HomeGy.I.K.Hírek MátrixGalériaBelépésRegisztráció

Share
 

 A tévé, ami a nézőt nézi

Go down 
SzerzőÜzenet
FiX

FiX

Hozzászólások száma : 36
Csatlakozott : 2013. Feb. 01.

A tévé, ami a nézőt nézi Empty
TémanyitásTárgy: A tévé, ami a nézőt nézi   A tévé, ami a nézőt nézi EmptyCsüt. Feb. 21, 2013 1:23 am

Gratulálunk a George Orwell disztópiájának megvalósítása érdekében tett újabb lépéshez!

A tévé, ami a nézőt nézi

_________________
Vissza az elejére Go down
http://fixunit.hu/
In$tinct

In$tinct

Hozzászólások száma : 30
Csatlakozott : 2013. Feb. 02.

A tévé, ami a nézőt nézi Empty
TémanyitásTárgy: Re: A tévé, ami a nézőt nézi   A tévé, ami a nézőt nézi EmptyCsüt. Feb. 21, 2013 6:28 am

Én is most akartam ezt kirakni :D Bár a téma maga közel sem ilyen vicces. Csak reménykedem benne, hogy ennyire még nem hülyék az emberek, és nem veszik meg...
Vissza az elejére Go down
lehetoseg

avatar

Hozzászólások száma : 53
Csatlakozott : 2013. Feb. 14.

A tévé, ami a nézőt nézi Empty
TémanyitásTárgy: Re: A tévé, ami a nézőt nézi   A tévé, ami a nézőt nézi EmptyCsüt. Feb. 21, 2013 6:50 am

Hát senki nem kényszerít rá egyelőre ilyen tv-ét vegyél:)
Vissza az elejére Go down
bandee

bandee

Hozzászólások száma : 55
Csatlakozott : 2013. Feb. 17.
Kor : 33
Tartózkodási hely : Birmingham

A tévé, ami a nézőt nézi Empty
TémanyitásTárgy: Re: A tévé, ami a nézőt nézi   A tévé, ami a nézőt nézi EmptyCsüt. Feb. 21, 2013 1:57 pm

"Ezek még nem hallottak a credit crunch-ról"? Erre gondolok most is, vagy amikor a boltban nézem a dagadt, semmittevő családokat, miközben vásárolák azt a sok szemetet. (most főként NEM ételre gondolok, hanem például... nem is tudom mit ragadjak ki, gyakorlatilag az árukészlet mondjuk 80%?-a kacat) Boltból kifele, meg tárgyalják hogy milyen nehéz az élet, egyre kevesebb kacatot tudnak venni. Főleg, mikor úgy néznek ki, mint akit hízlalással kínoznak. Talán én vagyok már ennyire keserű, nem nagyon vannak ismerőseim, igazából senkise. Nem nyafogni akarok, én választottam és nem tudom megbánni, mondom.. főleg ahogy elnézem ezeket az embereket. Szóval nem kapok baráti visszajelzéseket, de lehet ez még direkt jobb is. Az idegenek nem hazudnak, legalább is nem olyan jól, mint akik ismernének. :D
Szóval ezek nem hallottak még a credit crunchról?
Vissza az elejére Go down
Tündér Ilona

Tündér Ilona

Hozzászólások száma : 16
Csatlakozott : 2013. Jan. 24.

A tévé, ami a nézőt nézi Empty
TémanyitásTárgy: Re: A tévé, ami a nézőt nézi   A tévé, ami a nézőt nézi EmptyHétf. Márc. 04, 2013 9:54 am

1990 -ben a "hívőket" Jehova Tanuit (nem a mostaniakról beszélek, hanem azokról akik 1962-ig voltak hűségesek, az akkori társulathoz.: Igazhitű Jehova Tanui) ,még nagyon lenézték, azt állítván hogy maradiak... Lám-lám nekik volt igazuk. 1948-ban kiadott folyóirataik már előre figyelmeztették a világot az új világrendről , amikor még sokak előtt még a fogalom sem létezett, beleszőve a BIBLIA magyarázataikba. Jelenleg sem néznek TV-ét!!!
Http://the-true-jw.oltenia.ro/index-mag.html

Személy szerint 1992-ben olvastam egy óriási cikket egy újságból, ami tökéletesen leírta a mostani állapotokat a "néző TV.-ről", csak engem egy cseppet sem zavar az ha a rendszer figyel, teljesen mindegy, a mostani technika elől elbújni nem lehet és nem is kell, ha valaki teljesen a Mindenható Istenre bízza magát és az Ő szabadításában bízik. A többi rajtunk múlik, hogy fel ne vegyük a Fenevad Bélyegét."Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat." (Jelenések 13,16 - 18)

2 Krónika 9:13-24

Salamon nagy gazdagsága

13 Salamon kincstárába évente 666 talentum arany érkezett, 14 azon kívül, amit az árusok és a kereskedők hoztak.

És harmadik angyal is követé azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére, az is iszik az Isten haragjának borából, a mely elegyítetlenül töltetett az ő haragjának poharába: és kínoztatik tűzzel és kénkővel a szent angyalok előtt és a Bárány előtt; És az ő kínlódásuknak füstje felmegy örökkön örökké; és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal, a kik imádják a fenevadat és annak képét, és ha valaki az ő nevének bélyegét felveszi. (Jelenések 14,9-11)


A hozzászólást Tündér Ilona összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 03, 2013 9:53 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
R.I.

R.I.

Hozzászólások száma : 17
Csatlakozott : 2013. Jan. 24.
Tartózkodási hely : Budapest

A tévé, ami a nézőt nézi Empty
TémanyitásTárgy: Re: A tévé, ami a nézőt nézi   A tévé, ami a nézőt nézi EmptySzer. Márc. 06, 2013 1:37 am

A Tecsőn láttam valamikor egy előadást (az USÁ-ból), ott az ember, aki beszélt az illuminátusok viselt dolgairól meg az egyre durvább kontrollról, azt mondta, hogy az 1995 után gyártott tévékben már gyárilag benne van a poloska, amivel a kedves nézőket figyeli a rendszer.
Nem tudom, mennyire lehet igaz, szét kéne szedni párat atomjaira, hogy megtudjuk.
Ha valakinek van tévészerelő ismerőse, jó lenne rábeszélni, hogy nézzen már alaposan utána, mert ez fontos infó lenne.
Nem azért, mert akkor rájönnénk, hogy megfigyelnek minket, mert azt ők is tudják, hogy tudjuk. Tudják, hogy tudunk a térfigyelő és az áruházi, munkahelyi kamerákról meg a telefonok lehallgathatóságáról, a helyzetének a bemérhetőségéről, mert ezek nem titkok, mint ahogyan ezt a webkamerás set top boxot is publikálták.
Viszont, ha kiderülne, hogy a tudtunk nélkül beépítenek poloskát a tévébe, a hagyományos izzók betiltása miatt kötelezővé tett modern energiatakarékos lámpákba, meg még mittudomén mibe, akkor talán többen felébrednének a szkeptikusok közül is, akik ma még paranoiásnak tartják azokat, akik itt (is) kongatják a vészharangot.
Egyébként pedig így is eléggé riasztó, ahogyan és amilyen gyorsasággal építik ki a totális kontroll rendszerét nyíltan a szemünk előtt, mert az emberek egyrészt közönyösen eltűrik és tudomásul veszik, másrészt meg úgy vannak vele, hogy "úgysem tehetünk ellene semmit", meg azért "szükséges is a személyes biztonságunk érdekében".
Így aztán nem csoda, ha ennyire magabiztosak és vakmerőek, mert tapasztalják is, hogy tényleg azt csinálnak, amit akarnak, a birka tömeg simán tűri (szinte egy) szó nélkül, tehát nincs is szükség titkolózásra.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
A tévé, ami a nézőt nézi Empty
TémanyitásTárgy: Re: A tévé, ami a nézőt nézi   A tévé, ami a nézőt nézi Empty

Vissza az elejére Go down
 
A tévé, ami a nézőt nézi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pirulapublic :: Szép Új Világ-
Ugrás: