatás az amelyen járnunk kell és nem az erőszakos térítés, és ha nem térsz meg, akkor sátánista vagy és ahogy te rám mondod, hogy én "sárt dobálok", úgy a gyülisek is folyton ezt teszik, ha olyanok kerülnek szóba, akik nincsenek "megtérve".

_________________
Ha teszed a dolgod a világban, meghalhatsz! De ha nem teszed mi értelme élned?
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Pént. Feb. 08, 2013 3:07 am

Pontosan erről beszélek.A nevezett prédikációt hallottam,amiről szó van és valamit nagyon félreértettél.Nem volt ilyenről stzó sem,hogy a növény bűnös lenne,a növény áldozat amiatt nem kapott tűzben visszajelzést,mert a vadon megtermett dolog,amiben nem volt emberi erőfeszítés-érték nem lehetett megfelelő áldozat.De sokminden,amit mondtok nem helytálló.Jézus sha nem mondta,sem a bibliában nem áll az,hogy a feleslegedből adj és annak is a tízedét,pont ellenkezőleg,az öreg asszonyt méltatta,azokkal szemben,akik így tettek,mivel az utolsóját dobta bele.A csillagok mint térbeli irány mutatók vannak az égen,Isten megkerülése a jövő tudakozásában a biblia minden pontján utálatos dolog,a horoszkóppal is ez a baj.Nem minden sátáni,ami a gyülekezeten kívül van,ezt badarság is lenne állítani,viszont a biblia leszögezi,hogy e világnak a fejedelme,szellemi síkon a sátán.A horoszkópra visszatérve,a biblia mondja,hogy ne vigyél be a házadba semmi utálatosságot,stb....Szóval olvasni lehet a bibliát,de értelmezni is tudni kell,az pedig Istennel való közösség nélkül nem megy.Mint,ahogy a világ túlfelén élő valaki is hiába tart barátjának,ha nem tart veled állanddó kapcsolatot,nem ismerhet téged és Te sem fogod ismerni őt.Ezt a célt segíti az egyház. Nem csak a Hit Gyüli.Vannak más egyházak is és nem is az egyház üdvözít.D nélküle Istennel békességben maradni csaknem lehetetlen.Csak szeretetből mondom ezt is,hogy óvaatosnak kell lenni azzal is,hogy ördöginek nevezd a szellemi tevékenységet ebben az egyházban,de bármelyiikben,amely Jézust vallja Krisztusnak,mert erről maga Jézus elég keményen nyilatkozott.Ha olvasod a bibliát,tudod mire gondolok.Üdv!
Vissza az elejére Go down
hamsa
Admin
hamsa

Hozzászólások száma : 354
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Pént. Feb. 08, 2013 3:41 am

Hát jó, ezt a témát szerintem kiveséztük itt, tovább folytatni off lenne, a vallásról szóló gyűjtőben találsz több témát is, amelyikben úgy gondolod, hogy illik folytathatjuk, vagy akár nyithatunk is egy új topicot a bibliai ellentmondások és érdekességek kivesézésére. De nem úgy, hogy csak a te véleményed az igaz, hanem úgy, hogy mások véleményét is meghallgatod. Így például lehetne azzal kezdeni a témát, hogy Jézus Krisztus soha nem létezett. Imánuel Jézus, olyan már létezett, tehát, ha te Jézus Krisztust követed, akkor egy a római birodalom által kreált bálványt követsz és imádsz, ha te tényleg az igaz Jézust akarod követni, akkor őt tudd, Imánuelnek hívták, ami annyit tesz, "Istennek kedves"...

De mondom, ezt mindenképpen egy másik topicban folytassuk, mert ez nem megfelelő hely erre, itt off :)

_________________
Ha teszed a dolgod a világban, meghalhatsz! De ha nem teszed mi értelme élned?
Vissza az elejére Go down
Ragyogóárnyék

Ragyogóárnyék

Hozzászólások száma : 17
Csatlakozott : 2013. Feb. 07.
Tartózkodási hely : Kárpát haza

TémanyitásTárgy: Keresztény cionizmus   Pént. Feb. 08, 2013 6:11 am

morschergabe írta:
Pontosan erről beszélek.A nevezett prédikációt hallottam,amiről szó van és valamit nagyon félreértettél.Nem volt ilyenről stzó sem,hogy a növény bűnös lenne,a növény áldozat amiatt nem kapott tűzben visszajelzést,mert a vadon megtermett dolog,amiben nem volt emberi erőfeszítés-érték nem lehetett megfelelő áldozat.De sokminden,amit mondtok nem helytálló.Jézus sha nem mondta,sem a bibliában nem áll az,hogy a feleslegedből adj és annak is a tízedét,pont ellenkezőleg,az öreg asszonyt méltatta,azokkal szemben,akik így tettek,mivel az utolsóját dobta bele.A csillagok mint térbeli irány mutatók vannak az égen,Isten megkerülése a jövő tudakozásában a biblia minden pontján utálatos dolog,a horoszkóppal is ez a baj.Nem minden sátáni,ami a gyülekezeten kívül van,ezt badarság is lenne állítani,viszont a biblia leszögezi,hogy e világnak a fejedelme,szellemi síkon a sátán.A horoszkópra visszatérve,a biblia mondja,hogy ne vigyél be a házadba semmi utálatosságot,stb....Szóval olvasni lehet a bibliát,de értelmezni is tudni kell,az pedig Istennel való közösség nélkül nem megy.Mint,ahogy a világ túlfelén élő valaki is hiába tart barátjának,ha nem tart veled állanddó kapcsolatot,nem ismerhet téged és Te sem fogod ismerni őt.Ezt a célt segíti az egyház. Nem csak a Hit Gyüli.Vannak más egyházak is és nem is az egyház üdvözít.D nélküle Istennel békességben maradni csaknem lehetetlen.Csak szeretetből mondom ezt is,hogy óvaatosnak kell lenni azzal is,hogy ördöginek nevezd a szellemi tevékenységet ebben az egyházban,de bármelyiikben,amely Jézust vallja Krisztusnak,mert erről maga Jézus elég keményen nyilatkozott.Ha olvasod a bibliát,tudod mire gondolok.Üdv!


Ha lehet néhány gondolatom feléd..
Fogalmazásodból szerény visszafogott ember képzete tűnik ki, aki valóban azt az utat követi ami valóban Üdvözítő.
Mint minden csoportosulásban, szerveződésben stb mindenhol vannak olyan emberek akik mindenáron úgy szeretnék forgatni a kardot sokszor igehelyek formájában, hogy beigazolódjon igazságuk. Ezzel jómagam se vagyok másképp, nyilván én is önigazolásra a törekszem, de legfőbb célom az, hogy a lehető legteljesebb igazságot sikerüljön megfogalmaznom.
Tisztában vagyok a biblia intésekkel mind úgy mint a Hitgyülekezetbéli emberek mentalitásával. Persze ezt most osztani kell kettővel.
De elég sok infót begyűjtöttem ezzel kapcsolatba és nem is egy embert ismertem meg eddig aki odatartozott. Őszintén szólva csalódtam bennük több esetben.
Én úgy hiszem sokszor igen is vizet prédikál a gyülekezet. Számos ponton megsérti azokat a "törvényeket" amik a bibliában olvashatóak. Az ima a jóslás és és a mindenki felé való önzetlenség hozzáállását is. Ez csak néhány példa.
Tulajdonképpen érdekes, de a biblia tiltja ugye a horoszkóp, jóslás stb intézményét, ezzel szemben viszont a Vatikán gyakorolja. Erre már száz évekkel ezelőtt is volt példa, napjainkban is igaz lehet. Szomorúan tapasztalom azt és nem tudok azzal egyetérteni, hogy Német Sándor mindenfelett élteti "Izrael népét" és csakis és egyedüli kiválasztott népnek gondolja. Hacsak nem abba a tekintetben nézzük a dolgot, hogy mivel Izrael földjén volt a legsötétebb a világ ezért oda is kellett megszületnie a Megváltónak.
Az tény, hogy ma akik használják a jóslást vagy a horoszkópokat sokszor nem úgy használják ahogy azt kellene, sokan vannak akik e mögé bújva egy úgynevezett determinált állapotba kerülnek, hisz mindent meglehet magyarázni azzal, hogy ez és ez a csillagzatom meg a karmám és nincs mit tenni..stb..
Úgy gondolom viszont, hogy ez csak az érem egyik fele, ugyanis honnan ismerhetnéd meg a világot és benne önmagadat, ha nem használsz olyan eszközöket ami jóval túlmutat a fizikai síkon és merőben más perspektívákba helyezi az ember világképét a megszokottól.
Érdekelne a véleményed azzal kapcsolatba mit tudsz a hitgyülekezetbeli adományozási szokásokról, valamint arról, hogy létezik egy "imakommandó" nevezetű szerveződés az egyházon belül, akik, ha lehet hinni a "pletykáknak", mindenféle "kedves" gondolatokat küldenek azok fele akik..hogy finoman fogalmazzak kiestek az egyház által elfogadott téziseiből?
Jómagam sokkal üdvösebbnek -és hatékonyabbnak- találnám azt az utat, ha az IGE mindenkinek szólna és nem egy kisebbség határozná meg azt, hogy mit KELL hinni és azt CSAKIS HOGYAN LEHET.
A cél szerintem ez lenne és az, hogy keressük a mindannyiunk számára üdvös Igazságot..ami mindenkié. Nem egy csoporté, nem egy népé, de leginkább nem azoké akik azt mondják, hogy CSAK azt lehet amit mi vallunk.

Szerintem egyébként -és ez szigorúan személyes véleményem ezt ne tekintsd hozzá a fentebb írtakhoz- nekem úgy tűnik igen elszaporodtak azok a szerveződések akik a manó képét próbálják Krisztusra húzni köztük a Magyarságra is azzal, hogy ha megfigyeled a legtöbb esetben Ótestamentumi idézetekkel operálnak.
Egy Igaz egyház nem lehet ennyire ellentmondásos és mindent meg kellene adni ahhoz, hogy a lehető legtöbb tudást átadja a híveknek.
Csak az a felismerés munkál bennem, hogy nem egyre okosodnak ott az emberek, hanem egyre inkább szélsőségesekké válnak és a tetteik (amikkel én találkoztam) azok meglehetősen ellentmondanak annak, amit tanítanak illetve ahogy azt a Jézusi legegyszerűbb parancsolatok megkívánják.
Érdekel a véleményed, nem vagyok egy betokosodott ember hajlok a jó szóra és meggyőzhető vagyok. Üdv!
Vissza az elejére Go down
http://embers-eg.webnode.hu/
Vendég
Vendég
Anonymous


TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Vas. Feb. 10, 2013 11:43 pm

"Őszintén szólva csalódtam bennük több esetben.
Én úgy hiszem sokszor igen is vizet prédikál a gyülekezet. Számos ponton megsérti azokat a "törvényeket" amik a bibliában olvashatóak. Az ima a jóslás és és a mindenki felé való önzetlenség hozzáállását is"

Elnézést a kései reakcióért.Elsősorban erre reagálnék,mellőzve a sehová sem vezető viták folytatását.Viszont kedves Ragyogóárnyék,neked mindenképpen szerettem volna válaszolni!Ebben van igazság,minthogy itt is emberek vannak,lehetséges,hogy hibáznak is.Ám, a Gyülekezetben a jóslás mninden formájától távol tartjuk magunkat.A Katolikus egyházak és más "történelmi" egyházak sokszor a bibliát saját szájízük szerint forgatják,sőt a katolikusok még hozzá is tesznek,vagy el,attól függőenhogy nekik melyik előnyös.Kereszténység sokféle van és ezt nem szabad elfelejteni.A Hit Gyülekezete Jézus Krisztus mellett kötelezte el magát.Tudom,fentebb jelezték,hogy ilyen néven nem volt megváltó,ami valóban igaz,de,aki utánajár,az tudja,hogy a Krisztus szó nem név,hanem titulus.Azt jelenti Felkent,akit az Atya kiválasztott,stb...Szóval mi ezt a Jézust követjük.Mondhatnám Názáreti Jézusnak.De aki tagadja,hogy Krisztus,az antikrisztusi tanokat hirdet az Isten beszéde szerint.
Adományokról:Nincs sem névhez,sem összeghez kötve.Mindenki annyit,amennyit tud-akar-jól esik.És mindig is csak annyit,amit szívesen ad,mert különben nincs értelme.Miért szükséges?A Gyülekezetünk nem az adófizetők pénzéből él.A rezsiköltséget,bérleti díjat,stb fizetnie kell,mint ahogy a karbantartások,újabb eszközök vásárlása,minden ,ami egy intézmény pénzügyeihez tartozik,ezekből az adományokból van fedezve.Azt gondolom,hogy egy közösség részeként,igénybe véve a szolgálatait,fűtött,vagy hűtött teremben hallgatni Isten dolgait nem lehet jó szívvel tenni úgy,hogy az ember ne akarna hozzájárulni ahoz,hogy ez működjön.Ha elmennek a haverok bulizni egy bármilyen társaságban,még ott is mndenki beledob a "közösbe",legalábbis,régen nálunk ez volt,egy olyan közösség,ami Istent keresi,miért ne tenné ugyanezt?
Az ótestamentumbeli dolgokhoz annyit tudok szólni,mert nem figyeltem az ilyen szerveződésseket,hogy Jézus megerősíteni jött,nem lerontani,sőt betölteni,de Vele egy új szövetség is elkezdődött,ami a törvényt teszi háttérbe a hittel szemben.Tehát,mivel új szövetségünk van Krisztusban,szükséges ,hogy eszerint keressük Istent,ne a régi szerint.Egyet értek veled,nem kellene túlnyomó hangsúlyt fektetni az Ó szövetségre.Ja,az imakommandó.Ima szerves része a kereszténységnek,ami Istennel a közvetlen kapcsolat,minden napi szinten,beszédben.Azt tudom erre mondani,hogy Isten akaratát követve kell és lehet ezt tenni,ha az ember valóban keresztény.Az Isten-ember kapcsolat olyan,mint az apa-gyermek kapcsolat.A gyermeked hiába mondaná el napi 100-szor,hogy öld meg az anyját,aki a szeretett feleséged(bocsánat,csak az érthetőség kedvéért megyek szélsőséges példába),nem tennéd meg,hanem meggyőznéd,hogy rossz ötlet,talán egy idő után el is hajtanád,hogy na akkor ezt most ne is kezdd el,stb.Ha egy imakommandó mantrázna rossz dolgokat folyamatosan mindenkire ész nélkül,vagy manipulatív akarattal,úgy járnának,mint akik meg akarták ölni az apostolt és megfogadták,hogy nem esznek,sem isznak,míg meg nem cselekszik.Persze nem tudták megtenni és egy megszégyenült kudarccá vált az egész.Tehát azt kell mondjam,ha sikeresebn imádkozik az ember Istenhez,aki Jézus Krisztus atyja,akkor az az ember Jézus Krisztus követője.Ha nem,akkor nem lesz sikeres,sőt visszafordul az ok nélkül kimondott átok.
Remélem megválszoltam a kérdéseid,ha nem,bátran kérdezz,megpróbálok mindent a tudásom szerint megfelelni!Üdv!
M.G.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Szer. Feb. 13, 2013 10:09 am

Sziasztok üdvözlök mindenkit a fórumon, már régóta a PPP olvasója vagyok. Gyakorlatilag az oldal indulása óta olvaslak benneteket, a fórumot pedig már vagy 2 hete tanulmányozgatom. Rengetegszer egyetértek hamsa és Stringfellow véleményével, világnézetével. Ez a keresztény cionizmus is egy elég érdekes témakör. De én itt most egy másik hamis prófétára szeretném felhívni a figyelmet, lehetséges, hogy már hallottatok róla. Ez a személy, pedig nem más, mint Ursinyi Julianna Ágnes. Saját magát spirituális gyógyítónak, tisztán látónak nevezi, aki mindent tud és bárkinek nagyon szívesen segít. A valóság egy kicsit zordabb ennél, sajnos egy pénzéhes csaló, aki más emberek hiszékenységéből, jó indulatából és lelki zsarolásából él. Rengeteg és itt most komolyan mondom rengeteg embert befolyásol és anyagilag megrövidít, nap mint nap. Természetesen ő hozzá bármilyen problémával fordulhatsz mindenre van gyógyír, egy igazán jó színésznőt ismerhetünk meg személyében. A gyógyítás lényege nála az állandó 10.000Ft vitele. Ő állítása szerint óránként 10.000Ft-ért bárkit meggyógyít bármilyen betegségből, a tanulás díja pedig 2000Ft, mert tanít is többek között: szellemi gyógyítást, tisztán érzékelést, lékek gyógyítást , átok és mágia feloldást. És ha eljársz hozzá rendszeresen tanulni és gyógyulni, akkor egy idő után te is minden látó, gyógyító leszel. Ami természetesen nem igaz és sokszor, olyan emberekkel próbálja ezeket a dolgokat elhitetni, akiknek súlyos lelki, érzelmi problémáik vannak és sokszor ezek az emberek még önmagukkal szemben sem őszinték, lelkileg gyengék. Ezért szeretném felhívni minden ember figyelmét erre a csaló nőszemélyre. Nem fog tudni senkin segíteni, nem leszel tőle egészséges, nem leszel tőle tisztán látó, attól, hogy viszed a lovét ennek a kapzsi banyának. Tudom, hogy a fórum főtémája Németh Sándor zsidó maffiájáról szól, csak szeretném felhívni az emberek figyelmét egy másik csalóra, aki ugyan kicsiben (Budapesten és Ádándon tevékenykedik), de lényegében ugyanazt csinálja, mint a Hit Gyülekezete.


A hozzászólást Sektor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 23, 2013 12:55 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
meluzina

meluzina

Hozzászólások száma : 21
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Szer. Feb. 13, 2013 10:30 am

Táborszki Bálint írta:
Természetesen a hitgyüliben vannak jószándékú birkák, akik kenyeret és teát osztanak a hidegben és mosolyognak ha az anyjukat szidják, de ez ahhoz a pusztításhoz képes, amit az a szekta vezetősége művel, az valami hihetetlen. Kezdjük ott, hogy a hitgyülisek általában sutba dobják minden magyarságukat, sőt, a magyar hagyomány náluk egyenlő a pogány sátánizmussal. Vagy azt is belevehetjük, hogy a cionizmus, mint fasiszta eszme náluk a szent tehén, és minden tényt, ami a esetlegesen a cionizmus ellen szól, egyszerűen elmismásolnak. A hitgyüliseknek fontosabb a zsidó érdek érvényesülése, mint a magyar, még akkor is ha a kettő nyíltan egymással szemben áll. Úgy állnak hozzá, hogy nem csak hogy nem baj az, hogy a zsidók esetleg fölvásárolják Magyarországot, hanem még jó is, mert legalább munkát adnak, meg fellendítik a gazdaságot. Természetesen csak a cionizmus az egyedüli kereszténység az ő filozófiájuk szerint, és minden más sátáni. Ezen felül sátáni minden egyéb vallási jelkép ami nem keresztény.Hogy ez a megnemértésből vagy a hülyeségből fakad, azt mindenki döntse el maga. És hát ugye az a morbid és gusztustalan démoni megszállás, aminek ők örülnek és vigadoznak. Gyermekkoromban láttam először, közvetlen közelből, körülbelül tizenpár éves koromig folytonos rémálmok gyötörtek, és a sötétben a szememet sem mertem kinyitni. Aztán persze gyermekkorom folyamán közben sokszor végignéztem ahhoz hasonló megszállást, szerencsére az ilyen élmények legtöbbjét a tudatalattimban sikerült elfojtanom. No meg hogy a Németh Sándor beszél négy szót Jézusról, aztán tíz percet a zsidókról.
Szóval persze, biztosan vannak a sorok között jó szándékú keresztények, de az vajmi keveset számít. A szabadkőművesek közt is vannak emberek, akik jót akarnak cselekedni, ill. a politikusok között is, csak valahogy nem jön össze. Az orvos, aki beadja a védőoltást is jó szándékból cselekszik. Ismerjük jól azt a kövezetet az úton amin ezek az emberek járnak.
http://barikad.hu/hit_gy%C3%BClekezete_parancsol_az_%C3%B6nkorm%C3%A1nyzati_%C3%B3vod%C3%A1ban-20110412
Teljesen egyetértek Bálinttal! Ráadásul azok a rángatózásokat biztosan nem a Szentlélek okozza....
Vissza az elejére Go down
Táborszki Bálint
Admin
Táborszki Bálint

Hozzászólások száma : 367
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 23
Tartózkodási hely : Debrecen

TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Pént. Feb. 15, 2013 3:00 amÚgy gondolom, ide tartozik.
Vissza az elejére Go down
http://ellenpropaganda.com
In$tinct

In$tinct

Hozzászólások száma : 30
Csatlakozott : 2013. Feb. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Pént. Feb. 15, 2013 6:37 am

Nem vagyok túl tájékozott Hit Gyülekezete témában. Csak két élményemet osztanám meg.

Volt Veszprémben egy nő aki a HGY-seknek térített. Egy félelmet nem ismerő hölgy volt. Mindenkihez odament és felolvasott neki a Bibliából, ha kérte ha nem. Egyszer egy kellően illuminált punk társasághoz ment oda. Meg se fordult benne, hogy agyon is verhetik, de szerencséje volt, mert csak pofán röhögték. De őt ez egyáltalán nem érdekelte ő ott végigolvasta nekik, amit akart. Addig erőszakoskodott velünk is folyton, amíg el nem mondtuk vele a hülye imáit. Amik egyáltalán nem hasonlítottak imákra. Inkább csak arról szóltak, hogy mennyire bűnösek és semmik és lelki nyomorultak vagyunk. Úgy éreztem magam, mint a kisgyerek, akit a megalomán szülei terrorizálnak. Nem lehetett levakarni egyszerűen. És mindig el akart rángatni a gyülibe. Egyszer azt mondta, hogy mindenképpen menjünk el, mert a legutóbbi gyülekezeten leszállt Jézus Krisztus a mennyből, és felvitte 7 ember lelkét a mennyek országába. Hát mi haverommal teljesen lesápadtunk és azon gondolkoztunk, hogy kihívjuk a rendőrséget, mert ez a csapat elmebeteg drogos feláldozott 7 embert és azt haluzták, hogy Jézus vitte őket el. De aztán szerencsére semmi ilyesmi nem volt, csak már nem tudnak mit kitalálni, hogy több szerencsétlent gyűjtsenek be.

Másik tapasztalat. Nem messze a lakásunktól volt a Simonyi iskola. És annak egy beton kézilabda pályája, ahol mindig fociztunk. Az iskolában hétfő esténként tartotta a HGY a gyülekezetet, és a szülők mindig hozták persze a gyerekeket is. A gyerekek velünk fociztak, és egy-két felügyelő maradt kinn velük. Egy-kétszer előfordult, hogy egy-egy gyerek rossz fát tett a tűzre. A felügyelők annyira ijesztőek és agresszívak voltak szerencsétlen kisgyerekekkel, hogy az valami hihetetlen. Felpofozták, a nem is saját gyereküket, és ordibáltak vele, hogy EL FOGSZ KÁRHOZNI. És ezt nem csak ilyen "elvisz a kalapos ember ha nem viselkedsz" stílusban, hanem nagyon komolyan és ijesztően.

Nem szeretem ezt a gyülekezetet... Nagyon nem szeretem. A dolgoknak nem ez a normális módja. És hogy ez nem Istennek tetsző gyereknevelés az biztos. Azok a szerencsétlen gyerekek is olyan kis nyomik voltak. Semmi élet nem volt bennünk. Semmi ambíciójuk vagy elképzelésük, hogy hogyan lesznek hasznos részei a társadalomnak, vagy hogyan lesznek boldogok.(És nem csak kicsi gyerekekről beszélünk...) Csak azzal voltak elfoglalva, hogy mit szabad, és mit nem.
Vissza az elejére Go down
Alienexperiment

Alienexperiment

Hozzászólások száma : 56
Csatlakozott : 2013. Feb. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Szomb. Feb. 16, 2013 6:03 am

1568. február 16. A Vatikán eretnekség miatt halálra ítéli Németalföld összes lakosát (!), néhány név szerint említett egyén kivételével.

1590. február 16. Rómában V. Sixtus pápasága idején nyilvánosan kivégzik a szabadgondolkodó és ezért eretneknek minősülő Valerio Marlianót. A tény, hogy nem égették meg elevenen, azt jelzi, hogy halála előtt bűnbánatot gyakorolt. Az állítólagosan keresztényüldöző császári Rómában békén hagyták azokat, akik behódoltak, és akkoriban egyébként sem volt szokás aktívan nyomozni az után, hogy ki miben hisz, még kevésbé a kínzás eszközével. Csupán az erőszakos hittérítést, a lázadást és a többiek isteneinek hivalkodó lekicsinylését vagy mások kultuszhelyeinek megtámadását büntették.

A gonosz rómaiak! (azért voltak gonoszak valójában, mert a végén már bármit megtettek és bárkivel összefogtak, hogy a császárság fennmaradjon. Ha az EU meg az USA is ezt fogja tenni, akkor lesz még itt kínai miniszterelnök is)

Miért erőltették annyira a kereszténység felvételét? (inkább volt üzlet, mint vallás a főpapoknak?)

Jól ismerjük Géza fejedelem híres mondását, miszerint ő két istennek áldozott. A történészeink szerint az ő uralma alatt kezdődött meg hivatalosan a kereszténység felvétele, de a táltoshitéhez ragaszkodó Attila-utód csak mértékkel engedte be az új vallás papjait.

Új irányvonal?

A magyar történeti tankönyvek nagy diplomáciai sikernek könyvelték el azt, hogy Géza követeket küldött Ottó császárhoz és keresztény hittérítőket kért tőle. A történeti adatok alapján 973 húsvétján valóban tizenkét magyar úr jelent meg küldöttként Quedlinburgban I. Ottó császár udvarában, Géza fejedelem azonban távolmaradt, ami azt jelezte, hogy ő nem tartja fontosnak a császári vizitet. A látogatás a német-római birodalomnak valóban nagy siker lehetett, de korántsem nekünk, magyaroknak, akik nem szívesen mentek a nyugati ellenségek közé. A látogatás jelentőségét csak a Habsburg-hatalom történészei nagyították fel.

Géza és a kereszténység

A korabeli német források arról tanúskodnak, hogy nem volt népszerű a kereszténység hazánkban. Tizenkét évvel az első magyar követjárás után a német Pilgrim püspök panaszkodott Ottó császárnak, hogy egyházi kerületét a keleti szomszédok, vagyis a „barbár” magyarok sűrű pusztításokkal fenyegetik, és a lakók nélkül maradt föld elvadul. A barbár szó használata világosan utal arra, hogy a magyarok ekkor nem számítottak kereszténynek. A hazánkba érkezett szerzetesek rendre arról számolnak be, hogy a magyarok között nem volt meg a keresztényi alázat, ehelyett dölyfös kijelentésekkel találták szembe magukat. Őseink, valószínűleg Géza fejedelem is, fenntartották maguknak azt a jogot, hogy a papok helyett maguk döntsék el: mikor adják meg a tiszteletet a keresztények Istenének és mikor saját őseiknek, illetve a Földnek, az Égnek és a Hadúrnak. Hasonló viselkedést tapasztalhatunk a 13. századi mongol –pápai levelezésben, amikor Dzsingisz kán unokája, Güjük kijelentette: majd ő eldönti, hogyan vélekedjenek a keresztény hitről!
http://www.antidogma.hu/node/3531
Vissza az elejére Go down
Alienexperiment

Alienexperiment

Hozzászólások száma : 56
Csatlakozott : 2013. Feb. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Szomb. Feb. 16, 2013 6:53 am

Raoul Wallenberg-emléktáblát avatott szombaton Munkácson Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára és Lengyel Zoltán, a város polgármestere. Németh most Kárpátalján nyalta a cionisták seggét, ahelyett, hogy a kárpátaljai magyar holokauszttal, az elnyomott kárpátaljai magyarsággal foglalkozott volna.

Sábeszgój ez is.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Szomb. Feb. 16, 2013 7:43 am

Alienexperiment: A múltkori hozzászólásodra reagálva, azt nem tudom, hogy Julika zsidó lenne vagy sem. Azt viszont bizton állíthatom (saját tapasztalatból), hogy egy simlis csaló. És nem zsidókat károsít meg, hanem magyar embereket, legyen az zsidó vagy sem gusztustalan dolognak tartom, hogy egy ilyen embernek számtalan követője van, saját magát egy gyógyítónak, látónak tartja. Állítása szerint ilyen gyógyítást, mint ő nála sehol máshol nem kapsz egész Európában (nem vicc, ő ezt komolyan gondolja és büszke is rá). Mint mondja a fénnyel gyógyít, amit Istentől kap ajándékba és már beutazta az egész univerzumot. Mondjuk én még olyan emberrel nem találkoztam akiket meggyógyított volna. Egy egész szép számú közösséget gyűjtött maga köré, akiket a tanítványainak nevez és követik őt. És mindezt itt Magyarországon csinálja kevesebb pénzből ugyan, mint Németh Sándor, de nap mint nap próbálja gyűjteni az agy mosottakat. Ne tévesszen meg senkit sem a weboldala, a vendégkönyve, akárhonnan is nézzük ez a nőszemély egy pénzéhes csaló. Ahhoz, hogy az ember higgyen valakiben vagy valamiben nincs szüksége közvetítőkre és ahhoz, hogy egészséges legyen, csupán a saját lelki békéjét kell megtalálni. Vagy akár vegyük az ébredési tapasztalatokat számtalan ember van itt a fórumon akik saját maguktól érezték, hogy valami baj van a világgal és valamilyen úton módon rátaláltak a fórumra. Ezért tartom szánalmasnak, hogy erre jönnek ilyen emberek, mint Julika, Zsidó Sándor, Jehova Tanúi és majd megmagyarázzák neked, hogy miben és hogyan higgy. Természetesen ők jobban ismernek téged, mint te saját magad. Csak is ők állnak közel a fényhez(istenhez). Ez még így leírva is egy ökörség, nincs szükség közvetítőkre, anno hamsa írt egy nagyon jó cikket erről az egész témáról. Ezeknek az embereknek a hozzáállásával van a baj, ha nem értesz velük egyet, akkor te már is egy potenciális ellenség vagy a szemükben. Persze, mert át látsz a csaló szándékaikon.
Vissza az elejére Go down
Alienexperiment

Alienexperiment

Hozzászólások száma : 56
Csatlakozott : 2013. Feb. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Szomb. Feb. 16, 2013 10:44 am

Eleve gyanús, ha nem csak akkor kér pénzt, ha már meggyógyított, németsándor meg azért lehet az aki, mert egy cionista szektát vezet. Az ország vezetése is az, tehát nem idegen tőlük, a gójok kifosztása. A kettős identitásról beszél Drábik is a legutóbbi VNTV-s műsorban:
http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=a8c85845b
Vissza az elejére Go down
hamsa
Admin
hamsa

Hozzászólások száma : 354
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Kedd Feb. 19, 2013 11:09 pm

Nah ez gyerekek, durván odavág. Azért soha nem képzeltem volna, hogy ez ilyen komoly szinteket fog elérni egy nap.

Kitiltották a Magyar zászlókat a sportcsarnokból, az Izraeliek elleni kosármeccsen

_________________
Ha teszed a dolgod a világban, meghalhatsz! De ha nem teszed mi értelme élned?
Vissza az elejére Go down
Táborszki Bálint
Admin
Táborszki Bálint

Hozzászólások száma : 367
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 23
Tartózkodási hely : Debrecen

TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Szer. Feb. 20, 2013 2:54 am

hamsa írta:
Nah ez gyerekek, durván odavág. Azért soha nem képzeltem volna, hogy ez ilyen komoly szinteket fog elérni egy nap.

Kitiltották a Magyar zászlókat a sportcsarnokból, az Izraeliek elleni kosármeccsen

Idézet :
...a hazai ultrák három szurkolói csoportja egységesen elhagyta a mérkőzés színhelyét, amely így síri csöndben zajlott.

Ez itt a nagy probléma. Pontosan amikor a csapatnak sokkal több szurkolóra lenne szükség, amikor ilyen támadás éri akkor hagyja ott a saját szurkolótábora gyerekes sértődöttségből. Újabb győzelem a cionizmus számlájára.
Vissza az elejére Go down
http://ellenpropaganda.com
riana

riana

Hozzászólások száma : 37
Csatlakozott : 2013. Feb. 27.
Tartózkodási hely : Bp

TémanyitásTárgy: ahogy a mondás tartja: csak a kezemet figyeljétek mert...   Csüt. Márc. 14, 2013 4:59 am

Sektor írta:
Sziasztok üdvözlök mindenkit a fórumon, már régóta a PPP olvasója vagyok. Gyakorlatilag az oldal indulása óta olvaslak benneteket, a fórumot pedig már vagy 2 hete tanulmányozgatom. Rengetegszer egyetértek hamsa és Stringfellow véleményével, világnézetével. Ez a keresztény cionizmus is egy elég érdekes témakör. De én itt most egy másik hamis prófétára szeretném felhívni a figyelmet, lehetséges, hogy már hallottatok róla. Ez a személy, pedig nem más, mint Ursinyi Julianna Ágnes. Saját magát spirituális gyógyítónak, tisztán látónak nevezi, aki mindent tud és bárkinek nagyon szívesen segít. A valóság egy kicsit zordabb ennél, sajnos egy pénzéhes csaló, aki más emberek hiszékenységéből, jó indulatából és lelki zsarolásából él. Rengeteg és itt most komolyan mondom rengeteg embert befolyásol és anyagilag megrövidít, nap mint nap. Természetesen ő hozzá bármilyen problémával fordulhatsz mindenre van gyógyír, egy igazán jó színésznőt ismerhetünk meg személyében. A gyógyítás és a tanulás lényege nála az állandó 10.000Ft vitele. Ő állítása szerint óránként 10.000Ft-ért meggyógyít bárkit bármilyen betegségből, a tanulás díja 3000Ft, mert tanít is többek között: szellemi gyógyítást, tisztán érzékelést, lékek gyógyítást , átok és mágia feloldást. És ha eljársz hozzá rendszeresen tanulni és gyógyulni, akkor egy idő után te is minden látó, gyógyító leszel. Ami természetesen nem igaz és sokszor, olyan emberekkel próbálja ezeket a dolgokat elhitetni, akiknek súlyos lelki, érzelmi problémáik vannak és sokszor ezek az emberek még önmagukkal szemben sem őszinték, lelkileg gyengék. Ezért szeretném felhívni minden ember figyelmét erre a csaló nőszemélyre. Nem fog tudni senkin segíteni, nem leszel tőle egészséges, nem leszel tőle tisztán látó, attól, hogy viszed a lovét ennek a kapzsi banyának. Tudom, hogy a fórum főtémája Németh Sándor zsidó maffiájáról szól, csak szeretném felhívni az emberek figyelmét egy másik csalóra, aki ugyan kicsiben (Budapesten és Ádándon tevékenykedik), de lényegében ugyanazt csinálja, mint a Hit Gyülekezete.

Vissza az elejére Go down
Weni

Weni

Hozzászólások száma : 195
Csatlakozott : 2013. Jan. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Csüt. Márc. 14, 2013 5:20 am

Sziasztok!

A Pirula által belinkelt oldal nekem 404-es erort jelez. Ha letöltötte esetleg a könyvet valaki akkor nem tudná föltenni valahova ahonnan letölthető? Én is beleolvasnék!
Köszi
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   Csüt. Márc. 14, 2013 8:57 am

Ó Igen, ő az a kuruzsló, köszönjük szépen a képet. Szinte sugárzik erről a képről is a szeretett, a PÉNZ szeretete. A Pénztárcád iránti óhatatlan imádat, amiből már több millió forintot össze koldult. Hány és hány embert megkárosít ez a perszóna. Az ilyeneket büntetni kéne. De, ha úgy veszem ő is a rendszer része, mint bárki más és a háttérhatalomnak pont az ilyen, "gyógyítókra" van szüksége, több kárt okoznak, mint hasznot. Természetesen addig is sötétségben vannak tartva az emberek, míg "félrekezel". Micsoda szavakat használok egy ilyen mennyei nőszemélyre. :D
Az a leggusztustalanabb az egészben, hogy a hiszékeny vagy nagyon beteg embereket bármilyen hazugság árán (mondva csinált, julika által kitalált betegség, időutazás, ki voltál előző életedben és többi baromság által) kihasználja, saját magát mindenféle titulussal elhalmozza. A saját unokája rákban halt meg, őt persze nem tudta meggyógyítani, pedig állítása szerint 30 éve gyógyít. Valahol ez a szánalmas és nagyon szomorú. És ezek után még mindig vannak emberek, akik a "jót" látják egy ilyen emberben.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Keresztény cionizmus   

Vissza az elejére Go down
 
Keresztény cionizmus
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: Vallás/Spiritualizmus/Ezotéria/New Age-
Ugrás: