HomeGy.I.K.Hírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

Share | 
 

 Alternatív tápanyagforrások fogyasztói

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
Anonymous


TémanyitásTárgy: Alternatív tápanyagforrások fogyasztói   Szer. Okt. 09, 2013 5:20 am

Kedves Fórumozók!

Érdemesnek találom bemutatni a következő házaspárt, akik egy kissé mások, mint a humánok. Talán sokan vannak közöttetek, akik számára nem újdonság létezésük. Történetük Moszkvában csúcsosodott ki, miután egy ezotériás chatszobában találkoztak, majd úgy döntöttek - összeházasodnak. Az Irradia házaspár néven vonultak be a köztudatba. Zíria és Rádium (ezek nem születési anyakönyvi, hanem választott neveik) nem képes megemészteni és hasznosítani az emberek által fogyasztott táplálékokat, hacsak nem tartalmaznak bomló radioizotópokat. Zíria Ukrajnából származik, azaz ez így nem teljesen igaz, mert saját bevallása alapján földönkívüliek hozták a bolygóra, hogy missziót teljesítsen. Párja Rádium hibridnek vallja magát. Kizárólag radioaktív folyadék vagy annak szilárd formájától érzik jól magukat, amely beszámolójuk alapján számos természetfeletti tulajdonsággal ruházta fel őket. A szükség néha galvánelem fogyasztásra is kényszerítette a párt, de ettől csak jobban lettek, fittebbnek érezték magukat.
Zíria barátságtalan nevelőszülőkhöz került, emiatt a humánokról nem túl kedvező a véleménye. Rendkívül erősek ha tápanyaghoz jutnak. Egy alkalommal, amikor egy radioaktív hulladékot tároló lezárt telepre hatoltak be, a kiérkező motoros! rendőrök elől simán el tudtak futni hátizsákjaikban a mintegy 60 kg-os zsákmánnyal.
Kedvenc időtöltésük a Higgs bozonokkal és a radioaktív izotópokkal való kommunikáció illetve a hipertér nyelvén történő beszélgetés. Ezen nyelvnek lejegyezték számos szimbólumát, amelyekből néhányat bemutatnak a csatolt interjúban. Kedvenc filmjeik közül a Mátrix trilógia a numero uno.
Bevallásuk szerint olvassák mások gondolatait, egymás között telepatikus úton is tudnak értekezni akár nagy távolságokat áthidalván, pc hálózatokra és a netre a tudatukkal, gép és klaviatúra segítsége nélkül tudnak csatlakozni. Ehhez azonban fel kell töltődniük, amit szívesen tesznek magasfeszültségű vezetékek alatt, de leginkább a haarp rendszer valamely stációja a belőtt céljuk, mert számukra az a fincsi.
A történetben vannak azért kérdőjelek is. Jelenleg szponzorokat keresnek ahhoz, hogy az Egyesült Államokban találjanak új otthonra és valamely military intelligence-nél helyezkednének el a hagyományos terrorizmus elleni munkában segédkezni. Számomra kissé gyanús, hogyha vki a tudatával tud netezgetni, akkor miért nem vesz ideiglenesen kölcsön egy online kaszinótól például - aztán idővel lelkiismereti okokból úgyis visszautalhatja, nemde? Vagy miért nem tud behatolni egy nukleáris medicina laborba az erőt sokszorozó izotópokért? Nekem a fiú mindentlátó szemes medálja sem tetszik, de nem vagyunk egyformák.
A gyanúm az, hogy már a tengerentúlon vannak, mert Steward Swerdlow elég nagy hírverést keltett körülöttük. Swerdlow és Meroving neje egyébként jól tejelő buzinisszt csinál ebből az egész világcirkuszból ami van, példájuk nem követendő. A pár rövid története, fotója és az interjú a hipertér nyelvével:
[url=http://projectcamelotportal.com/images/Spouses_couple_Irradia_Real_story.pdf]
Vissza az elejére Go down
 
Alternatív tápanyagforrások fogyasztói
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: Média/Tudatmanipuláció/Kontroll-
Ugrás: