HomeGy.I.K.Hírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

Share | 
 

 A 'new' age 'csodák' fejlesztése

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
Anonymous


TémanyitásTárgy: A 'new' age 'csodák' fejlesztése   Szer. Aug. 21, 2013 12:11 am

Kedves Tagok!


Jelen írásomban a szovjet áltudósok által meglovagolt kísérletekről lesz szó.


Pont 1956-ban állapította meg Dr. Andréja Puharich, hogy bizonyos látnoki képességű (clairvoyance, clairaudiance) indiai jógik, mint pl. a mi ősmagyar táltosaink is....szándékosan képesek változtatni tudatállapotukat 7, 83 - 8 Hz környékén, (kb. a Föld ún. Schumann - rezonanciája is ebben a tartományba illik)  amellyel főleg szívritmus zavarokat szívpanaszokat tudtak enyhíteni kézrátétellel, vagy tudati együtt rezgéssel. (A szív sinusritmusának elektromágneses tulajdonsága közlekedik az agyéval. Ezt már megbeszéltük.)


Puharichnak több sem kellett, szélsőségesen frekit váltott, hogy lássa mi történik. 


 A humánok vérében ugye jelentős a vastartalom. Minden élőlény (növény, állat, ember) harmonikusan rezonálNA a természetes Schumannal, akár egy "egészséges hangvilla". 


A kvázi állandó /skalár hullámokkal /és a haarp technológiával 'bombázott' humánok elektromágnese rendszere azonban ( az alternatív gyógyászatokban ezt csakra - rendszernek vagy a chí áramlásának is ismerik) TORZUL, gyengül, szétesik. 


Ha valaki olvasta a az emberprogramozás ' ártatlan nagyatyjai'-ról szóló topikot, és megnézte a csatolt, filmbetéttel is magyarázó videót, az már tudja, hogy az ún. GWEN adók infrahang tartományban állítanak elő szintetikus (mesterségesen előállított) telepatikus hullámokat, hogy az ember azt higgye - szabad akaratából cselekszi azt, amit.


(Mondanom sem kell, hogy Tesla vázlataihoz az oroszokat is hozzájutottak.)


Puharich a kísérleti rabjain örömmel tapasztalta, hogyha jó sok kakaót nyom a frekire, akkor a személy DNS-ében (örökítőanyag) és RNS-ében (a sejtműködés számos rendeltetésére hivatott fehérjéket kódolja) az ún. hidrogén - kötések törnek - azaz mesterséges mutáció lép fel, s mivel maga az RNS is törik - amely eredetileg az ún. DNS repair enzimfehérjét is kódolja (javítófunkció), azaz a sejten belül sakkmatt alakul ki, amelyet ma rák néven is ismerünk. Elég egy sejt, hogy egy ördögi kör induljon be.


A szovjetek a humán agy genetikai kódját is feltörték. Őszintén szólva, nem tudom erre miért volt szükség - de mindegy, hiszen a háttér / előtér / akármi hatalmak minden valaha élt biológiai rendszerről részletes géntérképpel bírnak. 


Érdekes kinézetű, már - már kiméra jellegű, új állatok sem jelennek meg csak úgy, evolúcióból.


Puharich találmányaihoz usabéli pajtikái is tapsikoltak, hiszen már Kissinger is azon drukkerek táborához tartozott, aki az ún. "haszontalan evőktől" - akik persze nekik termelték eközben a zsetont - való megszabadulás egyik járható útjának a mesterségesen kreált elektrokémiai rákok előidézésével képzelte el. Rákokat más módon is lehet kreálni persze. Mivel személyes tapasztalatom van benne, és a topikot sem szeretném bő lére ereszteni, remélem elhiszitek nekem, hogy sosemlátott mennyiségű új és új rákfajtákat kell bebiflázni az orvosi egyetemeken.


Akik a folyamatot kikísérletezték, vissza is tudják fordítani. Ez lesz pl. a 'new age csodák' egyike a sok közül. Szóval vigyázat - átverés a show neve!


Az égből aláhulló konfettik sem csak fizikai betegítésünkről szólnak.
Ezek a bioAPI, morgellons, borgellons, nanobot, nanochip - akármi néven hírhedtté vált összetevők bejutnak a keringésbe, önszaporodnak, átjutnak a vér - agy gáton, és az agy jelátviteli rendszerébe épülnek.


Mivel megjelennek a látó, halló, motoros beszédközpontban, asszociációs mezőkben stb..... egyéni illúziók keltésére is alkalmasak. 


'Alien - nem mintha köztünk nem járkálna sminkben ilyen' 


de ez a technológia művileg is tud idegenekkel való - nem feltétlenül élménydús találkozásokat előidézni. Persze mivel 'new' az age, lesznek pozitív fenomenális találkozások is szuperfejlett galaxisokból jött gyógyítókkal, spirituális vezérekkel.


A cern is jó adagban kiveszi részét a szemfényvesztő (láthatatlanság, teleportálás, időutazás, levitáció, holográfia stb.....) kísérletekben.


Az ún. blue beam projekt már lerágott csont, nemcsak HD plazmatévé lesz az égboltból ugyanis.


Valamelyik topikban láttam egy kérdést, hogy "Mi az a new age?"


Válasz: Az illuminátusok uralta meglehetősen régi világrend theozófiai luciferiánus szivárványos spirituális vonulata, melynek vezetői olyan - már létező - születésüktől fogva 20 nyelven folyékonyan beszélő vagy ennél is több pc programnyelvet ismerő, lábon járó parafenomének, vagy a sötétben látó vagy röntgen szemekkel bíró kyborg spiritiszta megvezetők és szuperkatonák tábora is.


Felmerülhet a kérdés, hogy az elit miért nem betegszik meg ezektől a dolgoktól. Nos, egyrészt a náza nagyon vigyáz az ő személyes aurális kisugárzásukra, másrészt nem azt eszik, amit mi.


Akik vizuális típusúak, azok kedvéért csatolok néhány kiegészítést videó formájában.


Köszönöm a figyelmet!



Vissza az elejére Go down
 
A 'new' age 'csodák' fejlesztése
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: Vallás/Spiritualizmus/Ezotéria/New Age-
Ugrás: