HomeGy.I.K.Hírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

Share
 

 NINCS itt semmilyen összeesküvés

Go down 
SzerzőÜzenet
Orser002

Orser002

Hozzászólások száma : 92
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Tartózkodási hely : Budapest

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptyHétf. Május 20, 2013 4:27 am

Tehát még egyszer, összeesküvés NEM létezik, ezzel együtt az agyoncsépelt kifejezés „összeesküvés-elmélet” sem létezik, állítja a média.
Valószínűleg ez földönkívüli, vagy elvont, kreált fogalom lehet, ha hihetünk a fősodrású médiának, és minden összeesküvés-elmélet csak elmélet. Soha semmi alapja nincs, és ezen elméletek terjesztői, hívői egytől-egyig gyerekes, megnemértett, sérült személyiségek, ahogy a fősodrású média szereti beállítani.
A soraimban ismét szarkazmust lehet felfedezni, de nézzünk utána az úgynevezett fősodrású (mainstream) médiában, és tanult történelemben vajon láthatunk e mégis példát összeesküvésre.


Először nézzük a definíciót:

Összeesküvés
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

„Az összeesküvés (latinul conjuratio) jogi értelemben az adott államrend megdöntésére, adott esetben forradalom előidézésére irányzott titkos szövetkezés. Résztvevői egy terv végrehajtására és titoktartásra kötelezik magukat, gyakran esküvel. A királyságokban a fennálló államrend szempontjából az összeseküvés mint felségsértés volt büntetendő.

Az összeesküvés (latin eredetű szóval: konspiráció) politikai értelemben az ellenség (*) olyan vélt vagy tényleges, mindenesetre titkos vagy titkolni szándékozott tevékenysége, amellyel ellenünk összefog. Nemcsak egyének, hanem államok vagy szélső esetben felekezetek vagy pártok elleni vádként is hangoztatják. A vélt (vagy rágalomként) való használatát a politikai nyelv összeesküvés-elméletként szokta nevezni.”

(*) Szerk: Ellenség bárki és bármi lehet. Ne szűkítsük saját látószögünket azzal, hogy az ellenséget külföldi fegyveres hadseregként vizualizáljuk. Egyének, kormányok, csoportok és CÉGEK is szövetkezhetnek. (De furcsa, hogy ez utóbbi kimaradt az eredeti szövegből. Biztos csak véletlen.)

Összefoglalva a kritériumokat, tehát összeesküvésről beszélünk, ha az összeesküvők:
• Titokban,
• Terv szerint,
• Valaki, vagy valami ellen cselekszenek.

Második világháború:
D-nap előkészítése: melynek lényege, hogy a szövetségesek hadvezetése szándékosan úgy rendezte a saját és a németek kémhálózatát, hogy a kémekkel téves, de legitimnek látszó információkat adtak Hitler tudomására.
http://life-univ.com/Talpra_magyar/haditerv_megtevesztes.html

A D-nap megtévesztési tervét Testőr-hadműveletnek hívták. Az ügynökök nagy része kettős, angol-német ügynök volt. Az angol kémelhárítás szinte az összes német ügynököt lenyomozza, és felajánlja nekik, hogy vagy kettős ügynökként hamis információkat küldenek, vagy kivégzik őket. A legtöbben az együttműködést választják.
• Megtévesztő német ál-kémhálózatokat is felállítanak, ezek tájékoztatják Berlint. A hamis értesüléseket az ellenség által elfogható üzenetekkel támasztják alá.
• A Testőr-hadművelet olyan információkat is tartalmaz, hogy Hitler páncélos hadosztályait távol tartsa Normandiától.
• Igyekeztek meggyőzni a német vezérkart, hogy egy franciaországi invázió csak csalétek a valós, balkáni támadáshoz.
• Nem adtak ki minden információt: elég, ha az ellenség töprengeni kezd.

Szerk: Ez az eset megvalósítja az összeesküvés fogalmában látott kritériumokat:
• Titokban történt;
• Az angol hírszerzés, mint csoport szövetkezett egy állam, a német állam ellen.
• És egy meghatározott terv mentén cselekedtek.Ez már gusztustalanabb téma:
Video:
Az ólmozott benzin története
(28 perc, magyar)
Spektrum tv
https://www.youtube.com/watch?v=rAXu3UIBt1k

06:00 „Az ólmozott benzin sokkal több profitot hozott. Ha nagy arányban adunk alkoholt (mint a másik anyag mellyel javítható az üzemanyag) a benzinhez, akkor a kőolaj eladásából származó haszon egy része elvész. Ólmozott benzin használata esetén a termék az olajipari cégek irányítása alatt marad.”

06:50 „Az ólom régóta közismert méreg… elmezavart és halált okozhat”

07:45 „Amikor a Standard Oil és a General Motors az ólmot a benzinhez akarta adagolni a közegészségügyi ellenőrök komoly aggodalmukat fejezték ki.”

08:05 „Az amerikai egészségügyi minisztérium felkérte a General Motors-t, hogy mérje fel az ólmozott benzin egészségügyi hatásait” (!) (szerk: ez vicces. A gyártót kérdezik, mérgező e a terméke. Mégis milyen választ lehet várni)

A G.Motors felbéreli (pénzért) a bányászati minisztériumot, folytassák le a vizsgálatot.

08:35 „A G.Motors azt kérte (követelte), hogy a vizsgálat címe ne tartalmazza az ólmozott benzin megnevezést és ne használják az ólom szót, hanem helyettesítsék… a termékük nevével ami „Ethyl” volt. Így hát ethyl benzinnek nevezték el, pedig ólmozott benzin volt”

11:00 Az ethyl-ólom adalék gyár megnyitása után nem sokkal 5 munkás halt meg mérgezésben.

13:50 „Az ólmozott benzin iránti ellenállás elhalása részben annak volt köszönhető, hogy a szövetségi kereskedelmi bizottság megtiltotta a vele kapcsolatos negatív reklámot.”
Szerk: foglaljuk össze:
1.) Az olajcég kikísérletezi, hogy a kopogós korai benzin javítására kétféle anyag jöhet szóba: az alkohol és az ólom
2.) Az ólmot választja, mert azt csak ők tudják gyártani, mivel drága gépek és ipari eljárás szükséges hozzá
3.) Kivizsgálás indul az ólmozott benzin és az egészség kapcsolatára, mivel a gyárban mérgezéses halálesetek történtek.
4.) Az olaja cég lefizeti (feltételezés) az országos tiszti főorvost, aki engedélyezi az ólmozott benzin használatát.
5.) Az EU-ban csak 2000-ben tiltották be az ólmozott benzin használatát.
http://www.origo.hu/itthon/19990330befellegzett.html
Általában azzal szoktak védekezni a fősodrású médiában a hasonló bűnöket elkövető cégek, hogy a „haladásnak ára van”, a fejlődés érdekében kell szennyezni a környezetet, éhezni hagyni embereket stb… én úgy látom, és a fenti videó is azt mutatja, hogy mindig van más megoldás (jelen esetben az alkohol) csak kreativitás, hajlandóság és ÖNFELÁLDOZÁS, jelen esetben a profit egy részének feláldozása kell hozzá. Biztos vagyok benne, maradt volna még elég, hogy minden top-menedzser vehessen yacht-ot magának.
A probléma a kapzsiság!Ez a történet mindennapi:
Magyar földek kiosztása. (21 perc)
ATV 2012.06.21.
https://www.youtube.com/watch?v=djTXTliGjm0

04:10 „Fejér megyében 1800 ha-t vitt el ez a négy család”

06:40 „Ha ilyen szubjektív elemek vannak beiktatva a pályázati rendszerbe, akkor teljes mértékben rá van bízva a bírálóra, hogy ítéli meg a pályázatot”

10:00 „Ez a hálózat, gazdasági érdekcsoportok hálózata, és ez mozgatja a politikát”

10:18 „A többségük nem kívánkozik be a politikába, mert nem ez a dolga… ez egy háttérhálózatot képez.”

11:40 „Az igazi döntések a nyilvánosság kizárásával a második rétegben születnek. Kik vitték el a mezőgazdasági támogatások zömét: Csányi, Veiszinger, Nyerges.

Összefoglalva:
Jelen esetben gazdasági hatalom volt az összeesküvő:
• Titokban működött,
• Terv szerint,
• A családi kisgazdálkodók ellen.
Az összes digitális kommunikáció rögzítésre kerül – bevallotta egy volt FBI ügynök
All Digital Communications” and Phone Calls are Recorded
May 6th, 2013
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2013/may/04/telephone-calls-recorded-fbi-boston

Szerk.: Nem is tudom… kell e folytatni ezt az írást… azt boncolgatva, hogy van vagy nincs összeesküvés. Világos, mint a nap.
A saját kormányod is összeesküdik ellened. A kormány nem a népet védi. A kormány a kormányt védi. A Nemzetbiztonsági Hivatal neve erősen megtévesztő, mert nem a NEMZET biztonságáról szól, hanem a kormány és a legnagyobb lobbisták védelméről szól, az ellenzéki pártokkal és a rendszer elleneses csoportokkal szemben.

A mindenkori kormányfő abban hitben ringatja magát, hogy őt a nép választotta meg és minden, amit tesz a nép akaratától való és a tetteit a nép szentesíti. Ez borzasztóan messze van az igazságtól. A nép csupán arról döntött, hogy a felkínált listáról melyik személy kerüljön az államfői székbe, és onnantól az államfő szabad kezet kap.


Vonjuk le a Tanulságot:


Az összeesküvések közül a legveszélyesebb, amikor egy cég, vagy cégek szövetkeznek a fogyasztó ellen. Vicces de ha belegondolsz ez történik. A dohánycégek tudták, hogy a nikotin káros a fogyasztóra. A gyógyszer gyártók tudják, hogy soha egyetlen gyógyszerűk sem gyógyított még meg egy betegséget sem. Az olajcégek tudják, felelősek a környezet szennyezéséért.
A mértéktelen profithajszolás emberek életébe, és egészségébe kerül és ez etikátlan.

Gondoljunk bele, hogy mennyire alapvető és zsigeri tulajdonsága az embernek a szövetkezés mások ellen.

Gondolj csak a munkahelyedre. Biztos vannak „klikk”-esedések. Amikor három kolléga sarat dobál a negyedikre, számtalan - általában vélt - okból kifolyólag. Teljesen mindennapos dolog. Láthattuk, hogy maga a cég (pl.: ahol dolgozol) szövetkezhet egy másik céggel egy cél elérése érdekében, esetlen etikátlan, vagy törvénytelen eszközöket felhasználva, ami indokolja a titkolózást. Biztos tudsz példát mondani a közvetlen környezetből.
Láthattuk, hogy egy kormány is képes és hajlandó eszközöket bevetni, hogy titokban, tervszerűen cselekedjen érdekeinek védelmében.

Most próbáljuk elképzelni azon hatalmasoknak a gondolatait, akik a kormányok felett, mögött, azokat pénzelve, igazgatják a világgazdaságok, a globalizációt, a különböző piaci és valuta uniókat. Ha megkérdőjelezed, hogy ilyen személyek, vagy csoportok léteznek, gondolj csak Soros György 1992-es angol font elleni támadására, mint a legenyhébb példára.
Szóval ezek az emberek is szövetkeznek, ha ez a tulajdonság ennyire mindennapos, akkor nekik is kell, muszáj.
Milyen célja lehet annak pár száz embernek a világ tetején?! Használjuk a józan eszünket, képzeljük magunkat egy ilyen ember helyébe:

• Először is a hatalmuk megtartása. Ha megőrizték több száz, talán több ezer éve (dinasztiákra gondolok) nem akarják elveszteni.

• Hatalmukat csak úgy tarthatják meg, ha birtokukban van az információ arról, ha valami fenyegeti a hatalmukat, de mivel nem tudják előre mi az, ezért mindent látniuk és hallaniuk kell.

• Törekedniük kell, hogy mindent, ami veszélyes lehet rájuk, irányítsanak a Földön, akkor leselkedik a hatalmukra a legkisebb veszély.

• Mi az, ami veszélyt jelent a hatalmukra?

> Talán egy gazdasági válság…? Akinek végtelen mennyiségű pénze, és korlátlan befolyása van a világgazdaságra az nem félhet semmilyen válságtól. (remélem most mindenkinek felpattant a fejében kérdés, hogy ha valakik igazgatják a világgazdaságot, miért idéznek elő recessziót, az nekik sem jó. Na ezen témakörben tessék kutatni a neten. Meg fogtok világosodni)

> Akkor talán ellenséges hadsereg…? És mit támadjon az a sereg?! Van székháza ezeknek az embereknek?! Nem, nincs.

> Akkor természeti katasztrófa…? Ez már esélyes, de csak akkor, ha globális méretű. Egy elég nagy természeti erő képes lerombolni a digitális és fizikai infrastruktúrát és a hatalmasok befolyásoló képessége erősen akadozni kezd, és sokkal közvetettebbé válik.

> Mi a helyzet a betegséggel és járvánnyal? Ez is esélyes, elvégre „ők is emberek” (de lehet, hogy nem mosoly

> Mit szóltok a forradalomhoz? Ez veszélyes lehet? A nép az adott országban elzavarja a politikai vezetőjét. Na bumm… Ez csak annyit jelent a szuper gazdag pénzembernek, hogy másik politikai vezetőt kell lefizetni. A szerencsétlen nép meg azt hiszi, mostantól jobb lesz az élete, hogy nem a diktátor alatt éhezik, hanem a demokratikus kormány adói alatt. De közben meghalt néhány ezer ember. Hagy gratuláljak.

• Ha azt keressük, mi jelent veszélyt a világ legbefolyásosabb 300 emberére, azt kell kitalálnunk, honnan származik a hatalmuk:

> A pénztől. Jön a gyors válasz. Persze, és
> Honnan származik a pénz?
> Az emberek munkájából végső soron.


Az életünket megkeserítő, megkárosító, testünket és lelkünket megnyomorító, kapzsi, ellenünk összeesküvő cégektől az ment meg minket, ha nem dolgozunk nekik. Mert tévedsz, ha azt hiszed te magad-miatt dolgozol. Amikor egy fáradt nap után, amit értelmetlen, értéktelen munkával töltöttél, beülsz a kifizetetlen hitelen vett autódba, és megérkezel a kifizetetlen hitelen vett lakásodba, hogy otthon kimazsolázd a sárga csekkek közül azt, amit, nem fogsz tudni befizetni. Hol vagy TE ebben az egészben?!
Megmondom: ott vagy a bűntudatban, hogy felmertél nyitni egy üveg bort a sárga csekkek mellett, ahelyett, hogy annak az árát is befizetnéd, és ott vagy a tehetetlen dühben hogy holnap előröl fogod ezt kezdeni és nem látod a kiutat, ott vagy az elkeseredettségben, hogy a gyereknek megint új ruha kell, de nem tudod neki csak a legolcsóbbat megvenni, és ott vagy a végtelen szomorúságban amikor belegondolsz, hogy majd öreg korodban, visszanézve az életedre egyetlen objektív értéket teremtettél, az utódodat akire ugyanezt az életpályát hagyod örökségül.
Ezekben az érzelmekben vagy ott TE, és ezek az érzelmek okoznak neked, gyomorgörcsöt, asztmát, fejfájást, szorongást, depressziót, allergiát, ekcémát, gyomorégést.
Ez a TE, és minden ember jussa.

A MI ellenségünk nem ember, nem személy, az Ő ellenségük MI vagyunk.

A hatalmasok Tőlünk félnek, Minekünk a társadalmi és gazdasági rendszertől kell félni.
Az új rendszernek stressz mentesnek, érdem alapúnak, mértékletesnek, természet központúnak és fenntarthatónak kell lennie.

A csavar a dologban az, hogy a társadalmi átalakulást előidézni nem egyszerű, szinte, - de csak szinte, - lehetetlen, mert ha egy személy nem megy be dolgozni, azt úgy hívják munkanélküli, de ha egy millió ember nem veszi fel a munkát, azt már úgy hívják polgári engedetlenség. És csak ennek az utóbbinak van esélye. Globálisan is a népesség 10%-ára volna szükség közel 800 millió embernek kéne megtagadnia a munkavégzést a gazdasági élet minden területén, ráadásul rövid időn – mondjuk egy héten – belül.

Ezzel elveszne a hatalmasok, hatalma, hiszen ha valaki tényleg elszánt nem lehet senkit arra kényszeríteni, hogy dolgozzon. Egyszerűen leülök a földre és nem csinálok semmit. Akkor se, ha fegyvert szorítanak a fejemhez. De ehhez minden ember támogatása, kitartása és feltétlen hite kell a másik ember iránt, hogy ha ő kitart én is kitartok, és akkor mindannyian kitartunk. Amint egyvalaki feláll és felveszi a munkát az demoralizálja a többieket és az engedetlenség összeomlik.
Persze ennek a megoldásnak így is nagy ára lesz akármilyen békés. Sokan bele fognak halni, amikor a karhatalom megpróbálja a „rendet” helyreállítani.
Arra senki ne számítson, hogy majd megválasztunk egyszer egy politikai vezetőt, aki szembe megy a kampányát támogató, bankárokkal, multikkal és az ő kárukra megteremti a Földi édenkertet. Nem fog megtörténni. Az átalakulás csak alulról jöhet.

Én látok némi sorsszerűséget a fenti megoldásban, abban, hogy az emberek közötti feltétlen hitre és bizalomra van szükség a változáshoz. Ha ezt sikerül megvalósítani, akkor tényleg készen fogunk állni, hogy egy jobb világban éljünk.Utószó:
Az itt leírt okfejtés a saját szellemi termékem, természetesen a kétévnyi internetes kutatás, és számos témába vágó cikk és videó hatással volt rám, de a következtetést próbáltam a logika mentén, objektíven létrehozni.
Nem kell a fentiekkel feltétlenül egyetérteni, lehet idővel kiviláglik más lehetséges megoldás is, de javaslom mindenkinek csöndesedjen el magában néha-néha és gondolkozzon el maga is, vajon igaz lehet e amit itt olvasott. Sőt azt javaslom mindenkinek mostantól mindent kérdőjelezzen meg, amit hall vagy lát a hírekben, reklámokban, filmekben. Amiről azt hiszed egyértelmű, azt főleg.
Arra kérek mindenkit, ha meghallod azt a kifejezést „összeesküvés-elmélet” nagyon figyelj oda. És kutass utána, akkor is, ha első látásra értelmetlennek és fölöslegesnek tűnik, és amit találsz azon erősen gondolkozz el, akár napokig, és csak utána dönts, mit kezdesz az infóval.

A jelenlegi Magyar, európai és globális gazdasági rendszer rossz. Elfogadhatatlan szenvedést okoz. Az első lépés az, hogy felismerjük a betegséget, és ennek tényét terjesztjük, hogy aki akarja, az befogadja. Azért olyan nehéz felismerni, mert nem is merünk arra gondolni, hogy jobb, könnyebb is lehetne, pedig nincs olyan messze, mint ahogy látszik.

Én el tudok képzelni, olyan életet, hogy nem aggódom amiatt, hogy jövő héten kirúgnak, hogy nem szorongok, mert munkát végzek, hogy nem szomorkodom, mert nem vagyok a gyerekeimmel eleget… el tudom képzelni és tetszik… akarom.
Vissza az elejére Go down
Orser002

Orser002

Hozzászólások száma : 92
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Tartózkodási hely : Budapest

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptyHétf. Május 20, 2013 4:35 am

Ezt az irományt nem ide készítettem eredetileg, hiszen TI a fentiekkel bőven tisztában vagytok.

Ez az ismerőseimnek készült a privát levelezőlistámba, akiket általában az általam fontosnak tartott hírekkel szoktam traktálni, melyekhez a saját magyarázatomat fűzöm, ez az én saját próbálkozásom mások ébresztésére, de most kapták tőlem a fenti irományt, lehet meg fognak lepődni. mosoly

Viszont megmutatom nektek, kíváncsi vagyok mit gondoltok, ha egy "fel-nem-ébredt" találkozik vele, mit gondolhat róla?!

Vissza az elejére Go down
cogitoergosum

avatar

Hozzászólások száma : 155
Csatlakozott : 2013. Feb. 26.

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptyHétf. Május 20, 2013 10:15 am

Kedves Orser002!

Ha egy "fel-nem-ébredt" olvassa a fenti soraidat, akkor remélhetően ilyen reakciói lesznek. Tehát, lássuk szépen, egymás után sorba:

- na megint a szokásos összeesküvés duma...
- azért elolvasom, ha már ennyit szenvedett vele...
- hát ez az emberke totál "zizi", az tutira biztos...
- várjunk csak, nem is biztos...
- "azannya", ez logikusnak tűnik...
- most mi van?...
- te jó ég, hát ezt eddig miért nem mondta nekem senki?...
- basszuskulcs, ezt nem hiszem el...
- hát ez kész...
- na, engem eddig jól átvertek...
- mostmár tényleg kíváncsi vagyok az igazságra...

...

mosoly

Összefoglalva: szerintem jól sikerült az ébresztő-leveled... kacsint
Vissza az elejére Go down
lehetoseg

avatar

Hozzászólások száma : 53
Csatlakozott : 2013. Feb. 14.

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptyHétf. Május 20, 2013 11:23 pm

Nagyon összeszedett levél.
De azt kell végig gondolni képesek e az emberek arra , hogy az egyik lábukat a másik elé rakva közlekedjenek mert ha erre nem akkor hiába minden szó.
Vissza az elejére Go down
Open-eyed

Open-eyed

Hozzászólások száma : 129
Csatlakozott : 2013. Feb. 03.

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptyHétf. Május 20, 2013 11:46 pm

Nagyon jó amit írtál. A probléma az emberek idejével van. Ugyanis az nincs nekik. Illetve ezt mondják folyton és folyton, de persze minden baromságra meg van.
Ahogy bátyám mondta nekem egyszer: "Mindenkinek arra van ideje amire időt szakít".

Szóval szerintem ránéznek a legtöbben és gyorsan törlik vagy továbblépnek (majd ha lesz időm), nehogy elmenjen a TV előtt töltött vagy Facebookon lógott, stb.. időből már 10 percük. Én legalábbis a legjobb barátaim körében is ezt tapasztaltam.

Küldtem nekik egy fél órás filmet, nézzék meg. 5 hónap alatt egyik sem volt képes rá, időhiányra panaszkodva. Közben megnéztek otthon is meg moziban is több mint 10 két órás filmet. Belülről kellene vágyniuk a kutatásra. Amíg ezt nem indítja el valami, addig nehéz rávenni őket akármire is.
Vissza az elejére Go down
Orser002

Orser002

Hozzászólások száma : 92
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Tartózkodási hely : Budapest

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptyKedd Május 21, 2013 7:00 am


Köszi az építő kritikát.
Vissza az elejére Go down
9323sz.elitelt

9323sz.elitelt

Hozzászólások száma : 301
Csatlakozott : 2013. Feb. 17.

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptyCsüt. Május 23, 2013 8:14 am

Nagyon jó, összeszedett írás!
Elküldhetem egy ismerősömnek?
Szerintem kitenné ő is a honlapjára.
Vissza az elejére Go down
Orser002

Orser002

Hozzászólások száma : 92
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Tartózkodási hely : Budapest

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptyCsüt. Május 23, 2013 10:04 pm

9323sz.elitelt írta:
Nagyon jó, összeszedett írás!
Elküldhetem egy ismerősömnek?

Ez természetes. De köszi, hogy megkérdezted.

Üdv.
Vissza az elejére Go down
Redbaron

Redbaron

Hozzászólások száma : 8
Csatlakozott : 2013. Apr. 04.

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptyHétf. Május 27, 2013 8:10 am

Sziasztok!

Szerintem az "összeesküvés-elmélet" szemantikája nem létezik. Régen lehet, h volt valamilyen fogalom, amely egy állam elleni belső szövetséget takart, amelynek a célja a hatalom megszerzése. Szerintem a mai világban minden pofátlanul a szemünk előtt zajlik. Egyszerűen nincs szükség összeesküvésre. Ha az emberek egy picit használnák azt a kis szerkezetet a fejükben, akkor hamar rájönnének, h itt bizony nagy baj van. Ez a fórum is azért létezik, mert nincs összeesküvés, igazából nem nagyon érdekli őket, h ki mit mond annyira nyeregben érzik magukat. Kínomban nevetek amikor a polcról leemelik a "terrorizmus" c. pókhálós könyvet és egy jól megrendezett bostoni merénylet formájában lenyomják az emberek a torkán a jó öreg forgatókönyvet. Nade most egy kicsit elkanyarodtam. A lényeg az véleményem szerint, h talán valamikor nekik is szükségük volt összeesküvésre, de ma már nem. Őszintén, mi ellen kéne nekik összeesküvést kreálniuk? Média, politika, pénz - gazdaság...stb. minden a kezükben van. A hadigépezet már rég beindult és sajnos mi vesztésre állunk...
Vissza az elejére Go down
Orser002

Orser002

Hozzászólások száma : 92
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Tartózkodási hely : Budapest

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptyKedd Május 28, 2013 11:35 pm


Ma reggel volt egy világosodási-hullámom.

Arra jöttem rá, (újra) hogy az emberiség élete lehetne más is. Azért ilyen mert
ezt kaptuk meg. Ha az embereket szabadjára engednék, akkor percek alatt felépítené Bábel tornyát, és irányítók nem lennének különbek bármelyik embernél. Hogy ez ne történjen meg...

Ki kellett találniuk azt a rendszert ahol a személy körbe-körbe fut, elszeparálva a többiektől, hogy ne legyenek képesek összefogni, és ezt úgy kell elérni, hogy közben fizikailag ne legyenek bezárva.
A feladat nehéz, a megoldás zseniális... be kell ismernem.

És ebből jön a sokkal fontosabb felismerésem, hogy a munkahelyi ambíció céltalan dolog. Teljesen értelmetlen. Azzal ha jobb munkahelyet keresel, nagyobb fizetésért, csak annyit érsz el, hogy a köreidet gyorsabban futod, és sokkal kevesebb időd jut az elmélkedésre. Nem kell több fizetés, annál mint ami fedezi, a lakhatásod, és az ételed. Az életed ciklusokra épül. A legrövidebb ciklus egy nap. Minden napod ugyanolyan, és minden heted, hónapod, és éved. Sosem haladsz sehova, ez hazugság, körbe-körbe jársz.

Egy másik felismerés is elért.
Jelen valóságunkban tényleg nem lehet tömegesen szövetkezni a rendszer ellen. Lehallgatnak, megfigyelnek, technikáik kifinomultak, esélytelen. Tehát a megoldás az asztrál sík.
Ki kell fejlesztenie a lehető legtöbb embernek a test elhagyás készségét, és az asztrál síkon kell gyülekezni és megbeszélni a tennivalókat. (Persze nem fogok meglepődni, ha kiderül ezen a síkon is jelen vannak az ügynökök, de mindent a maga idejében)
Ezt a helyet talán nem szerencsés "Zion"-nak hívni, de talán a Matrix megint sugalni akart vmit. Ha belegondolok, az ötlet abból a szempontból is előnyös, hogy aki rászánja az időt, és ki tudja fejleszteni a fenti készségét annak van akarata változtatni. Tehát ez hatékonyan szűri az ellenállókat.

Vissza az elejére Go down
Táborszki Bálint
Admin
Táborszki Bálint

Hozzászólások száma : 367
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Debrecen

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptySzer. Május 29, 2013 1:08 am

Idézet :
Jelen valóságunkban tényleg nem lehet tömegesen szövetkezni a rendszer ellen. Lehallgatnak, megfigyelnek, technikáik kifinomultak, esélytelen. Tehát a megoldás az asztrál sík.
Ki kell fejlesztenie a lehető legtöbb embernek a test elhagyás készségét, és az asztrál síkon kell gyülekezni és megbeszélni a tennivalókat. (Persze nem fogok meglepődni, ha kiderül ezen a síkon is jelen vannak az ügynökök, de mindent a maga idejében)
Ezt a helyet talán nem szerencsés "Zion"-nak hívni, de talán a Matrix megint sugalni akart vmit. Ha belegondolok, az ötlet abból a szempontból is előnyös, hogy aki rászánja az időt, és ki tudja fejleszteni a fenti készségét annak van akarata változtatni. Tehát ez hatékonyan szűri az ellenállókat.

Ha ezt a gondolatmenetet valaki szeretné folytatni, előre kérem, itt tegye.
<3
Vissza az elejére Go down
http://ellenpropaganda.com
cogitoergosum

avatar

Hozzászólások száma : 155
Csatlakozott : 2013. Feb. 26.

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptySzer. Május 29, 2013 5:01 am

Orser002 írta:

És ebből jön a sokkal fontosabb felismerésem, hogy a munkahelyi ambíció céltalan dolog. Teljesen értelmetlen. Azzal ha jobb munkahelyet keresel, nagyobb fizetésért, csak annyit érsz el, hogy a köreidet gyorsabban futod, és sokkal kevesebb időd jut az elmélkedésre. Nem kell több fizetés, annál mint ami fedezi, a lakhatásod, és az ételed. Az életed ciklusokra épül. A legrövidebb ciklus egy nap. Minden napod ugyanolyan, és minden heted, hónapod, és éved. Sosem haladsz sehova, ez hazugság, körbe-körbe jársz.
Abszolúte egyetértek. Igaz a mondás: "Nem minden a pénz." Ezt még annyival ki lehetne egészíteni, hogy: "Nem minden az egzisztencia."

Az ember csak akkor tud teljes életet élni, ha megtalálta a "helyét" a világban, és a békét önmagában. Persze ezt mondani sokkal könnyebb, mint kivitelezni. A szó önmagában kevés, törekedni kell rá.
Vissza az elejére Go down
9323sz.elitelt

9323sz.elitelt

Hozzászólások száma : 301
Csatlakozott : 2013. Feb. 17.

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptySzer. Május 29, 2013 9:43 am

Az asztrálsíkos ötlet nagyon jó.

Ott képtelenség hazudni.
Nem muszáj testelhagyásra "gyúrni", elég a jól bevált Silva-féle Agykontroll technika.
Amúgy fizikailag is lehet PGP titkosítással írt leveleken keresztül tartani a kapcsolatot...
Vissza az elejére Go down
Táborszki Bálint
Admin
Táborszki Bálint

Hozzászólások száma : 367
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Debrecen

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptySzer. Május 29, 2013 6:45 pm

Vagy személyesen találkozni. Annál kisebb kockázat nem igazán van.
Vissza az elejére Go down
http://ellenpropaganda.com
Vendég
Vendég
Anonymous


NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptySzer. Május 29, 2013 9:53 pm

asztrál sík. ----> Ilyen létezik egyáltalán?

Ebbe 2 oldalról is bele lehet menni

Ilyen nem létezik, höhö nincs bizonytva XD Kamu az egész (kík pirula)

Ilyen van, csak épp elméletileg tudunk róla mert eddig senki se mutatott videó bizonyítékot a testelhagyásra, nemde? (pírós pirula) max. filmekben... (és itt van az hogy ami van a filmekbe az akár a valóságban is lehet).
Vissza az elejére Go down
Orser002

Orser002

Hozzászólások száma : 92
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Tartózkodási hely : Budapest

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptyCsüt. Május 30, 2013 5:00 am

Táborszki Bálint írta:
Vagy személyesen találkozni. Annál kisebb kockázat nem igazán van.

A személyes találkozást is előbb meg kell beszélni telefonon vagy vhogy.
Vissza az elejére Go down
cogitoergosum

avatar

Hozzászólások száma : 155
Csatlakozott : 2013. Feb. 26.

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptyCsüt. Május 30, 2013 5:05 am

Osztom Bálint véleményét, valóban sokkal emberibb, és őszintébb a "szemtől szembe" való találkozás, és beszélgetés. Ott nincs kamuzás, meg mellébeszélés, mert az ember szeme, gesztusai, mimikája, testbeszéde hamar felfedi a gondolatai mögött lévő jó, vagy megtévesztő szándékot.

Hamarosan talán eljutunk itt a fórumon is arra a bizalomlépcsőfokra, hogy egy személyes "kerekasztal beszélgetést" folytassunk. Sokkal gyorsabb, és gördülékenyebb kommunikációt tenne lehetővé. Persze ehhez idő kell, és talán ami a legfontosabb, hogy erre: "Van-e szándék?"

OFF - Hová tűnt Pirula, meg Kowalski ???
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptyPént. Május 31, 2013 5:29 am

A találkozó jó ötlet. Én benne vagyok. A kérdés csak az lesz,hogy hol és mikor meg kik és mennyiből...

Szerintem Pirula és Kowalski figyelnek minket. No nem kell feltétlenül megijedni, de ezek ketten valamit terveznek. :D Vagy nem tudom. Lehet, hogy azt látják, itt valami mozgolódás van és hagyják, hogy kiforrja magát. És megnézik milyenné válik a nyáj ha nincsenek ott a pásztorok...
Vissza az elejére Go down
Avar

Avar

Hozzászólások száma : 244
Csatlakozott : 2013. Mar. 08.
Tartózkodási hely : Coruscant

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptyPént. Május 31, 2013 5:44 am

Arra még senki sem gondolt, hpgy náhányan esetleg már találkoztunk, csak nem tudjuk?
Vissza az elejére Go down
Avar

Avar

Hozzászólások száma : 244
Csatlakozott : 2013. Mar. 08.
Tartózkodási hely : Coruscant

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptyPént. Május 31, 2013 5:54 am

9323sz.elitelt írta:
Az asztrálsíkos ötlet nagyon jó.

Ott képtelenség hazudni.
Nem muszáj testelhagyásra "gyúrni", elég a jól bevált Silva-féle Agykontroll technika.

Plusz, ha az asztrálsíkon nyomjuk, nem kell fizetni a netért, meg a gép fogyasztása is ugye, és ott mindenki úgy néz ki mint az avatárja, meg ingyen van a manna.
Na ezért nincs itt Kowalsky meg Pirula.
Szerintem én is lelépek.
Eredményes életet, és sok locsolót.
Vissza az elejére Go down
cogitoergosum

avatar

Hozzászólások száma : 155
Csatlakozott : 2013. Feb. 26.

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptyPént. Május 31, 2013 10:58 pm

pisti0827 írta:

Szerintem Pirula és Kowalski figyelnek minket. No nem kell feltétlenül megijedni, de ezek ketten valamit terveznek. :D Vagy nem tudom. Lehet, hogy azt látják, itt valami mozgolódás van és hagyják, hogy kiforrja magát. És megnézik milyenné válik a nyáj ha nincsenek ott a pásztorok...
Remélem igazad van, és nem "csesztetik" őket a yardok, mert beindult az "igazságáradat" itt a fórumon. kacsint
Amúgy meg, ha úgyis olvassák, akkor itt üzenek nekik:

"Pirula, Kowalski, írjatok valamit, mert már hiányoztok, mint egy falat sör"... mosoly

@Avar

Őszinte leszek: ez az "asztrálsíkos" dolog nálam is kiverte a hülyeség biztosítékát, de emiatt értelmetlen lenne itt hagynia bárkinek is csapot-papot. Néhány helyen én is akkora - logikailag értelmetlen - baromságokat írtam, hogy utólag visszaolvasva a fejemet fogom, hogy: "Úristen". Persze ezt akkor leírva így gondoltam helyesnek. Tévedtem. De végső soron ebből tanul az ember: vagy a maga, vagy más hibáiból. Azért a használható gondolatok még mindig túlsúlyban vannak itt, mint a fatális "tévedések". Szerintem legalábbis.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptySzomb. Jún. 01, 2013 1:34 am

cogitoergosum írta:


@Avar

Őszinte leszek: ez az "asztrálsíkos" dolog nálam is kiverte a hülyeség biztosítékát, de emiatt értelmetlen lenne itt hagynia bárkinek is csapot-papot. Néhány helyen én is akkora - logikailag értelmetlen - baromságokat írtam, hogy utólag visszaolvasva a fejemet fogom, hogy: "Úristen". Persze ezt akkor leírva így gondoltam helyesnek. Tévedtem. De végső soron ebből tanul az ember: vagy a maga, vagy más hibáiból. Azért a használható gondolatok még mindig túlsúlyban vannak itt, mint a fatális "tévedések". Szerintem legalábbis.

Ezzel ugyanígy vagyok én is. Bár az,hogy hülyeségeket írok néha, az még részemről hagyján is, ami leginkább zavar mostanában, legalábbis ahogy magamon észrevettem, sokszor a türelmetlenségem és forrófejűségem miatt átmegyek "parasztba". Ezen pedig változtatnom kell sürgősen. Mert ennek hosszútávon böjtje lesz...
Vissza az elejére Go down
cogitoergosum

avatar

Hozzászólások száma : 155
Csatlakozott : 2013. Feb. 26.

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptySzomb. Jún. 01, 2013 2:05 am

Na, szokás szerin megint jól eltértünk az alaptémától... mosoly

Megpróbálom a beszélgetést egy gondolatcsavarral egyenesbe hozni. Remélem sikerül...

Open-eyed írta:
Nagyon jó amit írtál. A probléma az emberek idejével van. Ugyanis az nincs nekik. Illetve ezt mondják folyton és folyton, de persze minden baromságra meg van.
Ahogy bátyám mondta nekem egyszer: "Mindenkinek arra van ideje amire időt szakít".
...
Belülről kellene vágyniuk a kutatásra. Amíg ezt nem indítja el valami, addig nehéz rávenni őket akármire is.
Akkor talán megoldásként elkezdhetünk azon gondolkodni, hogy mivel lehetne a leghatásosabban felhívni az érdektelen átlagemberek figyelmét arra, hogy pár pillanatnyi időt eltöltsenek a "valósághalmazban". A belső tudásvágyat - gondolom ez mindenkiben eredetileg egyforma adottság, csak idővel "lecsendesíthető" - lehet-e újra "elindítani"? Lehet-e tenni ennek érdekében valamit? Vagy ez tőlünk teljesen független dolog?
Vissza az elejére Go down
Freya

Freya

Hozzászólások száma : 85
Csatlakozott : 2013. Feb. 08.

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptySzomb. Jún. 01, 2013 2:25 am

cogitoergosum írta:
Na, szokás szerin megint jól eltértünk az alaptémától... :)

Megpróbálom a beszélgetést egy gondolatcsavarral egyenesbe hozni. Remélem sikerül...

Open-eyed írta:
Nagyon jó amit írtál. A probléma az emberek idejével van. Ugyanis az nincs nekik. Illetve ezt mondják folyton és folyton, de persze minden baromságra meg van.
Ahogy bátyám mondta nekem egyszer: "Mindenkinek arra van ideje amire időt szakít".
...
Belülről kellene vágyniuk a kutatásra. Amíg ezt nem indítja el valami, addig nehéz rávenni őket akármire is.
Akkor talán megoldásként elkezdhetünk azon gondolkodni, hogy mivel lehetne a leghatásosabban felhívni az érdektelen átlagemberek figyelmét arra, hogy pár pillanatnyi időt eltöltsenek a "valósághalmazban". A belső tudásvágyat - gondolom ez mindenkiben eredetileg egyforma adottság, csak idővel "lecsendesíthető" - lehet-e újra "elindítani"? Lehet-e tenni ennek érdekében valamit? Vagy ez tőlünk teljesen független dolog?

Úgy gondolom, rávenni bárkit is bármire nem lehet és nem is szabad, inkább csak figyelni kell a reakcióit. De ha látod, hogy van egy vonal, ami "megérinti", mondjuk úgy, hogy húsba vágó kérdés a számára, ott kell bedobni valamit, de nem erőszakosan, csak úgy, hogy elkezdjen gondolkodni róla/rajta. Ha valaki erőltet valamit, azzal csak az ellenkező hatást érheti el. El lehet indítani, csak nagy türelem kell hozzá! (Elnézést, most kicsit szétoffolom a témát, de a "lehet-e ÚJRA elindítani" kérdés passzolna a kékpirulás témához is, nem? Akkor ezek szerint mégis lehetséges visszatérni az alapállapothoz? Befejeztem! :D )
Vissza az elejére Go down
Avar

Avar

Hozzászólások száma : 244
Csatlakozott : 2013. Mar. 08.
Tartózkodási hely : Coruscant

NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés EmptyHétf. Jún. 03, 2013 3:59 am

Tapasztalataim alapján merem állítani, hogy a "keresés" "ébredés" vagy nevezzük bárminek, kódolt dolog lehet bennünk, az azonos mentalitású emberek megtalálják egymást. Szerintem egy "normális" "hétköznapi" ember nem ébreszthető fel.
Már próbáltam. kacsint
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty
TémanyitásTárgy: Re: NINCS itt semmilyen összeesküvés   NINCS itt semmilyen összeesküvés Empty

Vissza az elejére Go down
 
NINCS itt semmilyen összeesküvés
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: Szimbólumok/Titkos Társaságok/Okkultizmus-
Ugrás: