HomeGy.I.K.Hírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

Share
 

 Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!

Go down 
SzerzőÜzenet
Kowalski
Admin
Kowalski

Hozzászólások száma : 328
Csatlakozott : 2012. Nov. 25.

Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptyKedd Ápr. 30, 2013 11:51 pm

http://nol.hu/belfold/most_az_adj_gazt_-rendezoje_pruszkolhet

Ennek a topiknak nem fogtok örülni, de hát nem is azért vagyok... hogy mindig örüljünk vagy a nagy büdös ébredést magasztaljuk.

Na most tényleg? Ez lenne a nagy Anonymous brigád?
Hát ez nagyon szánalmas! Ha rajtam múlna, akkor ezek után teljesen leválasztanám a pirula tematikát az Anonymous-ról... és törölném a kötődő videókat is.

Csalódnom kellett! Ilyen aljas, kisstílű, akár parlamenti frakciót érdemlő dedós húzást nem vártam volna ettől a brigádtól! A választások környékén a pártok szoktak egymásról ilyen és ehhez hasonló fotókat szivárogtatni! Most ez a brigád komolyan gondolta, hogy beáll ebbe a sorba?

Hát nagyon szomorú vagyok! Én nem szeretem a jobbikot sem a híveit és egyáltalán egyik magyar praktizáló pártot sem szeretem. Ha rajtam múlna mindegyik elhagyhatná a Duna- parton a "Louis Vuitton" táskáját fürdésbe menet!

De ezt a színvonal nélküli proli tempót nem vártam volna az Anonymous brigádtól! Mi van már itt is egyszerűsödnek le a dolgok a proli szintre?

Lesz Tesco gazdaságos Anonymous brigád is? Ha valakinek horogkereszt lesz hímezve a tornazsákjára, vagy kinevetnek valakit mert kampós orra van, akkor legközelebb óvodai szervereket fognak feltörni? Lelepleztük Hello Kitty-t? Mi ez a színvonal?

És egyáltalán, hogy jutott eszükbe az ilyen sunyi "kampány szerszám" használata? Ezek a fotel forradalmárok két wow menet és egy pizza rendelés között ezzel foglalkoznak? Vagy valaki más vitte nekik a pizzát? Nokiás dobozba hajtogatva?

Ez mi akar lenni?

------------------------------------------------------

Szerintem, ti akik ide regisztráltatok! Pontosan tudjátok, hogy a gumi népet milyen módszerekkel hajtják be a szavazófülkébe! Egy olyan országban ahol pauperum "szegények" bibliáját kellene osztogatni, mert szellemileg alultápláltak és analfabéták, nem tudnak sorok között olvasni... 50 év kommunizmusnak köszönhetően!

Az ilyen olcsó trükköket alkalmazzák és a primitív ingereket használják ki a közvélemény manipulálására! Szavazófülékbe menet a többség azt sem tudja melyik miniszter kicsoda, és mi történt az elmúlt 25 évben... de azt tudja, hogy gyurcsány táncolt a másik meg tangába sasszézott!

sasszé:
Nincs az a szar gulyásleves, amivel ne lehet elmozdítani az X-et egyik körből a másikba választások idején!
Ezt nagyon jól tudjátok! Anonymous egyik kezével gyöngyöt szór a disznók közé mint fotel forradalmár, a másik kezével meg a gulyáslevest kavargatja. Aztán persze döngeti a mellét:

Idézet :
Anonymous vagyunk. Légiót alkotunk.
Nem felejtünk, nem bocsátunk. Számíts Ránk!

Hát ez mekkora álszent szöveg! Fogatlan pitbull...
De ha kicsomagolnám a ZIP tömörítésből a szlogent, akkor kijönne belőle egy orbán beszéd is.

És mennyire hiteles!

Hogy aki azt híreszteli: a világ konspiráció hogyan gyűrűzik be aljas módszereivel már a WC-be is... az maga is tangás fotókat puffogtat!
És persze hogyne... ezzel a legkevésbé sem befolyásol senkit sem! ÁÁÁ nem!

Az csak merő véletlen, hogy nincs eszköz differenciál az elnyomó és a forradalmár között!
Akkor végül ki manipulál kit?


Amíg korábban azt mondtuk az ellenségem ellensége a barátom. Addig egy kényelmes, velejéig romlott és korrupt demokrácia így alakítja: mindenki a barátom és keresek egy legyőzhető ellenséget. És nálam Anonymous beállt ebbe a sorba, bár van sok minden amiben egyetértünk... de ezek után nem kérek a szellemi barátságból, sem légióból!

De ellenségek sem leszünk. És remélem a következő húzásommal retorikai szinten megsemmisítő csapást mérek és megalázom Anonymous-t!

Íme egy szexuális töltetű fotó rólam! kacsint 20 éves koromban készült (sajnos régen). AZ akkori barátnőmnek kedveskedtem vele.

Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! 0410
Ne legyünk álszentek! Kevés ember van, aki diliből ne csinált volna a párjának hasonló dolgokat. És ezt az "igazság bajnoka" Anonymous is tudja... még az is meglehet, hogy kis forradalmárunk két hekkelés, wow és pizza között kifényesíti a joystickot is.


Nagyon kellett küzdenem, hogy megfeleljek annak a mércének, ahová azt levitte a béka segge alá Anonymous! A fotónak egyéb változatait zip fáljba csomagoltam. Lehessen válogatni. kacsint Gondoltam egyszerre spórolok munkát Anonymous-nak és megfelelek a színvonalnak is... habár ez nem biztos, mert nincs rajtam tanga és egyik képen sem kell pixelezni a nemiszervem, egyiken sem látszik. Illetve keresve sem találtam a gépemen olyan anyagokat, amelyek kompromittálóak lennének rám nézve. Pornó oldalt is szokványosat nézek.

Ja! Akkor a hacker-nek majd csempésznie kell valamit a gépemre? Lehet, hogy Anonymous már ide fog süllyedni? Hát igen van egy szint, ahonnan már csak lefelé van. kacsintRemélem kiváltottam olyan döbbenetet, mint amilyen döbbenettel voltam Anonymous iránt!

Nem tudom milyen világ lett az, ahol hírnök és az elkövető már nem különbözik egymástól. Mindenki eldöntheti! Hát nálam parlamenti frakciót alakíthat az Anonymous... bőven elérte azt a színvonalat!
De többet egyetlen egy filmjét sem nézem meg, erre is mérget vehet!
A gépemet nem kell feltörni kacsint Ez minden pornográf tartalom... ami van rólam.

A hölgy olvasóknak megcsókolom a kacsóit! kacsint

A virágokat az öltözőbe kérem... nevet


_________________
Ne engem okolj azért, mert bérelhető hely van a fejedben!
Vissza az elejére Go down
http://pirulapublic.hungarianforum.com
Vendég
Vendég
Anonymous


Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptySzer. Május 01, 2013 4:41 am

mosoly mosoly mosoly mosoly mosoly Na ezen besírtam....
Vissza az elejére Go down
Argonka

Argonka

Hozzászólások száma : 69
Csatlakozott : 2013. Jan. 25.
Tartózkodási hely : Győr

Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptySzer. Május 01, 2013 8:17 am

Ez jó volt xD
Szerintem az az igazság ,hogy ezeknek sok idejük, pénzük, energiájuk és emberi erőforrásuk van bármihez, ráadásul titkosak is. Nem lehet tudni semmit ha nem te csinálod és még akkor se biztos.
Lehet hogy csak beszivárogtak az Anonymoushoz hogy lejárassák őket lehet hogy nincs is már (hozzánk hasonló) Anonymous.
A fene se tudja az ilyet, értik ezek hogyan kell felforgatni a dolgokat és bomlasztani.
Vissza az elejére Go down
bukovinai

bukovinai

Hozzászólások száma : 99
Csatlakozott : 2013. Mar. 23.

Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptySzer. Május 01, 2013 10:29 am

Ezt már egy másik topicban leírtam, hogy ennek a csoportosulásnak mi a konkrét feladata. Ki hívta életre és miért.(soknak persze akik benne vannak erről fogalmuk sincs. azt hiszik, modern Robin Hood-ok... pedig nem azok. szegény megtévesztett ostobák.)
Az anonymous a kibertérben az, mint a való életben az AL-Kaida. Rájuk hivatkozva lehet majd az internetre felszerelni a rácsokat, kamerákat és más finomságokat - hogy fingani se tudsz majd, hogy ne készüljön róla egy zaftos jelentés.

Igazi hacker csoport úgy törne be, hogy senki nem tudná, hogy ki volt az. És úgy csinálnák a támadásokat, hogy soha senkit nem lehetne elkapni emiatt...

Ennyit az Anonymous-ról lulzsec-ről meg a többi idiótáról.

Én továbbmegyek. A cybercrmininas-okat(nagyobb kiberbűnözői csoportokat) is segítik szerintem a háttérből... ahogy a drogárusokat, és más bűnöző csoportokat is. (Konkrétan is lehetett hallani a politika és a maffia összefonódásáról nem egyszer)

Az egész lényegét csak az érti meg aki a háttérhatalom szemszögéből vizsgálja a kérdést. Probléma-reakció-megoldás. A problémához kell az Anonymous és a kiberbűnözés (és persze más titkos és bújtatott akciókhoz is fel lehet őket használni) úgy ahogy kellenek a drogárusok és a többi bűnöző ahhoz, hogy az emberek önként akarják a kamerákat,chipeket és a többi kontrollt....
Vissza az elejére Go down
Kowalski
Admin
Kowalski

Hozzászólások száma : 328
Csatlakozott : 2012. Nov. 25.

Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptySzer. Május 01, 2013 10:49 am

Argonka írta:
Ez jó volt xD
Szerintem az az igazság ,hogy ezeknek sok idejük, pénzük, energiájuk és emberi erőforrásuk van bármihez, ráadásul titkosak is. Nem lehet tudni semmit ha nem te csinálod és még akkor se biztos.
Lehet hogy csak beszivárogtak az Anonymoushoz hogy lejárassák őket lehet hogy nincs is már (hozzánk hasonló) Anonymous.
A fene se tudja az ilyet, értik ezek hogyan kell felforgatni a dolgokat és bomlasztani.

Na most akkor logikázzunk...

Verziók:

1, Ez az Anonymous hacker csoport soha nem is létezett, hanem ezen a fedő néven a pártok megbízott hackerei szívatják egymást.

ez hibás elmélet

indok:
Magyarországon egészen sajátos a mentalitás a hivatásokkal kapcsolatban. Egyszerűsítve: a fodrásznak kócos a haja, a cipésznek lyukas a cipője, az állami titkos ügynökségek pedig szivárogtatnak, ha kell ha nem. Már pedig Anonymous hacker tevékenysége már több mint 10 éve tart itthon. Igaz volt, amikor hosszabb időre eltűnt. De ez alapján már régen kiderült volna, hogy kamu. Mert, ha a politika mozgatja a szálakat, akkor előbb- utóbb felismerik egymást az ellenfelek... és valaki majd mindig több pénzt akar és egész egyszerűen felnyomják egymást az emberek. Ilyen nem történt "Anonymous" név használat alatt.

-------------

2, Anonymous hacker csoport volt Magyarországon, de már nincs és mások használják fel politikai okokból.

hibás elmélet

indok:
Az Anonymous group eszméit ismerve... egészen bizonyos, hogy politikai játékszerként nem lehet őket felhasználni. Már régen közbeléptek volna (ha valóban voltak), esetleg a csoport külföldi képviselői. Így szintén kizárható a politikai felforgatás.

-------------

3, Anonymous hacker csoport él és létezik, és megpróbálják lejáratni.

hibás elmélet

indok:

Ha ebben az elméletben feltétlesmódba helyezzük a létezését a csoportnak, akkor komolyan is vehetjük. Ha komolyan vesszük... nemtom mennyire jó az, ha egy párt vagy egy állami szerv packázik egy ilyen csoporttal. A gugli azért vonult ki Kínából mert állandóan széthekkelték a szervereit és megunta (a sztori ennél bonyolultabb, de ebbe nem megyek bele). Ha létezik ilyen csoport, akkor nem szívesen szórakoznék velük.

-------------

Végső konklúzió... szerintem:

Ez a csoport több különálló személyből áll és létezik... nem is biztos, hogy ismerik egymást, Lehet, hogy az összehangolt támadásokat titkos mód, külföldi szerveren kommunikálva tervezik meg.

Azonban úgy közlekednek, mint az elefánt a porcelán boltban. Azzal az eszmével még egyet is értek, hogy a diktatúra egyetlen formája sem elfogadható. De azzal, hogy szélsőjobbos személyekről szex képet közöl... és lehet, hogy jó szándékból teszi és ez meggyőződése, de teremt egy másik problémát. Lovat ad a politikai ellenfelek alá, akik semmiben sem különböznek attól a személytől... akit a fotókkal korábban lejáratott! Egyik szörnyet a másik szörny kezére játssza. Ez egy rossz döntés volt!


Csak azok a fotók felháborítóak, amelyek a sajtó kirakatában jelennek meg. Az hogy én ide kitettem a fotóimat, hát nem lesz következménye. Röhögnek és felteszik a kérdést: ki ez a f@sz? És ennyi. A személyt akit most lejárattak, a családi és baráti körében, szakmai, politikai körében ugyanúgy tisztelik és szeretik mint a botrány előtt. Semmi nem történt... sikerült megvezetni néhány százezer birkát, akik majd a szavazófülkébe szédelegnek. Ez a manipuláció része.

És így nem tudom eldönteni, hogy ez tényleg hülyegyerek brigád vagy csak egyszerűen öngólt lőtt?


_________________
Ne engem okolj azért, mert bérelhető hely van a fejedben!
Vissza az elejére Go down
http://pirulapublic.hungarianforum.com
Kowalski
Admin
Kowalski

Hozzászólások száma : 328
Csatlakozott : 2012. Nov. 25.

Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptySzer. Május 01, 2013 11:08 am

bukovinai írta:
Ezt már egy másik topicban leírtam, hogy ennek a csoportosulásnak mi a konkrét feladata. Ki hívta életre és miért.(soknak persze akik benne vannak erről fogalmuk sincs. azt hiszik, modern Robin Hood-ok... pedig nem azok. szegény megtévesztett ostobák.)
Az anonymous a kibertérben az, mint a való életben az AL-Kaida. Rájuk hivatkozva lehet majd az internetre felszerelni a rácsokat, kamerákat és más finomságokat - hogy fingani se tudsz majd, hogy ne készüljön róla egy zaftos jelentés.

Igazi hacker csoport úgy törne be, hogy senki nem tudná, hogy ki volt az. És úgy csinálnák a támadásokat, hogy soha senkit nem lehetne elkapni emiatt...

Ennyit az Anonymous-ról lulzsec-ről meg a többi idiótáról.

Én továbbmegyek. A cybercrmininas-okat(nagyobb kiberbűnözői csoportokat) is segítik szerintem a háttérből... ahogy a drogárusokat, és más bűnöző csoportokat is. (Konkrétan is lehetett hallani a politika és a maffia összefonódásáról nem egyszer)

Az egész lényegét csak az érti meg aki a háttérhatalom szemszögéből vizsgálja a kérdést. Probléma-reakció-megoldás. A problémához kell az Anonymous és a kiberbűnözés (és persze más titkos és bújtatott akciókhoz is fel lehet őket használni) úgy ahogy kellenek a drogárusok és a többi bűnöző ahhoz, hogy az emberek önként akarják a kamerákat,chipeket és a többi kontrollt....


Akkor ezek szerint egy nem létező bűnbakról beszélünk és jó sok romantikus idiótáról, akik hinni akarnak a létezésében és csoport tagnak hiszik magukat. De közben ez csak egy műbalhé dosszié a világot átjáró nagy büdös konspiráció íróasztal fiókjában. Akkor ezek szerint nyugodt lélekkel törölhetem az összes kapcsolódó videót innen a fórumról és ezt a topikot is? És ennyi?

Ezzel csak egyetlen egy bajom van. Amiben erősen hisznek... és nézz körbe a Neten és a Tube-on. Az előbb- utóbb életre kel! Lehet, hogy Anonymous-t kitalálták... de az is lehet, hogy valaki ezek után tényleg magára vállalta és létező személyként osztja az igét, elfoglalta azt a pozíciót.. amit korábban nem is ő hozott létre. mosoly Volt már ilyen. Egy Stephen King regény is feldolgozott egy hasonló problémát.

Na ez az amit nem tudunk. Hol kezdődik a konspiráció és hol tart most? Milyen mellékszálak voltak és vannak?

David Icke elméletei jópofák... de azért ne vegyél rájuk mérget!


_________________
Ne engem okolj azért, mert bérelhető hely van a fejedben!


A hozzászólást Kowalski összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 01, 2013 6:25 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://pirulapublic.hungarianforum.com
Táborszki Bálint
Admin
Táborszki Bálint

Hozzászólások száma : 367
Csatlakozott : 2013. Jan. 23.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Debrecen

Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptySzer. Május 01, 2013 11:12 am

Elég sokan úgy tartják, hogy az anonymust a soros alapítvány pénzeli. Egyébként nekem van egy olyan érzésem, hogy ez a csapat támad mindent, amit tud, természetesen céltalanul és értelmetlenül. Ez a viselkedés egy csapat taknyos kölyökre ráillene, de nem gondolom hogy ezek az emberek a fiatalkor hormontúltengéseit akarják valahogy levezetni.
Vagy idióták, vagy ők se tudják mit csinálnak, csak parancsra csinálják. De akkor a kérdés pedig az, hogy mi célja van a tetteiknek?

http://jovonk.info/2012/03/07/bortonben-az-anonymous-vezetoje
Vissza az elejére Go down
http://ellenpropaganda.com
bukovinai

bukovinai

Hozzászólások száma : 99
Csatlakozott : 2013. Mar. 23.

Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptyCsüt. Május 02, 2013 6:26 am

Kowalsky: Ez az Anonymous kb olyan, mint sok minden amit a háttérhatalom hívott életre majd utána nem tudta már kontrollálni..... de abban nyugodt lehetsz, hogy amint nem lesz rájuk szükség, abban a pillanatban likvidálva lesz a mozgalom. Hogy hogyan? tök egyszerűen, ahogy a lulzsec: besúgják majd szépen egymást....

azért baromság az egész, mert ha én VALÓDI harcot folytatnék ez ellen a hatalom ellen, akkor megpróbálnám minél inkább TITKOLNI! amiről ugyanis nincs tudomásuk az ellen fellépni sem tudnak... Namármost.... a többit rábízom a józan ítélőképességedre...
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptyCsüt. Május 02, 2013 6:28 am

Én már régóta nem bízok az anonymousban, főleg nem a magyar csoportjukban; van egy facebook oldaluk, amit elvileg ők csináltak, ők írogatnak oda (https://facebook.com/OpHunAnon), kár, hogy legtöbbször olyan dolgokat postolnak oda, ami teljesen ellentmond annak, amiben hisznek, itt is meglátszik tetteiknek a komolytalansága, és hogy ez a csapat 15-20 éves hülyegyerekekből áll, akik azt gondolják hogy "Mennyire kemények vagyunk basszátok meg! Mindent meg tudunk hackelni, nem bocsájtunk, nem felejtünk, légió vagyunk, stb, stb, stb,...". Régen nem arról szól már ez, amiről kéne.

Ez pedig egy részlet innen:
"... De alkalmazták szalutálásként eme kézszimbólumot a szintén jezsuita befolyás alatt álló náci seregben is, egyenruhájukon „V” szimbólummal. Továbbá ugyanezt a szimbólumot használja a manapság oly divatos irányított világforradalmi mozgalom, az Anonymus is. „Ők” a „V for vendetta” jelszóra hivatkozva használják. Természetesen az eredi művet író Alan Moore szintén szabadkőműves, a Brit Kolumbiai és Yukon Nagypáholy tagja. Így talán már érthető, hogy Lenin és John D. Rockefeller után miért akar Anonymus is világforradalmat. De józan paraszti ésszel végig gondolva is hasonló következtetésre juthatunk, hisz a forradalmak célja általában a meglévő rend, illetve kormány megdöntése szokott lenni, hogy annak helyébe új kormányt, vagy rendet helyezhessen. Egy világforradalom célja tehát logikusan gondolkodva egy új világrend, vagy egy új világkormány lehet. "
Vissza az elejére Go down
bukovinai

bukovinai

Hozzászólások száma : 99
Csatlakozott : 2013. Mar. 23.

Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptyCsüt. Május 02, 2013 7:10 am

Szerintem a Mátrix ALAPMŰ ebből a szempontból. A megoldás ott van a triológia utolsó részében.

A Smith-ügynök rendszerét úgy lehet feltörni, hogy nem kell feltörni hanem hagyod, hogy bekebelezzen a rendszer és belülről hatsz rá és ettől fog szétesni.

Ez az elv nagyon hasonlít a mitológiában ahhoz, mikor Herkules azzal a szörnnyel küzd, akinek ha egy fejét levágja három nő helyette... Vagy a János Vitézben, mikor csak úgy győzhet, ha beugrik a Sárkány torkába.

Ezt a rendszert szerintem csak így lehet legyűrni. Hogy a részévé válsz - látszólag - és belülről bomlasztod fel. Ehhez viszont szilárdan kell tudni, hogy mit akarsz, nehogy ténylegesen legyűrjön és bekebelezzen a rendszer. És ezt Szilárd alapok nélkül nagyon nehéz megcsinálni.....

Mint ahogy Christian Bale "a pap" az Equilibirium-ban. Rengeteg fimben benne van ez az üzenet. Mert már a mitológiában is megvolt a megoldás erre a problémára.
Vissza az elejére Go down
Kowalski
Admin
Kowalski

Hozzászólások száma : 328
Csatlakozott : 2012. Nov. 25.

Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptyPént. Május 03, 2013 11:16 pm

Táborszki Bálint írta:
Elég sokan úgy tartják, hogy az anonymust a soros alapítvány pénzeli. Egyébként nekem van egy olyan érzésem, hogy ez a csapat támad mindent, amit tud, természetesen céltalanul és értelmetlenül. Ez a viselkedés egy csapat taknyos kölyökre ráillene, de nem gondolom hogy ezek az emberek a fiatalkor hormontúltengéseit akarják valahogy levezetni.
Vagy idióták, vagy ők se tudják mit csinálnak, csak parancsra csinálják. De akkor a kérdés pedig az, hogy mi célja van a tetteiknek?

http://jovonk.info/2012/03/07/bortonben-az-anonymous-vezetoje

Valami hasonló mozgolódik a a fejemben... de ettől egy cseppet sem vagyok boldog. Ha ez így van Anonymoussal is csak többen vagyunk az akadályok terén. Amely úgy hirdeti az "ébredést", hogy közben altatódalt dúdol.

Még meggondolom. Lehet, hogy csinálunk egy olyan fórumot, amelynek a címe "hamis ébresztők" lesz és ott nyilvános retorikai kivégzést alkalmazunk egy-két bizonyosan kétséges figurán és csoporton. Ha így lesz, akkor Anonymous az első között kap kötelet és együtt rúgjuk ki a lába alól a sámlit!

Még át kell olvasnom újból a véleményeket.


_________________
Ne engem okolj azért, mert bérelhető hely van a fejedben!
Vissza az elejére Go down
http://pirulapublic.hungarianforum.com
Kowalski
Admin
Kowalski

Hozzászólások száma : 328
Csatlakozott : 2012. Nov. 25.

Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptySzomb. Május 04, 2013 12:24 am

bukovinai írta:
Kowalsky: Ez az Anonymous kb olyan, mint sok minden amit a háttérhatalom hívott életre majd utána nem tudta már kontrollálni..... de abban nyugodt lehetsz, hogy amint nem lesz rájuk szükség, abban a pillanatban likvidálva lesz a mozgalom. Hogy hogyan? tök egyszerűen, ahogy a lulzsec: besúgják majd szépen egymást....

azért baromság az egész, mert ha én VALÓDI harcot folytatnék ez ellen a hatalom ellen, akkor megpróbálnám minél inkább TITKOLNI! amiről ugyanis nincs tudomásuk az ellen fellépni sem tudnak... Namármost.... a többit rábízom a józan ítélőképességedre...


Az hogy ki hívta életre vagy életre kellett e hívni egyáltalán, azt nem tudhatjuk. Lehet, hogy minden regnáló hatalomnak van egy Anonymous forgatókönyve és már csak a megfelelő neveket kell behelyettesíteni. Még az is lehet, hogy pl. David Icke is egy jól megkomponált forgatókönyv része. De mondjuk ez már nagyon durva konspiráció... a konspiráció- konspirációja. Ha ez mégis így lenne, akkor egy bábjátéknak tapsolunk itt a fórumon!

Abban viszont nem adok igazat, hogy valódi harcot folytatni csak titkolva lehet!
Magyarország a bizonyítéka annak, hogy elég sok minden fordítva működik. A nyugatiak sokszor nem értenek minket. Számukra az sem világos, hogy miért a baloldal privatizál és miért a jobboldal államosít, amikor pont fordítva kellene lennie szerintük.

Ergo a magyar módi: ami titkos az nyilvános lesz (nézd meg az NBH botrányokat), ami nyilvános az pedig titkos lesz. Az emberek általában akkor szoktak feljelenteni, rendőrt hívni akár obszcén ügyekben is...mert nem látják és nem értik mi történik és félnek - nem a szemük előtt történik.

A titkosszolgálat vizsgálati tárgya is akkor lesz valaki, ha túl normális és nem történik vele semmi sem látszólag - gyanítható, hogy valamit titkol, valamire készül... esetleg álcának használja a hétköznapi uncsi életét. Ha az én logikámat követjük, akkor David Icke mégis csak legitim ébresztő. Mert már olyan szemtelen és olyan nagy méretű a közönsége... hogy nem éri meg elhallgattatni. De ugyanez történt Mahatma Gandhi esetében, annyira nyilvánvaló volt a szándéka és leplezetlen, hogy egyszerűen nem merték leállítani a britek, mert akkor mártír lett volna belőle... és a hatalom belefulladt volna a nép haragba.

Ha te titkolózva akarsz valamit megváltoztatni... akkor elég hamar rád sütnek olyan bélyegeket, hogy előbb- utóbb bíróságon találod magad. Nem beszélve a magyar virtusról, hogy titkos csoportok azért sem működnek... mert valaki előbb-utóbb éhes lesz egy kis pénzre, és felnyomja a többieket. Ezért is jó ez a fórum, mert nyilvánosan beszélünk adott esetben a "seggbe rúgás" lehetőségeiről és gondolat alapján senkit sem ültethetnek le... pláne akkor, ha nyilvános. mosoly Nem arról beszélek, hogy nyilvánosan leírjuk, melyik pincébe rejtettük a Molotov-koktélokat nevet mert akkor mehetünk a dutyiba.

A mi fegyverünk sokkal munka igényesebb, de sokkal erősebb is mint a Molotov- koktél. Elkezdeni hizlalni egy fórumot "Nekem nősz nagyra szentem" írta József Attila, míg nem elkezdjük egymást és a fiatalokat befolyásolni és megjelennek majd olyan generációk, akik a jelenkori politikai morálnak egyszerűen hátat fordítanak. Ha komolyan kezdünk el játszani, akkor a nyilvánosság jó fegyver! Bennünket nem kell nyomoznia egyetlen egy állami szervnek sem, mert minden mindenki szeme láttára történik.


És egymást legitimáljuk azzal, hogy nyilvánosan beszélünk illetve legitimálnak bennünket az olvasók is. Nincs miért és minek felnyomni egymást, és ha duzzad a fórum közönsége egyre erősebb lesz a legitimáció! Én már félig kint vagyok az avatar mögül. Hagytam már annyi nyomot, hogy bárki megtudhatja ki vagyok. És nem fogom ismételni:... nincs semmim, nem is lesz, kb egy százas szög sincs a nevemen. És nem remélek semmit sem... épp ezért nem félek senkitől sem. Fegyverem is csak egyetlen egy van, az is a fejemben.

Az államnak komoly félnivalója lesz az olyan fiataloktól mint én, rongyosra képeztek és utána mindent elevettek, magamra hagytak. Ha lesznek szellemi forradalmárok... akkor azok csont soványak lesznek, száraz kenyér és víz... meg egy laptop és gyilkos elme. És én örömmel fogom végig nézni, amikor ezek a fiatalok úgy fognak forradalmat csinálni, hogy egyiket sem lehet majd lecsukni... mert a közvéleményt hekkeli nyilvánosan... és örömmel fogom végig nézni, amikor a magyar állam is bele fog fulladni a felelőtlenségbe... mert az út szélén hagyta ezeket az embereket.

Igenis van ereje a nyilvánosságnak. És ennek a rendszernek meg vannak számlálva a napjai. Becsüljenek meg minden egyes asztal alatt átnyújtott nokiás dobozt! Mert jön az idő... amikor már nem lesz papír sem, amiből dobozt hajtogassanak.Épp ezért butaság azt állítani, hogy harcolni kizárólag titkosan lehet. Ez így ebben a formában nem igaz!_________________
Ne engem okolj azért, mert bérelhető hely van a fejedben!
Vissza az elejére Go down
http://pirulapublic.hungarianforum.com
Kowalski
Admin
Kowalski

Hozzászólások száma : 328
Csatlakozott : 2012. Nov. 25.

Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptySzomb. Május 04, 2013 12:30 am

Lightguard írta:
Én már régóta nem bízok az anonymousban, főleg nem a magyar csoportjukban; van egy facebook oldaluk, amit elvileg ők csináltak, ők írogatnak oda (https://facebook.com/OpHunAnon), kár, hogy legtöbbször olyan dolgokat postolnak oda, ami teljesen ellentmond annak, amiben hisznek, itt is meglátszik tetteiknek a komolytalansága, és hogy ez a csapat 15-20 éves hülyegyerekekből áll, akik azt gondolják hogy "Mennyire kemények vagyunk basszátok meg! Mindent meg tudunk hackelni, nem bocsájtunk, nem felejtünk, légió vagyunk, stb, stb, stb,...". Régen nem arról szól már ez, amiről kéne.


Igen... igen. Sajnos szomorú. Akkor mondhatjuk? Egyetérthetünk abban, hogy jól rátapintottam a helyzet komolytalanságára ezzel a topikkal?

Legyen "hamis ébresztők" szégyen fórumunk? Ahová a hiteltelen ébresztőket helyezzük, illetve kibeszéljük és elemezzük őket? Mit gondoltok? Jó ötlet? bizonytalan

_________________
Ne engem okolj azért, mert bérelhető hely van a fejedben!
Vissza az elejére Go down
http://pirulapublic.hungarianforum.com
9323sz.elitelt

9323sz.elitelt

Hozzászólások száma : 301
Csatlakozott : 2013. Feb. 17.

Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptySzomb. Május 04, 2013 1:35 am

Bukovinai!
A belső bomlasztás azért nem működik, mert az általad felsorolt esetekben egy mitikus, de látható élőlényről van szó.
Ha mondjuk 10 igazán szilárd alapokon álló hazafi bejutna a parlamentbe, mint képviselő, hogyan tudnának belülről bomlasztani?
Sehogy.
Vissza az elejére Go down
cogitoergosum

avatar

Hozzászólások száma : 155
Csatlakozott : 2013. Feb. 26.

Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptySzomb. Május 04, 2013 3:35 am

Kowalski írta:

Az államnak komoly félnivalója lesz az olyan fiataloktól mint én, rongyosra képeztek és utána mindent elevettek, magamra hagytak. Ha lesznek szellemi forradalmárok... akkor azok csont soványak lesznek, száraz kenyér és víz... meg egy laptop és gyilkos elme. És én örömmel fogom végig nézni, amikor ezek a fiatalok úgy fognak forradalmat csinálni, hogy egyiket sem lehet majd lecsukni... mert a közvéleményt hekkeli nyilvánosan... és örömmel fogom végig nézni, amikor a magyar állam is bele fog fulladni a felelőtlenségbe... mert az út szélén hagyta ezeket az embereket.

Kowalski, tökéletesen egyetértek a gondolatmeneteddel. Szóról szóra. A legnagyobb veszélyt a "látszatvilág fenntartóinak" a felébredt, intelligens elme jelenti. Ha ezt még megfűszerezzük azzal, hogy az illetőn nem lehet "fogást találni", mert nincs titkolni, veszítenivalója, valamint a szavai, önálló gondolatai valódi értékrendet képviselnek, és ezeket békés tettekre is váltja, (ír, ébreszt) akkor mondhatom, hogy megtaláltuk az ellenszerét a sötét mentális elnyomásnak.

A hangsúly az arányszámon van: mennyi a felébredtek, és az álomvilágban élők száma. Csak akkor van esély pozitív változásra, ha sikerül túlsúlyba jutnia a mátrixból kiszakadtaknak, az elhitetettekkel szemben. No, akkor lehet illuminati kobakot vakarni: hogy a fenébe adjuk be ennek a tömegnek azt, hogy a pénzhitel jó megoldás, a rabszolgaság nemes dolog, a totális kontroll pedig maga a szabadság?

Csak idő kérdése, - hogy mennyi, azt nem tudom - és a tökéletesnek képzelt uralmi rendszer a saját kardjába fog dőlni. Nem tudom, hogy ez megtörténik-e még az én életemben, de ha igen, akkor elégedetten fogom végignézni ezt, remélhetőleg sokunkkal egyetemben.
Vissza az elejére Go down
cogitoergosum

avatar

Hozzászólások száma : 155
Csatlakozott : 2013. Feb. 26.

Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptySzomb. Május 04, 2013 4:17 am

Ja, bocs, kifelejtettem még az eredeti témával kapcsolatos pár gondolatot.

Tehát: az "anonim-egér" csoport magyar szálával kapcsolatban sajnos bebizonyosodott az, hogy a "vak komondor" szintjén vannak tényfeltárás, infószivárogtatás terén. Ennél prolibb, egyértelműen lejáratós politikai kampányt már csak talán a Blikk nevű "tudományos" ismeretterjesztő folyóiratban olvashatnak az ilyen típusú hírekre éhes olvasók.

Mindenesetre ha valóban a magyarországi sejt infóterméke ez a förmedvény, akkor vagy elhatárolódik tőlük az eredeti (normális) Anonymous, vagy pedig nem reagál, és ezzel mintegy magát is minősíti általuk...
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptyVas. Május 05, 2013 10:34 am

Kowalski írta:
Igen... igen. Sajnos szomorú. Akkor mondhatjuk? Egyetérthetünk abban, hogy jól rátapintottam a helyzet komolytalanságára ezzel a topikkal?

Legyen "hamis ébresztők" szégyen fórumunk? Ahová a hiteltelen ébresztőket helyezzük, illetve kibeszéljük és elemezzük őket? Mit gondoltok? Jó ötlet? bizonytalan

Végül is jöhet, jó ha az emberek tudnak az ilyen dolgokról is. kacsint
Vissza az elejére Go down
Alucard

Alucard

Hozzászólások száma : 48
Csatlakozott : 2013. Jan. 31.

Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptyHétf. Május 06, 2013 8:01 pm

Vissza az elejére Go down
bukovinai

bukovinai

Hozzászólások száma : 99
Csatlakozott : 2013. Mar. 23.

Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptySzomb. Május 11, 2013 10:49 am

9323sz.elitelt írta:
Bukovinai!
A belső bomlasztás azért nem működik, mert az általad felsorolt esetekben egy mitikus, de látható élőlényről van szó.
Ha mondjuk 10 igazán szilárd alapokon álló hazafi bejutna a parlamentbe, mint képviselő, hogyan tudnának belülről bomlasztani?
Sehogy.

Nem egészen. Ha bejutna oda 10 (De honnan tudod, hogy nem jutott-e már be?) épeszű és igaz ember akkor is el lehetne kezdeni valamit. A parlament is csak egy "tömeg" és mint ilyen befolyásolható. Éppen az a baj, hogy befolyásolják ott is az embereket - mint mindenhol. Ha nem fújsz egy követ a többivel kiraknak a pártból, satöbbi.

Minden ország országházában bent van már ez a 10 ember.... És oltogatják ezek a többieket a megfelelő eszmékkel. De ez egy lassú folyamat....
Vissza az elejére Go down
Kowalski
Admin
Kowalski

Hozzászólások száma : 328
Csatlakozott : 2012. Nov. 25.

Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! EmptySzomb. Május 18, 2013 1:56 am

Megadom a végső döfést szerény és pár perc alatt pingált művemmel, mielőtt lezárom a témát! mosoly

Nincs is szebb a vizuális kommunikációnál... mosoly

Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Anonym10

_________________
Ne engem okolj azért, mert bérelhető hely van a fejedben!
Vissza az elejére Go down
http://pirulapublic.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!   Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád! Empty

Vissza az elejére Go down
 
Anonymous hacker csoport: hülyegyerek brigád!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: Társadalomkritika/Karikatúra/Szatíra-
Ugrás: