HomeGy.I.K.Hírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

Share
 

 Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem!

Go down 
SzerzőÜzenet
PPP

PPP

Hozzászólások száma : 96
Csatlakozott : 2013. Jan. 19.

Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem! Empty
TémanyitásTárgy: Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem!   Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem! EmptySzer. Jan. 30, 2013 6:24 am

Még egy dolog, amit elkezdtek csinálni:
Erőszakkal, rendőrrel behatolnak a tulajdonos lakásába, hogy felszereljenek úgynevezett Smart Meter leolvasókat, amik adatokat gyűjtenek a lakásról, és valós időben sugározzák be a központba. (Értsd: figyelik éppen mit használsz, és ezt folyamatosan jelentik.)

Na most. Nem érdekli őket, hogy te nem kéred, vagy nem járulsz hozzá, hogy ilyen készüléket beszereljenek hozzád... Jön a két szerelőmunkás, egy extra tahó rendőr kiséretében, és bejönnek erővel, hogy felszereljék.
Egyik lakónál fenyegettek is, hogy lelőhetik a kutyát...

Ez a nő felvette őket videóra.
Erre most büntetőeljárást folytatnak ellene! (amiért felvette őket videóra, mert azt neked ugye nem szabad.)


Vissza az elejére Go down
http://pirospirula.blogspot.com
hunfonix

hunfonix

Hozzászólások száma : 31
Csatlakozott : 2013. Jan. 30.

Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem!   Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem! EmptySzer. Jan. 30, 2013 9:54 am

nah ezt nem igazán értem, van erről valami bővebb cikk, vagy valami?
mert ez azért tényleg nagyon durva,
miért pont náluk szerelték fel?
miért "csak" náluk?
Vissza az elejére Go down
Plaa

avatar

Hozzászólások száma : 57
Csatlakozott : 2013. Jan. 24.
Tartózkodási hely : -

Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem!   Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem! EmptyCsüt. Jan. 31, 2013 1:54 pm

Amit elkezdenek egy helyen, azt általában indőeltolódással máshová (értsd: idővel mindenhová a világon) is elviszik. Tehát amit látsz elkezdődni egy helyen (pl.: USA Gun Control), számíts rá, hogy lassú lépésekben ugyan, de az egész világra ki akarját terjeszteni.
A másik indok, amikor "kijönnek" egy ilyennel, az tesztelés, megfigyelés, reakciók-következtetések levonása miatt történik.
Minden amit behoznak, először megfigyelés alá kerül, csak már a tömegek szintjén. A megfigyelés eredménye mindíg egy dolog: mi legyen a következő lépés, mikor, és hogyan reagáljunk. Ez egy folyamatos NWO vs. Emberiség "játszma". Mint a sakk. Egyik lép, másik lép. Csak az a baj, hogy minden téren előnyben vannak. Ismeretben, fejlettségben, tervek és számítások szempontjából. Mert ugye aki többet ismer, többel tud kalkulálni.
A párhuzam egyébként megfilgyehető. Most beindult egyszerre többminden; chippelési láz - véletleünk kis különbséggel egyidőben az USben, UK-ban, Magyarországon (kutyachip, utánna összevont személyi kártya nyomkövetővel ellátva - 0rbán bejelentette - http://www.jovonk.info/2012/04/25/orban-minden-allampolgar-koteles-lesz-nyomkovetot-maganal-hordani ).
A lényeg, hogy ezekből is egyértelműen látszik, hogy jelenleg a világ legtöbb (lehet hogy összes) országainak vezetője NW0 bábu, aki ugyanazt szajkózza: amit felülről kap. Nagyon fontos szerepet kap itt az időzítés. Mindent időzítenek. Mellesleg megjegyzem; az események párhuzamban vannak a ci0n bölcselnek jegyzőkönyvével - már amit mi ismerünk, és az feltételezhetően nem a teljes anyag, csak egy nagyvonalú karikatúra, pontatlan részletekkel.

Visszatérve; a háttérben most is sok olyan dolog történik - ehhez a mérőórás dologhoz hasonlóan - amit nem tudunk. Időnkét így vagy úgy kikerülnek, ha sikerül, akkor felkapja az alternatív média, vagy valahogy elterjed.

Egy általam kedvelt netoldallal zárom a soraimat - ha már alternatív média:
http://www.activistpost.com/
Rengeteg, sokféle hír, mindennapos frissítés.
Vissza az elejére Go down
PPP

PPP

Hozzászólások száma : 96
Csatlakozott : 2013. Jan. 19.

Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem!   Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem! EmptyPént. Feb. 08, 2013 7:21 am

Ez egyelőre kísérleti stádiumban van. Naperville-ben most vezetik be minden házba.
Ilyenkor gondolom megnézik, mennyire áll ellen a lakosság, és ha le lehet nyomni a torkukon, akkor mehet egész Amerikára, aztán pár év múlva jöhet hozzánk is.

Ami érdekes, hogy többen kérték, hogy akkor inkább kapcsolják le őket az áramszolgáltatásról, de ők ilyen órát nem kérnek.
Erre azt mondja az elektromos művek, hogy azt nem lehet. a TE érdekedben, mert hideg van arrafele, még meg találsz fagyni, ha nincs áram...

Szóval még azt se engedik, hogy ne kérj ebből az egészből, és megoldd magadnak gyertyával, vagy szolár panellel...
Vissza az elejére Go down
http://pirospirula.blogspot.com
Alienexperiment

Alienexperiment

Hozzászólások száma : 56
Csatlakozott : 2013. Feb. 02.

Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem!   Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem! EmptyPént. Feb. 08, 2013 9:09 am

Aki nem képes önmagát ellátni árammal (vagy bármi mással) , az függésben van, egy óvodás gyermeket sem kérdeznek meg, hogy akar-e sárgaborsót enni, azt kapja és kész! Nincs meg a képessége, hogy mást készítsen magának, és pénze sincs hozzá. Aki nem akarja, hogy óvodásként kezeljék, az nem jár óvodába. (ki kell lépni ebből a "civilizációból" és létre kell hozni egy sajátot, nincs más megoldás)
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem!   Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem! EmptyHétf. Feb. 18, 2013 4:36 am

Ez most nem épp a témához jön ,de nem tudtam, hogy hova kellene tenni ezt a videot, ezért is bocsi.
Nézzd meg, v hallgasd: 2:06
Eminem is tud vmiről mosoly
Vissza az elejére Go down
DaVinciDr

DaVinciDr

Hozzászólások száma : 27
Csatlakozott : 2013. Apr. 07.
Kor : 23

Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem!   Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem! EmptyCsüt. Ápr. 11, 2013 7:49 pm

Kemény, ilyet persze sokat látni... mármint az utóbbi időben egyre többször látok ilyet... Az emberekre rá kényszerítik, a végén meg mindenkinek kötelező lesz... de persze ez nem szorul magyarázatra ez a "TERMÉSZETES" folyamat.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem!   Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem! Empty

Vissza az elejére Go down
 
Okos mérőórát kapsz. Ha kéred... ha nem!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: Szép Új Világ-
Ugrás: